Bergheim´s asielplan: 10 nieuwe gratis huizen voor 60 jonge mannen

screenshot_68

(Vertaling: E.J. Bron)

De stad Bergheim in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen heeft besloten tien huizen voor 60 alleenstaande jonge mannen uit Afrika en het Midden-Oosten te bouwen – op kosten van de belastingbetaler.

freie-zeiten

De Duitse regering zal ook dit jaar weer meerdere miljarden belastinggeld uitgeven om de immigratie uit de Derde Wereld naar Duitsland constant hoog te houden.

Om dit ambitieuze doel te halen, worden de gemeenten vooral met één vraag geconfronteerd: waar moeten de jonge mannen ondergebracht worden?

Zoals de “Sonntags-Post” bericht, willen de bureaucraten van de stad Bergheim niet minder dan 61 huizen voor de asiel-immigranten bouwen. De volgende maand al moeten 60 alleenstaande mannen uit Afrika en het Midden-Oosten al in tien nieuwbouwhuizen wonen.

Voor de jonge mannen komt daarmee eindelijk een einde aan een lange periode van ontberingen. Tot hun enorme schrik moesten ze na hun illegale binnenkomst in Duitsland eerst in sporthallen wonen.

“Er bestaat niets ergers dan mensen, die dit niet willen, in een openbare ruimte onder te brengen, die op zijn beurt dan niet meer ter beschikking staat om ergens anders voor gebruikt te worden”, zei stads-bureaucraat Klaus-Hermann Rössler.

Toen stelde de stad de mannen door de belasting gefinancierde woningen in Bergheim ter beschikking. Maar dat is nu ook afgelopen.

De volgende maan krijgen de asiel-immigranten eindelijk de beloofde nieuwbouwhuizen. “Onze huizen zijn solide, maar geenszins luxueus”, stelde de Syrische immigrant Gerge Khouryj vast.

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Bergheim´s asielplan: 10 nieuwe gratis huizen voor 60 jonge mannen

 1. Golden Girl zegt:

  niet luxueus genoeg? stelletje verwende klaplopers, je zal ze naast je krijgen, en later nog 250 familie leden erbij of meer

  Like

 2. Nou nou nou, kon het niet wat luxueuser voor die stakkers. het wordt maar betaald van de belasting centen van het volk. Die hebben dit graag over voor die parasieten.

  Like

 3. Hendrik zegt:

  In dit dorp zullen de vrouwen gedwongen moeten migreren naar elders met zo’n zooitje verkrachters bij elkaar……………

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Snap echt niet wie nemen zulke beslissingen? Vriendjes in het parlement?

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Hoewel het heel vreemd klinkt, denk ik dat alleen een burgeroorlog ons kan redden, om ons te bevrijden van de fascistische eurokliek en de oprukkende islamisering !

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  [quote] Tot hun enorme schrik moesten ze na hun illegale binnenkomst in Duitsland eerst in sporthallen wonen. [/quote]

  Ze mogen blij zijn dat ze niet in een concentratiekamp zijn terechtgekomen, zoals de Joden vroeger… Arme beklagenswaardige mensen waren dat… 😦

  [quote] Onze huizen zijn solide, maar geenszins luxueus [/quote]

  “ONZE”??! “ONZE huizen”?!!
  Wat had je dán verwacht, “jonge man”, zoiets?

  Wees blij dat je geen huur hoeft te betalen, laffe klaploper! Je had beter in je thuisland kunnen blijven om daar de boel op orde te krijgen! Welke sterke jonge vent slaat nu zomaar op de vlucht zonder zijn vrouwelijke familieleden in veiligheid te brengen?!
  Of zijn bejaarde opa?

  Like

  • Marc zegt:

   @Tistochwat

   Die concentratiekampen zullen de toekomst voor de autochtone bevolking worden. Want dat is waar het allemaal onvermijdelijk toe zal leiden.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Marc 30 oktober 2016 om 14:15

   Klopt, alleen heten ze dan ‘heropvoedingskampen’ of iets dergelijks.
   Daar zullen de landverraders ons weleens even mores leren.
   We móéten en zúllen mo, de pedopro (mohammed, de pedofiele “profeet”) gaan volgen!

   Like

 7. Mary zegt:

  Dat onvrijwillig betaald door belastingbetalers vind ik en niet alleen in Duitsland maar zeker ook hier onacceptabel!!!!, ik zou acuut stoppen met belasting te betalen massaal als ik die Duitsers was, kijken wat ze dan gaan doen, niks, in ieder geval niks meer, wellicht de manier om overal van af te komen, en wat wil de overheid doen dan alle Duitsers vast zetten of afschieten, hebben ze nog steeds geen inkomsten, krijgen die uitvreters niks, gaan ze weg.

  Like

 8. Marc zegt:

  10 maanden veiligheid in een sporthal? Dan krijgen ze toch minstens wel een schadevergoeding van 100.000 euri de man? En waar blijft die Europese Tiende Penning waarmee de kolonisatie van Europa gerealiseerd moet worden. Want man, dit kost toch geld?

  Of geven we Merkel, Rutte, Samsom, Timmermans, Juncker, Soros en de Hunnen elk een oprotpremie van twee miljoen?

  Kogels, wel te verstaan!

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Als die bouwvakkers maar niet teveel herrie maken .

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  En dat allemaal met behulp van: SPD/ de RODEN, Die LINKE/RODEN, de achterlijke zwevers van B90/Die Grünen, en ongelooflijk maar waar de Merkel kliek, de CDU. En de CSU van Seehofer, is net zo laf. Die durft Merkel niet aan te pakken. LINKS regeert, met dit soort lakeien! En de eigen bevolking, krijgt de middelvinger, en mag in de toekomst onder de brug gaan slapen.

  Like

 11. Steven zegt:

  Wordt er ook een kleuterschool met blanke kindjes voor de deur van die asielratten neergezet om het ze gemakkelijk te maken?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s