Duitse tandarts wijst sollicitatie van hoofddoek-moslima af: schadevergoeding dreigt

screenshot_44

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Dankzij de politieke correctheid moet je tegenwoordig oppassen hoe je de afwijzing van een sollicitatie formuleert, anders dreigen een aanklacht en een shitstorm. Het zou inmiddels toch bekend moeten zijn dat er geen enkele “religie” in de wereld voor zoveel problemen zorgt als de islam. Daarmee komt nu ook een Duitse tandarts in aanraking, die nu wordt aangeklaagd om schadevergoeding te betalen, omdat hij de sollicitatie van een moslima met hoofddoek als tandheelkundige geschoolde kracht afwees met de motivering:

politikstube

“Wij nemen zulke vrouwen met hoofddoek niet aan en begrijpen ook niet hoe sollicitantes zich deze tolerantie kunnen voorstellen.”

Schokkend is het snelle, vernederende terugkrabbelen van de tandarts, die te laf is om achter zijn mening te blijven staan en theoretisch zijn staart intrekt. Of is zijn gedrag ermee te motiveren dat hij moorddreigingen heeft gekregen? Je hoeft ook niet lang te raden wie er allemaal aan de shitstorm deelnamen; tolerante islam-appeasers, multiculti-voorstanders en moslims waren vermoedelijk allemaal vertegenwoordigd.

Bij een volgende afwijzing van een hoofddoek-moslima gewoon zoals gebruikelijk schrijven: “We hebben voor een andere kandidaat gekozen.” Is voldoende, kwetst niemand en bespaart een schadevergoeding.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Duitse tandarts wijst sollicitatie van hoofddoek-moslima af: schadevergoeding dreigt

 1. john zegt:

  Zou dàt ook een reden kunnen zijn: gevaar voor infectie van de patiënt zo’n stofvod ?

  Geliked door 1 persoon

 2. Theresa Geissler zegt:

  Geen speld tussen te krijgen: Geen woord aan vuilmaken, gewoon stilzwijgend bij voorbaat vaststellen: Die wordt het in geen geval.
  Laat de kopvodden-trutten bij herhaalde afwijzing maar hun eigen conclusies trekken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  Uitspraak: 15.000 Euro schadevergoeding, excuus aanbieden en de hoofddoek moet alsnog in dienst genomen worden tegen een hoger salaris als gebruikelijk!
  Verder moet werkgever ten aller tijden rekening houden met de islamitische gewoontes zoals vrije dagen enz….en deze gewoon doorbetalen!

  Geliked door 2 people

 4. Claudia M. zegt:

  Ik vraag me af wat er gebeurt als ik als privépersoon, overigens geheel onverhoopt, in een ziekenhuis terecht kom en weiger “bedient” te worden door een hoofddoek? Ik vind het al erg genoeg er in het dagelijks leven, vooralsnog gelukkig op redelijke afstand, voortdurend mee geconfronteerd te worden, maar van mijn lijf blijven het af!

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Typisch dat heb ik ook al eens bedacht.
   Niet dat ik ,t hier meemaak, maar de enkele keer we in NL zijn.
   Ik zou absoluut een “hartverzakking” krijgen al er zo,n vermomde verpleegster aan m,n bed zou staan zoals in
   England wel kan gebeuren…………..
   MUSLIMA NURSE ENGLAND

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ik vergat nog te schrijven dat ik dat zou weigeren, zo,n hoofdgeval aan ,t bed.
    Ik zou met infuus en al naar de in/uitgang spoeden………….

    Like

  • Elisabeth zegt:

   Heb ik al mee gemaakt, wil niet door zo”n mens geholpen worden en ook niet door hassan, mohamed. Die vertrouw ik absoluut niet. Ook in supermarkten kies ik bewust de kassa uit, normale kassa medewerkers/sters, elk hoofddoekje mijd ik direct en neem een andere kassa.
   Elisabeth

   Geliked door 1 persoon

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Het spreken van het lokale dialect zou men in de functie eisen kunnen vermelden. Daar valt een groot aantal al mee af. Mocht onverhoopt en moslim hieraan voldoen dan valt men terug op het simpele briefjes zoals in het artikel omschreven. “We hebben voor een andere kandidaat gekozen.” Is voldoende, kwetst niemand en bespaart een schadevergoeding.”

  Ik begrijp die tandarts wel om er nu een wending aan te geven. Dat bespaart hem een hoop juridische en financiële ellende.
  De waarheid mag helaas nog niet gezegd worden. Maar dat zal niet meer lang duren. En dan wordt door elke ondernemer categorisch elke moslim afgepoeierd. Logisch toch, ze hebben het er tenslotte zelf naar gemaakt.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  Of, het team past niet bij u …..
  +++

  Like

 7. Ook dat John, maar als patiënt moet je het ook maar prettig vinden. Net wat je al zei; een hoofddoek is hij schoon ? Op de o.k dragen ze een soort van badmuts, tedere keer een scone.
  Alles wat bloot is, is goed gewassen je kleding die je daar bij aantrekt is steriel. Ik kan het weten omdat ik verpl. kundige ben.

  Like

 8. anna zegt:

  mijn dochter is tandarts en het komt vaak voor dat moslimmannen niet door haar geholpen willen worden, dan maar niet ….. zoek maar iemand anders … patiënten genoeg ….

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  Iets dergelijks is hier in Fr gebeurt.
  Twee cassières in een winkel die eerst zonder “Kopvod” werkten, kwamen later er wel mee opdagen.
  Process volgde, want de winkeleigenaar wilde hen zo niet.
  [ In Fr. zie je nergens in winkels e.d. personeel met hoofddoek. ]

  Dus dit zal ook wel weer gevalletje zijn van PROVOCATIE.
  Ik heb begrepen dat in NL b.v. voor ambtenaren achter de balie, het wel is toegestaan om zo aan ,t publiek te verschijnen.
  Hier absoluut niet…………

  Geliked door 1 persoon

 10. terex zegt:

  Als mijn tandarts personeel neemt met zo’n vod om dan zoek ik direct een andere tandarts. Ik wil door dat stinkvolk niet geholpen worden. We moeten ze eens gaan behandelen zoals ze ons behandelen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Benesha zegt:

  Dat kunnen die linksen grondwettelijk toch niet winnen? Als je nu tegen deze fascistische en mensonterende IDEOLOGIE bent, net zoals je tegen het nazisme kunt zijn, dan heb je toch het recht daartoe? Er werd niet geoordeeld over ras, enkel over haar radicale ideologie. Jammer, het had tot een rechtzaak moeten komen.

  Like

 12. Wij kunnen hier niet zonder deskundige tandartshulpen die er voor hebben doorgeleerd. Als dat hoofddoekje een probleem is dan binden ze die maar als monddoekje voor, flink strak. Hetzelfde geldt voor de afgestudeerde dobberchirurgen. Ze zijn, zeker na dat nieuwe donorwetje van Tante Pia, waarin iedereen akkoord moet gaan om die organen die flink poen opbrengen uit je levende lijf te laten snijden. Dan hoop je wel dat er een vakman met veel ervaring in het snijden in levende lijven met je aan het werk gaat. Dan is het in ieder geval snel met je gebeurd.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s