Nationale Collectieve Aangifte (update)

screenshot_30

Nationale Collectieve Aangifte tegen: De Staat der Nederlanden, Zorginstituut Nederland, NPO (Media), Belastingdienst, VVD, PvdA, D66, CDA, GroenLinks, SP, CU & DENK…

UPDATE: Binnen 3 weken al ruim 1000 aangiftes!

Beste Medeburgers,

Maak als collectief een einde aan alle leugens & corruptie…

Ondanks de geringe kans van het gerechtelijke slagen van deze collectieve aangifte -vanwege het corrupte systeem- is het ons democratisch recht & democratische plicht om aangifte te doen tegen strafbare feiten die worden gepleegd! Niets doen en lijdzaam toekijken met het risico dat Nederland wederom 4 jaar hetzelfde wanbeleid voorgeschoteld krijgt, is geen optie.

Wellicht is dit onze laatste kans om het tij nog te keren, en de leugenaars die zichzelf volksvertegenwoordigers noemen voor eens en altijd af te straffen voor jaren van schandalig ondemocratische wanbeleid.

Als collectief kunnen we namelijk massaal een duidelijk signaal afgeven tijdens de verkiezingscampagne van de politieke partijen VVD, PvdA, CDA, D66, GroenLinks, SP, CU & DENK. Onze winst ligt juist bij de negatieve publiciteit voor de verdachte politieke partijen, die weer in het voordeel van de oppositiepartijen zal zijn! Als collectief hebben we de mogelijkheid om de oppositiepartijen extra steun te geven voor de aankomende debatten tijdens de verkiezingscampagne.

N.D.B.O. roept de Nederlandse burgers op om samen geschiedenis schrijven door een Nationale collectieve aangifte & aanklacht incl. schadeclaim in te dienen tijdens de verkiezingscampagnes tegen: De Staat der Nederlanden, Belastingdienst, NPO (Media), Zorginstituut Nederland en politieke partijen PvdA, VVD, D66, GroenLinks, CDA, SP, CU & DENK incl. de vertegenwoordigde leden in ambtelijke functie. Zodat we eindelijk het schandalige ondemocratische wanbeleid van de afgelopen jaren volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten!

*BEKIJK HET AANGIFTEMODEL & VUL GRATIS HET AANMELDFORMULIER IN VIA:

http://bondoverheidszaken.nl

De Nationale collectieve aangifte & aanklacht wordt mogelijk gemaakt door de Democratische Bond voor Overheidszaken & EU Tribunal.

* De Democratische Bond voor Overheidszaken biedt vele mogelijkheden van actie voeren namens de belangen van alle Nederlandse burgers, bekijk onze website voor meer informatie: www.bondoverheidszaken.nl

Persbericht: http://denhaagfm.nl

https://ejbron.wordpress.com

Facebook:

https://www.facebook.com/NDBONederland/

* De Nationale collectieve aangifte tegen: De Staat der Nederlanden, NPO (Media), Belastingdienst en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA & DENK is tevens ingediend & geaccepteerd door het EU Tribunaal: www.eutribunal.com

Persbericht: www.express.co.uk

Facebook: www.facebook.com/EUTribunal.NL/

Met vriendelijke groet,

Bondsvoorzitter & Co-Founder EU Tribunal

Dhr. J. Zwarts

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nationale Collectieve Aangifte (update)

 1. BertG. zegt:

  Vorige week had ik een foldertje in mijn brievenbus gehad van diezelfde bond over een petitie om iedereen een basis inkomen te geven.
  Dat zou namelijk het beste zijn voor iedereen.
  Ze zijn dus wel druk bezig daar.

  Like

 2. wauso zegt:

  De aangften waren 1.000. Nu is het 1.001 !!
  Kletsen en commentaar leveren is wel leuk, maar zet geen zoden aan de dijk.
  Het Politieke Krapuul moet je aanpakken. En ieder moet dit doen op de manier waar hij het beste in is ! Als het schorriemorrie dus een flyer bij U in de bus gooit, dan mail ze en maak ze voor Hoer uit, want ze verdienen het !
  Een paar dagen voor Kerst zal ik de media inschakelen m.b.t. mijn onderzoek naar de malafide praktijken van Dexia/Aegon/Legio Lease. Uitleggen hoe DNB/AFM (Duisenberg, Zalm etc.) en het Gerechtshof meegeholpen hebben om 240.000 mensen een financieel oor aan te naaien ! Uitleg geven hoe Rechters t.a.v. deze materie liegen ! En dit enkel om zelf (1 Rechter zat mee in het schuitje) buiten schot te blijven en hun DNB/AFM Elite vrienden te ontlasten !
  Succes………..

  Geliked door 2 people

 3. volksrechter zegt:

  Als Belg zijnde kan ik niet tekenen vermoed ik, maar ik wens jullie veel succes en kan iedereen in Nederland aanraden te tekenen.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Zeer slordig trouwens om iets op te zetten waar je al persoonlijke gegevens kan invullen op een http verbinding. Compleet open dus, onbeveiligd.

  Zie maar het adres van de site van E.J. Bron of Fenixx, in de adresbalk, een https verbinding, en zo hoort het ook.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler. zegt:

  Belachelijk grote woorden, in slecht Nederlands. Ik doe éven niet mee!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. M. Van veen zegt:

  Deze regering is corrupt! Ze liegen en bedriegen alles bij elkaar!

  Like

 7. Geert Wijngaarden zegt:

  Belachelijk dat Geert Wilders word vervolgd voor de woorden van VELE Nederlanders die dit ook vinden

  Like

 8. BertG. zegt:

  Strafbaar stellen van bekritiseren islam één van de belangrijkste kenmerken van onderwerping – Scheidsrechter krijgt € 500,- boete omdat hij tegen Syrische speler zei dat hij Duits moest praten – In Amerikaanse en Canadese TV-programma’s wordt Europa steeds vaker Eurabia genoemd.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/10/Centrale-Raad-Ex-Moslims-zegt-dat-Duitsland-reeds-islamitische-staat-is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s