STEUN RAFFI CHOHAN!

screenshot_14

screenshot_16Op 11 oktober 2015 hield ik een voordracht op de demonstratie van PEGIDA-Nederland in Utrecht. Het OM heeft me vervolgd voor enkele uitspraken die ik daar gedaan heb. In oktober 2016 heeft de rechtbank in Utrecht me veroordeeld tot een boete van € 800,-, waarvan de helft voorwaardelijk. Ik ga daartegen in beroep. Het is een principezaak; ik vecht voor de vrijheid van meningsuiting, en dat gaat iedereen in Nederland aan. Het is niet alleen een boete, maar eveneens een spreekverbod dat je opgelegd wordt voor de komende 2 jaar. Betalen van de boete betekent eigenlijk dat je “schuld” bekent en volgens mij ben ik niet schuldig.

Met mijn eerste crowdfunding-actie is de juridische verdediging van mijn eerste rechtszaak betaald. De beroepszaak is nog iets duurder. Ik doe daarom weer een beroep op jullie hulp.

Voor meer informatie zie het gelinkte artikel van Joost Niemöller hieronder en de verdere verwijzingen die daar staan.

http://joostniemoller.nl

screenshot_15

Hier de link van mijn nieuwe Crowdfunding:

https://4just1.com/project/1244 

Bij voorbaat mijn hartelijke dank!

Door:
Raffi Chohan

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Justitie, Linkse Kerk, Nederland, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

81 reacties op STEUN RAFFI CHOHAN!

 1. BertG. zegt:

  Gedaan.
  Betalen is schuld bekennen.

  Geliked door 1 persoon

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Inderdaad een principezaak. Straks mogen we ook geen artikel meer schrijven of geen commentaar meer geven. De zaak van Wilders krijgt natuurlijk veel meer aandacht. Het komt echter neer op het op de vingers tikken van het Openbaar Ministerie, die in dit geval, schijnheilig,
  zonder aanklacht van derden een vervolging instelt. Wie, o wie, is er nu eigenlijk gekwetst?
  Mohammed? Of zelfs Allah himself? Kom nu, Openbaar Ministerie, het moet niet gekker worden!
  Ik heb al geofferd en vind het belangrijk om ook jullie (lezers van Bron) hierbij op te roepen dat ook te doen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

 3. Karen zegt:

  Goede zaak, ben blij dat ik de mogelijkheid heb daar een heel klein steentje aan bij te kunnen dragen! Hoop dat ze het gewenste bedrag zal halen.

  Geliked door 2 people

 4. Zeker gedeeld en geld gestort

  Geliked door 1 persoon

 5. Tom Hendrix zegt:

  Donatie gedaan. De vrijheid van meningsuiting dient absoluut ( voor iedereen) te zijn, of voor niemand.

  Geliked door 2 people

 6. E.J. Bron zegt:

  Zojuist € 20,- gedoneerd. Go for it Raffie!

  Geliked door 3 people

 7. williaan zegt:

  de islam terreur neem vele vormen aan :/

  Geliked door 3 people

 8. Ron zegt:

  Gedoneerd.

  Geliked door 3 people

 9. Sjaak zegt:

  IBAN nummer ?

  Geliked door 1 persoon

  • Ron zegt:

   Dat is een idee, beter nog een paypal rekening. Die is namelijk anoniem en kun je ook rechtstreeks op een bankrekening aansluiten, dus geen creditcard nodig.

   Raffie kan een paypal account makkelijk openen en haar bankrekening erop aansluiten. Dan hoeven haar privégegevens ook niet over internet te gaan.
   Wel handig als ze hiervoor eerst even een apart e-mail adres aanmaakt bij Google, Hotmail of Yahoo, anders gaat haar privé e-mail adres over internet als de crowdfundbetaalopties niet meer aangepast kunnen worden.

   Like

  • dutchdl zegt:

   Hallo Sjaak, als je liever niet op Crowdfunding wil storten (mag ook anoniem hoor) kan dat ook zo: NL79INGB0652186343 t.n.v. R.Chohan – Bij voorbaat dank !!

   Geliked door 1 persoon

 10. tinekevanschagen zegt:

  ik kom niet bij het banknr….wie helpt me?

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  20 Euro gestort; meer volgt, zodra ik kan.

  Geliked door 2 people

 12. jantjeuitnl zegt:

  Ook gestort. Geen tolerantie voor intoleranten.

  Geliked door 2 people

 13. leefbarbaar zegt:

  Wij barbaren steunen ook.

  Geliked door 2 people

 14. wauso zegt:

  Ik ben nogal iemand met veel kritiek. Ook op de proza van Mw. Chohan.
  Je moet dan maar denken je kunt niet altijd je zin krijgen. of hetgeen je doet hoeft niet het idee te zijn waar eenieder achterstaat. Maar ze doet wel haar best op haar manier. Het is dan misschien niet mijn manier, maar toch……….
  Dit schrijf ik dus voor diegenen die kritiek hebben op haar. Kijk daar even overheen. Niet de ego laten vooropgaan, maar gewoon een beetje meehelpen.
  Het crowdfund bedrag staat nu op 700 en moet gaan naar 2.600.
  Succes,

  Geliked door 2 people

 15. BertG. zegt:

  Zo juist daar even gekeken, ze is al over de 25% van het totaal bedrag.
  En dat binnen 24 uur. Dat gaat helemaal goed komen, denk ik.

  Geliked door 2 people

 16. Natuurlijk, geld wordt overgemaakt.

  Geliked door 2 people

 17. Joshua zegt:

  €271.662,34 dit bedrag is al gestort op Raffi haar rekening.
  Ik hoop dat de rechters en de politieke idioten goed voor schut gezet gaan worden.

  Like

 18. tommiehendriks zegt:

  Gedaan.

  HAEC LIBERTATIS ERGO – Terwille van de Vrijheid van Meningsuiting.

  Geliked door 1 persoon

 19. stoprightnowblog zegt:

  Helemaal goed dat er hoger beroep is aangetekend niets mis mee , maar vraag mijn eigen toch echt af waarom er wederom een crowdfunding is opgezet voor deze vrouw?
  Deze vrouw kan wel op vakantie gaan wat ik heb vernomen op haar Facebookpagina dan had ze daar toch ook der advocaatkosten van kunnen betalen of ben ik nou alleen gek.
  Dat je voor vrijheid van meningsuiting opkomt helemaal goed maar waarom worden andere organisaties dan niet gesteund in hun strijd ,worden deze dan ook allemaal betaald uit een crowdfunding?
  Vraag m’n eigen ook af of er voor Dhr.Wagenveld ook geld is opgehaald voor zijn gerechtskosten en zijn strijd welke hij doet met pegida of loopt deze vrouw overal een beetje de zielige piet uit te hangen?
  Vrijheid van meningsuiting daar vecht je gezamenlijk voor dat heb ik deze vrouw nog niet echt zien doen ben twee keer op een demonstratie geweest en het enigste wat zij deed was speechen.
  Persoonlijk vind ik moet je het niet constant over de islam hebben maar duidelijk de tegenwoordige problematiek aan de kaak stellen.
  Want wat doet deze Raffie nou echt dan alleen der eigen ego opkrikken? Op vakantie gaan!!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wat ben jij een gigantische klootzak zeg!

   Webmaster

   Geliked door 7 people

  • wauso zegt:

   Ik had daar van te voren dit over geschreven:
   Ik ben nogal iemand met veel kritiek. Ook op de proza van Mw. Chohan.
   Je moet dan maar denken je kunt niet altijd je zin krijgen. of hetgeen je doet hoeft niet het idee te zijn waar eenieder achterstaat. Maar ze doet wel haar best op haar manier. Het is dan misschien niet mijn manier, maar toch……….
   Dit schrijf ik dus voor diegenen die kritiek hebben op haar. Kijk daar even overheen. Niet de ego laten vooropgaan, maar gewoon een beetje meehelpen.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Neem me niet kwalijk, maar zowat alles, waar U Raffie van meent te moeten beschuldigen, doet Dhr. Wagensveld:
   Met name dat eigen ego opkrikken, als U daar toch over meent te moeten beginnen: Onder andere door zijn beweging maandenlang in de zomerstop te dumpen, teneinde kitsch-acties te gaan houden, in de nep-jungle, voorts door op alle fronten alle eer aan zichzelf te trekken -wat er de oorzaak van was,dat Raffie niet veel meer kón doen dan “alleen maar” speechen- en last but not least door zijn medewerkers, als ze té veel eigen initiatief tonen naar mijnheer zijn zin, keihard te laten vallen!
   De site hier steunt Raf, omdat Wagensveld het verdómt! Zo is het en niet anders!
   En voorts kan h i j zijn eigen kont wel redden: Wie genoeg geld bij elkaar kan krijgen om maandenlang de operette-guerilla-held uit te hangen aan de meditterranée,-met achterlating van zijn beweging- moet maar zien, dat-ie z’n eigen gerechtskosten betaald krijgt: Geen cent ga ik daar persoonlijk aan spenderen; dat doe ik liever aan ècht bevlogen mensen zoals Raf!
   Dus zwijg, a.u.b.: U heeft geen idee, waarover U praat!

   Geliked door 2 people

  • Karen zegt:

   Stoprightnowblog ik wil toch nog even terugkomen op uw commentaar. Want ondanks alle lappen tekst die inmiddels geschreven zijn is het laatste stukje van dit commentaar me nog steeds niet duidelijk. U zegt “Persoonlijk vind ik dat je het niet constant over de islam moet hebben maar duidelijk de tegenwoordige problematiek aan de kaak stellen”.
   Welke problematiek bedoelt u? Ik denk dat islam inmiddels een synoniem is voor grote problemen. De andere problemen die we nu hebben zijn relatief klein of zijn in meer of mindere mate een direct gevolg van de islam en haar aanhangers. Kortom ik zou het fijn vinden als u duidelijk kunt maken welke problematiek er volgens u aan de kaak gesteld moet worden.

   Geliked door 2 people

 20. BertG. zegt:

  Wat een tyfuslijder is dat zeg.
  Waar komen dat soort NSB’ers toch vandaan.
  Zullen ze er nou trots op zijn, dat ze zo iets vinden.
  Ik zou me kapot schamen.

  Geliked door 2 people

 21. Zeg stoprightnowblog, begrijp u wezelijk wel waar deze aanklacht voor staat? Mevrouw Raffie Chohan, de vrouw die namens ons allen in hoger beroep gaat en vecht voor de vrijheid van meningsuiting, is net zo min als menig hardwerkende Nederlander in staat zulke advocaat kosten alleen te betalen. Aangezien zij voor aller vrije woord vecht en het ons aller aangaat is het niet zo vreemd daar een crowdfunding aan te verbinden.
  U zegt bovendien dat u zich afvraagt of er een crowdfunding voor Dhr Wagensveld van Pegida is geweest, http://pegidanederland.com/ondersteun-ons/default.html
  Verder heeft u het erover dat mevrouw alleen maar speech……………ze doet wezelijk veel meer en vanwege die speech alleen al wordt zij vervolgd……..
  Dat gezamelijk vechten voor de vrijheid van meningsuiting is in uw antwoord niet te bespeuren daar u mevr. Raffie Chohan en haar rechtzaak voor die vrijheid van meningsuiting totaal de grond in wilt boren………………..

  Eerst leren begrijpen en dan mag je brullen of als je het niet begrijpt dan gewoon ff vragen………..anders gewoon je snafeltje toe

  Geliked door 2 people

 22. Jo Banjo zegt:

  Raffie, maak je geen gebruik van gratis rechtsbijstand ?

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Sorry, dat ik me erin meng, maar ik wil wel even graag benadrukken, dat haar verdediger, Mr. Verweij, een WERELDVENT is!
   Ik heb hem óók ontmoet, bij de zitting: Raf heeft het geweldig met hem getroffen! En nog een fijn, reëel mens ook!
   Mag dan niet gratis zijn, maar je gúnt haar eenvoudig zo iemand. Vandaar met líefde de crowdfunding!

   Geliked door 1 persoon

  • Gaat de vrijheid van meningsuiting ons niet allemaal aan???!!!!!

   Geliked door 1 persoon

 23. stoprightnowblog zegt:

  Mevrouw Chohan had ook een pro deo advocaat kunnen aanstellen of niet soms?
  Heb even berichten terug gelezen op de site en wat schets mijn verbazing er is nogal een hetze hier gaande betreffende dhr.. Wagenveld en Pegida!
  De strijd is het zelfde welke zij beide voeren, echter het verschil is dat de dhr. wagenveld crowfunding doet voor een organisatie waarover hij verantwoording aflegt op de site http://www.pegidanederland.com en dit niet voor eigen proceskosten word gebruikt.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Misverstand! Er zijn hier enkele mensen op de site die moeite hebben met Pegida. Dat is hun goed recht. Dat wil echter niet zeggen dat de site anti-Pegida is!

   Wat betreft de door u genoemde “advocaat uit onvermogen”: dan zou bij wijze van spreken ondergetekende net zo goed mevrouw Chohan kunnen verdedigen. Wat schiet zij nu op met een net afgestudeerd meestertje in de rechten dat van toeten noch blazen weet?

   Denk eens na man!

   Webmaster

   Geliked door 3 people

   • stoprightnowblog zegt:

    Voorbeelden zat van net afgestudeerde advocaten die hierin gespecialiseerd zijn meneer de webmaster! Geert Wilders heeft ook hele bekende advocaten gehad en het resultaat er van is gelijk aan een pro deo.
    Merk ik bij mevr. Theresa Geissler enige irritatie en rivaliteit? Aan haar antwoord te zien citeer ” De site hier steunt Raf, omdat Wagensveld het verdómt! Zo is het en niet anders!”

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat heeft niets met die hele bekende advocaten te maken, maar veelmeer met het Nederlandse linkse rechtssysteem. En wat betreft Theresa Geissler: in deze heeft zij gelijk. Raffie Chohan deed de uitspraken op een manifestatie van Pegida-Nederland in Utrecht. Nu zij daardoor in moeilijkheden is gekomen, heerst er een oorverdovend stilzwijgen van de kant van Pegida-Nederland. Dat is op z´n minst gezegd toch uitermate merkwaardig, vindt u ook niet?!

    Ik heb overigens even op uw “blog” gekeken met de veelzeggende naam “stoprightnowblog.wordpress.com”. Mag ik zo vrij zijn om te vragen wat u onmiddellijk gestopt wenst te zien, want ik kon geen enkele inhoud op het blog ontdekken.

    Mocht u trouwens verder nog van plan zijn om gelijkluidende verdeeldheid zaaiende comments op mijn blog te plaatsen, dan adviseer ik u de naam van uw “blog” even goed ter harte te nemen, anders zie ik mij genoodzaakt dit te doen.

    Webmaster

    Geliked door 3 people

   • Jo Banjo zegt:

    Webmaster, reageert u op mij, zo ja dan wil ik u vertellen dat ik in verleden gebruik heb gemaakt van ‘gratis rechtsbijstand’ en bijgestaan werd door een advocaat die tegen zijn pensioen aanzat, een man door de wolf geverfd, die voor mij een zaak won waarvan menig één zei dat ik nooit zou winnen, maar met glans won !!!

    En alstublieft niet zo denigrerend doen over pas afgestudeerde meesters in de rechten, want die voor het advocaatschap kiezen, zijn bijna zonder uitzondering de besten !!!

    Vriendelijke groet,

    Jo

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En voorts maakt U ook weer dezelfde fout, die zoveel andere mensen maken:
   Degenen, die U hier “spot,” hebben geen moeite met Pegida als zodanig, maar met Dhr. Wagensveld en Pegida NEDERLAND, vanwege het gevoerde, interne beleid!
   Hetzelfde beleid, waarvan ook Raffie het slachtoffer geworden is!
   Laat U dát eerst maar eens op U inwerken, want het is een niet te onderschatten verschil!

   Like

   • stoprightnowblog zegt:

    Beste mevr. Geissler wat heeft dhr Wagenveld dan verdomd!!! Ik heb vanavond een mail naar pegida nederland gestuurd en krijg net hier bericht op terug dat de dhr. Wagenveld in de komende dagen het zwijgen over Raffie Chohan wegens leugens zal verbreken en ik heb hier een kopie mail van de hr. Wagenveld waarin het voor mij overduidelijk word waarom mevr Geissler een hekel heeft aan de heer Wagenveld. Terugkomend op het interne beleid dan heeft mevr. Chohan duidelijk laten blijken niet eerlijk te zijn aangezien je interne afspraken onderling houd en niet naar buiten brengt. Ik heb nog nooit wat van Pegida gelezen dat zij negatief over mevr Chohan spreken andersom gebeurd dit wel zo te lezen op uw site.

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik zou zeggen, plak ze even hier op de site neer.
    Dan kunnen WIJ ze lezen, en weten waar jij het over heb.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Wat de Heer Wagensveld heeft verdómd met betrekking tot Mevr. Raffie Chohan heeft, naast ikzelf, onze webmaster naar mijn mening al meer dan duidelijk uiteengezet en wat mijzelf betreft zal hij, naar ik vermoed, ZIJN versie van het verhaal wel naar voren hebben gebracht, i.p.v. MIJN versie, waarin hij zich, naar ik vermoed, op geen enkele manier kan inleven. Staat U mij aldus toe, thans een poging te doen, die naar voren te brengen:
    Ik weet niet, in hoeverre Dhr. Wagensveld U op de hoogte heeft gebracht van het feit, dat hij het kennelijk nodig heeft gevonden, de inderdaad schandelijke tweet van de NVU (“30 man – en ze lieten een zwakzinnige spreken” ) DRIE VOLLE WEKEN bovenaan op Facebook te laten staan!
    Kan niet verdómmen, of ze me ter plekke nog verdedigd hebben, zoals hijzelf aangevoerd heeft: DAAR STOND HET!
    Als ze me op de júiste manier hadden willen verdedigen, hadden ze die tweet moeten verwijderen, zonder er één woord aan vuil te maken: Dan had niemand ervan geweten en ik óók niet!
    Als ik U nu toch vertel, dat ik me diezelfde middag -toen ik nog van niets wist- al had voorgenomen, om er een paar maanden overheen te laten gaan, eer ik wéér een aanvraag zou doen om te mogen spreken….Want ik was tevreden: Ik verkeerde in de waan, dat het goed gegaan was.
    Maar…..Die tweet verwijderen, dat deden ze niet: Het was een veel te mooie kans voor ze om te laten zien, hoe goed ZIJ -in tegenstelling tot de NVU- omsprongen met ‘lichtelijk gehandicapten.’ Pontificaal! Drie, vier weken lang!
    En toen ik VIJF weken van tevoren nog vroeg om een revanche in Breda, om te laten zien, dat ik het ook kon, zonder dat iemand mijn papieren voor me vasthield, -wat ik dan ook vooruit NIET zelf had gepland- werd dat EEN week van tevoren geweigerd! “Omdat ze al genoeg sprekers hadden.” Ja, hielenlikkers van de organisatie, die als robots doen, wat de baas zegt!
    Behoor je daar niet toe, dan mag je, als dat bruikbaar gebleken is,je verslagen voor hun site beschikbaar blijven houden, omdat niemand anders van de “organisatie” daartoe in staat gebleken is, en één keer speechen, opdat iedereen kan zien, hoe ‘goed’ zij met ‘gehandicapten’ zijn.Verder dien je je “plaats te kennen.” “Je zit immers niet in de or-ga-ni-sá-tie…..”
    Ook als “de baas” met enkele “vertrouwelingen” (overgebleven, óver-loyale organisatieleden) on-officiële ‘neven-acties’ plant, word je daar uiteráárd niet in gekend, evenmin trouwens als de rest van de hele “achterban,” bèn je gèk! Dat is bestemd voor de ófficíeren, níet voor de ‘vrijwillige matrozen,’ zoals Mw. Asje Bello het zo ‘fijnzinnig’ op Facebook wist te verwoorden.
    Welke kant van de zaak U ook te horen gekregen mag hebben, dít is de mijne. Plús die hanige, maandenlang durende “actie” in de nep-jungle,waaraan de hele beweging niets, maar dan ook níets had, eenvoudig terzijde geschoven werd, en alleen maar geacht werd, vanaf de zijlijn te applaudisseren!
    Raf was er intussen uitgepest en zat met die aanklacht, waar ze geen toegestoken hánd meer voor ontving van dhr. Wagensveld en ik kon drie maanden met dat zwakzinnigen -imago blijven zitten, -wat ik, GVD, NIET ben: Ik kan evengoed spreken als Asje, Hugo of Festerling! En Raf is altijd loyaal geweest; niet onderdánig, maar loyáál.
    Welke kant van het verhaal Ú vernomen mag hebben, gaat ons verder niet aan: Dít is de onze! En gelogen is dit níet, wat mij betreft.

    Geliked door 3 people

   • elisah zegt:

    Ahaaa,Theresa, nu snap ik uw verontwaardiging beter.
    Wat een smakeloze en vulgaire streek is dat geweest, om u als zwakzinnig neer te zetten en ook nog maanden te laten staan! Bah, zoiets is kwaadaardig en walgelijk, daar zou iedereen zich over opwinden.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 30 oktober 2016 om 02:21

    Dappere Theresa, dat van die tweet wist ik niet eens. Wat schandalig!
    Wél meende ik in een filmpje op internet gezien en gehoord te hebben, dat men jou geestelijk gehandicapt vond (of woorden van gelijke strekking).
    Je was kennelijk met opzet zeer negatief in beeld gebracht.

    Nu, ik kan iedereen verzekeren dat jij een super intelligente vrouw bent die fenomenaal kan schrijven! Er is helemaal niets mis met je; integendeel!

    Geliked door 2 people

  • Neem me niet kwalij maar de crowdfunding van Pegida gaat o.a. naar: Citaat http://www.pegidanederland.com/ondersteun-ons/default.html
   Spijtig genoeg kost alles geld in deze wereld en omdat wij dezelfde doelen voor ogen hebben als vele andere Nederlanders om “een vrij Nederland te behouden” is het noodzakelijk dat wij om donaties vragen. Waaraan u o.a. moet denken, spandoeken, vlaggen, flyers, informatie materialen en voor gerechtelijke kosten.

   De strijd is zeker dezelfde, maar degene die hier op de site van E.J. Bron een hetze voert bent u zelf, tegen mevrouw Raffie Chohan!!!

   Geliked door 1 persoon

   • stoprightnowblog zegt:

    Vind u antwoorden vragen dan een hetze!! Ik lees hier toch duidelijk dat dit juist andersom is in de journalistiek is het namelijk hoor weder hoor en daar kan ik op deze site niets van terug vinden eerlijk gezegd? En u citeer iets van hun pagina maar de verantwoording van hun crowfunding staat daar duidelijk vermeld en het lijkt mij dat deze organisatie juist geld te kort komt want dhr Wagenveld zijn gerechtelijke kosten betaald hij ook zelf zo te zien mevr.Jo.

    Like

   • Laat ik het zo zeggen stoprightnowblog; de crowdfunding voor mevr Raffie Chohan, daarvan weet ik waar het geld naartoe gaat. Maar bij Pegida eerlijk gezegd niet, anders dan hetgeen zij opsommen, maar geen overzicht van wat binnenkomt en wat er uitgegeven wordt. Het zij zo………………

    Weet u, ik heb ook op de crowdfunding van Pegida Nederland gestort, want we vechten gezamelijk voor een doel. Op faceboek echter zijn er lelijke dingen gezegd over en weer, dat is niet zo geweldig, maar is gebeurd. Laat dat hier geen vervolg krijgen aub.

    De oproep van Mevr. Raffie Chohan alhier verdient beter.

    Gegroet stoprightnowblog

    Geliked door 1 persoon

 24. stoprightnowblog zegt:

  Meneer de Webmaster is deze site enkel voor gelijkgestemde bedoeld? Daarbij heb ik diversen lezingen geven en is het altijd de eigen verantwoordelijkheid van een spreker wat deze verkondigd en kunt u een organisatie hier niet voor verantwoordelijk houden?

  Like

  • BertG. zegt:

   Zeker niet voor enkel gelijkgestemde, dat zou jammer zijn, dat schiet niet op, kom maar op dan met wat je kwijt wil.
   Wat heb jij te vertellen wat wij nog niet weten, ik ben benieuwd,

   Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   U houdt wel aan, hè? Wij kunnen U evengoed vragen, waarom U de beslissing van de webmaster en de site om dit te doen verder niet neemt voor wat het is.
   Als het goed is, wordt er straks nog een uiteenzetting van mij gemodereerd, die er vannacht nog “uitspoot” in reactie op uw gezuig, en die, dat geef ik eerlijk toe, grotendeels op mijn eigen grieven betrekking had. Wat niet goed was, want het gaat hier uiteindelijk natuurlijk om de situatie van Raf en de vrijheid van meningsuiting, zoals jowitteroosblog al naar voren heeft gebracht. Zie mijn reactie van vannacht dus maar als de steeds weer opkomende verbittering over de ervaring, dat Pegida Nederland (Néderland, begrijpt U wel, níet heel Pegida als zodanig) kennelijk niet aan de hele achterban toebehoort. Wat hier echter essentieel is, is de positie van Raffie, die -net als ik, trouwens- graag àlles voor Pegida NL had overgehad, maar geen eigen initiatieven mocht ontplooien en dat niet uithield. De speech, waar het om ging, hield ze echter met toestemming van datzelfde Pegida NL, dat haar vanuit dien hoofde -is de opinie hier- nog best even financieel had kunnen steunen, ter afsluiting: Ook dàt zou in het kader van de vrijheid van meningsuiting geweest zijn, die in principe boven alles zou moeten gaan, óók voor Pegida NL. Als zij dan die drempel net zo min blijken te nemen als wie dan ook, wel, dan, heeft Dhr. Bron besloten, neemt de site van E.J. Bron hem.Zo op het oog hoegenaamd geen reden voor U om daar dan bij deze niet verder in te berusten.

   Like

   • Karen zegt:

    Theresa je vindt dat je vannacht misschien dat laatste commentaar beter niet had kunnen schrijven. Ik vind het wel een heel eerlijk en verhelderend commentaar. Aan je verstand heeft denk ik hier nog nooit iemand getwijfeld. Helaas heb jij zelf moeten ervaren dat er nog steeds veel mensen zijn die ervan uit gaan dat iemand die lichamelijke beperkingen heeft ook wel geestelijk gehandicapt zal zijn. Ik ben het helemaal met Elisah eens, ik snap nu eindelijk jouw afkeer en verontwaardiging als het over Wagensveld/Pegida Nederland gaat. Wat ze jou geflikt hebben is m.i. werkelijk beneden alle peil.

    Geliked door 2 people

   • Valt me op dat de schrijfstijl van de eerste stoprightnowblog anders is dan de latere………stoprightnowblog

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Karen, @Tistochwat, @Elisah: Inderdaad, Meiden: Dát is de kern van het hele verhaal: Die op Facebook breed uitgemeten tweet met de opmerking van die NVU-klootzak:
    En het ís waar, dat Wagensveld bij die gelegenheid fel is ingegaan tegen dat ‘zwakzinnig,’ maar dan in het kader van: “Ze is niet zwakzinnig, ze heeft alleen maar een lichte fysieke beperking en oh, kijk toch eens,hoe goed Pegida NL is met mensen met een fysieke beperking: We laten ze zelfs spééchen!”
    Brééd uitgesponnen, snap je wel? Op Facebook èn op hun site. Ruim drie weken heeft dat verhaal op beide bovenaan gestaan.
    Maar toen ik met het oog dáárop verzocht, om dan nog in Breda tenminste te mogen laten zien, dat ik het ook zónder hulp afkon, d.w.z. zonder iemand, die mijn papieren voor me vasthield -want dat bleek inderdaad een zíelige vertoning, op film- kreeg ik één week voor tijd te horen, dat dat niet kón ‘omdat ze genoeg sprekers hadden!’ (Ja, ja, allemaal hielenlikkers-in-de-organisatie.) En de rest wéten jullie: De beweging werd daarop maanden in de zomerstop gedonderd en hij ging met Festerling de “guerilla-held” uithangen aan de Middellandse Zee! En wat moest ík toen verder?
    Jullie weten, dat ik het zelfs nog heb geprobeerd met Ingrid in Amsterdam. Maar behalve D.G. Neree wou uiteindelijk niemand meelopen.
    Enfin, wat dat betrof hadden we metterdaad wijlen “Frik” als lichtend voorbeeld.
    Ik houd nog steeds van het initiatief-Pegida in het algemeen,maar voor mij dus géén Pegida NEDERLAND meer, nee.
    Nou ja, daarom probeer ik het dus op het ogenblik bij Dutch Defense League, van Raf. En Woensdag a.s. is trouwens de Theo van Gogh-herdenking in Amsterdam-Oost…Wel, daar vernémen jullie nog wel van….!

    Like

 25. Yves sergeant zegt:

  Heeft het zin een rechtsysteem aan te vallen binnen dezelfde regels van dit rechtsysteem? daar dat dit rechtsysteem het laken altijd naar de linkerkant naar zich zal toetrekken en zo verot is als maar mogelijk is, dit lijkt me hetzelfde als bij de duivel gaan biechten, niet dat ik een pasklare oplossing heb om deze onrechtvaardigheid op een vredelievende manier te bekampen hoor, het is zeer erg wat er nu gebeurd en zal nog veel erger worden, en waar deze toestanden zullen naartoe leiden weet ieder mens met nog wat gezond verstand, OORLOG jammer maar helaas.

  Geliked door 1 persoon

  • wauso zegt:

   U heeft gelijk, maar U zult het van de RechtsKnechten niet krijgen. Die denken dat ze deze toestand met een beetje kletsen nog kunnen veranderen.
   Vandaar dat ik zoals eerder geopperd me niet zelf zou verdedigen, maar het systeem zou aanvallen. O.M. en Rechters op hun nummer zetten. Voorbeelden zou geven waarbij opgeroepen word tot het doden van infidels in Mosketen etc. Hr. Wilders sprak al van het D’66 tribunaal.
   Mw. Chohan zal ten alle tijde deze zaak verliezen. Dat men dat niet begrijpt is wel heel erg naif ! Hoe je het ook aanpakt de rechtszaak verliezen doe je altijd. Maar laat ze dan wel voelen dat je er geweest bent. Gebruik termen tegen de Rechters zoals U kunt nu niet meer zeggen:”Sie haben es nicht gewusst” !
   Een Rechter is een Leugenaar, die de hielen van de Politieke Elite dient af te likken. En dat is iets wat men hier nog niet begrijpt !
   Maar wel ieder zijn keuze. Die discussie met stoprightnow is overigens onzinnig.

   Geliked door 2 people

 26. leefbarbaar zegt:

  We zijn het niet altijd eens.
  We kunnen elkaar “liken” en we kunnen elkaar overslaan en niet meer lezen.
  Feit is dat we hier beter geïnformeerd worden dan waar dan ook.
  Laten we daarom verdraagzaam omgaan met alle mensen, die bereid zijn hun kop boven het maaiveld uit te steken, om ons te laten weten er speelt en gebeurt.
  Vergeet nooit wat het alternatief is: staatsmedia en de liegende elite.

  En over deze inzameling voor mevrouw Chohan, een tientje voor de goede zaak is niets vergeleken met het enorme bedrag dat u al gedwongen betaalt voor de staatsmedia. En dat u ook betaalt voor de ‘rechters’, die haar en meneer Wilders berechten.

  Geliked door 8 people

 27. BertG. zegt:

  Ze zit al op de helft van het totaal bedrag.

  Geliked door 2 people

 28. Wilma Grunn. zegt:

  Donatie overgemaakt.

  Geliked door 1 persoon

 29. joopklepzeiker zegt:

  Ze lachen zich op de linkerkant helemaal in een deuk over dit kinderlijk emotioneel gebral.

  Iemand kan het maar niet leren dat het zo ontzettend contraproductief is , de frustraties spelen een te grote rol, en werken zo dus tegen .

  Het is nu eenmaal geen kinderspel .

  Like

 30. Pete zegt:

  Denk dat Joop wel een beetje gelijk heeft. Laat geachte reageerders hun discussie voortzetten via de prive mail.
  Dit dient geen enkel nut, en is een beetje wij tegen zij…

  Met zijn alle vechten we (een ieder op zijn eigen manier) toch voor vrijheid van meningsuiting, het recht om je eigen leven te leiden en in te delen, een goede en vrije toekomst voor onze kinderen..
  Weer veilig over straat en veilig openbaar vervoer.
  Zonder bewaking door zwaarbewapende mariniers bij kerncentrales, elektriciteitscentrales, waterleiding bedrijven, huizen en scholen van Joden, banken, winkelcentra, vliegvelden, trein/metro/en busstations, politici die de waarheid verkondigen enz…enz…

  Gewoon weer een vrij NL met normale mensen. Zonder loslopend massamoordenaars, tijdbommen en uitkeringsbedelaars.
  Zonder pinguin-zombies op straat en achter overheidsloketten en kassa’s !
  Zonder gezwets van “allaah is groot” vanaf torens die door moslimleiders raketten worden genoemd.

  En ieder met gezond verstand vecht op zijn eigen manier.. Tegen de dreiging van die stink islam, met zijn heilige qakran en teringschoft mohammed. Tegen moslim-zombies, die proberen hier in Europa ‘het voor het zeggen te krijgen’…

  Mevr. Ghohan of Mevr.Theresa, of Meneer Klepzeiker, enz. vechten op hun eigen manier en dragen zo hun steentje bij. http://www.partijstandpunten.nl/pvv/

  Toch nog fantastisch goed nieuws, “eerste raket richting Mekka onderschept”…
  Helaas… onderschept… Dat er maar velen raketten mogen volgen, en dat slangennest van zombies daar uitroeit.. en de overgebleven restjes van ‘De Zwartesteen’ verpulvert…

  En er bestaat geen god of allaah die dat kan tegen houden !!!
  (Misschien wel anti-raket systemen, geleverd door Israël ? Oei….)
  De God van de Joden blijft en blijkt toch groter dan dat kleinzielige godje van die islamitische zombies…

  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/10/saudi-arabie-onderschept-raket-op-weg-naar-mekka-391156/

  Like

 31. aegoliuscs zegt:

  Gewone mensen kunnen gerechtigheid zich al niet veroorloven, laat staan een “ongewoon” mens met een levenservaring waarover ze expliciet haar gerechtvaardigde mening geeft.
  Buiten de voordeur (huiselijke kring) in openbare kring verkondigen van……. is de crux of het een private aangelegenheid betreft dan wel het extrapoleren van ondervonden persoonlijke omstandigheden hetwelk kan worden aangerekend aan islam.

  Indien je tegen het Europees en nationaal beleid je mening geeft over je ervaringskennis met de islam openbaar verkondigt word je bijna automatisch gedagvaard. Is het niet door het OM dan wel door aanklagers der islamaanhangers in de vorm van stichtingkoepels.

  Mijn bijdrage voor de vrijheid van meningsuiting zal geschiedde en naar ik hoop zal het genoemd bedrag —- €271.662,34 dit bedrag is al gestort op Raffi haar rekening. — kunnen verhogen!

  Like

 32. Aegolius cs zegt:

  @ BertG,
  E 1390,00 als ik het zojuist goed heb gezien. Is er dan niemand die het belang van deze rechtsgang over vrije meningsuiting kan ondersteunen en iemand wat meer gefortuneerd is om het financiële gat te dichten? Sowieso is E 2600,– een luttel bedrag in een zaak als deze!

  Algemeen: zal geschiedde moet zijn zal geschieden. Excuus voor mijn domheid.

  Ik reageer in de verwachting dat mijn posting “even” in beeld komt, met goed gevolg.

  Like

  • BertG. zegt:

   €45,00 in 1 dag verder, de snelheid is er uit, we gaan verder met andere berichten, zo werkt het in Nederland.
   Meer het andere laten weten en lezen waar het over gaat.
   En wat hiermee doe bedoeling is van de staat, dit tast iedereen zijn vrijheid aan.

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s