Zwarte Piet-hatend RTL keihard aangepakt door eigen Frits Wester: blijft gewoon Zwarte Piet

screenshot_19

(Door: Sybren Frederico Porfirio)

RTL mag zich dan ontpopt hebben tot hét netwerk van traditieslopend Nederland, presentator Frits Wester (foto) moet daar gelukkig niets van hebben!

Al jaren is Frits Wester een van de bekendste gezichten voor iedereen die politiek Nederland volgt. Zijn beschouwingen zijn doorgaans vlijmscherp en hij weet altijd op de dunne lijn tussen becommentariëren en objectiviteit te blijven. Dat is een lijn die zijn werkgever, RTL, ook leek te volgen, waarmee ze een stuk betrouwbaarder waren dan de publieke omroep. Helaas is dat in vlammen opgegaan nu de mediagigant gehoor heeft gegeven aan de zelfhaat-bevorderende retoriek van hysterische types als Sylvana Simons en Jerry Afriyie. Dit duistere verbond ziet niets dan liever dan dat een eeuwenoude traditie, waar nooit ook maar enige controverse over bestond, linea recta de prullenbak ingaat.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in mainstream-media, Nederland. Bookmark de permalink .

8 reacties op Zwarte Piet-hatend RTL keihard aangepakt door eigen Frits Wester: blijft gewoon Zwarte Piet

 1. Tom Hendrix zegt:

  Onze hele cultuur moet schijnbaar kapot. En door wie worden de “zeurnegers”, gesteund? Nou, je raadt het nooit, heel de linkse 5e colonne, te weten: PvdA,GL,SP.

  Like

  • Margarita zegt:

   Uw vocabulaire laat te wensen over!
   Verder: de ´Zwarte Piet’ soap mag wel eens ophouden: degenen die Zwarte Piet willen verdonkeremanen uit een misplaatst minderwaardigheidsgevoel discrimineren zichzelf:
   ook al heeft Zwarte Piet niets van doen met een huidskleur: je mag trots zijn op wie je bent, als mens en: black is beautiful en mag er zijn, net als andere huidskleuren.
   Tot slot: wij hebben Zwarte Piet nooit geassocieerd met een donkere huidskleur, niet als kind en niet als volwassene: enkele goede vrienden zijn donker qua huidskleur, maar dat is volslagen irrelevant.

   Like

 2. danny zegt:

  Wester blijft gelukig verstandig.
  Kan niet van zijn werkgever gezegd worden.
  Dat is een windvaan zonder principes.

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  In Arnhem wordt nou zelfs de directeur van de basisschool De Boomhut (die Zwarte Piet haat en wil dat deze van school verdwijnt terwijl hij natuurlijk NIET de mening van de kinderen en hun ouders vroeg!) uitgescholden, met aftuigingen en de dood bedreigd en belachelijk gemaakt op affiches! De Scholenkoepel De BasisFluvius, die op bijna 40 scholen in Arnhem eveneens Zwarte Piet wil gaan uitbannen, krijgen nou soortgelijke verwensingen over zich heen en al keur ik het niet echt goed en doe ik zelf niet hieraan mee; deze stomme idioten van een directeur en zijn linkse vriendjes krijgen nou gewoon terug waar ze zelf om hebben gevraagd! Ze lijken gewoon op Donald Duck die soms ook zo bevooroordeeld is dat hij chantage, bedreigingen en geweld evenmin schuwt naar zijn omgeving en daar later terecht voor wordt teruggepakt.
  Fritz Wester huilt gelukkig NIET met de linkse wolven, beter gezegd blauwe jakhalzen, mee en probeert Zwarte Piet dus te behouden. Zou daarbij de webmaster, vast ook een groot voorstander van Zwarte Piet, vroeger ook niet eens voor de knecht van Sinterklaas hebben gespeeld?
  Ik meen alleen niet dat hij stoute kinderen en volwassenen de roe had gegeven maar ik speelde vroeger op mijn lagere school wel eens voor Zwarte Piet en ik had beslist GEEN roe tot mijn beschikking! Mijn opa, Jules Sr. en ironisch genoeg een Surinamer, deed dat ik de jaren ’30 wel, samen met zijn broer Evert, op het oude station van ‘s-Hertogenbosch (1896-1944) van Eduard Cuypers en hoe spijtig is het dat ik de foto waar zij beiden als Zwarte Pieten zijn verkleed nooit meer heb teruggezien.

  Geliked door 1 persoon

 4. BertG. zegt:

  Blokker doet ook mee aan de zwarte pieten haat.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan zegt:

  Zaken waaraan Nederlanders een hekel hebben

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s