Wilders zal proces niet bijwonen

 

Maandag begint het proces tegen de vrijheid van meningsuiting. Geert Wilders zal dit politieke proces niet bijwonen. Hieronder vindt u op schrift de verklaring van Geert Wilders:

Niemand zal mij het zwijgen opleggen

Aanstaande maandag begint het proces tegen de vrijheid van meningsuiting. Tegen een politicus die zegt wat de politiek correcte elite niet wil horen. Het is een gotspe dat ik terecht moet staan omdat ik heb gesproken over minder Marokkanen. Het is mijn recht en mijn plicht als politicus om over problemen in ons land te spreken. Want Nederland heeft een mega Marokkanenprobleem. Marokkanen zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteit en uitkeringsafhankelijkheid. Meer dan driekwart van de Nederlandse Syrië-gangers is Marokkaan.

Ik heb dan ook niets verkeerd gezegd. Miljoenen Nederlanders (43% van de bevolking) willen minder Marokkanen. Niet omdat ze een hekel hebben aan álle Marokkanen of álle Marokkanen het land uit willen, maar omdat ze de overlast en terreur van zoveel Marokkanen zat zijn. Net als ik. Als daarover spreken strafbaar is, is Nederland geen vrij land meer. Maar een dictatuur.

Dit proces is een politiek proces. Ik weiger daaraan mee te werken. Over politieke standpunten moet in de Tweede Kamer gesproken worden en niet in de rechtbank. Er wordt ook met twee maten gemeten. Premier Rutte zei dat Turken op moeten pleuren. PvdA-fractievoorzitter Samsom zei dat Marokkaanse jongeren een etnisch monopolie hebben op overlast. PvdA-voorzitter Spekman zei dat Marokkanen vernederd moeten worden. PvdA-wethouder Oudkerk sprak zelfs over kutmarokkanen. Zij mogen dat allemaal zeggen en worden niet vervolgd. Terecht. Maar mij wil men via de rechtbank wel de mond snoeren.

Nederland is van ons. Dit is ons land en ik laat mij niet het zwijgen opleggen. Door niemand. Niet door moslimterroristen die mij al twaalf jaar bedreigen. Niet door politieke tegenstanders die me verketteren. En ook niet door het OM of de rechterlijke macht. Ik zal mijn mening – namens miljoenen Nederlanders – altijd blijven geven, wat de consequenties ook zijn. Niemand houdt me tegen. Want wij Nederlanders zijn vrij, onverveerd, en zullen nooit zwijgen. Nooit. Ik heb daarom besloten dit politieke proces zelf niet bij te wonen. Politieke discussies voer ik op de plek waar het politieke debat thuishoort: in ons parlement. En niet in de rechtbank. De juridische kant van de zaak vertrouw ik toe aan de heer Knoops, de beste advocaat van Nederland. Hij zal mijn zaak aanstaande maandag en alle andere zittingsdagen verdedigen. Ik wens hem daarbij veel succes.

En ik ga aan het werk. Voor mijn kiezers en voor heel Nederland. Ons Nederland.

Geert Wilders

pvv-nieuw

Bron:
www.pvv.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Censuur, Geert Wilders, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Wilders zal proces niet bijwonen

 1. Geert heeft groot gelijk, dit hoort niet thuis in de rechtbank.

  Geliked door 2 people

 2. topsporter zegt:

  Feitelijk staat daar degenen, die achter de balie zitten terecht, ze hebben het alleen nog niet door, ga zo door rechtbank, het volk weet wie jullie zijn.

  Geliked door 2 people

 3. Sjaak zegt:

  Helemaal gelijk heb je Geert !
  Deze strontput is van de marrokanen en ze kunnen hem behouden !
  Ook bij de verkrachtingen in Keulen waren het hoofdzakelijk marrokanen !
  Ook hier in Duitsland staat alles op scherp wanneer het over dit smerig tuig gaat !
  Make my Day !

  Geliked door 2 people

 4. Pieter zegt:

  Goede beslissing. Waarom zou hij zijn energie verspillen aan zo’n nep-tribunaal.

  Geliked door 2 people

 5. Mary zegt:

  Helemaal goed, dit buitengewoon ordinaire spelletje van het OM en rechterlijke macht is bijna lachwekkend, daarmee verlagen ze zich tot een niet meer serieus te nemen en zeer partijdig geheel, de kernwaarden van de onafhankelijke en onpartijdige rechtspraak welke cruciaal is voor een rechtvaardige samenleving worden hier met handen en voeten getreden en dus van generlei waarde meer. negatief negeren Geert!.

  Geliked door 2 people

 6. danny zegt:

  Duidelijke taal.
  Een poltiek proces, heeft niets met politiek, maar dan ook niets met politiek te maken , maar in dit geval misbruik maken van de rechterlijke macht.
  De rechtelijke macht maakt hier misbruik van de Trias Politica.

  Knoops ik geef je 1 advies;

  Wraking voor die rechters ,
  Want objectiviteit is ver te zoeken bij deze rechters.

  he mevr Rens.

  Ik laat me de mond zeker niet snoeren.

  Like

 7. Anna zegt:

  Het is onbegrijpelijk en ongehoord dat Samson , Rutte en Spekman hiermee wegkomen en Wilders niet…. en Wilders heeft groot gelijk. Om hier zijn tijd niet aan te verspillen….

  Maar het gevaar is wel dat dit de ” regel” gaat worden….. willekeurige mensen die tegen de gevestigde orde ingaan veroordelen en anderen die hetzelfde zeggen vrijuit kunnen gaan…..

  De klasse justitie is hiermee al een feit geworden…

  Komt nog bij dat de ” islamitische elite ” de marrokanen hebben opgejut om een aanklacht in te dienen tegen Wilders waarom doen ze dat niet bij Rutte…. wie kan de Islamitische turken zo opjutten dat ze een aanklacht ingaan dienen tegen Rutte….

  We zien hier het verfoeilijke van de islamitische elite……. zij zijn al heel goed collectief vertegenwoordigd tot in de vezels van onze samenleving…. zelfs zo dat zehun achterban mobiliseren om aanklachten in te dienen……En zodoende kunnnen ze in onze westerse democratie al een behoorlijke vuist maken….

  Er staat ons straks nog veel meer te wachten met DENK in de kamer….
  Ze willen onze geschiedenis uitwissen en herschrijven…. Het doel is; NEDERLAND ISLAMITISCH……..

  Like

 8. Troubadour zegt:

  Geheel gelijk het is een politiek show proces om Geert Wilders en de PVV kapot te maken,

  Like

 9. Geert heeft zich prima laten voorlichten en de juiste keuze gemaakt.

  Like

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Toeval?
  Op mijn scherm tref ik de berichten van E.J. Bron aan.
  Boven de aankondiging van DIT bericht staat het volgende:
  —- Politie heeft nakijken: Nederlandse Marokkanen roven Duitse banken leeg
  Ik wens het O.M. en de politie veel succes bij het oplossen van deze misdaden. De tijd die ze nu verspillen aan het onterecht vervolgen van Wilders is eigenlijk broodnodig voor het veilig en leefbaar houden van Nederland door de misdadige activiteiten van Marokkanen aan te pakken.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 11. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Schokkend nieuws voor met name ‘linkse progressievellingen’: vrijheid van meningsuiting houdt in dat iemand het recht heeft om negatief te denken over homo’s, hetero’s, christenen, moslims, zwarten, witten, andersdenkenden of wie of wat dan ook.
  Vrijheid van meningsuiting betekent niet dat de mening van links, van rechts of welke mening ook gedwongen dient te worden aangehangen en of onderstreept, al is dat je eigen mening niet. Is dat even akelig ‘linkse progressieve’ mensjes?!

  Like

 12. Pete zegt:

  Schandalig van die geblondeerde grijskop.. Toont weer aan dat hij totaal geen “respect” heeft voor de gerechtelijke macht in Nederland.

  Maarja .. wie heeft dat tegenwoordig nou wel ?

  Islamitische moordenaars-overvallers-verkrachters-brandstischters komen er met een taakstrafje vanaf.
  Een vuurwerkgooier naar een moskee krijgt 4 jaar !! Mag als voorbeeld dienen, om maar een goeie indruk te maken bij moslims.

  Die (ahum) rechtbank heeft nu pas door dat ze eigenlijk geen zaak hebben, maar zullen wel weer hoog van de toren blazen dat ze het tot de punt en komma’s van het wetboek van strafrecht hebben uitgezocht..
  Weer gratis reclame voor de PVV en heer Wilders…

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Heb dit bericht op mijn nieuwsblogg (Facebook) geplaatst

  Like

 14. Heer M zegt:

  Die andere uit de politiek, die ook iets negatiefs over Marokkanen hadden te melden, en niet voor de rechtbank hoeven te verschijnen, Heeft dat te maken met het aantal aangiftes?

  Like

 15. Harry zegt:

  Laten we die befjes-bende zoveel mogelijk voor lul zetten .
  Ook de gebefte befjesboefjes – (de dames , dus) .
  Die overbetaalde criminaliteitinstandhoudende linkse gutmenschenbrigade lost niks op !
  Het grootste tuig wordt de hand boven het hoofd gehouden , moslims worden nooit keihard aangepakt en soms met debiele redenen vrijgesproken .
  ” Tja , we weten niet wie van de drie de trekker overgehaald heeft” .
  Of ” wie er achter het stuur zat ten tijde van het ongeval ” .
  En dan stuur je ze dus gewoon allemaal naar huis .
  Waarom ? Worden ze door dat tuig bedreigd ?
  Zou me niet verbazen , want dat is iets waar je steevast op kunt rekenen , dat ze dat gaan doen .

  Je kunt beter van Isis terugkeren dan vragen of er een ietsje minder van iets mag zijn .
  Dan word je opgevangen , geresocialiseerd en krijg je waarschijnlijk nog geld toe als je zegt dat je het nooit meer zal doen .
  En voor drie woorden zouden ze je in de gevangenis willen zetten , je eigen volk ?
  In dertig jaar volledig doorgedraaid , VROUWE Justitia .

  (WEER een vrouw dus die het af laat weten .
  Voordat er weer iemand op m’n nek springt , dat kan toch onderhand geen toeval meer zijn )?

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Geweldig gesproken en zoals gewoonlijk, heb je weer volkomen gelijk, Geert!
  Heel goed dat je je kostbare tijd niet gaat zitten verdoen met die poppenkast.

  Like

 17. Hans zegt:

  Kutmarrokanen zijn kutmarrokanen.
  Het zijn mislukte negerts en ze proberen het kroezen van het haar te verbergen met pommade en opgeschoren koppen.
  Maar je kunt het toch zien.
  Ze hebben helaas voor hun alleen het haar van de negerts die vroeger over hun vrouwen zijn heen geweest.
  Aan de onderkant is het niet gelukt, ze hebben kleine pikjes.
  Dat maakt natuurlijk agressief.

  Like

 18. wim zegt:

  Hiermee geeft Wilders een goed en niet mis te verstaan statement af.

  Like

 19. Fred zegt:

  Zouden die “rechters” wel eens van Freisler hebben gehoord?
  Of zijn ze nog niet zo slim bij D666?

  Like

 20. mahoog zegt:

  Gelijk heb je Geert,laat die etterbakken met hun uitgestreken smoelen niet nog eens het genoegen hebben .

  Like

 21. louis-portugal zegt:

  Ik lees net in een ander artikel dat ze ook op honderden plekken in Duitsland een “goede” naam hebben.
  Jammer dat ze daar niet wat sneller schieten.

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  Dhr. Wilders heeft gelijk. De vrijheid van meningsuiting dient absoluut te zijn, of ze is er niet. Ik zou nog willen aantekenen, dat het bij de bijeenkomst, waar de woorden; “minder Marokkanen”, werden geuit, het beter zou zijn geweest, in mijn visie, om te hebben gezegd: ” Minder criminele Marokkanen”. Maar dat is maar mijn opvatting hoor. Verder heeft Wilders groot gelijk, dat hij dat showproces niet bij wenst te wonen. Want dat is het, een politiek showproces. In het garen gehangen door D66 aanhangers en LINKS1

  Geliked door 1 persoon

 23. joopklepzeiker zegt:

  Luid en duidelijk, zo moet het !

  Like

 24. Japio zegt:

  Volgend jaar gaan we ze (het linkse zombie-volk) een poepie laten ruiken. Dan zijn er de verkiezingen en dan gaat het volk z’n mening geven over het gevoerde beleid van de afgelopen jaren. Er zijn genoeg mensen (en steeds meer) die het spuug en spuugzat zijn met deze moslimterroristen. De wereld staat in brand, neem de USA met z’n fake verkiezingen, Duitsland, Frankrijk, Zweden enz enz. De derde wereldoorlog is nog nooit zo dichtbij geweest maar daar horen we niets over in de msm. Het wordt tijd voor machtswisselingen overal in de wereld, en dat linkse zooitje moet zo snel mogelijk vervangen worden. Bijna overal ter wereld worden de “gewone” mensen, het normale volk in hun bestaan bedreigd. Hetzij door moslims, links tuig of elites die een reductie van de wereldbevolking willen. Vertel mensen dat je op Wilders gaat stemmen, dan ben je zowat een crimineel of rechts extreem. Wie bepaald eigenlijk wat de norm is in een land? Zijn dat alleen die linkse rakkers? Zijn dat die zwakzinnigen van de msm? Je durft er bijna niet voor uit te komen dat je op Geert gaat stemmen. Ik hoop en velen met mij dat de PVV een gigantische overwinning gaat behalen en dan het tij (voor zover mogelijk) in rap tempo gekeerd gaat worden.

  Geliked door 2 people

  • BertG. zegt:

   Het koningshuis zal verder onaangetast blijven. Is toch ook een stukje “elite”.
   Alleen de VVD en de PVV hadden geen probleem met 1,5 miljoen voor amalia wanneer ze 18 wordt.
   Wat dat betreft schaam ik mij wel een beetje als ik zeg dat ik PVV stem en tegelijk zeg dat ik tegen de monarchie ben.
   Dat strookt niet helemaal met mijn geweten.
   Daar had ik graag een ander standpunt in willen zien nemen.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Helaas ben ik van die gigantische overwinning helemaal niet overtuigd. Zo naar als dat klinkt dus hoop ik dat ik gigantisch ongelijk krijg.
   Wij hebben vorige week ook alweer het verzoek gekregen ons te registreren (alweer) indien wij wensten te gaan stemmen in maart.
   Helaas crashte mijn toch al stervende laptop vorig weekend en de nieuwe was er nog niet. Nu wel, maar ik ben bijna alle bestanden kwijt, waaronder dus ook de fotobestanden van de paspoorten en de handtekeningen. En op deze is alles weer totaal anders. Valt niet mee dat uit te puzzelen als je hoofd niet helemaal meewerkt. Maar ik heb nog even de tijd.
   O ja zeker hebben ze heel veel last die door de riffijnen veroorzaakt wordt in heel Duitsland. Net is een grote groep criminelen, net zo erg als die enorm grote Libanese familie clans. Daar er nu echter duizenden Syriers (allemaal zo zwart als roet overigens) zullen ze vooral en hoogst waarschijnlijk elkaar de tent uitvechten en vermoorden. Ik vergat dan nog die grote groep Tjetsenen die ook een flink stuk van de koek willen.

   Voor wat betreft de plofkraken van bank automaten, is het hier ondertussen al niet meer mogelijk na sluitingstijd van de bank geld uit de muur te pinnen. Dit in afspraak met de politie. Ik weet niet hoet het in de andere landen van de BRD is, nog niets over gehoord of gelezen.

   Like

 25. koddebeier zegt:

  De elite kliek van politici, rechters en andere collaborateurs vergeten één ding, er komt een dag dat er in Nederland echt recht zal worden gesproken !

  Like

 26. Guardiacivil zegt:

  Dat al deze troepen van de duivel door een vlammend zwaard geraakt zullen worden.

  Like

 27. Jan Wandelaar zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s