Illegale Afrikanen reizen met goederentrein van Italië naar Duitsland

screenshot_24

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Al enkele dagen registreert de federale politie in München opnieuw “migranten” die, met goederentreinen uit Italië komend, de Oostenrijks-Duitse grens overschrijden. Als de treinen iets langer stilstaan of in goederenstations stappen ze uit de goederenwagons en betreden via het spoor boor het eerst Duits grondgebied. Niets nieuws, maar voor het eerst sinds de invoering van de grenscontroles neemt deze vorm van illegale binnenkomst weer toe.

politikstube

Het jongste incident vond vrijdagmorgen vroeg (28 oktober)  plaats, toen gealarmeerde federale agenten in totaal 12 personen op het terrein van de spoorweginstallaties bij Berg am Laim ontdekten.

Een medewerker van de spoorwegen had tegen 04.50 uur drie personen gezien op het rangeerstation oost die te voet onderweg waren naar het stoppunt Berg am Laim. Tijdens een zoektocht op het terrein pakten de agenten tegen 05.00 uur in totaal twaalf donkergetinte personen op, een vrouw en elf mannen in de leeftijd van 16 tot 30 jaar, allemaal vermoedelijk afkomstig uit Eritrea. Het grootste deel van hen lag te slapen op een van de open platte goederenwagons.

De goederentrein Gz43110 was in Verona gestart en bereikte via Bolzano, de Brenner en Innsbruck tegen 04.30 uur München. Voor een van de personen moest wegens onderkoeling en problemen met de bloedsomloop medisch personeel worden ingeschakeld. De personen werden aan de politie van Beieren overgedragen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", Afrika, asielwaanzin, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, Moslims, Oostenrijk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Illegale Afrikanen reizen met goederentrein van Italië naar Duitsland

 1. Geluk dat ze in Duitsland uitstappen.

  Like

 2. Republikein zegt:

  We houden het in de gaten, we staan scherp.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Tja, je verwacht het niet hé. Maar goed, deze personen zijn natuurlijk op uitnodiging van madam Merkel naar Duitsland gereisd, toch? En ze mag ze houden, wat mij betreft!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s