De ideologie die Europa in haar greep houdt

screenshot_21

(Door: “Bart Bohemen”)

Weinig mensen zullen ooit van Richard Coudenhove-Kalergi gehoord hebben. Toch is het gedachtegoed van de Oostenrijker zeer bepalend geweest voor de koers van Europa en beïnvloedt deze tot op de dag van vandaag. Zowel in het kader van Europese integratie, economisch beleid evenals immigratie dient de visie van Coudenhove-Kalergi als een handboek voor de hedendaagse Europese elite. Hoe kan een individu dat dusdanig veel invloed uit heeft geoefend op de ontwikkeling van de Europese Unie (EU) zo onbekend zijn bij het grote publiek?

Coudenhove-Kalergi (1894) was de zoon van een Oostenrijkse vader en een Japanse moeder. Zijn vader was werkzaam als diplomaat en zijn moeder was de dochter van een zeer vermogende Japanse oliehandelaar. In 1919 nam hij de Tsjechische nationaliteit aan en jaren later kwam hij in het bezit van het Franse staatsburgerschap. Deze nationaliteit zou hij tot zijn dood behouden.

Lees verder>>>
curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Immigratie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op De ideologie die Europa in haar greep houdt

 1. BertG. zegt:

  “Weinig mensen zullen ooit van Richard Coudenhove-Kalergi gehoord hebben. ”

  Dan ken je lezers van E.J. Bron nog niet.

  Geliked door 3 people

 2. danny zegt:

  Nooit gehoord van deze foute man.
  Maar snap nu waar het huidige EU gedachtegoed vandaan komt .
  Deze kerel was gewoon een eunazi en verrader van de Europeanen in de dop.

  Like

 3. GT zegt:

  Het Coudenhove-Kalergi project. De genocide van de Europese bevolking.
  Massa immigratie is een fenomeen waarvan de oorzaken nog steeds heel slim verborgen worden gehouden, uit het systeem en multiculturele propaganda die het valselijk probeerd als onvermijdelijk af te schilderen. In dit artikel zijn we van plan om voor eens en altijd te bewijzen, dat het geen spontaan fenomeen is. Wat we willen bewijzen het een onvermijdelijk gevolg is van de geschiedenis, in feite een plan is, welke is ontworpen en voorbereid is gedurende decennia lang, om volledig de nationale gezichten van Europa te vernietigen.
  Weinig mensen weten dat een van de belangrijkste initiatiefnemers van het proces van Europese integratie, ook de man is die de geplande genocide van de mensen in Europa heeft ontworpen. Het is een donker gezicht, waarvan massa’s mensen zich niet bewust van het bestaan is, maar de hooggeplaatsten beschouwen hem als de grondlegger van de Europese Unie. Zijn naam is Richard Coudenhove Kalergi (* 16 november 1894, Tokio, Japan. † 27 juli 1972, Schruns, Oostenrijk) Zijn vader was een Oostenrijkse diplomaat Heinrich von Coudenhove-Kalergi (met enkele wortels uit de Byzantijnse familie van Kallergis) en zijn moeder Japanse Mitsu Aoyama. De Kalergi dus, die nauwe contacten en banden onderhield met alle Europese aristocratie en Europese politici, omdat de verbindingen tussen de aristocratie – diplomaten vader, beweegde hij zich achter de schermen, weg uit het licht van de schijnwerpers, slaagde hij er in de belangrijkste staatshoofden hierin te betrekken, om zijn plannen, het maken van een beweging van supporters en colaborateurs in het ‘project van de Europese integratie ‘.
  In 1922 richtte hij in Wenen ‘Pan Europa’ op , die bedoeld was om een Nieuwe Wereld Orde te creëren, op basis van een federatie van landen onder leiding van de Verenigde Staten. De consolidatie was de eerste stap om een wereldregering te creëren. Onder de eerste volgelingen bevonden zich een Tsjechische politicus Tomáš Masaryk, Edvard Benes en de bankier Max Warburg, die de eerste 60.000 mark spendeerde. De Oostenrijkse kanselier Ignaz Seipel en de volgende president van Oostenrijk Karl Renner nam vervolgens verantwoordelijkheid voor het begeleiden van de beweging van de ‘Pan-Europa’. Later zullen zij hun hulp aan de Franse politici, zoals Léon Bloum, de Aristide Briand, de Italiaanse polaire Alcide De Gasperi, etc. bieden.
  Met de opkomst van het fascisme in Europa, is het project in de vergetelheid geraakt, en de ‘Pan-Europa’ beweging wordt gedwongen om zich te ontbinden, maar na de Tweede Wereldoorlog werkte Kalergi, dankzij een hectische en onvermoeibare activiteit door aan het project en de steun van Winston Churchill, van de Joodse vrijmetselaarsloge B’nai B’rith en grote kranten als de New York Times, slaagde er in om het project geaccepteerd te laten worden door de overheid van de Verenigde Staten. Vervolgens voltooid de CIA het project van een verenigd Europa.
  Terugval van de Kalergi project
  In zijn boek «Praktischer Idealismus», geeft Kalergi aan dat de bewoners van de toekomstige ‘Verenigde Staten van Europa’ niet de traditionele volkeren van het continent zullen zijn, maar een soort sub-mensen, die onstaat door rassenvermenging. Duidelijk wordt gesteld dat de volkeren van Europa gekruist dienen te worden met Aziatische en gekleurde rassen, om zo tot een multinationale kudde te maken zonder kwaliteit en gemakkelijk gecontroleerd te kunnen worden door de heersende klasse.
  Kalergi verkondigt de afschaffing van het recht op zelfbeschikking van volkeren, en zo zouden de natie staten door etnische separatistische bewegingen of massa-immigratie geëlimineerd worden. Als Europa wordt gecontroleerd door een elite, door de bevolking om te zetten in een homogeen gemengd ras van zwarten, blanken en Aziaten. Maar wie is deze elite? De Kalergi is bijzonder verhelderend over deze: De mens van de toekomst zal van gemengd ras zijn. De stammen en klassen van vandaag zullen geleidelijk verdwijnen geëlimineerd uit ruimte, tijd en vooroordelen. Het Euraziatische – negroïde ras van de toekomst, welke veel lijkt op de oude Egyptenaren, zal zo de diversiteit van de volkeren en de diversiteit van de individuen geleidelijk vervangen. In plaats van de vernietiging van het Europese jodendom, Europa, tegen haar wil, verfijnde en leidt hij dit volk op, dit loodst hem naar zijn toekomstige status als toonaangevend natie door dit kunstmatige evolutionaire proces. Niet verwonderlijk dat deze mensen, die ontsnapt zijn uit het Getto – Gevangenis, ontwikkeld wordt tot de geestelijke adel van Europa. Dus de gecompassioneerde zorg geeft Europa een nieuw ras van aristocratie door de genade van de geest. Dit gebeurde toen de Europese feodale aristocratie ineenstortte als gevolg van de emancipatie van de Joden (bedoeld met de opdracht en de maatregelen van de Franse Revolutie).
  Hoewel er geen leerboek is wat vertelt over de Kalergi zijn ideeën, zijn deze de leidende beginselen van het huidige Europese Unie. De overtuiging dat de volkeren van Europa moeten worden gemengd met Afrikanen en Aziaten, om de identiteit te vernietigen en het creëren van een enkele mestizo ras, is de basis van de gemeenschap betreffende beleid gericht op integratie en bescherming van minderheden. Dit is niet om humanitaire redenen, maar vanwege de richtlijnen uitgegeven door meedogenloze vastberadenheid om de grootste genocide in de geschiedenis te bereiken. Ter ere van de gevestigde Europese onderscheiding Coudenhove-Kalergi, die elke twee jaar wordt uitgereikt, Europeanen die hebben uitgeblonken in het bevorderen van de criminele plan. Onder degenen die bekroond zijn geworden, zijn Angela Merkel en Herman Van Rompuy.
  Het aanzetten tot genocide is ook de basis van voortdurende oproepen van de Verenigde Naties, om de acceptatie van miljoenen immigranten af te dwingen, ter compensatie voor het lage geboortecijfer in de Europese Unie. Volgens een rapport gepubliceerd in het begin van het nieuwe millennium, in januari 2000, het rapport «Population Division» van de Verenigde Naties in New York, getiteld ‘Vervanging Migratie: Een oplossing voor de dalende populatie cijfers en vergrijzing ‘, moet Europa in 2025 uit 159 miljoen migranten huisvesten. Men vraagt zich af hoe het zo zou kunnen zijn, zodat nauwkeurige schattingen van migratie, een vooropgezet plan is. Het is zeker dat het lage geboortecijfer gemakkelijk kan worden teruggedraaid, door middel van passende maatregelen om gezinnen te ondersteunen. Het is ook duidelijk dat het de bijdrage van vreemde genen die het genetisch erfgoed zou moeten beschermen, maar om het zo te doen bereikt men het omgekeerde, verdwijnt het juist. Het enige doel van deze maatregelen is het volledig vervormen van een volk, dit om te zetten in een groep mensen zonder enige nationale, historische en culturele cohesie. Kortom, de posities van project Kalergi was en is nog steeds de basis van het officiële beleid van overheden gericht op genocide van de volkeren van Europa, door middel van massa-immigratie. De G. Brock Chisholm, voormalig directeur van de World Health Organization (OMS), toont aan dat hij goed de les van Kalergi heeft geleerd als hij zegt: ‘Wat in de eerste plaats mensen nodig moeten doen is de beperking van de geboorten ongedaan maken en van toepassing is, zijn de gemengde huwelijken (tussen verschillende rassen), en het doel is gericht op één enkel ras in een wereld die wordt geregisseerd door een centrale autoriteit. ‘
  Conclusies
  Als we om ons heen kijken blijkt, het Kalergi project volledig te worden gerealiseerd. We worden geconfronteerd met een echte derde klasse Europa. De gesel van gemengde huwelijken produceert elk jaar duizenden jongeren van gemengd ras: ‘Kinderen van Kalerg’. Onder de dubbele druk van verkeerde informatie en humanitaire verbazing, gecultiveerd door de massa van informatie, leerde de Europeanen om hun afkomst verloochenen, hun nationale identiteit op te geven.
  Voorstanders van de globalisering proberen ons te overtuigen om onze identiteit te ontkennen, dat een progressieve en humanitaire daad, dat ‘racisme’ verkeerd is, maar gewoon omdat ze willen dat we allemaal blinde consumenten worden. Het is meer dan ooit nodig in deze tijden om te reageren op de leugens van het systeem, om de geest van opstand van de Europeanen te doen ontwaken. Wat Je nodig hebt om het feit in te zien dat de Europese integratie neerkomt op genocide. We hebben geen keus, het alternatief is nationale zelfmoord.
  Hoewel de oorzaken van de persoonlijke keuze van Kalergi, geen bijzonder belang voor ons is, maar we zullen proberen om een vraag die zeker zal ontstaan in de hoofden van lezers te beantwoorden: Waarom een Europese edelman met de Vlaamse, Pools, Grieks – Byzantijnse wortels zelfs met bloed in de aderen van de Samurai (door zijn moeder) exploitant werd van dergelijke plannen en instrumenten in de handen van de duistere krachten? De redenen, naar onze mening, is meervoudig, eigenzinnig, psychologische en … vrouwelijke invloeden.
  Europese Raad
  Op 16 november 2012 werd aan de voorzitter van de Europese Raad, Herman Van Rompuy de Europese prijs Coudenhove-Kalergi 2012 toegekend, tijdens een speciale conferentie in Wenen, om 90 jaar ‘Pan-Europa’ beweging te vieren. De prijs wordt elke twee jaar uitgereikt aan toonaangevende persoonlijkheden, voor een excellente bijdrage aan het proces van Europese integratie.
  De beslissende factor bij de toekenning van de prijs was de evenwichtige manier waarop president Van Rompuy zijn werkzaamheden verichtte in een nieuwe positie van de voorzitter van de Europese Raad, die werd opgericht door het Verdrag van Lissabon. Behandelde deze bijzonder gevoelige leiderschap en coördinerende rol met de geest van vastberadenheid en verzoening, en de druk bestond uit het virtuoze handelen als scheidsrechter over Europese zaken en de niet aflatende inzet voor de Europese morele waarden.
  In zijn dankwoord beschreef, Van Rompuy de eenwording van Europa als vredesproject. Het belang van dit concept, dat ook de focus van zijn werk Coudenhove-Kalergi was, blijft hetzelfde na 90 jaar.
  De prijs draagt de naam van graaf Richard Nicolaus von Coudenhove-Kalergi (1894-1972), filosoof, diplomaat, uitgever en oprichter van de pan-Europese beweging (1923). De Coudenhove-Kalergi was een pionier op het gebied van de Europese integratie en populariseerde het idee van één federatie van Europese staten in zijn werken.
  Sinds 2000, onder de winnaars de award zijn de bondskanselier van Duitsland Angela Merkel (2010) en de president van Letland Vaira Vike-Freiberga, (2006).

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Ik hoop dat ik voordat dit gehele plan ten uitvoer is gebracht gewoon overleden zal zijn.
   Als niet gewoon, mogen ze van mij dat beroemde pilletje direct toelaten. Mijn Nederlandse, westerse, blanke leven zie ik dan als voltooid.

   Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En de EUSSR, is het middel waarmee de ideeën van deze nazi, Coudenhoven-Kalergi, gerealiseerd worden. Dus het Derde Rijk, opgevolgd door het Vierde Rijk, met de huidige Führer Juncker.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, Tom, als dát een “Führer” moet verbeelden……Hitler was nog geheelonthouder!

   Like

   • BertG. zegt:

    Maar nuchter was hij niet.
    Daar ging per dag een behoorlijke dosis drugs in, waar een beetje junk nog jaloers op zou worden.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Je bedoelt zeker Morfine?
    Himmler en Heydrich zaten er, geloof ik, ook nogal onder: Die lui mankeerden allemaal wel wát!
    Zelf kreeg ik het ooit toegediend in het ziekenhuis na mijn twee keizersneden. Ik verlangde er ontzettend naar!
    Niet omdatde operatiewond pijn deed,dat nou juist niet, maar ik vergíng van de rugpijn vanwege het stil liggen!

    Like

   • BertG. zegt:

    Er was op Discovery eendocu over. Allerlei soorten drugs vrat hij op.amfetamine, heroïne, morfine, enz. Daar hadhij een arts voor die steeds iets nieuws bedacht. En op een gegeven moment van alles en nog wat dagelijks.

    Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Het ‘minder, minder, minder’ van Wilders ten opzichte van Marokkanen dient dringend uitgebreid te worden naar al die nationaliteiten van de huidige indringers.
  Nederland voor de autochtone Nederlanders, Europa voor de oorspronkelijke Europeanen. Coudenhovens natte droom mag nooit werkelijkheid worden. Help mee om Afd, FN, Vlaams Belang, PVV en gelijkgestemde groeperingen in Europa aan de macht te krijgen. En vergeet Viktor Orbán van Hongarije niet. Er is werk aan de winkel want het gebeurt niet vanzelf.
  Laten we de elite pootje lichten.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Tja en daarom zullen de echte blonde mensen en de echte roodharigen verdwijnen.
  Moeten ze ook eens doen met alle hondenrassen: alles met elkaar kruisen.
  Krijg je uiteindelijk de oorspronkelijke “eenheidswolf” weer terug.

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Q; De nieuwe Europeaan moet volgens Coudenhove-Kalergi lijken op de oude Egyptenaren.

  Ha, ha, ha… Grappenmaker, ik ben bang dat ze meer op de nieuwe Egyptenaren zullen lijken en wens onze elite straks veel succes! Met onwillige honden zal het bijzonder slecht hazen vangen zijn.

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Russia loses UN Human Rights Council place, Saudi Arabia re-elected

  https://www.rt.com/news/364584-russia-saudi-unhrc-election/

  Like

 12. Anna zegt:

  Ik heb ergens gelezen dat het een favoriet boek is van Obama…. zijn land heeft hij in ieder geval er flink mee in de problemen gebracht.

  Like

 13. laura van der storm zegt:

  GT, wat een verhaal! Ik moet het even laten bezinken, maar wat opvalt is dat het woord “islam” helemaal niet wordt genoemd? Zijn de moslims opeens van de aardbodem verdwenen of worden ze in de pan gehakt door het Coudenhove regiem? Ik heb begrepen dat moslims zich niet laten mengen . Wat nu?

  Like

 14. Misschien is het wel de bedoeling, dat hier maar weinig mensen van af weten. Wat niet weet, dat niet deert. dat zou hun goed uit kunnen komen.

  Like

 15. hendrikush zegt:

  Een leuk rampenscenario; samen met de protocollen van Zion en mohammedaanse wereldheerschappij. Ik ga even een frisse neus halen.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Hij is thans vervangen door Soros.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s