Zullen geitenhoeders uit Afghanistan voor altijd leven van het Duitse sociale stelsel?

screenshot_29

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

De Duitse regering wil de meerderheid van de Duitse burgers wijsmaken dat men duizenden jaren lange geestelijke en psychische voorsprong binnen een paar jaar kan inhalen. Dat zal evenwel zo niet functioneren. Er is een enorme geestelijke en psychische ontwikkeling benodigd, opdat de Duitsers zo’n standaard in hun land konden opbouwen. Als dat niet zo zou zijn, en er amper verschillen zouden zijn tussen de ontwikkeling der mensen, zou het er overal op deze planeet hetzelfde uitzien. Er zou geen enkel verschil zijn tussen de opbouw van de betreffende landen.

Aangezien er echter wel degelijk verschillen in de opbouw van de betreffende landen zijn, zijn er juist ook verschillen tussen de volkeren. Terwijl de Duitsers binnen 10 jaar een volkomen in puin liggend land wederom tot één der economisch sterkste landen op deze aarde konden opbouwen, kunnen de meeste andere volkeren dat nu juist niet.

Daaraan kan men zien hoe verschillend de ontwikkeling van de wederzijdse volkeren onder elkaar is. Mensen uit deze onderontwikkelde volkeren eenvoudigweg naar Duitsland te halen en ze welkom te heten als nieuwe Duitsers is daarom een fatale fout, die dit land alleen maar zijn welstand en vrede zal kosten. Een Afghaanse geitenhoeder etc. met een levensinstelling die de Duitsers 2000 jaar geleden niet eens hadden, zal in Duitsland niet binnen enkele jaren kunnen integreren. Daarvoor ontbreekt het hem aan de nodige geestesgesteldheid om dat voor elkaar te krijgen. Hoe minder gewelddadige elementen de mens verheerlijkt, des te meer zich de psyche kan ontwikkelen.

Het functioneert echter niet als de mens een geweldpleger als profeet volgt, want daardoor blokkeert hij zijn eigen ontwikkeling en houdt hij zichzelf gevangen in zijn eigen hel. Deze neemt hij vervolgens mee naar het verder ontwikkelde land. Er zijn duizenden jaren voor nodig eer de mens heeft geleerd dat zijn gebruikmaking van geweld hem van de ware kennis omtrent het ‘zijn’ afhouden. Daarom is het een verkeerde gevolgtrekking dat iemand uit de meer onontwikkelde gebieden op deze aarde binnen enkele jaren dezelfde morele standaard zal vertonen als de verder ontwikkelde bevolking, in wier land hij zich wil vestigen. Inzet, en daarmee welstand en vrede in een land, kunnen zich slechts ontwikkelen als dat land overwegend wordt bewoond door moreel verder ontwikkelde mensen; wordt het dat niet, dan heeft men nu nèt de omstandigheden die in onder ontwikkelder landen tot de armoede en de oorlog van de mensen onderling heeft geleid.

Het mag dan zo zijn dat de VS er nog hun steentje aan bijgedragen hebben om enigermate vredelievende landen te destabiliseren, maar zo vreedzaam was het daar ook daarvoor al niet. De ene helft van de bevolking heeft de andere helft grondig onderdrukt, tot slaaf gemaakt en uitgebuit. De vrede was dus slechts voorlopig: in werkelijkheid was er binnen dit volk merendeels sprake van onderling geweld. Dat men bij een verder ontwikkeld volk ook door een absoluut bombardement niet verder komt, moesten de VS en hun bondgenoten in de Tweede Wereldoorlog pijnlijk ervaren. De Duitsers bouwden desondanks hun land weer op en hadden ondanks de eerdere complete vernietiging van hun land meer dan 70 jaar lang de grootste vrede en welstand ter wereld. Het ligt dus overwegend en uitsluitend aan de betreffende meerderheid der bevolking hoe het land er van binnen uitziet.

Strijden de mannen van de betreffende bevolking verder ook nog onderling ijverig, doordat ze nog volkomen onderontwikkeld zijn, dan wordt het ook over tientallen jaren niets met de opbouw van het land. Dit moet men dan echter niet nog gaan belonen door ze in landen neer te zetten die deze onderontwikkeling reeds achter de rug hebben of hem nog nooit in een dergelijke mate hadden. Deze mannen moeten leren dat hun land er zo desastreus uitziet, omdat zij de vrouwelijke energie totaal onderdrukken. Daardoor kan in hun land geen bloeiend landschap ontstaan. Ze willen door middel van geweld over de helft van hun eigen bevolking beslissen. Aldus oogst men nu juist alleen maar oorlog, moord en doodslag, evenals onderlinge volkomen liefdeloosheid, die worden overspeeld door overtrokken emoties.

In plaats van deze volkeren te laten zien hoe goed het hen zou kunnen gaan bij instandhouding van de vrouwen- en mensenrechten in hun land beloont men ze nu ook nog voor hun onderontwikkeling door hen de inzet van de verder ontwikkelde landen cadeau te doen. Daarmee bewijst de mensheid zichzelf geen dienst, maar versterkt daardoor slechts wereldwijd de negatieve krachten. Het wordt daarom tijd dat de vluchtelingenpolitiek van de huidige regering zo snel mogelijk weer wordt teruggedraaid, dat wil zeggen dat al diegenen die er zonder enige eigen inzet in geslaagd zijn zich in Duitsland te vestigen weer het land worden uitgewezen, omdat niet in de laatste plaats aan de betreffende psychische inzet van een mens af te lezen valt hoe ver hij in feite al ontwikkeld is.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Zullen geitenhoeders uit Afghanistan voor altijd leven van het Duitse sociale stelsel?

 1. SeeMore zegt:

  Off-Topic… Maar hier zakken je sokken toch totaal van af:
  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/10/soft-of-slim-teruggekeerde-is-strijder-krijgt-hulp-bij-vinden-woning-391591/
  Deze onmensen zijn niet te de-radicaliseren!! Door de gepleegde wandaden zijn hun “hersens” dermate geperverteerd dat er louter nog sprake is van psychische gestoordheid.

  Like

  • Steven zegt:

   Ik krijg zo’n vaag vermoeden dat het min of meer ook de bedoeling is dat ze gestoord blijven en uiteindelijk HIER mensen gaan afmaken of aanslagen gaan plegen. Daarna schiet de politie hem dood en heeft de regering weer zijn zin..want er is weer flink wat ANGST aangewakkerd…en de held van het verhaal is natuurlijk dan weer de STAAT..want die heeft die terrorist doodgeschoten en meer LEED voorkomen!

   Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Dus: REMIGRATIE op megaschaal.
  Succes, West Europa !
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Maar dat alles is juist de bedoeling. Een onderontwikkeld woestijn en steppevolk hierheen halen en loslaten zodat er onderling gestreden wordt en dat verdere afbraak verzekerd is. Creëer chaos en desstructie en de ondergang is verzekerd.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Guardiacivil: 23.40. uur, op 28/10. Juist! Dat is namelijk de uitwerking van het “Coudenhoven-Kalergi plan”, en “De Resolutie van Straatsburg”. Alles om de NWO tot zijn doel te brengen. Een wereldregering onder leiding van de duivel zelf! Dat steekt er achter! En de EUSSR,Soros, de Nato, de VS, ze zitten allemaal in het complot!

   Like

 4. Ongelovige zegt:

  Niet akkoord. Het is geen kwestie van ontwikkeling, maar van genen. Over 1000 jaar zijn dat nog altijd dezelfde onderontwikkelde mensen, zeker omdat ze niet mengen met mensen met andere genen. Bovendien zijn zij gewelddadig, ook zonder islam. En hun vrouwen voelen zich helemaal niet onderdrukt, zoniet zouden ze wel met ons trouwen om er vanaf te zijn.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat laatste mag dan gedeeltelijk wel kloppen (velen nóemen zich inderdaad niet onderdrukt en zwelgen in hun ‘kuisheid’ en ‘gehoorzaamheid’) maar evengoed zouden ze het niet in hun hóófd moeten halen om maar uit te breken en met “ons” te trouwen: Dat zou in de meeste gevallen hun dóód worden!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Theresa.
    Dat kun je “Ongelovige” nu eenmaal niet wijsmaken.
    Hij is overtuigd van de gelukzaligheid van de moslim-vrouw tijdens dit leven.
    Trouwens volgens “Ongelovige” doen ze het allemaal om 72 blote moslimmannen te krijgen als ze zichzelf tot ontploffing brengen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @paulzwueste, 18.28u.: Jammer dan voor hem, dat de islamitische geloofsleer daar helemaal niet in voorziet, Paul:
    Die flauwekul van de 72 maagden voor een mannelijke ‘martelaar’ kennen ze allemaal, maar van mannelijke variant voor de ‘martelaressen’ heeft niemand ooit ook maar gehóórd, zelfs!
    Als je een gelovige moslima vraagt, wat het aanlokkelijke voor een vróuw is om in het
    paradijs te komen, aarzelt ze even, waarna er ie”ts komt van: “Daar krijg je frúit…..

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Theresa, 18.43.

    Dat is humor!

    Like

   • BertG. zegt:

    Dus die vrouwen mogen zich vermaken met bananen en komkommers.
    Dat kunnen ze hier ook wel. Nee, dat motiveert net echt meer dan.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Gebruiksvriendelijke rechte komkommers, EU goedgekeurd.
    Vrouwvriendelijke bananen voorzien van etiket: “Gaan met die banaan!”,
    Elk seizoen winterpenen.
    Vingerplanten met duurzaamheidscertificaat.
    Pruimen op sap,
    Vijgen na Pasen, oftewel “morning after pil”.
    Meloenen in gangbare cupmaten.
    Verder schorseneren, asperges en prei voor de ware liefhebster.

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    2paulzwueste&BertG.: Niks humor, Heren, Realiteit! Ik heb zelf ergens gelezen -weet niet meer waar- dat zo’n niqaab-trut exact dát antwoord gaf, ongelogen!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    BertG. 31 oktober 2016 om 17:28

    Het gaat dan waarschijnlijk om dit voor de moslima paradijselijke fruit:

    http://selfdelve-shop.de/Garden-of-Eden:::2.html?XTCsid=ujtc3dlgfdc5d4eo81f554d8b6

    Geliked door 2 people

 5. delamontagne zegt:

  Dus die geitenkneuker/ -hoeder zal na een paar cursusjes een NIEUWE DUITSER WORDEN !
  In – en IN triest, dat er mensen zijn die dat denken.
  En dit door hun drammerigheid doordrukken en hun eigen land verzieken.
  Geldt net zo goed voor NL, wordt nooit iets.
  Je kunt ze net zo goed door ,n ezel les laten geven……

  Like

  • Golden Girl zegt:

   ik heb medelijden met die ezel waar die dikke ezel op zit, een keer was een ezel bepakt met hele zware stenen, die stumper viel door zijn poten en werd geslagen, echt een leuk aardig volk, ach ze hebben ook elkaar in Rotterdam Ommoord in elkaar geslagen, dat krijg je er bij deze lui niet uit, ze kunnen niet zonder vechten of oorlog

   Like

 6. mahoog zegt:

  Ik heb medelijden met de ezels die dit binnenstromen bewerkstellen en dit doen omdat de ONGEKOZEN opperhoofden in Brussel (of hoger)dit zo gepland hebben.En nòg meer met de goedmensen die langzaam maar zeker uitgeroeid worden.Tja ik begrijp het nog steeds niet volgens de laatsten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s