Australië wil levenslang inreisverbod voor “vluchtelingen”

screenshot_74

(Vertaling: E.J. Bron)

De Australische regering wil een levenslang inreisverbod van bootvluchtelingen. Dat staat in een wetswijziging, die komende week in het parlement wordt ingebracht. Nu al mogen bootvluchtelingen zich niet in Australië vestigen, zelfs niet als ze als vluchtelingen worden erkend.

De nieuwe regeling verbiedt een latere binnenkomst zelfs als toerist of op een zakenvisum. De wet zou onmenselijk zijn en zou geïnterpreteerd kunnen worden als grondwet-vijandig, zei de woordvoerder van de advocatenvereniging, Greg Barns.

“De deur naar Australië is voor iedereen gesloten, die hier per boot met een mensensmokkelaar naartoe wil komen. Ze is dicht”, zei minister-president Malcom Turnbull. “Deze absoluut onverbiddelijke, ondubbelzinnige boodschap moet helder en duidelijk zijn.” De regering zou duidelijk willen maken dat zij haar standpunt niet zou wijzigen, voegde Turnbull er aan toe.

Het permanente inreisverbod moet gelden voor die “asielzoekers” die sinds het midden van 2013 in de opvangkampen in Papoea-Nieuw-Guinea en Nauru zitten.

Asielpolitiek van het land “bepaald door medeleven”

De onderbrenging op de eilanden is uitermate omstreden. De Verenigde Naties (VN) evenals de mensenrechtenorganisaties Amnesty International (AI) en Human Rights Watch eisen al heel lang de kampen te ontruimen en de “vluchtelingen” naar Australië te brengen.

Enkele weken geleden beschuldigde men de Australische regering van foltering in een vluchtelingenkamp op het eiland Nauru in de Stille Oceaan.

De beschuldigingen zouden echter “volledig fout” zijn, aldus Turnbull. Zijn regering zou enorm veel geld investeren “om de levensomstandigheden van de mensen daar te verbeteren”.  De asielpolitiek van zijn land zou door “medeleven” worden bepaald. Canberra argumenteert dat door de onderbrenging van “asielzoekers” buiten het eigen territorium “vluchtelingen” zouden terugdeinzen voor het maken van gevaarlijke tochten over zee.

Bron:
www.welt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Australië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Linkse Kerk, soevereiniteit, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

17 reacties op Australië wil levenslang inreisverbod voor “vluchtelingen”

 1. Mary zegt:

  Helemaal mee eens en die zeer foute clubjes zoals VN, AI en HRW zijn alleen in het leven geroepen om de wereld zoveel mogelijk te Islamiseren door hun louche opdracht gevers, hebben helemaal niets met mensenrechten!!!!!. Hou Australië dicht voor de moordenaars, uitvreters en verkrachters!!!!.

  Geliked door 2 people

 2. Golden Girl zegt:

  moeten ze in Europa ook invoeren, al die ellende die je bijna elke dag leest, ik ben het spuugzat

  Geliked door 1 persoon

 3. Honderd procent mee eens. Die laten zich niet uitvreten.

  Geliked door 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Dat zouden we in Nederland ook wel willen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Wanneer wordt deze wijze handelswijze ook toegepast in Europa en eveneens voor diegenen die binnenkomen via de landroutes?

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Dat gaat op termijn ook in Europa gebeuren. Dat dit met terugwerkende kracht tot 1940 terug gaat hebben ze dan duidelijk aan zich zelf te danken.

  Geliked door 2 people

 7. YY zegt:

  Telkens hoor ik dat ‘het niet kan’ als excuus als iemand roept dat die de kraan van de moslim instroom wil stoppen. En elke keer komen die Australiers met inventieve wetten.
  Het wordt tijd om de verdragen op te zeggen die ons dwingen toe te kijken hoe onze samenleving, cultuur, vrijheid, democratie, vooruitgang en welvaart, wordt vernietigd door migrerent ongedierte!

  Geliked door 1 persoon

  • M.A.L. Sion zegt:

   Daar hebben we dan wel een meerderheid voor nodig in de Tweede Slaapkamer. Daar kan Wilders niet gemist worden. Vanuit de gevangenis kan hij geen initiatieven nemen in het parlement.
   Mocht hij veroordeeld worden dan vrees ik voor het voortbestaan van een aantal personen bij het Openbaar Ministerie en de Rechterlijke Macht.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Geliked door 1 persoon

   • YY zegt:

    Ik zie Wilders – zelfs bij veroordeling – niet gevangenisstraf krijgen. Bovendien zou dat hem mateloos populair maken en het conflict fors verscherpen, wat enorm nuttig zou zijn. Kijk bv naar Mandela. Maar kijk ook naar het praktische resultaan van Anders Breivik. In zijn analyse had hij goed door dat de werkelijke vijand PoliCorrect / sLinks was, maar hij heeft het tegenovergesteld bereikt! PoliCorrect / sLinks moet overwonnen worden door de feitelijke realiteit te accepteren (moslims zijn onze vijand) en hiernaar te handelen (discriminatie). Die strijd kan alleen gewonnen worden als moslims (nu nog) los kunnen gaan in het doen wat zij altijd doen: dood, verkrachting en destructie.
    Wat dat betreft is de tijd (nog) niet rijp voor vergelding, omdat dat juist weer een omgekeerd effect zou hebben. Kleinkinderen van rechters in het nieuws met tranen enz.
    Wat we nu vooral nodig hebben is veel en grote moslim terroristische aanslagen zodat vrijwel elke NL’er is gedwongen om dichotoom te kiezen: Voor NL of voor islam. Dán mag de bloedige strijd losbarsten!
    Overigens ben ik het geheel niet eens met de andere denkbeelden van Anders, zoals racisme, anti-feministisch enz. Ik zie 1 probleem, en dat is islam/moslims. Dat moet worden geneutraliseerd, op elk mogelijke manier. Als de tijd rijp is. En ja, dat kost ons nog veel slachtoffers. De prijs die wij moeten betalen in een democratie waarin onze medeburger ook PoliCorrect / sLinks mag zijn. Een prijs die kleiner is dan de prijs van de alternatieven!

    Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Australië heeft ook in mijn optiek, volkomen gelijk. Laat dat zooitje linkse instanties, met voorop de Verenigde Nazies, maar naar de pomp lopen!

  Like

 9. Goh is dat even jammer voor de asiel/vluchtelingen industrie,die kunnen nu even niet parasiteren op de belastingbetaler van dat land. Hulde voor Australië ,heel verstandig

  Like

 10. Flo zegt:

  Waarom kan dat gvd hier niet?????

  Like

 11. Reint Meijer zegt:

  Wat is dat toch een prachtig land, Australie, dat wel raad weet om die moslimparasieten buiten de deur te houden door ze desnoods nog op 1 van hun eilanden te plaatsen bij hoge uitzondering. Waarom kwakken we er hier niet een hoop van dat tuig op de Antillen?

  Geliked door 1 persoon

 12. fleckie zegt:

  Op LIKOED 13.12.2015 staat het bericht AMNESTY……VERBONDEN…met …HAMAS…en…MOSLIMBROEDERS,’…………………( fleckie: weten dit de mensen die geregeld ‘opgeroepen’ worden , uberhaupt betr….deze…deze organisatie?)

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Australië weet hoe het moet en heeft de moed.

  Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Asielleugenaar van de niet bestaande stam van de Rohinga’s steekt bankgebouw in Australië in brand, 27 gewonden

  Ein Mann soll am Freitag eine Bankfiliale der Commonwealth Bank of Australia in Melbourne mit einem Brandbeschleuniger in Brand gesetzt haben. Zeugen berichten von einer heftigen Explosion. Als die Feuerwehr den Menschen in der Bank helfen wollte, mussten sie feststellen, dass die Eingangstüren abgesperrt waren, so das Nachrichtenmagazin Word News. 27 Menschen wurden dabei verletzt, sechs Personen wurden in ein Krankenhaus gebracht und befinden sich nach wie vor in einem kritischen Zustand.

  Der Asylbewerber und mutmaßliche Attentäter habe laut Bericht angegeben, ein Mitglied der muslimischen, aus Myanmar stammenden Rohingya-Volksgruppe zu sein. Er sei 2013 mit einem Boot nach Australien gekommen und wurde in Abschiebehaft auf die Weihnachtsinseln verbracht.
  ….
  http://www.metropolico.org/2016/11/20/asylant-zuendet-bankfiliale-an-30-verletzte/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s