De genocide op de Duitsers

screenshot_79

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Nog nooit in de geschiedenis der mensheid heeft een volk zich zo vrijmoedig door andere volkeren laten onderdrukken als de Duitsers nu. De Duitsers vinden hun eigen onderdrukking ten gunste van andere volkeren nog volkomen in orde ook! Men heeft de Duitsers zo grondig gehersenspoeld dat er van deze voormalige hoogontwikkelde cultuur niet veel meer overbleef. Dit scenario zal de geschiedenis der mensheid ingaan als het tijdperk van de domste natie die ooit bestaan heeft. Binnen de kortste keren is een vroeger vreedzame, sterk inzetbare natie veranderd in precies het tegenovergestelde, omdat men de vreedzamen en de inzetbaren van deze natie ertoe heeft gedwongen hun land te laten koloniseren door de minst presterende en meest gewelddadige mensen ter wereld.

Die hadden geen enkele kans gehad om zich überhaupt in Duitsland te vestigen wanneer men daarvoor niet het geld van de meest presterenden en -vreedzaamsten gebruikt zou hebben. Die juichen ook nog over hun eigen onderdrukking en de ondergang van hun eigen volk! Wat voor een zelfhaat moet er in deze natie een thuis gevonden hebben dat een volk zich zo openlijk tegen zichzelf kan keren? Alles wat de eigen voorouders aan de staat van deze natie hebben bijgedragen, wordt nu weggegeven aan de meest onderontwikkelde, minst presterende en meest gewelddadige mensen ter wereld. Daarvoor hebben de voorouders der Duitsers niet gewerkt. Ze hebben gewerkt opdat de vreedzaamheid en de welstand in hun land in stand konden blijven ten gunste van hun kinderen en kleinkinderen. Deze inzet wordt thans echter met voeten getreden. De überhaupt vreedzaamsten op deze aardbol worden ten prooi geworpen aan de meest gewelddadigen, die deze planeet te bieden heeft. Dat allemaal onder het toeziend oog van de wereldgemeenschap.

Daarom hoeft niemand zich ook af te vragen waarom men destijds de Joden niet geholpen heeft, want precies hetzelfde gebeurt tegenwoordig met de Duitsers. Hun natie en cultuur worden net zo uitgeroeid en systematisch vernietigd als de religieuze gemeenschap der Joden in het Derde Rijk. Ze worden onteigend, hun woningen en huizen leeggeroofd, ze worden op straat gegooid, hen wordt het overleven in Duitsland steeds onmogelijker gemaakt, terwijl men de “vluchtelingen” alleen maar het geld zodanig toegooit dat ze Duitsland overnemen.

Wat er nu in Duitsland gebeurt, is niets anders dan een voortgezette Holocaust tegen een bepaalde groepering, alleen loopt ze wat langzamer van stapel, zodat iedereen er langzamerhand aan kan wennen, om dan pas na decennia vast te stellen dat het een Holocaust was, of zelfs helemaal niet, maar dat in plaats daarvan verkocht wordt als een normale bevolkingsruil. Het is weer eens zover in Duitsland, dat, 70 jaar na de misdaad aan de Joden begaan, er een hele groepering moet worden uitgewist. Ditmaal gebeurt dat echter noch iets geraffineerder, zodat men ook zelfs geen schuldigen aan deze genocide kan vaststellen.

Bevinden zich bij dergelijke volksvernietigingen schuldigen, dat kan men er in de allermeeste gevallen van uitgaan dat zij het niet waren. De ware schuldigen zijn zo behendig en geraffineerd dat men ze niet echt kan aanhouden. Alleen zó konden ze hun macht tegenover de rest opbouwen, veilig stellen en vestigen. Een vijand kan men alleen dàn overwinnen als men hem ook herkent. Al het andere zal een strijd tegen windmolens blijven.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Genocide, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

49 reacties op De genocide op de Duitsers

 1. Tom Hendrix zegt:

  En deze genocide wordt gesteund door de stasi Merkel, met haar laffe CDU, de bange schijtlijsters van de CSU, de roden van de SPD, die Linke, en B90/die Grünen. Alles op bevel van de roden der EUSSR, de Bilderbergbende, de NWO en de Illuminati. En niet alleen Duitsland zit in de gevarenzone, Nederland net zo zeer, net als de rest van Europa. De NAZI Coudenhoven-Kalergi heeft deze smeerlapperij al in het leven geroepen in de jaren ’20 van de vorige eeuw. Het is een groot duivels complot!

  Geliked door 1 persoon

 2. fransdewit zegt:

  Tot dat er weer een leider opstaat die het voor het eigen volk opneemt, dat deed Hitler ook en dan krijg je het gedonder weer in de glazen. De duitsers laten eerst over zich heen lopen, tot de druppel…

  Like

 3. Reint Meijer zegt:

  Van úbermensch naar úntermensch. Nu is het niet Duitsland, maar de EU en de VS-elite die de oorspronkelijke bevolking in de EU laat uitroeiien en laat vervangen door de Islam.

  Like

 4. Theoden zegt:

  Niet alleen Duitsland lijdt onder dit verschijnsel, maar de rest van Europa of the Westen.
  Het is een verlammende passiviteit die afkeer oproept bij vriend en vijand.

  Like

 5. Bas zegt:

  Binnenkort misschien de Russen de pineut, de NAVO trekt zich samen in Estland nabij de Russische grens. Groot-Brittannië stuurt tanks, drones en 800 militairen naar Estland ..
  http://alturl.com/ihrpc
  http://alturl.com/cqxuf

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Petra Raab zegt: Ditmaal gebeurt dat echter noch iets geraffineerder, zodat men ook zelfs geen schuldigen aan deze genocide kan vaststellen…………………………………………………………………. Maar het is voor ons toch duidelijk dat je zeker een paar lieden uit Brussel en Merkel zelf hiervoor verantwoordelijk kunt stellen?

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  De hele West-Europese bevolking zit gevangen in een democratuur. De elite stuurt aan op een totale islamisering. De bevolking is na 70 jaar vrede te beschaafd geworden om hardhandig in opstand te komen en nu is het wachten op de verkiezingen, waarna mogelijk de Afd in Duitsland, het FN in Frankrijk, het Vlaams Belang in België en de PVV in Nederland + nog enkele andere groeperingen de koers kunnen verleggen en mogelijk TERUGPLOEGEN. Het zal een harde dobber worden want de islamitische krachten hebben inmiddels hun wortels diep in de Europese grond geboord.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
  P.S. Er zijn meer ‘Petra Raab’s nodig om de toestand te analyseren.

  Geliked door 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   Analyses zoals deze ?

   citaat 1 :Binnen de kortste keren is een vroeger vreedzame, sterk inzetbare natie
   citaat 2 : De überhaupt vreedzaamsten op deze aardbol worden
   citaat 3: Het is weer eens zover in Duitsland, dat, 70 jaar na de misdaad aan de Joden begaan, er een hele groepering moet worden uitgewist. Ditmaal gebeurt dat echter noch iets geraffineerder, zodat men ook zelfs geen schuldigen aan deze genocide kan vaststellen.
   citaat 4: Bevinden zich bij dergelijke volksvernietigingen schuldigen, dat kan men er in de allermeeste gevallen van uitgaan dat zij het niet waren. De ware schuldigen zijn zo behendig en geraffineerd dat men ze niet echt kan aanhouden. Alleen zó konden ze hun macht tegenover de rest opbouwen, veilig stellen en vestigen. Een vijand kan men alleen dàn overwinnen als men hem ook herkent.

   Bevinden zich bij dergelijke volksvernietigingen schuldigen, dat kan men er in de allermeeste gevallen van uitgaan dat zij het niet waren

   ikkes : met dat strek inzetbare heeft ze wel gelijk , daar hebben we al enkele malen van kunnen genieten .
   En ze gaat in het geheel voorbij aan de eigen schuld van de bevolking, je kan immers toch niet tegen je lezertjes zeggen dat het gewoon kolere zombies zijn

   Typisch een stukje bagger proza met wat aantrekkelijke zinnetjes voor het klootjesvolk maar het rammelt aan alle kanten .

   Nu kan het zo zijn dat de vertaling enigszins slecht is , maar mijn Duits is niet goed genoeg om daar een oordeel over te vellen.
   woorden in de Duitse taal gebruikt hebben vaak een verschillende betekenis in een verschillend zins verband en je moet wel erg los wezen in de Duitse taal om dat goed te kunnen vertalen, een op een gaat echt vaak fout , zeker als men dan ook nog eens over een wat beperkter woorden schat beschikt van de eigen taal .

   Dus als ik het de vertaling van het woordje friedfertige leest als vreedzaam komen toch de twijfels naar boven, openhartig/vriendelijk/gastvrij was in dit verband beter geweest naar mijns inziens .
   Leistungsstarken als sterk inzetbare vertalen , is ook wat vreemd zou toch hoog producerend of sterk producerend moeten zijn .

   Maar naar ik meen te weten is de heer Bron hier een echte bovenbaas in, dus in de Duitse taal .

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    De Heer Bron redigeert alles, wat ik hem toestuur, JK, dus als hij het laat staan, zoals ik het vertaal, kun je ervan uitgaan, dat het zijn goedkeuring wegdraagt.En als jij zelf al toegeeft, dat je Duits niet goed genoeg is om er een oordeel over te vellen, ware het beter, dat je dat dan ook niet dééd; dat heet ‘consequent blijven.’

    Geliked door 2 people

  • joopklepzeiker zegt:

   @Theresa Geissler

   Ik citeer mij zelf : Dus als ik het de vertaling van het woordje friedfertige leest als vreedzaam komen toch de twijfels naar boven.

   Ben je nu zo slecht in je eigen taal begrijpen dat je het verschil niet weet tussen twijfels hebben en een oordeel vellen ?
   Of is je drang om even de Klep te pakken te nemen zo groot dat je je weer eens belachelijk moet maken en zelf even de plaats van heer Bron inneemt met een aanname .
   Verder het goedkeuren van een topic door de heer Bron houd niet automatisch in dat hij OOK de vertaling volledig goedkeurt, indien de heer Bron de vertaling volledig taaltechnisch goedkeurt zou ik dat graag van hemzelf willen vernemen, en niet een aanname van jou als zijnde de waarheid hier poneren .

   Dus voorlopig blijven de twijfels over de juistheid van je vertaling boven water staan .
   Zeker gezien het ontbreken van wat inhoud over de door mij aangeven gerezen twijfels betreffend de twee woordjes in de context van de gehele tekst .
   Het even door de Google vertaler heen smijten en dan wat opleuken werkt vaak niet helemaal juist zoals ik dat heb aangegeven, voor een correcte Duitse vertaling komt wat meer kijken.

   Maar Ik moet je nageven dat je wel erg consequent bent in het in de fout gaan .

   Have a nice day .

   Geliked door 1 persoon

   • E.J. Bron zegt:

    Het Duitse “friedfertig” kan vertaald worden als: vredelievend, vreedzaam, verdraagzaam

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Joop, je wordt vervelend.
    Mierenneuker gedrag.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Jij weet niet, waar je over praat:: Ik mijd de google translate juist als de pest, omdat je daar zelden of nooit iets aan hebt, zó onvolledig als die is!
    En ik benadruk het nog eens: Kritiek is alleen steekhoudend als je zelf – aantoonbaar- met iets beters komt.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @E.J. Bron

    Dat KAN inderdaad .
    Maar is dat dan ook correct in de context van het stuk , gezien de meerdere betekenissen van het woord zoals aangeven door mij .
    Indien juist, dan is het een bagger stuk, zie mijn opmerkingen in een commentaar hierboven, daar laat ik dan geen twijfels over bestaan het is dus een oordeel .
    Dus dan alsnog gaarne even uitleggen of het correct is vertaald want dat is mij nog niet helemaal duidelijk geworden ondanks uw reactie . svp .
    U heeft het immers volledig geredigeerd .
    Met het KAN zijn mijn twijfels nog niet verdwenen, dat wist ik namelijk al .

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Als ik na plaatsing van de vertaling een compliment van de schrijver krijg, in dit geval dus Dr. Manfred Gerstenfeld, ga ik er van uit dat hij dus tevreden is met de vertaling. De beste man heeft in Nederland gestudeerd, een behoorlijke tijd in Duitsland gewoond en is daarna naar Israël vertrokken. Hij spreekt goed Nederlands en Duits.

    Webmaster

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Toen ik twee jaar terug hier en op andere forums mijn licht opstak omdat ik weinig volgden en mijn interesse gewekt was, werd ik meteen (u wel bekend) geconfronteerd met het elkaar afbranden op comments. Ik vind, maar dit is mijn persoonlijke mening, dat je comments mag plaatsen, mensen plaatsen hun bericht uit afkeer of weerzin op wat gebeurd is, maar ook uit fustraties en onmacht.
    Maar elkaar afbranden om een schrijfwijze of ander perspectief of inzichten gaat mij te ver.
    Kunnen we in deze waanzinnige maatschappij en alles wat ons dwars zit ook nog iets van respect blijven houden voor elkaar? En inderdaad beter zoals de heer Bron doet van je af laten glijden als een comment je op dat moment je slecht valt? En even diep doorademen en tot rust komen?

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Terug in je keukenkastje, Ik snap ‘r helemaal, die gruwelijke Bertha.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    Dan ben jij dus volkomen achterlijk of die petra raab , dat is nog niet helemaal duidelijk.

    Ik wacht nog even op het antwoord van de heer Bron of het nu goed vertaald is of niet .

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @ E.J. Bron

    Fijns nog een erbij die niet helemaal lekker is in de boven kamer als hij deze vertaling goedkeurt en/of het is een stukje bagger .
    Het intellect Dr. Manfred Gerstenfeld bedoel ik dus .

    Dan zal ik dus er maar van uitgaan dat het dus goed vertaald is !

    En ik had nog wel een opening gelaten.

    En hup daar gaan we dan !

    Wat een bagger stukje is dat werk van Petra Raab

    citaat 1: Binnen de kortste keren is een vroeger vreedzame, sterk inzetbare natie
    citaat 2: Het is weer eens zover in Duitsland, dat, 70 jaar na de misdaad aan de Joden begaan

    En dat in een klein klote stukje, dat u dat ontgaan is tijdens het redigeren ?

    Of is het een gevalletje van teveel de kool en de geit sparen uwerzijds ?

    De vreedzame Holocaust !
    En laten we de verdere geschiedenis van Duitsland maar even overslaan , maar vreedzaam ?????

    Ik had u dit willen besparen, maar u laat mij geen keuze .

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ga je gang. Het glijdt sowieso van me af. Niemand is onfeilbaar. Zelfs ik niet.
    Ik stel voor om toch uw mailadres aan Theresa Geissler door te sturen, zodat u mijn redigeer-broddelwerk in het vervolg zelf op u kunt nemen.
    Het scheelt mij een hoop werk en tijd en dan weten we 100% zeker dat er een perfecte vertaling komt!

    Iedereen blij, toch?

    Webmaster

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @BertG.

    Bert als je het niet helemaal kan volgen, is het misschien beter je er buiten te houden.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @BertG.

    Je snapt er niets van, pas maar op anders stuur ik gruwelijke Bertha op je af .

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 19.18u.: En ik snap ‘r allang!
    Hij probeert op dit moment weer eens iets te vinden om me af te branden, omdat hij zich in z’n hoofd heeft gezet, dat-ie gruwelijk de pest aan me heeft!
    Iemand, die nu en dan wel eens tegen hem, “De Klep,” (vgl. “The Fonz”) in durft te gaan en dan nóg wel een VROUW……Nee, dát is nu eenmaal onverteerbaar voor Jopie; dat móet en dat zál gewroken worden!
    Tikkeltje ziekelijk, vind ik. Maar ja……

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @E.J. Bron

    Nee hoor we strijden hier met open vizier, dus geen achterkamertjes gelul met privé e-mails.

    Dat u zich gepikeerd voelt is jammer maar het verandert niets aan de zaak, en nee ik vertaal en redigeer niets , daar is zoals ik al gezegd heb mijn Duits veel te erbarmelijk voor.

    En inderdaad niemand is onfeilbaar, dat zou onmenselijk zijn, maar een vergissing toegeven is wel heel menselijk en ook nog eens netjes .

    En over die vergissing welk mijn twijfels deed opwekken ging het dus over.

    Maar toch wel fijn om te weten dat het dus een vergissing was , duurde wel even en koste wat moeite maar het is eruit .

    PS: die goede inzetbaarheid hebben we kunnen merken in de vernietigingskampen .
    zal ik er een paar opnoemen het glijd immers toch van u af .

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Met onfeilbaarheid bedoelde ik niet dat ik me in dit geval specifiek vergist zou hebben. Het was meer een opmerking in het algemeen.
    Wat mij trouwens wel verbaast, is dat iemand die zelf toegeeft dat zijn kennis van de Duitse taal erbarmelijk is, zo diep en dringend doorgaat op een eventueel foutief vertaald woord. En ook het Nederlands kan hier en daar bijgeschaafd worden, zie ik. Het “glijd” moet volgens mij zijn “het glijdt”. Maar een kniesoor die daar op let. Het is immers geen vertaling, maar je moedertaal. Doet u mee met de trend van de laatste tientallen jaren van “wat maakt dat nu uit? Als de mensen het maar begrijpen!”…

    Meer woorden wil ik niet vuil maken aan deze “discussie” heer klepzeiker. Daarvoor is mijn energie me te kostbaar. Die wil ik graag blijven inzetten voor belangrijker zaken.

    Dit is dan ook mijn laatste woord hierover, anders vervallen we in eenzelfde situatie als die tussen u en Theresa Geissler. Daar pas ik voor.

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    @Theresa Geissler

    Je leert het ook nooit, maar wel leuk, Fonz de Klepzeiker, die hou ik erin !

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @E.J. Bron

    Inderdaad die verrekte talen ook zeg die mogen alle 4 wel wat bijgeschaafd worden, dat heb ik dan ook enige malen ruiterlijk erkend.
    Niets nieuws dus, maar lezen en begrijpen gaat mij redelijk af, misschien wel tot vervelends toe, helaas het is zo .

    Het is mij zo ook wel duidelijk en aangezien ik uw intelligentie op een wat hoger dan gemiddeld niveau inschat neem ik aan dat het u ook wel duidelijk is .

    sans rancune .

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Eveneens sans rancune

    Webmaster

    Like

 8. Ongelovige zegt:

  De eeuwige droom van D is een ééngemaakt Europa onder hun leiding. De bevolking is echter te divers, en nauwelijks bereid te verhuizen en te mengen, daaraan moet dan maar door massa-immigratie verholpen worden. Maar blijkbaar zijn alleen moslims bereid om te komen, en die mengen al helemaal niet, zodat we ipv een eenvormig bruin europees ras, een apartheidscontinent aan het kweken zijn.

  Like

 9. elisah zegt:

  Gisteren naar de Duitse zender gekeken, daar was een praatprogramma waarin een vrouw die al zo’n 20 jaar met asielzoekers werkt, openlijk durfde te zeggen dat 80% van die mensen geen enkel diploma heeft en dus niet/nooit zal kunnen werken.
  Ze zitten vrijdags stipt in de moskee, maar veel komen gewoon niet opdagen bij de taalcursus op de donderdag en hebben vaak geen enkele interesse in integratie.
  Er zijn in Duitsland vele jarenlang te weinig goedkope huurwoningen gebouwd, daardoor is er een groot tekort en dus geen woonruimte voor al die mensen, die niet zullen werken en ook nooit in staat zullen zijn om een beschikbare duurdere woning te betrekken.
  Kortom, het begint bij de Duitsers langzaam door te dringen dat het helemaal fout gaat…

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Kortom, het begint bij de Duitsers langzaam door te dringen dat het helemaal fout gaat…

   Mooi9o en dat na 4o jaren !

   Nu moeten we zeker nog 100 jaar wachten voordat ze weten waarom het fout , wat de werkelijke oorzaak is .
   Als dat ooit mogelijk zou zijn, ik heb zo mijn twijfels.
   En het is dus niet uniek voor Duitsland .

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Oeps er hapert wat , de ramplank, mijn hersens of de verbinding .
    De verbinding in des kleps keuken kastje is soms wat grillig , tijd voor een bakkie dap .

    Like

 10. nuchter zegt:

  Je kunt het de Duitsers gedeeltelijk niet kwalijk nemen, ze zijn 70 jaar lang geïndoctrineerd met zelf haat propaganda. Aan de andere kant moeten de Duitsers daar nu ook wel een beetje overheen zijn. Als zij (de Duitse bevolking dus) zich zo laten leiden door die opgedrongen complex verdienen zij niet beter.

  Like

 11. We zitten allemaal vast in onze eigen wetten, daar zal het een en ander aan verandert moeten worden. Anders blijven wij gevangenen van onze eigen wet.

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Mag ik u alstublieft aanvullen?

   Wetten; opgedragen, doorgedreven, allang achterhaalde, dus niet langer van deze tijd zijnde wetten en regeltjes…. Daar had allang paal en perk aan gesteld moeten worden, want wij zijn al geruime tijd slachtoffer van eigen wetten!”

   Voor ons bedoelt, maar compleet misbruikt!

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Maar ook nieuw ingevoerde wetten keren zich tegen de Nederlandse burgers. De wet op (rassen)discriminatie en de wet op rascisme.

    Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    En wat te denken van deze zogenaamde positieve discriminatie.
    Naar mijns inziens is het duidelijk dat als iemand positief gediscrimineerd word daar altijd een negatieve discriminatie tegenover staat.
    Dat de autochtoon daar het slachtoffer van is schijnt om een of andere reden geen probleem te zijn totdat de autochtoon dat even zegt ( zelf al meerdere malen meegemaakt dus)
    Mij is door een ambtenaar ooit al eens gevraagd of Ik toevallig ook zo´n Wilders stemmer ben.
    Over de laatste zin hoeft niemand comment te geven want dat heb Ik opgelost op mijn eigen manier en wel tot mijn tevredenheid maar niet tot ambtenaren tevredenheid.

    Geliked door 2 people

   • Guardiacivil zegt:

    dreun op z,n smoelwerk?

    Like

 12. Jan zegt:

  O, du heiliger Strohsack, wer hätte das dennn gedacht! Duitser geschokt: buren bleken terroristen

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Mijn reactie bij de heer Bron had iets meer naar beneden geplaatst moeten worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s