Politie-inzet in Baden-Württemberg: Bouwlawaai stoort Merkel-gast

screenshot_48

(Vertaling: E.J. Bron)

In Mahlberg (de Duitse deelstaat Baden-Wurttemberg) moest donderdag tegen 10.00 uur de politie uitrukken, omdat een illegaal niet kon slapen. Een bouwbedrijf had de agenten om hulp verzocht. Volgens het politiebericht zou een “opgefokte man enorm geklaagd hebben over het bouwlawaai” en de arbeiders eraan gehinderd hebben verder te werken.

pi-news

De formuleringen “opgefokt” en “enorm geklaagd” doen slechts vermoeden wat er zich heeft afgespeeld. Het was in ieder geval voldoende dat een groep wegwerkers voldeed aan de oproep en de politie inschakelde. Oorzaak van de “enorme” onvrede: de asieleiser had die nacht niet geslapen en nu werd hij door de wegwerkzaamheden gestoord in zijn slaap. De agenten kalmeerden hem en gaven hem het advies gehoorbescherming te gebruiken. Dat liep nog een keer goed af. Je moet er toch niet aan denken dat Duitsland zou moeten afzien van zo´n talent, dat de gast van de bondskanselier wellicht zou zijn vertrokken, omdat Duitse belastingbetalers tijdens het zwoegen voor zijn levensonderhoud zoveel lawaai maken.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Politie-inzet in Baden-Württemberg: Bouwlawaai stoort Merkel-gast

 1. Drs.P. zegt:

  ’s Nachts natuurlijk op pad geweest om te proberen eenvrouw te verkrachten en alcohol te zuipen, dus een forse kater, want geen vrouwen gevonden en teveel alcohol gebruikt.
  De beste oplossing is om zijn poezelige oortjes compleet dicht te asfalteren (siliconenkit mag natuurlijk ook), maar een veel betere oplossing is om deze asielrat zwemles te geven in de rijn met een blokje asfalt aan zijn poezelige voetjes van zo’n 200kg. Eens kijken hoe deze uitvreter zwemt met alleen zijn armpjes, geen tijd om te zeverzeiken!!

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  wegwerkers werken om o.a dat tuig te onderhouden en ze houden meneer uit zijn slaap, dat stond toch niet in de brochure, dat er om hem heen wel eens mensen aan het werk konden zijn

  Like

 3. Jan zegt:

  Die wegwerkers hadden die zeurneger gewoon moeten wegwerken met die schraapmachine. Alsfalt wegschrapen, zeurneger in het wegdek, asfalt er over, probleem weg.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Bouwlawaai ? Hoe zou hij dat ook weten ! Waar hij vandaan komt, word toch nooit gewerkt !
  Dan moeten ze maar s’nachts werken wanneer hooggeboren majasteit in het red-ligt districkt
  zijn inspectie maakt ! Voor alles is een oplossing !
  EEN DAKLAT DOET HET NATUURLIJK OOK !

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Mevrouw Merkel, dat is nu echt een geïntrigeerde gast volgens U? Laat me niet lachen. Aan het werk zal die gast in ieder geval nooit gaan.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Begrijpelijk, heel begrijpelijk!
  Deze stumper die duidelijk aan een slaapstoornis lijdt, hoort natuurlijk liever een welluidende mohammedaanse gebedsoproep.
  We moeten de “vluchtelingen” nu onderhand eens wat meer gaan ontzien.

  Like

 7. terex zegt:

  Die pleurislijer voor de asfalteermachine gooien en eroverheen met een laag asfalt.

  Like

 8. Elena zegt:

  We mogen best wat begrip tonen voor die dobbertneuqnegert. Deze negert is gewend aan zijn rustig dorpje wat opgetrokken is van takken, twijgen en geiten keutels.
  ‘savonds maakte de negert zijn nest in de toppen van de bomen om vervolgens door de zachte wind al deinde in een zoete slaap te gaan.
  Echt medelijden met hem, hopelijk wordt hij de volgende keer door het hete asfalt gemengd om als weg verbreding dienst te doen.
  Wordt het wegdek nog mooier zwart.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De meeste soorten werk maken lawaai, maar ja aan werken hebben deze lieden een broertje dood !!

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Ach, 10.00 uur… Dan is deze ook al weer drie aan het werk. Ook in het weekend, want het huishouden vergt ook de nodige aandacht.

  Like

 11. Hij had die nacht slecht geslapen. Dat heb je als je nooit werkt, dan wordt je niet echt moe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s