Bestuurslichamen in Zuid- en Oost-Europa werken vaak samen met mensensmokkelaars

screenshot_82

(Vertaling: E.J. Bron)

De mensensmokkelaars kunnen blijkbaar vertrouwen op welwillend gedrag van overheidsambtenaren in Zuid- en Oost-Europa.

contra-magazine

Internationale mensensmokkelaar-bendes worden door corrupte medewerkers van overheidsinstanties langs de vluchtroutes ondersteund. Bij 12 van de 35 onderzoeken die de Duitse federale politie in 2015 betreffende georganiseerde criminaliteit heeft uitgevoerd, hebben mensensmokkelaar-bendes samengewerkt met corrupte medewerkers van het openbaar bestuur in Zuid- en Oost-Europa. Bij één geval was volgens informatie van “Bild am Sonntag” zelfs een politicus betrokken.

De 35 onderzoeken van de federale politie waren gericht tegen 382 verdachten. De beide grootste bendes bestonden uit 39 respectievelijk 41 verdachten. Dieter Romann, de president van de federale politie, tegen “Bild am Sonntag”: “Juist de georganiseerde criminaliteit op het gebied van de mensensmokkel laat zien dat het hier niet om ´vluchthulp´ gaat, maar om de pure winst.”

De prijzen voor het smokkelen van Turkije via de Egeïsche Zee en dan verder via de Balkan-route naar Duitsland zouden volgens informatie van de federale politie tegenover “Bild am Sonntag” inmiddels verdubbeld zijn naar € 5000,- tot € 7000,- De Duitse federale politie kon in 2015 in totaal 716 binnen gesluisde “vluchtelingen” op Duitse luchthavens in de kraag vatten.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, corruptie, Criminaliteit, Europa, Graaien, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

12 reacties op Bestuurslichamen in Zuid- en Oost-Europa werken vaak samen met mensensmokkelaars

 1. Cathja zegt:

  Wat intens smerig! In plaats van één front te vormen tegen mensensmokkelaars, zwichten zelfs medewerkers van overheidsinstanties voor het grote geld. Corruptie moet veel harder worden aangepakt, en de straffen moeten veel zwaarder worden. Laat ze maar bloeden voor hun wandaden. Europa gaat gebukt onder de ‘vluchtelingen’-tsunami, en iedereen die deze ellende in stand houdt om welke reden dan ook, moet worden aangepakt.
  Misdrijven mogen niet lonen.

  Geliked door 1 persoon

 2. dees zegt:

  Het verbaasd me totaal niet, het gif zit onder ons en dat al jaren lang, geen wonder dat het O.M. alhier weinig trekt had om achter die pooiers aan te gaan. Te ingewikkeld, te complex was hun argument om op hun vette reet te blijven zitten.

  Geliked door 1 persoon

 3. BertG. zegt:

  Compleet of topic, maar ik kreeg dit te zien toen ik de site vernieuwden.
  Is dit iets van wordpress?

  Server Maintenance
  Your server is going through a few minutes of routine maintenance. Please don’t touch your browser for a few minutes.
  What do I do?
  If you were posting a comment or making a post on your blog then do not press BACK on your browser. Wait 5 minutes and press the refresh icon on your browser. Your comment or post will be sent as normal.
  If you are browsing a blog here just wait a few moments and hit refresh. The page you were expecting will appear.

  Geliked door 1 persoon

 4. Guardiacivil zegt:

  De viezerikken zitten overal en slaan hun slag.

  Geliked door 1 persoon

 5. fleckie zegt:

  De zwaarste straf is niet ‘zwaar’ genoeg, als men bedenkt hoe ontzettend veel mensen door hun corruptie de dupe zijn geworden, en zelfs zijn vermoord, het hoge aantal dagelijkse verkrachtingen, en verminkingen niet te vergeten, etc.

  Like

  • fleckie zegt:

   De ‘getinten’ moeten zich wreken op de mensensmokkelaars die hun geld ‘geleend,’ : bij elkaar ‘ gesprokkeld’ geld afhandig hebben gemaakt, en zich daarom ten zeerste zullen verzetten tegen ‘uitzetting’ of…’afwijzing’ van hun asielaanvragen waarna, bij eventuele FIAT , vanzelfsprekend de ‘gelddonateurs’ worden binnengehaald.

   Like

 6. Het is een manier om snel geld te kunnen verdienen en daar zijn maar weinig mensen vies van.

  Like

 7. Reint Meijer zegt:

  Waarom dan niet de namen van die corrupte ambtenaren en politicus openbaar maken, uit welk land ze komen en welke partij die politicus vertegenwoordigt?

  Geliked door 1 persoon

 8. Sjaak zegt:

  Oktober 2016 ! Het gaat onverminderd verder !

  Like

 9. Golden Girl zegt:

  gisteren avond op tv bij Tegenlicht de burgemeester Orlando van Palermo in Sicilie ging persoonlijk naar de haven om de asielzoekers welkom te heten, hij de asielzoekers op zijn kantoor zoenen, ook mannen hoor, ik heb het niet helemaal afgekeken, hij vond zich zelf geweldig dat hij zo lief voor die arme gelukszoekertjes was, wacht maar tot ze zich tegen hem keren

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Het gaat maar door, deze INVASIE van de moslims. En het zou mij niet verbazen, als de betreffende corrupte ambtenaren, allemaal lid zijn van: LINKS!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s