Goed zo: OM zegt tegen jank-Marokkaantjes dat ze geen recht op schadevergoeding van Geert Wilders hebben

screenshot_70

(Door: Michael van der Galien)

Het Openbaar Ministerie vervolgt Geert Wilders weliswaar voor zijn controversiële uitspraak over minder, minder, minder Marokkanen, maar dat betekent niet dat de PVV-leider opeens aangeschoten wild is.

Een groep van 40 Marokkanen gebruikt het proces tegen Geert Wilders om snel en gemakkelijk wat extra gratis geld voor zichzelf te verdienen. Zij hebben een schadeclaim ingediend tegen de PVV-leider van € 500,- per persoon. In totaal heb je het dan dus wel over € 20.000,- euro die Wilders even zou moeten overmaken aan de ‘slachtoffers’ van zijn uitspraak. En ja, zo diep zijn we in Nederland blijkbaar gezonken tegenwoordig dat je ‘slachtoffers’ kunt maken door iets controversieels te zeggen.

Hoewel het OM al jaren naar een excuus op zoek is om Wilders te vervolgen vinden zelfs de aanklagers de claim van de jank-Marokkanen wat al te ver gaan:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Graaien, Islam, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op Goed zo: OM zegt tegen jank-Marokkaantjes dat ze geen recht op schadevergoeding van Geert Wilders hebben

 1. YY zegt:

  Kunnen we het meteen over de plichten hebben 😉

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  de advocaat van deze troetel Marokkanen wil de claim doorzetten, wel ja geef ze € 500,= per persoon, komen de resterende 40.000 ook even een schadeclaim innen, zij verzieken de boel, en Wilders die zegt minder minder zou die schatjes moeten betalen, hou toch eens op met dat gemekker, dan heb ik het over die kanspareltjes

  Like

 3. Johan zegt:

  Ik word toch zooooo moe van dat Marokkaanse k*tvolk. Dat ze toch oppleuren, als het ze hier niet bevalt. Welke advocaat heeft hun dat weer ingefluisterd om “schadevergoeding” te eisen ?

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Politiek proces!
  Als het aan de linkse kliek ligt zal elke Europeaan die zich onwelgevallig uitlaat over onze door diezelfde linkse kliek uitgeroepen vernietiging van de Europese identiteit strafbaar worden gesteld.
  Wij moeten veel meer op onze strepen gaan staan. Desnoods anoniem verzet.

  Like

  • Steven zegt:

   Daar zijn ze al mee bezig,…Volgens SAMSAM moet “discriminatie en haatzaaierij” (wat neerkomt op KRITIEK uiten naar allochtonen) zwaarder gestraft dient te worden!
   Maar dat geldt niet voor het roepen van …. KK blanke..hej Hurrrrr…

   Like

 5. ildiko zegt:

  Nog gelukkig ! Anders heel wat Nederlanders bereid waren om schadevergoeding te eisen om alle leed wat hier in Nederland wegens Marokkanen heeft plaatsgevonden en nog steeds plaatsvindt.

  Geliked door 1 persoon

 6. Theresa Geissler zegt:

  Je kunt nu wel zeggen: Het kan dan ook té gortig, maar d at is dit hele proces natuurlijk al!
  Het illustreert echter wel, hoe die k….rmarokkanen maar alles en iedereen ten eigen bate denken te kunnen gebruiken! Korte metten maken ermee!
  Trouwens, datzelfde verschijnsel zie je ook bij die Turks-Surinaams-Noord-Afrikaanse beerput, die men wel “DENK” noemt!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  De volgers der Islam, en dat zijn deze mensen ( Marokkanen), splijten elke samenleving. En LINKS helpt ze daar graag bij.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Prakken&Co+ leipe blinde aanhangers die een voetnoot inbrengen via fb.

  Like

 9. O heerlijk, ik hoorde het al op de radio. Dat is al een schop in het Marokkaanse kruis.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Even nog een overdenking, ergens zijn die Marokkies wel slim om een proces durven opstarten voor geleden schade, dat ze worden afgewezen is dan pech. Voor hetzelfde geld trap er zo,n vieze rechter er nog in. Helemaal niet goed te praten zijn de advocaten die dit soort nog willen begeleiden, een soort van camarageil zijn en als ze slagen is het bedje gespreid? Ze zouden door de dekens een zware berisping moeten krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s