Duitsland: Ophef om Syriër met 4 vrouwen en 23 kinderen die voor € 360.000,- aan steun trekt

screenshot_75

(Door: Karen Van Eyken)

In Duitsland is beroering ontstaan nadat bekend raakte dat een Syrische vluchteling met zijn 4 vrouwen en 23 kinderen volgens een financieel expert jaarlijks recht zou hebben op 360.000 euro aan steun. Nochtans erkent Duitsland polygamie officieel niet.

Ghazia A. ontvluchtte zijn land in 2015 en trok naar Duitsland via Turkije met zijn gezin bestaande uit 4 vrouwen en 23 kinderen. Een dochter is onlangs getrouwd en leeft nu met haar man in Saoedi-Arabië.

Lees verder>>>
(h/t M. v. A.)
hln-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "religieuze dialoog", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, Sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Duitsland: Ophef om Syriër met 4 vrouwen en 23 kinderen die voor € 360.000,- aan steun trekt

 1. Ron zegt:

  Off-topic:
  Hal Turner gaat even los.

  Is it Time to Start BEATING THE SHIT out of the Lying Media? http://halturnershow.com/index.php/news/world-news/378-is-it-time-to-start-beating-the-shit-out-of-the-lying-media

  Geliked door 1 persoon

 2. Drs.P. zegt:

  Die steun, al dat geld waar wij voor moeten werken, daar gaat het om, daarom komen die smerige parasieten hier naar toe, dus meteen stoppen met die bullshit!!!

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Sie schaffen es.

  Like

 4. Bas zegt:

  Veelwijverij, warempel een gezellige leuke bron van inkomsten in Duitsland.
  Waarschijnlijk ook hier het geval, maar komt niet aan het licht.

  Like

 5. Voor als je snel rijk wilt worden.

  Like

 6. Steven zegt:

  Tja..als iemand met een uitkering iets van zijn/haar oude spulletjes verkoopt voor een tientje en de gemeente komt daarachter dat je deze “EXTRA” inkomsten hebt ontvangen zonder dat te melden….dan heb je in Nederigland toch wel een PROBLEEM.
  Maar om iedere ASIELPARASIET die NOOIT zal gaan (willen) werken zich massaal aanmelden om ons sociaal stelsel naar de afgrond te helpen, dan heeft niemand er oog naar!

  Like

 7. Wachteres zegt:

  “Een dochter is onlangs getrouwd en leeft nu met haar man in Saoedi-Arabië”.

  Kan de rest van de familie daar ook niet heengaan?.Ik dacht dat ze hier met elkaar als
  ‘vluchteling’ kwamen? Deze mensen passen toch veel beter in dat woestijnland?

  “In het begin verliep de integratie van de familie niet vlot omdat volgens de lokale krant Rhein-Zeitung enkele zonen wilden verhinderen dat de meisjes naar school gingen.
  Volgens de autoriteiten zijn er sindsdien wel vorderingen gemaakt en gaan alle schoolplichtige kinderen naar de les”..

  Dit geloof je toch niet: Voormiddeleeuwe achterlijkheid van de bovenste plank wordt in ons vrije Europa binnengehaald. Er worden vorderingen gemaakt, de meisjes mogen naar school. Geweldig! … Is dit niet een normale gang van zaken bij ons?

  Pa wipt van de ene vrouw naar de andere – wat een manier om aan je geld te komen – en ondertusssen delen de zonen – bij zijn afwezigheid – de lakens uit. We kunnen wel nagaan hoe dit drama zich gaat ontwikkelen.

  De meisjes worden zo gauw mogelijk van school gehaald, ze kunnen dan net lezen en schrijven.
  [Jammer dat de huishoudschool er niet meer is] Natuurlijk moeten ze zo snel mogelijk trouwen en vanzelfsprekend worden daar mannen voor binnengehaald met dezelfde primitieve opvattingen of nog erger. Dan worden er zoveel mogelijk kinderen gefokt en ”l histoire se répète”.

  Lees de boeken van Ayaan Hirsi Ali er maar op na. Haar familie ging naar Londen vanwege het geld en de zorg. Niet omdat ze zo blij waren in het vrije Westen te zijn. De groep blijft bij elkaar, bemoeit zich niet met ongelovigen en de meisjes krijgen dezelfde achterlijke opvoeding die ze ook in het land van herkomst kregen.

  En dit zou geen invloed hebben op onze cultuur?

  Het is diep treurig en MISDADIG dat onze regering en de EU ons dit aandoen.

  Helaas, het volk krijgt wat het verdient. Rampzalig dat wij en onze kinderen en kleinkinderen daar ook noodgedwongen deel van moeten uitmaken.

  VERVLOEKT ZIJN ONZE REGERING EN DE EU! ZIJ ZIJN DEGENEN DIE ONS LAND EN ONS MOOIE EUROPA NAAR DE AFGROND BRENGEN.

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Zum kotsen.. de wereld is kapot…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s