Gotland: Groepsverkrachting van gehandicapte vrouw in rolstoel wordt eis naar moskee

screenshot_42

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Zoals eerder bericht werd op het Zweedse Oostzee-eiland Gotland (bijna 58.000 inwoners) een gehandicapte vrouw in een rolstoel door rapefugees verkracht. Binnen een beperkt tijdskader en het geografisch gezien kleine Gotland kun je als onder een loep de beslissingen van politici, media en het rechtsstelsel volgen die door middel van de overwegend islamitische massa-immigratie tot de teloorgang van een samenleving leiden.

pi-news

In het jaar 2000 had Gotland nog geen “asielzoekers”. In 2011 woonden er op Gotland 4,7% mensen met een migratieachtergrond – meest mensen uit Thailand. In maart 2012 besloot de regionale regering meer “vluchtelingen” op te nemen om door meer arbeidskrachten en multiculti een langdurige groei te garanderen: “Het eiland heeft meer immigranten nodig.”

De Gotlanders verzetten zich, net zoals in Sachsen, tegen de geplande “verrijking”, omdat zij de effecten hiervan heel goed konden inschatten op het vasteland. Ook hier berichten de media van haatcampagnes en de politici spreken van duistere krachten.

Na eerst 250 “asielzoekers” op het eiland te hebben opgenomen, besloten alle politici van Gotland dat men in het vervolg jaarlijks 2000 personen zou moeten opnemen, want “Gotland heeft de wereld nodig. Gotland is open voor iedereen.”  

Zo werd Gotland “verrijkt” en dit jaar vonden er op het eiland tot nu toe minstens 28 verkrachtingen plaats. De verkrachting van de weerloze vrouw in een rolstoel scheen in het anders zo rustige Visby (hoofdstad van Gotland) echter de laatste druppel geweest te zijn, temeer daar de officier van justitie (met migratieachtergrond) de daders liet lopen met de motivering dat zij de daad zouden betwisten en dat de vrouw zich strijdlustig zou hebben moeten verdedigen.

Er volgde een verloop, die ons uiterlijk sinds 9/11 bekend is: nadat politici islamitische bezetters het land hebben binnengelaten, neemt het aantal moorden en verkrachtingen snel toe. De politie en de media verzwijgen de identiteit van de daders, moslims zijn zondebokken, en justitie “bevrijd” de daders definitief – de daders worden slachtoffers. Op internet informeert een foto de Gotlanders over de daders:

screenshot_43

En ongeveer 100 woedende eilanders spraken op de sociale media af om een spontane demonstratie te houden voor het asielzoekerscentrum.

Deze demonstranten, die het slachtoffer wilden steunen, werden daarna in de media voor nazi´s uitgescholden; ze werden vergeleken met de bruinen van 1930 in Duitsland en nu konden eindelijk de linksen en zieke Zweedse feministen reageren. Ze kwamen met de veerboot van het vasteland en demonstreerden samen met “vluchtelingen” tegen seksisme en racisme.

Uiteindelijk mondde de verkrachting van een vrouw in een rolstoel op bizarre wijze uit in de eis naar vrije immigratie en een moskee in Visby op Gotland. Meer kun je vermoedelijk niet uit een groepsverkrachting van een weerloze vrouw door “asielzoekers” persen.

Alles wat er op dit moment in Zweden plaatsvindt, is aanschouwelijk onderwijs voor datgene wat er in heel Europa gebeurt en nog zal gebeuren. Hoe ziek Zweden is, blijkt uit deze zaak van 19 oktober, waarbij brute groepsverkrachters zelfs met 140.000 Zweedse Kronen beloond worden, omdat men het er ondanks DNA-bewijzen niet over eens kon worden wie wat precies gedaan had.

Bron:
www.pi-news.net
Door”Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, Feministes, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

18 reacties op Gotland: Groepsverkrachting van gehandicapte vrouw in rolstoel wordt eis naar moskee

 1. YY zegt:

  Als die sLinksen, nep-Feministen en PoliCorrecten maar weten dat bijltjesdag eraan komt!
  We don’t forget, we don’t forgive!

  Like

 2. Hendrik zegt:

  Ze moeten er allemaal uit!

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +++ Joop maakt (ongewilders) reclame voor Geert Wilders ! +++

  http://www.joop.nl/nieuws/oud-pvver-heemels-klapt-uit-de-school-over-dictatuur-van-wilders

  +++ Michael Heemels verslaafd aan drugs en alcohol, jat 176.000 euro +++

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Quote: Om door meer arbeidskrachten en multiculti een langdurige groei te garanderen: “Het eiland heeft meer immigranten nodig.”

  Op deze wijze een financieel economisch (vluchtelingen) beleid voeren, betekent hun faillissement!

  Like

 5. Bas zegt:

  Gotland, prachtig eiland.

  Geliked door 1 persoon

  • YY zegt:

   Was trouwens op een haar na geinvadeerd door Rusland in 2015. In allerijl werden er Gripens heen gestuurd!

   Geliked door 1 persoon

   • Anja Oudenes zegt:

    Ons land zoals het was ,zonder de grote vervuilers was en is nog steeds een prachtig land.Stap eens op een sloep en ga varen !Zo mooi ,maar helaas (Kan wel janken gaat dit totaal naar de verdoemenis ) dankzij onze welkom ,welkom linkse cultuur /regering ?

    Geliked door 1 persoon

 6. Weer een stuk land wat afgeschreven kan worden.

  Like

 7. Golden Girl zegt:

  stelletje helden iemand in een rolstoel verkrachten, denk je fijn te wonen op een eilandje, ik had nog nooit van Gotland gehoord, en ja hoor ook daar lopen deze fijne mensen, is er nergens meer een plek in Europa waar ze niet zijn? Geef ze als cadeau een auto en zak geld als beloning, de daders dus, vuile gore rotzakken

  Like

 8. YY zegt:

  Tsja, een sLinkse die eindelijk de feiten onder ogen begint te zien. Maar nog steeds veel te correct want: De enige goede moslim is een dode moslim!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN hebben heel Zweden verraden en verkocht aan de islam!

  Like

 10. BertG. zegt:

  Seks jihadist trekt tienjarig meisje van de fiets om haar in de struiken op beestachtige wijze te verkrachten

  En wanneer dit soort acties van deze ‘arme vluchteling’ het bloed je nog niet doet koken dan doet de ‘leipziger polizei’ er nog eens een schepje boven op : Politie en rechters verbieden het delen van bovenstaande afbeelding met hierop de bakkes van het mensonwaardig schepsel dat zich aan een tienjarig kind vergreep. Vooral het delen op de sociale media zoals faceboek ‘ist verboten!’ Het is enkel de lokale pers toegestaan om feiten omtrent deze verkrachting te tonen en de rest van de wereld gaat het geen donder aan wat pedofiele parasieten uitvreten in Leipzig en omgeving. Dit zou wederom een smet werpen op het plaatselijke islamitische pedofielen, verkrachters en jihadisten opvangkamp.

  Hallo Obersturmführer der leipziger Gestapo we leven niet meer in het stenen tijdperk, tegenwoordige halen mensen ook het plaatselijke en regionieuws gewoon binnen via het internet. De staatspropaganda show heeft al lang geen alleenrecht meer op de nieuwsvoorziening.
  https://fenixx.org/2016/10/29/seks-jihadist-trekt-tienjarig-meisje-van-de-fiets-om-haar-in-de-struiken-op-beestachtige-wijze-te-verkrachten/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De overheid probeert krampachtig de criminele feiten van de islambelijders weg te moffelen, omdat men er van overtuigd is dat, als de feiten met man en paard worden genoemd en op voorbeeldige wijze zouden worden bestraft, het volk de indruk zou krijgen dat de islam niet gewenst wordt door de overheid.
   Het ligt voor de hand dat de invasie door islam-asielzoekers dan niet door zou kunnen gaan.

   Er zijn dus wel degelijk plannen om Europa te overspoelen met islam-gajes.
   Waarom? Omdat moslims nooit zullen integreren en daardoor de Europese cultuur zullen vernietigen.

   Want daar gaat het om.

   De vraag is of wij dit zullen laten gebeuren.

   Like

 11. Boemiebol zegt:

  In de moskee
  is er geen wc
  Daar kakt men op het tapijt
  en niet op de plee

  Like

 12. Steven zegt:

  Omdat het islamieten zijn en verkrachten hun dagelijkse bezigheid is zoals in dat zelfgeschreven boek staat, is het voor de westerse rechters wel weer Oké dat iedereen die blank is gepakt wordt.
  Uitspraak: daders zijn door de verkrachting in een kwaad daglicht gesteld en in hun eer aangetast, daarom veroordeel ik het slachtoffer tot het betalen van 15.000 Euro smartegeld en het aanbieden van excuses. Verder zal het slachtoffer de islamieten nog eenmaal in de gelegenheid stellen hun ‘zwaargewogen zaakje’ bij het slachtoffer te legen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s