“Je kan niet twee wetstelsels hebben!” Voormalige bisschop gaat los op de regering die overweegt sharia toe te staan

screenshot_66

(Door: “Fubar”)

Een regeringsonderzoek naar sharia (wet) in het Verenigd Koninkrijk is zwaar bekritiseerd als een politiek correcte witwastruc door een expert die opgeroepen was door de onderzoekscommissie.

Dr. Michael Nazir-Ali, de voormalige bisschop van Rochester, is uitgevaren tegen het onderzoek van de regering naar het islamitische wetssysteem. Hij waarschuwde dat sharia COMPLEET onverenigbaar is met het Britse wetssysteem en dat de regering zijn tijd verspilt door toch onderzoek te doen naar de legitimiteit ervan… In een geschreven bewijs aan het Lagerhuis comité zei hij dat het onderzoek, ingesteld door minister-president Theresa May toen ze nog minister van Binnenlandse zaken was, het hele Britse rechtsstelsel in gevaar brengt.

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Overheid, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Je kan niet twee wetstelsels hebben!” Voormalige bisschop gaat los op de regering die overweegt sharia toe te staan

 1. Steven zegt:

  Dat wordt straks ook een onafhankelijke sharia staat!! En vanuit de UK kunnen ze optrekken om de rest van Europa ook te veroveren.

  Like

 2. Ongelovige zegt:

  Een bisschop die het opneemt voor christelijke waarden, wat gaan we nog allemaal krijgen…

  Like

 3. Pieter zegt:

  Deel dan gvd Engeland dan maar op in twee delen. Een voor de moslims en een voor de autochtonen.

  Like

  • BertG. zegt:

   En jij denkt dat ze dan binnen hun eigen deel blijven hangen en het daar bij laten.
   En nooit geen enkele behoefte krijgen om het andere gedeelte dan maar ook in te pikken.
   Met jouw idee hebben ze alvast voor de helft gewonnen.
   De hele wereld moet 1 groot mossel gebied worden, weet je nog.

   Like

   • Pieter zegt:

    Mijn post is onzinnig dat weet ik ook wel, maar ik ben blij dat ik hier even stoom kan afblazen. Neem niet alles letterlijk wat hier geschreven wordt.

    Like

 4. Ze zij echt getroebeleerd in Engeland, het idee alleen al.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Al jaren voert de ooit uit Iran gevluchte linkse activiste Maryam Namazie een schier hopeloze strijd voor een doel dat eigenlijk voor normaal ieder mens vanzelfsprekend moeten zijn. De beweging die zij heeft gesticht heet ” One Law For ALL” Zij wil dat iedereen in het land onder dezelfde seculiere wetgeving moet vallen. De Britse wetgeving in haar geval.
  http://onelawforall.org.uk/

  Veel gevluchte moslima’s hebben zich daarbij aangesloten. Die hebben aan de lijve de gevolgen ondervonden van de sharia.
  Ik raad iedere lezer die de Engelse taal beheerst zich op haar rondschrijfbrieven te abonneren. Vooral de voorstanders van de multiculturele samenleving zouden zich eens goed moeten verdiepen in wat zij zegt en schrijft.!

  De weerstand in de steeds meer geïslamiseerde Britse samenleving neemt sterk toe en wie haar het meest bekritiseren kunnen wij wel raden.

  Een paar maanden geleden zou Namazie deelnemen aan een forum over gelijkberechtiging die gehouden werd op de universiteit van Oxford.. Toen bekend werd dat zij ook in het discussie panel zou zitten kwamen linkse en islamitische studenten in beweging.: Namazie zou te ”controversieel en vooringenomen’. zijn .
  Zij werd van de deelnemerslijst afgevoerd…

  De linkse dictatuur staat geen uitwisseling van verschillende opvattingen meer toe.

  Geliked door 1 persoon

 6. Henk der Niederlander zegt:

  Het lijkt me dat Ik over dit Item een vervolgartikel moet schrijven omdat veel mensen naar mijn mening nog niet echt goed begrepen hebben waarom de westerse regeringen de Islam faciliteren.

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  En zijn we nog blij met Theresa ?

  U was al gewaarschuwd .

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Als je dit ‘schematisch overzicht’ ziet van wat onder sharia is toegestaan (aan moslims) en wat anderzijds de straffen zijn die onder de sharia kunnen worden toegepast, dan is toch onbegrijpelijk dat ooit een Nederlandse regering het toegestaan heeft dat ook maar één ( 1 ) moslim voet op onze Nederlandse bodem heeft mogen zetten.
  Het is een schande en een ontkenning van elk gevoel voor normaal democratisch recht dat onze achtereenvolgende regeringen (en parlementen) steun verleend hebben aan deze mensonterende ideologie.
  Het gedrag van mevr. May is ook een Engelse politica onwaardig.
  Het bezoek van leden van ons vorstenhuis aan islamitische landen, als vertegenwoordigers van ons volk en vaderland, is een vernedering.
  Al deze zaken moeten we goed in gedachten houden als we volgend jaar maart naar de stembus gaan !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  De Islam en de sharia, horen niet thuis in Engeland, en in heel Europa NIET! De islam is een wrede, perverse ideologie, die verboden zou moeten worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s