Politie heeft nakijken: Nederlandse Marokkanen roven Duitse banken leeg

screenshot_13

(Door: Emile Kossen)

De Duitse grensprovincies worden geteisterd door een bende die dit jaar al meer honderd plofkraken wist uit te voeren. De politie maakt jacht op Nederlanders van Marokkaanse afkomst, maar loste slechts een kwart van de zaken op.

De afgelopen maanden werd melding gedaan van meer dan 110 plofkraken in Noordrijn-Westfalen, zo’n dertig in Nedersaksen en meer dan 24 in Brandenburg. Daarmee zijn de aantallen van het hele vorige jaar ver overtroffen. De Duitse politie zegt een grote groep Nederlandse Marokkanen uit de regio Utrecht in het vizier te hebben.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Duitsland, Justitie, Marokkanen, Nederland, Overheid, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

37 reacties op Politie heeft nakijken: Nederlandse Marokkanen roven Duitse banken leeg

 1. Ach nee toch, zijn dit nou heus die meer of minder Marokkanen. Dat waren toch alleen maar die lieverdjes die overal proberen geld uit te slaan. Nee dat koesteren wij hier in ons NEDERIGELAND.

  Liked by 2 people

 2. Drs.P. zegt:

  Stelen, verkrachten, vermoorden van “ongelovigen” mag en wordt zelfs aangemoedigd door hun fucking tering proleet!! Wat een “verrijking” van Europa al die debiele criminele rifapen!!!

  Liked by 3 people

 3. Giny zegt:

  Ze hadden hier ook niets meer te zoeken
  nu ze geen geld krijgen van Geert!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Ik had ergens gelezen dat die automaten daar minder goed beveiligt waren.
  Ze hadden daar toen nog geen rekening gehouden met onze Nederlandse Marokkanen.

  Liked by 1 persoon

 5. Mary zegt:

  Wij kennen geen “Nederlanders” van Marokkaanse afkomst, wij kennen alleen Marokkanen die Marokkanen zijn en blijven, die trouw blijven aan hun Marokkaanse koning, niets hebben of agressief t.o.v. Nederlanders staan, niets met ze te maken willen hebben behalve alle Nederlandse materie, uitkeringen of wat Nederland nog meer gratiieschhhhh te bieden heeft. En ja kunnen ze het niet hier stelen dan maar in Duitsland, niets vreemds aan bij Marokken.

  Liked by 3 people

 6. Ze zouden ze gelijk eens moeten doorsturen naar de rechtbank van Geert en dan aan de rechter vragen ; Meer of Minder Marokkanen, misschien gaan dan die klootogen van ze eens. open.

  Liked by 3 people

 7. Pete zegt:

  Terecht dat ze die Duitse banken leegroven… In de 2e wereldoorlog is Europa bevrijd van de Duitsers…’door’ de Marokkanen.. Onnoemelijk veel Marokkanen zijn daarbij gesneuveld, en hebben hun leven gegeven voor een vrij Europa…
  Logisch dat hun kleinkinderen pakken, waar ze recht op hebben.
  Daarkomt nog bij !!! Islamitische overvallers oppakken is rassistisch, dat heeft die merkel toch maar mooi begrepen en doorgegeven.

  Liked by 1 persoon

 8. Sjaak zegt:

  Het komt de dag daar liggen de marrokanen opgeploft op de straatstenen !
  Graftakken zijn het !

  Like

 9. Golden Girl zegt:

  geschreven door de heer Kossen, het is om te kotsen, daar zal de Duitse politie blij mee zijn met die Nederlandse troetel Marokkanen

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  De verrijking kent geen grenzen…

  Liked by 2 people

 11. hendrikush zegt:

  Als je er hier “minder, minder, minder” wilt krijg je er daar “meer, meer, meer”.

  Liked by 2 people

 12. Tistochwat zegt:

  Zijn dat de vrienden van Rutte?

  Van zulke “Nederlandse” Marokkanen wil elke weldenkende persoon er toch minder?
  VEEL MINDER!
  HUP, WEG ERMEE! TERUG NAAR DE ZANDBAK!

  Liked by 2 people

 13. Taljaard zegt:

  Benieuwd waar dat geroofde geld heen gaat.
  Ene Josef Vissarionowitch Djoegaswilli, alias ”Koba”, alias ”Stalin” pleegde in zijn jonge jaren met zijn kornuiten ook meerdere malen bankroof om de bolsjewieken van geld te voorzien.
  Zou mij niets verbazen wanneer hier een subversief moslimsyndicaat achter zit en een deel van dat geld wordt gebruikt voor het financieren van ISIS, het kopen van wapens, het omkopen van bepaalde gezagsdragers en ambtenaren, etc..

  Liked by 2 people

 14. fleckie zegt:

  Waarom vervolgt men eigenlijk Wilders voor ‘minder,minder’?het is nu weer eens gebleken dat hoe minder Marocs HIER ‘ VERTOEVEN’ er ook minder ‘plofkraken’ zullen plaatsvinden, ..toch?

  Liked by 2 people

 15. Henk der Niederlander zegt:

  Zoals Ik het artikel lees zijn een aantal van deze heren met naam en toenaam bij de Nederlandse politie bekend.
  Voor zijn er maar twee vragen: Waarom zitten deze heren niet achter slot en grendel [ Want er staan toch portalen aan de grens waarbij de kentekens gescand worden )
  En als ze dus niet vast zitten, welke rol speelt de politie ( of politiek) dan in deze en waarom.

  Liked by 2 people

 16. joopklepzeiker zegt:

  Daarbij krijgen ze ook hulp van Nederlandse politie, die veel van de daders kent.

  Bende van familieleden en mensen die elkaar hebben leren kennen op straat
  Een woordvoerder van de Nationale Politie zegt tegen het Duitse tijdschrift Focus dat veel van de criminelen familieleden zijn, terwijl anderen elkaar op straat hebben leren kennen. Het zijn vrijwel uitsluitend mannen tussen de 20 en 30 jaar. De bende begon met het plegen van kleine misdaden, maar richtte zich op steeds grotere doelen.

  Ik weet het niet , maar het lijkt wel of er hier iets niet in de haak is .

  Liked by 1 persoon

 17. Tom Hendrix zegt:

  Het GELIJK van Wilders, is hiermee bewezen!

  Liked by 3 people

 18. joopklepzeiker zegt:

  De internationale hulporganisatie Open Doors heeft dit jaar al vele honderden doodsbedreigingen geregistreerd van moslimmigranten aan het adres van christelijke vluchtelingen – vermoedelijk slechts het topje van de ijsberg. Christelijke vluchtelingen krijgen boodschappen dat ze zullen worden verkracht of onthoofd omdat ze ‘ongelovigen’ zijn. Een Iraanse christin zei ‘dat wij hier kwamen om vrij te zijn, maar nu worden we zwaar onderdrukt. Het is net als Daesh (ISIS). We voelen ons zwaar vervolgd. We leven onder constante spanning, wat ik niet meer aankan.’ Kortom: de islamitische christenvervolgingen hebben nu ook Europa bereikt, en zullen met het openhouden van de grenzen in de loop der jaren steeds erger worden.

  De christin vertelde hoe een groep moslimmannen haar en elkaar toeriepen dat ‘iedereen die vandaag een Iraanse vrouw weet te vinden, haar mag verkrachten en vermoorden. Vermoord ze allemaal! Dat mag, overal, waar je ze maar kunt vinden.’

  ‘Niemand mag weten dat ik christen ben, want ik ben bang dat ze het dan in Iran (een van de landen waar christenen het ergst worden vervolgd vanwege hun geloof) te weten komen*. Ik leef onder constante angst en onderdrukking,’ vervolgde de doodsbange vrouw.

  * Wat doorgaans zeer ernstige gevolgen heeft voor de nog in Iran levende familieleden.

  Open Doors haalt het AZC in Rotenburg (ten zuidoosten van Kassel) aan, waar christenen voortdurend doodsbedreigingen ontvangen en zelfs worden ‘veroordeeld’ door een onofficiële Sharia rechtbank, waar de Duitse autoriteiten vooralsnog geen enkele actie tegen ondernomen hebben.

  ‘Moslims, tijd om de ongelovigen te onthoofden’

  Een christelijke vluchteling die naar een kerk was geweest vond bij terugkomst een briefje met de tekst ‘Aan alle moslims: Nu is het de tijd om de ongelovigen te onthoofden.’ De christenen werden vervolgens gedwongen het complex te ontvluchten om te voorkomen dat ze zouden worden aangevallen.

  Een andere Iraanse christin had meegemaakt dat een moslima haar Bijbel had afgepakt en in stukken had gescheurd. ‘Ik ben constant bang hier, in dit onderkomen, omdat iedereen mij vraagt waarom ik een christen ben. Ik ben juist voor dit soort aanvallen gevlucht, en nu moet ik er in zo’n kleine ruimte mee zien te leven.’

  Een medegelovige viel haar bij en vertelde hoe moslim asielzoekers haar hadden bedreigd met ‘we gaan je vermoorden. Jij bent christen en hebt je religie verlaten.’

  Nu nog enkel in AZC’s, straks ook daarbuiten

  Open Doors heeft tussen februari en september zo’n 750 gevallen van religieuze vervolging van christenen door moslims in AZC’s geregistreerd. Gezien de historische gang van zaken in bijna alle moslimlanden kan worden verwacht dat zodra we een paar jaar verder zijn, het aantal moslimmigranten met miljoenen is toegenomen en velen van hen de AZC’s hebben verlaten, ook de eerste Europese christenen het slachtoffer zullen worden.

  Vooralsnog lijkt de politiek zich niet of nauwelijks om het lot van de christenen te bekommeren. Zo heeft bijvoorbeeld de Duitse regering wel aparte onderkomens en 24/7 bescherming geregeld voor homoseksuele migranten, maar niet voor christenen.

  ‘Ons overkomt dit niet’ (?)

  Veel christenen in Nederland trekken zich er sowieso niet veel van aan, want zij hebben de rotsvaste overtuiging dat God hen wèl voor dit soort vervolgingen zal sparen door hen tijdig in de hemel op te nemen. De miljoenen geloofsgenoten uit Azië en Afrika, waarvan nu ook de eersten in Europa, die desondanks niet op magische wijze zijn ‘weggerukt’ en niet gespaard zijn voor vervolgingen, hebben dat dan klaarblijkelijk aan henzelf te danken (?).

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/10/Al-honderden-christenen-met-onthoofding-bedreigd-door-moslimmigranten

  Liked by 2 people

 19. Henk der Niederlander zegt:

  Even in navolging op mijn vorige reactie.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26906428/__Rutte_uit_hartenkreet__.html
  Wat Ik me afvraag, Wat moet deze reteroeier want naar mijn mening heeft het Nederlandse volk Nee gezegd en word het dus tijd dat deze halve gare nou eens stopt met zijn gezever om zijn eigen agenda door te drukken.
  http://www.telegraaf.nl/digitaal/26906718/__Kabinet_stemt_in_met_aftapwet__.html
  Vergis je niet in de tweede Link want dat wil gewoon zeggen dat de Nederlandse Stasi meer bevoegdheden krijgt om de mensen de mond te snoeren.
  In het artikel van de telegraaf word niet gezegd dat het een algemene tap is maar als je tussen de regels door leest word een en ander snel duidelijk.

  Liked by 2 people

 20. Japio zegt:

  Marokkanen doen zoiets toch niet, daar hebben ze geen tijd voor want ze hebben het veel te druk met werken.

  Like

 21. carthago zegt:

  Weniger, Weniger Weniger….. Oeps.
  Unsere made in niedrigland darf nicht vernichtigd werden.

  Like

 22. Als het nog niet bewezen is dat deze delicten door een bepaalde etnische bevolkingsgroep gepleegd zijn ,zou de Duitse politie gelijk bij het Nederlandse openbaar ministerie moeten worden aangeklaagd wegens discriminatie,misschien met behulp van de partij “Denk” !Het is niet eerlijk voor al die goed geïntegreerde Marokkanen die nog nooit met de politie in aanraking zijn geweest!Deze zaak zou misschien samen met de zaak Wilders gelijk maandag kunnen beginnen!De rechterlijke macht in ons land heeft toch niets te doen,dus een zaak meer of minder doet er niet toe!Dan kunnen die arme plofkrakers gewoon doorgaan met hun drukke werkzaamheden!!Shalom van Léon van Duren( wordt wakker overheid!!!!!)

  Like

 23. koddebeier zegt:

  En nog hebben die sukkels in Den Haag en het OM en de rechtbank eikels niet door dat minder, minder, echt de enige oplossing is…………………………Hoe dom kan je wezen ????

  Like

 24. Jade zegt:

  Ik denk niet dat deze malloten 4 jaar cel krijgen,
  als ze überhaupt al opgepakt worden…

  Like

 25. Straks gaan de Duitsers nog zeggen :Marokkaanse plofkrakers met een islam achtergrond!Ongehoord om alle moslims en marokkanen hiermee te vereenzelvigen ,ik vind dat mensen die dit soort uitspraken doen per direct moeten worden aangeklaagd samen met mensen die nog steeds het woord zwarte piet in de mond durven te nemen!Dat gezwartepiet moet echt eens afgelopen zijn ! Zo kun je ook niet zeggen dat plofkrakers later zelfmoordenaars worden !Een “heilige” zelfmoordenaar wil nooit vergeleken worden met hardwerkende plofkrakers !Nee het openbaar ministerie ( Of Misère)moet hard optreden om duidelijk de grens aan te geven ,wat wel kan en niet kan!Al deze zaken kunnen gemakkelijk in één zaak gevoegd worden ,de zogenaamde Geert Wilders plus zaak !!De rechterlijke macht zit toch maar wat duimen te draaien en misschien wel zaken uit hun duim te zuigen onder druk van meerdere politieke partijen en andere omhooggevallen rechterlijke notabelen ,die elkaar gelukkig de hand boven het hoofd mogen houden!Misschien zijn die plofkraken gewoon een Joods complot?,maar goed dat er voldoende gemotiveerde moslimambtenaren zijn om dit eens grondig uit te zoeken ,eventueel met hulp van de Unesco !Als het zo door gaat wordt Nederland nog de bakermat van de vredelievende islam net zo als Kosovo de gewezen bakermat van Servië nu dankzij Europa en Amerika een moslimstaat is geworden!!Shalom van Léon van Duren

  Like

 26. titaan1992 zegt:

  Weg met de moslem kopvodden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s