De stille verovering van Europa door de islam

screenshot_81

(Door: “Balkanske priče”)

Omdat religies overal ter wereld voorkomen, moet de islam behalve het Westen de hele wereld overheersen, wat volledige controle inhoudt over alle aspecten van de maatschappij door de sharia; zonder onderscheid tussen moskee en staat, tussen godsdienst en burgerlijke vrijheden. En als er delen van de aarde zijn waar men niet volgens de islamitische wet leeft, dan heeft de moslim de plicht te helpen deze gebieden onder islamitische controle te krijgen. De uitbreiding van de islam vond bijna uitsluitend door oorlogen, moord, terreur en migratie plaats. Vandaag de dag wordt de jihad niet meer gevoerd door staten met legers. Dat zou ook niet kunnen. Zodra een islamitische overheid openlijk een oorlog tegen het Westen zou beginnen, zou zij door westerse legers worden vernietigd. De tactiek van de jihad is dan ook gewijzigd…

Lees verder>>>
balkans-chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Eurabië, Europa, Islam, Islamisering, Jihad. Bookmark de permalink .

20 reacties op De stille verovering van Europa door de islam

 1. Dit is echt een vervloekte ideologie.

  Geliked door 2 people

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Het mag nu toch als bekend verondersteld worden. De jihad demonstreert schaamteloos zijn tactiek. De laatste tientallen jaren is een enorme versnelling van het proces zichtbaar geworden. Bourguiba en Gadaffi hebben voorspelling gedaan dat de islam niet met wapens Europa binnen zou trekken maar dat de demografie en de migratie toegepast zou worden.
  Deze voorspellingen zijn glashelder zichtbaar in grote delen van Europa. We worden overlopen. De migranten worden ook met de dag brutaler in hun optreden alsof ze al de heersers zijn van ONS continent. Wat nu binnenkomst is voornamelijk radicaal islamiet.
  De laatste decennia zijn al miljoenen moslims binnengekomen die zich rustig tussen de autochtone bevolking hebben gemengd. Domme autochtonen noemen dit ‘gematigde moslims’. Ze hebben zich in de luren laten leggen. In de koran is het pad al uitgestippeld hoe moslims zich moeten gedragen in landen waar ze nog ver in de minderheid zijn: Rustig aan en zogenaamd integreren.
  Als het moment daar is zullen ze zich aaneensluiten, de eerste, de tweede, de derde en latere
  generatie. Dan zal de uitspraak van Erdogan waarheid worden: Er is geen gematigde islam, islam = islam.
  En !!!!!! dat is inclusief ISIS. Of de nog komende opvolger van ISIS na de val van Mosoul en Raqqa. De organisatie kan wel verslagen worden maar de ideologie niet. De ideologie is van Mohammed en Allah, staat in de Koran en daar mag geen letter aan gewijzigd worden.
  De sharia zal ingevoerd worden en we zullen vreemdeling worden in eigen land. Tenzij we tijdig ingrijpen. Met alle beschikbare transportmiddelen alle moslims naar het Midden Oosten en Afrika terugbrengen. Zonder uitzondering. Spreekt u zich daar ook voor uit???
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

 3. Jean zegt:

  Het gebrul van die baardapen heeft een voordeel nl. dat steeds meer Nederlanders, Duitsers, Fransen, Oostenrijkers, Belgen zullen kiezen voor de enige partijen die de barbaarse smeerlapperij zullen verbieden en verdrijven nl. PVV, AfD, FN, FPÖ, VB enz. die dan samen de Luxemburger de jeneverfles zullen afnemen en hem wegjagen “ZONDER OPROTPREMIE” niet in een wagen op onze kosten maar te voet. Ik geniet er nu al van, terug een terreur en dictatorvrij Europa bestaande uit Vrije Onafhankelijke Republieken want ook die decadente families komen ons de strot uit.

  Geliked door 2 people

 4. Charles Martel zegt:

  Islam is de meest barbaarse uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan; een collective psychose van het meest extreme soort, waaraan de mensheid ten gronde zal gaan. Syrië is het eerste slachtoffer van deze suicidaire ideologie; als alles kapot is zal de EU volgen..

  Geliked door 1 persoon

 5. eric andre zegt:

  Maar in tussentijd is er een Belgische delegatie met Geert Bourgois en consorten vertrokken naar Irak om wat contracten los te peuteren als het ware. Bah…… waar mensenrechten met voeten wordt getreden. Dus ergo.. we zijn er nog niet direct vanaf van die baardapen.

  Geliked door 1 persoon

 6. eric andre zegt:

  correctie op mijn vorige reactie, de Belgische delegatie is naar Iran niet Irak exusses

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Stille verovering ????? Ze schreeuwen het luidkeels van hun kazernes/minaretten en “wij” slapen verder !!!
  Ze moorden, plegen aanslagen, roven, verkrachten, stelen, minachten “ons” openlijk enz, enz.
  Politici heulen openlijk met hen, de zogenaamde “rechtspraak” is op hun hand !!
  “We mogen geen kritiek meer hebben op hun en hun “geloof” !!
  “Onze” cultuur, welvaart en vrijheid staat zwaar onder druk !!
  Zelfs met “we hebben het niet geweten” komen we niet meer weg !!!!
  “We” zijn bezig de toekomst te vernietigen van onze kinderen en kleinkinderen !!
  En de enige stem van het volk staat voor de rechter !!!
  Kunnen “jullie” daar door nog rustig slapen ???????

  Geliked door 1 persoon

 8. Golden Girl zegt:

  ik vraag me af waarom ze in Engeland een bord omhoog houden shariah for the Netherlands
  ja helaas is Wilders de klos omdat hij het voor de echte Nederlanders op neemt

  Geliked door 1 persoon

 9. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Helemaal de waarheid, helaas, en de meute slaapt verder want ‘onze’ leiders zeggen dat mensen als wij nazi’s zijn waar je niet naar moet luisteren. Al straks de storm losbarst en we worden van alle kanten aangevallen dan ontwaken de slapers jammerend en doen daarna alles om weer zo snel mogelijk in te slapen.

  De strijd is al verloren, daar hebben ‘onze’ politici voor gezorgd: allemaal, ook Wilders, door mensen geen mogelijkheid te bieden om zich te organiseren, dank je Geert! Gooi die partij open Geert, NU! Als jij wordt veroordeeld kan het zijn dat de PVV, die qua opzet een eenpersoons aangelegenheid is, daardoor niet aan de verkiezingen kan deelnemen. Een veroordeling betekent ook vaak dat de burgerrechten van iemand worden opgeschort, dus ook het recht om een partij te leiden vervalt dan.

  Dat betekent voor de ‘correcte’ politieke meute meer dan 30 zetels extra te verdelen, dat betekent wellicht Samson als premier. Ik moet er niet aan denken hoeveel rampen er dan losbarsten in ons arme land. Waarom moet dat proces tegen Wilders absoluut momenteel doorgaan. Simpel, wellicht om de verkiezingen via een truc, maar wel binnen de wet, te kunnen aanpassen, frauderen noemen anderen zoiets. Denken jullie nu echt dat dat zooitje dat de macht in handen heeft die macht zo makkelijk gaat afstaan.

  Na alles dat heeft plaatsgevonden is er nog steeds niets ten goede verandert. Er komt enkel meer repressie op ons af via onze ‘democratische en socialistische vrienden’ en we zakken steeds verder weg in het moeras van nazisme en fascisme. Waar blijven de massale betogingen tegen deze vorm van staatsterreur? Pegida is een lachertje. Anderhalve man en een paardenkop, de rest zit soaps of voetbal te kijken. De massa snapt niet eens wat er aan de hand is, die zit braaf naar de tv te staren en weet zeker dat ‘er niets aan de hand is’.

  Als men niet bereid zijn om normen, waarden en manier van leven met desnoods geweld te verdedigen zijn we het niet waard om deze te behouden. Net als in het oude Rome zijn we dan te decadent, te verwend en te laf. Dan dienen we plaats te maken voor een nieuw soort mens, en laat daar nu Obama en zijn kliek druk mee bezig zijn, allemaal in het belang van de superrijken en de VOC’s van vandaag.

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @bedonderde burger: 13.44. uur. Eens. Het grootste deel van de Nederlandse bevolking, c.q. kiezers, is volkomen door het linkse virus gehersenspoeld. De straat opgaan, om te vechten voor onze Nederlandse, c.q. Europese cultuur, dat is teveel gevraagd. De weinigen die zich verzetten niet te na gesproken, maar wat een laf volk zijn we geworden. Mede door toedoen van verraders in de partijen van: VVD,CDA,PvdA en D66.

   Like

   • BertG. zegt:

    Tom, om de straat op te gaan zal er wel gevochten moeten worden, en niet in een optocht allemaal achter mekaar aan lopen met spandoeken.
    Daar heeft nog nooit iemand in Den Haag zich ooit iets van aangetrokken.
    Daar lachen ze om, meer niet.
    Of er nu 10 of 10.000 man / vrouw op straat gaan wandelen met ze alle.
    Op een gegeven moment heb je dat door dat enkel schreeuwen niet werkt hier.

    Like

   • BertG. zegt:

    Overigens, met alle respect voor diegene die alle demo’s aflopen.
    Maar ik, mijn mening, zie daar in Nederland niet echt het nut van in.
    Daarvoor loop ik hier net even te lang voor rond om dat te beseffen.

    Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @BertG: 17.42. uur. Ik denk, dat je daar wel eens gelijk in kunt hebben, Bert. Het is al triest genoeg dat argumenten niet helpen, de hele politieke kliek, van “links tot rechts”, heeft inderdaad geen boodschap aan ons, geboren Nederlanders. Ze lokken dus, precies uit wat jij al aangeeft; geweld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s