Hillary Clinton verzekert zich van ondersteuning door “Black Lives Matter”

screenshot_35

(Vertaling: E.J. Bron)

Hillary Clinton heeft zich verzekerd van de ondersteuning door de beweging “Black Lives Matter”, bericht het persbureau AP. De campagnestaf van de Amerikaanse Democraten had al meer dan een jaar lang geprobeerd om de “Black Lives Matter”-beweging voor zich te winnen. Veel jonge Afro-Amerikanen staan onder invloed van de organisatie.

freie-zeiten

Al in 2015 had Hillary Clinton een ontmoeting met de woordvoerder van de BLM-beweging, DeRay Mckesson, die o.a. in kranten zoals “The Huffington Post” en “The Guardian” voor de beweging mocht agiteren. De ontmoeting verliep echter teleurstellend voor Clinton, omdat zij de zwarte links-extremisten niet voor haar campagne kon winnen.

Ongeveer een week voor de verkiezingen heeft Mckesson echter anders beslist. Na een tweede ontmoeting met Hillary Clinton in Cleveland verkondigde hij in een gastartikel in de “Washington Post” voor de Democratische presidentskandidate te willen stemmen.

Als tegenprestatie belooft Hillary Clinton het harde optreden van de Amerikaanse politie tegenover criminelen uit te hollen. Zo moet er in de toekomst meer belastinggeld worden ingezet om criminelen te rehabiliteren. Bovendien moeten de straffen, vooral voor drugscriminaliteit, duidelijk verlaagd worden.

Ook staat er een wet op de agenda tegen zogenaamd “Racial Profiling”. Veel politieautoriteiten in de hele wereld gebruiken deze methode om effectiever criminelen te kunnen arresteren. Een Amerikaans onderzoek uit 2004 bewees aan de hand van een wiskundige analyse dat “Racial Profiling” leidt tot een hoger aantal arrestaties van criminelen.

Bill Clinton, de echtgenoot van Hillary Clinton, is bij de zwarte kiezers echter niet populair. In 1994 gaf de toenmalige Amerikaanse president toestemming voor een omstreden wetsvoorstel: 100.000 nieuwe politieagenten, hogere straffen en minder rechten voor gevangenen.

Door de nieuwe wet nam het aantal gevangenen sterk toe. De gevangenissen zaten weldra overvol met hoofdzakelijk zwarte criminelen.

Desondanks wil 80% van de zwarten bij de verkiezingen op mevrouw Hillary stemmen. Slechts 4% wil Donald Trump als Amerikaans president zien.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in VS. Bookmark de permalink .

24 reacties op Hillary Clinton verzekert zich van ondersteuning door “Black Lives Matter”

 1. Wachteres zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2016/10/28/video-pia-dijkstra-d66-harm-beertema-pvv-is-net-donald-trump/

  VIDEO – Pia Dijkstra (D66): Harm Beertema (PVV) is net Donald Trump
  Botsing over vrouwenrechten
  28-10-2016, 15:19 Tags: D66, Donald Trump, Harm Beertema, PVV

  Tijdens een debat over emancipatie afgelopen donderdag botsten D66 en de PVV over vrouwenrechten. Gender neutrale toiletten en ‘M\V’ op een formulier werden beschimpt door de PVV, die het over lastig gevallen homo’s en vrouwen op straat wilde hebben.

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Al moet ze de stemmen uit de hel halen…………
  Ik bid en ik hoop dat het anders uitpakt voor Amerika.

  Like

 3. Bas zegt:

  Deze “Black Lives Matter” beweging” neemt het kennelijk niet zo nauw met een kleurloze politieke keuze.

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Hillary Clinton en Merkel de twee gevaarlijkste vrouwen op dit moment in de wereld.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. Witte raaf zegt:

  Word “Black lives matter” niet door Soros gefinancieerd?

  Like

  • linda texel zegt:

   Ja, door de Soros foundation, die zelfde die ook de “reisgidjes” heeft laten drukken voor de Syrische invasieërs, die de telefoons en de rubberboten financieërde
   . Prinses Mabel heeft bij de Soros foundation gewerkt in de tijd dat ze met een Islamiet vrijde.

   Like

  • Feniks zegt:

   U haalt me de woorden uit de mond…
   Inderdaad, die beweging wordt door Soros actief ondersteund, net zoals Soros vindt dat de EU miljoenen mohammedanen moet opnemen en dat actief ondersteunt met zijn Open Society Foundation. In China en Rusland komt deze griezel niet meer binnen.

   Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Tot veler verrassing heropende de FBI het onderzoek naar het emailschandaal rond Hillary Clinton, en dat terwijl FBI-directeur James Comey dit eerder eigenhandig voor gesloten had verklaard. Alle analisten zijn het er over eens dat de FBI dit enkel doet omdat er vermoedelijk buitengewoon belastend bewijs tegen Clinton is opgedoken. Er zijn grofweg drie theorieën waarom Comey terug kwam op zijn eerdere besluit. Eén daarvan is dat de ‘nieuwe’ informatie na publicatie waarschijnlijk tot een officiële aanklacht tegen Hillary zal leiden. Als die op dat moment –via massale stembusfraude, wat bij de vroegverkiezingen nu al gebeurt- de nieuw gekozen president is, kan de VS in een grondwettelijke crisis worden gestort.

  1: Comey probeert reputatie te herstellen

  De eerste theorie luidt dat Comey probeert zijn beschadigde reputatie te herstellen. Hij is ook in zijn eigen organisatie onder grote druk komen te staan, omdat hij de bevindingen van een 100 agenten tellend onderzoeksteam, dat unaniem vond dat Hillary Clinton moest worden aangeklaagd en dat haar ‘security clearance’ moest worden ingetrokken, naast zich neer had gelegd.

  Een zeer groot deel van de FBI agenten zouden daarom witheet zijn op hun baas. De American Thinker plaatste een paar dagen geleden een open brief van voormalig special agent Hugh Galyean, die de mening –en vooral ook woede- van honderden FBI agenten verwoordde en zware kritiek op Comey uitte vanwege zijn overduidelijk politiek gemotiveerde besluit om een wagonlading keihard bewijs tegen Clinton –zoals het illegaal bewaren van geheime staatsdocumenten op haar privé computer, deze drie weken ná start van het FBI-onderzoek wissen, en hier vervolgens onder ede over liegen- in een la te stoppen.

  2: Comey probeert aandacht af te leiden van WikiLeaks

  Een tegengestelde theorie, afkomstig van de bekende conservatieve radiopresentator Russ Limbaugh, stelt dat Comey feitelijk nog steeds in het complot zit, en probeert met een heropend onderzoek de aandacht van WikiLeaks af te leiden. Het kamp Clinton zou in dit geval kunnen beweren dat eerst de resultaten van dit onderzoek moeten worden afgewacht –natuurlijk pas ná de verkiezingen- voordat er zogenaamd ‘bewijs’ wordt geleverd voor wat ‘de Russen’ allemaal zouden hebben bekokstoofd om de verkiezingen te manipuleren.

  3: Comey heeft zeer belastend bewijs tegen Clinton

  Het is ook mogelijk dat Comey op dermate belastend bewijs tegen Hillary is gestuit, dat het niet heropenen van het onderzoek tot ná de verkiezingen later als ongeloorloofde politieke inmenging en zelfs een doofpot zal worden beschouwd. In dit scenario gaat Comey ervan uit dat het nu ontdekte bewijs niet kan worden weggemoffeld zonder dat hij daar zelf verantwoordelijk voor zal worden gesteld.

  Deze variant kan op een grondwettelijke crisis uitlopen indien Hillary op basis van het bewijs wordt aangeklaagd, maar ze op dat moment al de nieuw gekozen president is. Het bewijs kan tevens aan het Huis van Afgevaardigden worden overgedragen voor eventuele ‘impeachment’ hoorzittingen – kortom, een afzettingsprocedure voordat Hillary ook maar één dag officieel president is geweest, of als ze nog maar net het Witte Huis heeft betrokken. (1)

  Seksschandaal?

  De nieuwe informatie kwam boven tafel tijdens een ander onderzoek naar Anthony Weiner, de man van Clintons topadviseur en bondgenoot Human Abedin, wier familie betrokken is bij de Moslim Broederschap terreurorganisatie. Op de smartphones van Weiner en mogelijk ook Abedin werden expliciete seksuele boodschappen en foto’s aan een 15 jarig meisje ontdekt.

  Abedin zou een tevens grote rol hebben gespeeld bij het negeren en veranderen van de veiligheidsprotocollen voor geheime documenten. De moslima en haar familie hebben daarnaast nauwe banden met Saudi Arabië en de Muslim World League, waarvan nota bene Hillary zelf in 2009 schreef dat deze ‘liefdadigdheids’organisatie zeer waarschijnlijk terreurgroepen zoals Al-Qaeda, Hamas en de Taliban financiert. (3)

  Infowars kopman Alex Jones zei gisteren dat zijn FBI bronnen hem hebben verzekerd dat Hillary na de verkiezingen en inauguratie in januari officieel zal worden aangeklaagd, ook als ze dan president is. Mogelijk heeft het belastende bewijs te maken met de vele aanwijzingen dat Hillary zelf regelmatig prostituées heeft ingehuurd, zowel mannelijke als vrouwelijke.

  Trump: Corrupte Clinton bedreiging voor veiligheid VS

  Tegen een uitzinnige menigte vertelde een bloedserieuze Donald Trump het nieuws dat het FBI onderzoek naar zijn tegenstander is heropend. ‘Haar illegale en criminele gedrag is een bedreiging voor de veiligheid van de VS. Hillary Clintons corruptie is van een omvang zoals we nog nooit hebben meegemaakt. We mogen haar criminele kliek niet in het Witte Huis laten komen.’

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/10/Heropend-FBI-onderzoek-naar-Hillary-kan-VS-in-grondwetscrisis-storten

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Trump predicted the Clinton / Weiner catastrophy in Aug. 2015

  And he’s funny as hell…

  Like

 9. Jan zegt:

  Om je te bescheuren, dat linkse schorem kent de wet niet eens: Democratische Coalitie dient klacht in tegen FBI-onderzoek omdat het zich bemoeit met de verkiezingen

  The Democratic Coalition Against Trump filed a complaint Friday against FBI Director James Comey with the Department of Justice, alleging interference with the 2016 presidential election.

  The coalition, an arm of the Keep America Great PAC, filed the complaint with the DOJ’s Office of Professional Responsibility, after Comey announced to Congress that because of new emails discovered on Huma Abedin’s electronic devices relevant to the Hillary Clinton email investigation, the agency would review those emails and assess their relevancy to the investigation.
  ….
  http://dailycaller.com/2016/10/28/dem-group-files-complaint-against-fbi-for-interfering-with-election/

  Clinton in paniek en roept op zo snel mogelijk te stemmen:

  Cirkelzaag Hillary Clinton: You know, I think people a long time ago made up their minds about the e-mails. I think that’s factored in to what people think and now they are choosing a president. So I would urge everybody to get out and vote early in all the states that have early voting because I think Americans want a president who can lead our country and get the economy working for everyone, not just those at the top and who can bring our country together.

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/10/hillary-clinton-new-fbi-probe-urge-everybody-get-vote-early-video/

  Like

 10. Jan zegt:

  It Begins… Hillary Lackeys Paint James Comey as Putin Puppet

  Now @HillaryClinton camp running psyops, painting Comey as a Putin plant pic.twitter.com/zsTWJSEwX6

  — MicroSpookyLeaks™ (@WDFx2EU7) October 29, 2016

  Ik krijg de indruk dat het niet zo goed gaat met criminele Hillary: Clinton houdt bijeenkomst in schoenenzaak

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/10/wow-bill-clinton-holds-tiny-rally-shoebox-cleveland-state-university/

  Straks is het nog een schoenendoos

  Like

 11. Jan zegt:

  Votes Being Switched In Multiple States To Hillary Clinton

  Like

 12. Jan zegt:

  (mooie woordspeling op Anthony Weiner)

  Like

 13. Jan zegt:

  Dipje: Clinton werft nu op zondagochtend in een bar

  IT’S COME TO THIS=> Hillary Clinton Campaigns at Bar, In Florida, Mid Morning, On Sunday…

  #Hillary #Clinton#BloodyMaryMorning
  Hanging at a bar in #Florida

  — VTO2016 (@VTO2014) October 30, 2016

  Like

 14. Jan zegt:

  Clinton’s Dems betalen verslaafden, criminelen, psychiatrische patiënten enz in herstellingsoorden $300 om op haar te stemmen

  DEMS caught paying patients from a halfway house $300 rebate to vote for HRC in CA! pic.twitter.com/qpxgNt6KgR

  — MicroSpookyLeaks™ (@WDFx2EU7) October 29, 2016

  Like

 15. Jan zegt:

  Docente aan Pennsylvania State University: hard werken is een blanke ideologie en dus racistisch

  Pennsylvania State University-Brandywine professor Angela Putman recently asserted in an academic paper that the notion “if I work hard, I can be successful” is merely a product of white ideology, …..
  ..
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/09/penn-state-prof-believing-hard-work-white-ideology-racist/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s