Italië meldt drastische toename van “migranten” uit Afrika

screenshot_32

(Vertaling: E.J. Bron)

Italië registreert een drastische toename van “vluchtelingen” uit Afrika. Lega Nord roept de politie ertoe op om in opstand te komen.

dwn

De druk op de migratieroutes wordt door de afgelopen donderdag door het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken gepubliceerde cijfers onderbouwd: volgens de AFP kwamen er alleen al in oktober 26.161 “vluchtelingen” op de kusten van Italië aan. Volgens de cijfers waren deze bijna allemaal afkomstig uit West-Afrika en de Hoorn van Afrika. Met nu al 159.000 aankomsten is het record van 2014 bijna gebroken, toen in dat hele jaar 170.000 mensen Italië bereikten.

Tijdens een manifestatie voor een kazerne in Milaan, waar 300 “vluchtelingen” opgenomen moeten worden, riep de chef van Lega Nord, Matteo Salvini, de politie er donderdag toe op om in opstand te komen. De partij voert al enkele maanden een campagne tegen de “dictatuur van de welkomstcultuur”.

Maandag hadden mensen uit het 700 inwoners tellende dorp Gorino in de Po-vlakte barricades opgericht om de onderbrenging van twaalf vrouwelijke “vluchtelingen” te verhinderen. Minister van Binnenlandse Zaken Angelino Alfano gaf daarna opdracht om de vrouwen in andere gemeenten onder te brengen.

Sinds het begin van het jaar zijn er wereldwijd minstens 5.238 “vluchtelingen” en “migranten” op weg naar hun doel om het leven gekomen. Dat zou overeenkomen met 951 extra doden in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, deelde de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) vrijdag in Genève mee. Daarmee nam het aantal slechtoffers met bijna 20% toe. Volgens een telling van de IOM stierven er alleen al 3.930 mensen op weg over de Middellandse Zee richting EU.

De IOM-cijfers liggen boven het aantal van 3.800 doden in de Middellandse Zee die de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR woensdag had gepubliceerd. Maar ook in de UNHCR-statistiek is dit aantal een record. Volgens het IOM waagden dit jaar in totaal 330.000 mensen de gevaarlijke overtocht naar Europa. Alleen deze week al zouden 280 mensen op weg van Libië naar Italië om het leven zijn gekomen.

Volgens het bericht kwamen er bovendien 500 mensen in Latijns-Amerika op weg naar de rijkere noordelijke landen om het leven. De belangrijkste doodsoorzaken zouden verdorsten, verkeersongelukken en geweld zijn. Van drie vijfde deel van de mensen die op de vlucht om het leven komen, worden volgens de IOM de lijken nooit gevonden.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Afrika, asielwaanzin, cultuurrelativisme, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Italië meldt drastische toename van “migranten” uit Afrika

 1. Steven zegt:

  Ik hoop dat ze allemaal verzuipen…dat heb ik liever dan dat ze hier in het westen het leven voor anderen komen VERZIEKEN!

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Er staan nog 50.000.000 miljoen van ongeduld te trappelen om gratis in Europa te mogen wonen, leven, en werken (?)
  Maar dat kunnen er volgend jaar wel eens 100.000.000 miljoen worden.

  Like

 3. Zijn bijna altijd jongen mannen. Die komen alleen maar teren op een ander ze geld.Ik weet langzamerhand wat ik hier nou nog zielig aan moet vinden. Dit zijn tsunami’ s die over Europa zich uitstorten. Stel is eindelijk een daad, terug slepen die boten en voor de kust van Libië tot zinken brengen. Ze denken dat zij een rivier moeten oversteken volgens het Rode Kruis. En nu ze zien dat dit niet zo is raken ze allemaal getraumatiseerd. Zielig toch he ‘.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Zul je eerst wat aan de nsb-ratten in Brussel, den Haag, Berlijn en Parijs moeten doen!!!!
   Eerder krijg je al die ongeschoolde bijzonder laag IQ kudtnegerts er niet uit. Diegenen die dit faciliteren zijn de schuldigen!!

   Geliked door 1 persoon

   • Tom Hendrix zegt:

    @Drs.P: 13.15. uur. U zegt: ” Diegenen die dit faciliteren zijn de schuldigen!!” En dat klopt. Voor Nederland zijn dat alle partijen die hebben ingestemd, met de Resolutie van Straatsburg. En dat zijn: PvdA,CDA,VVD en D66! En tevens alle partijen die de motie Halsema hebben gesteund.

    Like

 4. BertG. zegt:

  Klagen over een toename, maar wel elke boot van frontex verwelkomen en laten aanmeren.
  Wat snappen ze nou eigenlijk niet precies of zijn ze daar echt zo achterlijk.
  Al die gasten zijn daar niet aangekomen in een eenpersoons kano.

  Geliked door 2 people

 5. Golden Girl zegt:

  verdrinken hoeft nu ook weer niet, maar dat niemand deze invasie stopt, de inwoners van Gorino in Italie hebben zich verzet, als anderen dat massaal gaan doen zo mooi zijn, Guardiaciviel schrijft dat 50 miljoen hier heen willen, las pas dat 500 miljoen naar Europa willen, wanneer stopt deze waanzin ?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Italië is het land van Lega Nord en de 5-sterrenbeweging; ik heb zo ’n idéé, dat dat verzet heus wel massaal van grond komt!

   Like

  • Willie zegt:

   @ GG :”wanneer stopt deze waanzin ?” Tegen dat we allemaal dood zijn meid ,eerder niet. Dat is trouwens het plan : 90% van de wereldbevolking moet opgeruimd worden

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Willie, dat we het veld moeten ruimen voor deze opvreters is me al lang duidelijk, ze hadden eens geboorte beperking in die waardeloze landen moeten instellen, dat is bijna het enige waar ze goed in zijn en tijd voor hebben om nog meer mensen erbij te maken

    Like

 6. Bas zegt:

  Als ze van de bevolking gaan stelen en roven loopt het uit de hand, dit is sowieso een oorlogsverklaring om er in de praktijk iets aan te doen. En nu maar afwachten tot wanneer het escaleert c.q. de lont in het kruidvat gaat.

  Like

 7. terex zegt:

  Slechter en waardelozer volk als dit kun je je niet wensen. Komt dan ook helemaal niets van terecht. Europa zal binnen een paar jaar vervallen tot het grootste ghetto wat je ooit gezien hebt. En er is geen houden meer aan.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @terex: 13.46. uur. Inderdaad, een grote gribus. En dat danken wij, aan de madam Merkel, en de communist Juncker, met zijn EUSSR. En de lakeien hiervan in Nederland, met name: PvdA,CDA,VVD,D66,GL,CU!

   Like

 8. Japio zegt:

  https://youtu.be/GcA07j40dcs zangeres zonder naam wist het al in de jaren ’50.

  Like

 9. Marc zegt:

  Niemand die de Afrikanen, Aziaten en Latijns-Amerikanen aanspreekt om hun geslachtsverkeer voor een jaar of vijf op te schorten!

  Like

 10. Die niknokkers blijven komen ze worden gelokt en geven aan elkaar door hoe en wat ze moeten doen om hun doel te bereiken. Als ze om te beginnen die mobieltjes eens af zouden pakken, dan hebben ze geen contact meer met elkaar. Dat zal verwarring scheppen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s