Turkse functionaris: Duitsers “asbakkenras”

screenshot_7

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Malik Karabulut (foto) leidde vier jaar lang de Turkse Ouderbond, op dit moment is hij lid van diens adviescommissie. Deze bond is lid van de Turkse gemeenschap in Hamburg en geldt als een van de belangrijkste “integratiepartners” van de stad. Karabulut stond blijkbaar de Armenië-resolutie van het Duitse parlement niet aan, en daarom ging hij op de typisch Turks-Oriëntaalse manier volledig door het lint.

pi-news

Op Facebook schreef hij dat de Duitsers een “asbakkenras” zouden zijn. Duitsland beledigde hij als “slet”, die “de oorlog verklaard” zou hebben aan Turkije. Met onmiddellijke ingang zou het land, waarin het hem – even zijdelings opgemerkt – werd toegestaan zich als een made in het spek uit te breiden, iets “beleven”.

Het “Hamburger Abendblatt” bericht:

Een vooraanstaand functionaris van de Turkse Ouderenbond in Hamburg zou volgens een bericht van het Hamburg journaal op NDR-televisie openlijk tegen Duitsland hebben opgehitst. Blijkbaar als reactie op de Armenië-resolutie van het Duitse parlement zou Malik Karabulut, lid van de adviescommissie van de vereniging, hebben geschreven: “Deze slet met de naam Duitsland heeft ons de oorlog verklaard – en wij zwijgen nog steeds.” Bovendien zou hij in zijn bijdrage de Duitsers een “asbakkenras” genoemd en verklaard hebben: “Vanaf nu kunnen jullie wat beleven.”

Verder, aldus het “Hamburger Abendblatt”, zou Karabulut tot nu toe niet gereageerd hebben op vragen van de NDR. De Turkse gemeenschap in Hamburg heeft zich ook niet voor deze beledigingen verontschuldigd. Met een ledental van ongeveer 2000 zou men “niet in staat zijn om ieder comment op te pakken en te becommentariëren”. Overigens kenmerkend dat Karabulut in 2011 voor de Groenen zou hebben meegedaan om een parlementszetel in Hamburg te bemachtigen. Bij hen is hij met zijn haat tegen Duitsers uitstekend op zijn plaats.

Als enige reactie op deze abnormale belediging wordt tot nu toe Karin Prien geciteerd, de vicefractievoorzitter van de CDU in Hamburg, die verontwaardigd was. Het zou onacceptabel zijn “dat een vertegenwoordiger van een integratiepartner van de stad Hamburg zich zo uitlaat over ons Duitsers en Hamburgers.”

Tot nu toe is evenmin bekend dat de Turkse Ouderbond maatregelen tegen Karabulut heeft genomen. Deze ophitser is daar vermoedelijk nog steeds adviseur. Wellicht vinden de Turken het ook moeilijk om iets tegen zijn uitlatingen in te brengen. Zolang zij zich niet op ondubbelzinnige wijze van zijn uitspraken distantiëren, verklaren ze het stilzwijgend eens te zijn met dit enorme racisme tegenover ons Duitsers.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, Racisme, Rotzakken, Turken. Bookmark de permalink .

16 reacties op Turkse functionaris: Duitsers “asbakkenras”

 1. joopklepzeiker zegt:

  “integratiepartners” is dat nu het moderne woord voor de 5e colonne ?

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Zo gaat dat, met het Paard van Troje! Je haalt ze in huis, vertroeteld ze, dan zeg je eens wat kritisch over het land waar ze vandaan komen, en dan komt hun ware aard naar boven. Haat, haat, haat, en dat alles met het Turkse nationalisme en de islam vermengd.

  Like

 3. Mensenhaat is het enigste wat de islam kent.

  Liked by 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Persoonlijk zie ik de toekomst zeer zwart in, letterlijk en figuurlijk. Wij zullen het gezien de ouderdom nog wel overleven maar voor mijn (onze) kinderen en kleinkinderen komen tranen in miijn ogen zeker bij het zien van het smerig laf vuil spel gespeeld door de politieke lafaards.
  Wij zullen die vreemdelingen moeten asap het land uitzetten willen we overleven te beginnen met de illegalen en criminelen dan zijn we sowieso van +/- 90% verlost.

  Like

 5. Reint Meijer zegt:

  Wellicht wel zo handig van de Duitse bevolking om aangifte tegen hem en die Turken te doen wegens discriminantie en belediging en schadevergoeding eisen. Grote kans van slagen.

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  We kunnen het er lang of kort over hebben; dat boekje van ‘hunnie’ meldt overduidelijk dat iedereen die geen moslim is, geen mens is! Daarnaast wordt inderdaad gesproken over: hond of aap, meer zijn wij niet-moslims, niet.

  Ik kan ‘m zo gauw niet terugvinden, maar volgens mij, via Fubar, het kan echter ook zomaar alhier geweest zijn of Fenixx?, een filmpje waarin zo’n geloofswaanzinnige dit letterlijk zegt: alles niet moslims, zijn geen mensen!

  Like

 7. fleckie zegt:

  Er is niemand, ook in DLD niet, die hun zal beletten, het land van , in zijn/hun ogen het ‘ rothonden- ras-land’ ..vaarwel te zeggen, en rechtstreeks naar het land van afkomst…TURKIJE, …WAAR..ZIJ..THUISHOREN…zo gauw mogelijk terug te keren.

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Deze smerige klootzak van een Malik Karabulut kent blijkbaar de geschiedenis van zijn land ook niet bepaald goed! Tijdens WO I was Turkije de trouwste bondgenoot van Duitsland dat hen financieel steunde, een groot aantal van zijn voorvaderen hebben de dood van 1.500.000 Armeniërs op hun geweten (Adolf Hitler gebruikte dit later als excuus voor de moord op 6.000.000 Europese joden) en in 1915 bij Gallipoli duizenden geallieerde soldaten op de stranden aldaar aan flarden geschoten!
  Ik hoop dat dit moslimzwijn eens het lef heeft om tegen talloze autochtoonse Duitsers uit te roepen dat zij datgene zijn waar hij hen voor uitmaakt waarna zij een groot aantal Duitse herdershonden en andere honden op hem loslaten! Wat mij betreft sturen ze zelfs de Zwarte Kardoes (een spookhond uit de hel waarvan een bronzen beeld in de Lutte bij Twente staat) op deze akelige “functionaris” af die hem zodanig in zijn kont en geslachtsorganen gaat bijten dat Karabulut er zwerende en etterende ontstekingen van oploopt opdat hij hierna NOOIT meer kan zitten of aan voortplanting doet! Hij is wel 10.000 keer verachtelijker dan een echte hond of een varken!

  Like

 9. Republikein zegt:

  Karabulu, karabulu..
  Ze zitten overal, vraag het de SP.
  Nee, vraag het liever ons.
  Wat een galbakken.
  Het betekent volgens google translate stormwolk.
  Asbakkenras, niet te vergelijken met de vervaarlijke Duitse herder.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s