Probleem vroeg opstaan: 13 van 14 “vluchtelingen” braken hun stage bij houtbouw firma af

screenshot_36

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Van de 14 “vluchtelingen” die een stageplaats hadden bij Opitz Houtbouw in Brandenburg heeft slechts één “vluchteling” het volgehouden. Enerzijds waren het waarschijnlijk mentaliteitsproblemen, dan was daar het vroege respectievelijk op tijd opstaan en ze kregen dikke voeten van het ongebruikelijke lange staan. Ondanks de flop wil de baas van de onderneming het met “vluchtelingen” blijven proberen. Niet alleen omdat hij geschoolde arbeidskrachten zoekt, maar ook om bij te dragen aan de integratie.

politikstube

Veel bedrijven nemen “vluchtelingen”, om naar buiten toe als voorbeelden te dienen, uit redenen van public relations en om in de pers lovend genoemd te worden. Net als in deze video verdwenen de “gekwalificeerde islamitische medewerkers” net zo stilletjes als ze gekomen waren en niemand heeft ze gemist. Een achturige werkdag was blijkbaar teveel voor hen, of anders uitgedrukt: die doen alleen maar datgene wat ze het best kunnen: vluchten.

Wie voorspeld heeft dat een deel van de “vluchtelingen” acht uur per dag wil/kan werken en dat de hele week, moet ze niet alle zeven op een rijtje hebben. Enerzijds zijn dit immers allemaal al “gekwalificeerde arbeidskrachten” en vooral gestudeerden, zo werd de vrolijke boodschap maandenlang aan de burgers verkondigd. Het is toch logisch dat ze het werk erbij neergooien, omdat er aan hen als gestudeerde ingenieurs, artsen en ICT´ers veel te lage eisen gesteld worden, omdat de vooraanstaande media steeds zo mooi berichten dat banen in het bestuur en de hogere echelons adequater zouden zijn. En anderzijds, waarom zouden ze hun bereidheid om te presteren en motivatie laten zien als ze ondanks het afbreken van een stageplaats toch gewoon gratis wonen, verwarming, stroom, WiFi, gezondheidszorg, eten, gratis openbaar vervoer en zakgeld krijgen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "religieuze dialoog", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Probleem vroeg opstaan: 13 van 14 “vluchtelingen” braken hun stage bij houtbouw firma af

 1. hslot4 zegt:

  Ja ze hebben liever een dike reet van het zitten kan je ze ook niet kwalijk nemen hahahahhahahaha

  Geliked door 1 persoon

 2. Pieter zegt:

  Kun je nagaan hoe het met de motivatie van asielsteuntrekkers om te werken is gesteld.
  Waarschijnlijk is dit zooitje nog speciaal geselecteerd op vage criteria om voor dit bedrijf te werken, maar als het menens wordt haken ze af.
  Hahaha. Wir schaffen es nicht.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja, waarom zouden ze zich druk maken ? Alles krijgen ze gratis, ze krijgen op zo’n manier geen enkele prikkel om zelf de handen uit de mouwen te steken. De Duitsers hebben die prikkel zelf weggehaald. En zo kunnen ze als dikke emirs leven. Goede aanpak Duitsers.

  Like

 4. BertG. zegt:

  Dat moet je als autochtoon eens flikken, dan heb je meteen een korting op je uitkering te pakken.

  Like

 5. Steven zegt:

  Dit kan echt niet hoor..deze asielzoekers in banen stopen die eigenlijk voor blanken zijn.
  Neejjj..deze hoog gekwalificeerde mensen moeten we een baan aanbieden als minister, staatsecretaris, wethouder, burgemeester en minister president.
  Als we daar nou eens mee beginnen dan zal het land binnen 5 jaar bij de wereldtop behoren…vergis je niet!!

  Like

 6. anna zegt:

  deze baas draagt bij aan de integratie en ….. binnenkort aan failliet zijn …..

  Like

 7. fredjohan zegt:

  Als de arbeidsmoraal, ambitie en het initiatief in de moslim landen gelijkwaardig aan die in de westerse wereld zouden zijn, dan hoefden ze niet hierheen te vluchten en zouden ze een geduchte concurrent voor ons zijn in hun eigen landen. Hebben we nog meer bewijs nodig voor het bestaan van een achterlijke cultuur?

  Geliked door 1 persoon

 8. terex zegt:

  Filmpje gekeken en zo te zien een serieus bedrijf. Ik begrijp dan ook echt niet dat als groot of klein bedrijf zijnde dat je je tijd en moeite wilt verspillen aan zulk kansloos kutvolk. Je eigen werknemers zitten waarschijnlijk ook niet te wachten op zulk demotiverend volk. En waarom ? Er lopen toch zat geschoolde mensen uit eigen land die hard op zoek zijn naar een baan.
  En of je ze nu wilt helpen of niet aan het vreten houden moeten ze ze toch. Hoe meer je ervan leest en ziet des te meer wordt duidelijk met wat voor een verschrikkelijk volk men te maken heeft.

  Geliked door 1 persoon

 9. elisah zegt:

  Natuurlijk wil die man van het betreffende bedrijf het blijven proberen, hij zal wel zeker een flinke subsidie/vergoeding krijgen voor elke illegale immigrant.
  De meesten willen liever niks doen en alleen het snelle geld vergaren met de meer duistere zaakjes.
  Volgens insiders heeft 80% van die mensen geen opleiding of scholing gehad en is dus niet geschikt om in Europa te werken.

  Like

 10. Henk der Niederlander zegt:

  Wat men bij deze firma waarschijnlijk nooit heeft kunnen vermoeden is n.l. dat deze mensen een totale andere arbeidsmentaliteit hebben dan de gemiddelde Duitser en dus moeite hebben om zich aan te passen (lees niet willen) waarbij deze zelfde mensen geen moeite hebben om de weg naar het socialambt te vinden.
  De Duitse overheid denkt evenals de rest van de Europese regeringen, gooi er een vracht subsidiegeld tegen aan en het komt wel goed.

  Like

  • hendrikush zegt:

   Vijf keer per dag bidden; vier vrouwen tevreden houden; veel kinderen intomen, …
   Dan houd je geen tijd over om te werken voor een baas. Voor werk heb je slaven nodig.

   Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    Het is natuurlijk slap gelul om over 4 vrouwen te praten en over een vracht kinderen want het is zeer onwaarschijnlijk dat de 13 die weggegaan zijn allemaal in die positie zitten.
    Maar zoals Ik al schreef de weg naar het socialambt is makkelijker en dat word door de knuffelpolitiek in de hand gewerkt.
    Met de mentaliteit van deze ´vluchtelingen´ is het voor de hand liggend dat ze de pijp aan Maarten geven als de politiek hun deze achterdeur gegeven heeft.

    Like

 11. Hendrik zegt:

  Vluchten ze dan nu weer naar Afrika? Alsjeblieft…….?

  Like

 12. Sjaak zegt:

  Waar is het probleem ?????
  Onderdak-bed-Brood !
  GEEN CENT BIJ NIET WERKEN !
  GLOEIENDE-GLOEIENDE !

  Like

 13. paulzwueste zegt:

  Mooi weer spelen met het geld dat anderen zuur verdiend hebben….

  Vraag van een belastingbetaler: Wanneer stopt die links-politieke waanzin nu eindelijk…?
  Antwoord: Als het geld op is…!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Hoe had men dat toch ook kunnen verwachten? De moslims onder hen, mogen van de islam NIET EENS werk verrichten voor ONS ONGELOVIGEN. Maar ja, subsidie, is dan wel het smeermiddel. Moet je als geboren Nederlander eens proberen, schoppen ze je ZONDER UITKERING de straat op. maar ja, de linkse zieligheidsindustrie en de goedmensen blijven deze personen de hand boven het hoofd houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s