Nederzetting in Europa uitsluitend bestemd voor moslims

screenshot_25

(Vertaling: E.J. Bron)

Midden in het hart van Europa bevindt zich nu de eerste nederzetting, waarin alleen Arabieren – spreek moslims – mogen wonen. De derde en vierde vrouwen van rijke sjeiks laten zich daar door autochtonen bedienen, die alleen met een speciaal pasje de puur Arabische Gated Community mogen betreden.

De autochtone inwoners van de Bosnische stad Tarcin zijn woedend. In hun eigen land is hen de toegang ontzegd tot een wooncomplex, dat wordt beschermd door hoge wachttorens en dikke muren.

In de acht kilometer ten westen van Sarajevo gelegen sprookjesachtige omgeving bouwen sinds 2012 investeerders uit Koeweit voor € 200 miljoen een vakantiedomicilie voor uitsluitend Arabisch-islamitische bewoners. Zoals de Britse krant “Express” bericht, is hier de toegang voor autochtonen alleen maar toegestaan als zij onder contract staan, d.w.z. als schoonmaker of een dienstverlenend beroep. Naar men zegt proberen de derde en vierde vrouwen van rijke sjeiks inclusief het daarbij behorende kroost in het luxueuze ressort aan de extreme zomertemperaturen in hun woestijnstaat te ontsnappen. Je zou hun mannen slechts zelden zien.

Allah heeft de islamitische investeerders de mooie natuur geschonken

De onroerende goederen zijn voor islamitische belangstellenden vanaf € 150.000,- te koop. Op de desbetreffende websites wordt er reclame mee gemaakt dat Bosnië een islamitisch land zou zijn en dat Allah de mooie natuur aan de belangstellenden zou hebben geschonken. Makelaars maken duidelijk dat de islamitische huiseigenaren geen waarde hechten aan contact met de lokale bevolking. De Arabische woningbezitters zouden hun eigen traditie hebben, zouden zich anders kleden en gedragen en daarom niet door de autochtonen aangestaard willen worden.

Het Sarajevo-ressort schijnt in Bosnië-Herzegovina de eerste, officieel puur Arabische woonomgeving te zijn. Al tientallen jaren lang kan echter vastgesteld worden dat firma´s uit Koeweit, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten massaal bedrijven oprichten, die daarna in aanzienlijke omvang in het district Sarajevo percelen, woningen, grondstukken en villa´s kopen. In de desbetreffende stadsdelen kunnen in toenemende mate op alle winkels en cafés Arabische letters worden opgemerkt.

In Lužani, Lokve, Crepljani en Osenik bevinden zich eveneens Arabische vakantie-ressorts in aanbouw. In de gemeente Igman dient een nieuw futuristische stadsdeel met de naam “Nova Alidza” voor 40.000 inwoners te ontstaan. Een investeerder uit Koeweit wil voor dit project € 2 miljard beschikbaar stellen.

Eerste officiële steunpunt van Jihadisten in Europa

De arme en grotendeels islamitische bepaalde staat Bosnië-Herzegovina staat al lange tijd bekend als economisch, politiek en etnisch probleemgeval, dat zich eveneens niet afsluit van Arabisch-islamitische investeerders. Ongeveer 44% van de 3,8 miljoen inwoners van het land zijn Bosnische moslims. Het land geldt bovendien sinds geruime tijd als toevluchtsoord voor radicale moslims uit heel Europa.

Zo berichtte o.a. “Unzensuriert.at” van opleidingskampen van de “Islamitische Staat” (ISIS) in het centrum van het land. Vooraanstaande Bosnische strijders van de “Islamitische Staat” zouden een compleet dorp in een afgelegen bosrijke omgeving hebben opgekocht om Jihadisten op te leiden. Dit zou daarmee het eerste officieel bekend geworden steunpunt van Jihadisten in Europa zijn. In februari diende het Balkanland zijn aanvraag in om lid te worden van de EU.

Bron:
www.metropolico.org

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabieren, Arabische wereld, Balkan, Bosnië-Herzegovina, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Koeweit, Rotzakken, Saoedi-Arabië, VAE. Bookmark de permalink .

13 reacties op Nederzetting in Europa uitsluitend bestemd voor moslims

 1. delamontagne zegt:

  Eindelijk is het dan zo ver. De kiem is gelegd voor de eerste Islamic Muslim Staat in Europa.
  Wat volgt. ?

  Ze komen o.a. voor de mooie natuur.? Wel natuur is er niet in hun home-lands.
  Of je moet al die woestijnen als zodanig zien.
  Omgekeerd gaan er dan weer Europeanen naar de paradijsjes daarginder.
  brrrrrrrr, als ik alleen al aan de temperaturen denk.
  In juli naar de 50 graden.
  In het meertje voor de deur kunnen de moslima,s “zedig” burka zwemmen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Ik hoop dat Brussel direct duidelijk maakt dat Bosnië geen schijn van kans maakt op een lidmaatschap van de Europese Unie!

  Geliked door 1 persoon

 3. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Mooi! Nu nog een hek van minimaal 10 meter hoog eromheen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Je zou er een virus op moeten kunnen loslaten, LOL!!!

  Like

 5. Europa is bij meerderheid voor een Palestijnse Staat ,dus een islam enclave meer of minder in Europa maakt de slapende Europese bevolking niets uit!! 23 juni 2016 was die malloot Abbas ,de gewezen rechterhand van de massamoordenaar en” nobelprijswinnaar” Jasser Arafat in het europarlement waar hij ten onrechte een staande ovatie kreeg !!!Gelukkig was er die juni dag ook een lichtpuntje omdat Engeland die dag instemde om zich uit het zinkende schip Europa te worstelen !Hopelijk gaat Engeland dit lukken!Shalom van Léon van Duren.

  Geliked door 1 persoon

 6. Robby E. zegt:

  Geweldig toch? Als we straks de aanval openen op dit tuig hebben we alleen de coördinaten nodig en scoren we 100%

  Like

 7. SeeMore zegt:

  “hier is de toegang voor autochtonen alleen maar toegestaan als zij onder contract staan”
  Wélke randdebiel pur sang gaat er nu in godsnaam voor die geitenneukers werken!!???
  Persoonlijk zou ik nog liever uit de vuilnisbak eten 🙂

  Geliked door 1 persoon

 8. joopklepzeiker zegt:

  Germany: “Expert” Says, Give Muslim Migrants Their Own City in Germany To Prevent “Radicalization”

  http://pamelageller.com/2016/10/germany-expert-says-give-muslim-migrants-their-own-city-in-germany-to-prevent-radicalization.html/

  Like

 9. jantjeuitnl zegt:

  Gelukkig zijn die gasten daar verschrikkelijk heet gebakerd. Die laten dat niet over hun kant gaan, denk (hoop) ik.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  Al meer dan 750 no-go areas in Frankrijk en meer dan duizend in heel Europa. De politie durft daar niet meer te komen, tenminste niet in een politiewagen en zelfs een ziekenauto is taboe.

  Geweld en bedreigingen zijn er aan de orde van de dag.

  En het stomme klootjesvolk bevindt zich blijkbaar in een diepe winterslaap.

  Ondertussen gaat ons mooie Europa niet alleen naar de Filistijnen, maar zal het door de islam in al zijn gruwelijke vormen worden vernietigd!

  Mensen, wordt wakker! De EU en haar schoothondjes – onze regeringen – verkopen jullie waar je bijstaat!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres:09.11. uur. Zo is het. En dan valt ook het smerige verraad te verklaren, tijdens de Joegoslavië-crisis tussen 1990 en 1995, toen de VS, onder Clinton, de NATO en de toenmalige EEG/EU, vuile zaak maakten met de moslims. Ik ben niet vergeten, dat de moslimcommandant ORIC, 100 Servische dorpen uitmoordde, met medeweten van de verraders zooi: EEG/EU, VS en de NATO. En de bombardementen op Belgrado, door dezelfde ploertige organisaties. Alles op bevel van Bilderberg, en de NWO!

   Like

 11. Anna zegt:

  Niets nieuws onder de zon; grote delen van Parijs en Londens vastgoed en winkels zijn al in handen van steenrijke Arabieren…..

  Like

 12. Williaan zegt:

  hoogtijd dat we verlost worden van de olie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s