Italië protesteert tegen illegale immigranten

screenshot_61

De inwoners van Gorrino Ferrarese (provincie Ferrara) werpen uit protest barricades op om de bussen tegen te houden waarmee de prefect van Ferrara op grond van een nationaal verdelingsplan “vluchtelingen” wil laten aanvoeren om ze in te kwartieren in lokale onderkomens (25 oktober 2016). 

(Vertaling: E.J. Bron)

De Italianen worden steeds weerbarstiger tegenover de buiten zin oevers tredende immigranteninvasie en met het oog op de geplande verdeling van illegale immigranten, die per decreet van een incompetente en aan globalistische belangen onderworpen regering in heel het land moet plaatsvinden. Ze verschaffen zich gehoor. En werpen barricades op om de aankomst van illegale immigranten te blokkeren.

In de regio Gorinno Ferrarese (provincie Ferrara), niet ver verwijderd van Bologna, vond een regelrechte volksopstand plaats toen de beslissing van de prefect bekend werd dat hier een contingent illegale immigranten uit Afrika naartoe gebracht zou worden. In de straten werden barricades van houten pallets opgeworpen en tientallen mensen protesteerden de hele nacht. De negers kwamen uiteindelijk in verschillende dorpen in de omgeving terecht, die gehoorzamer bleken te zijn tegenover het decreet van boven.

Het voorbeeld van Gorinno Ferrarese verspreidde zich echter als een lopend vuurtje in het noorden en zuiden van Italië. Het maakt het bewustzijn van de Italianen wakker en geeft hen ideeën hoe men zich kan verzetten tegen de onverantwoordelijke immigratiepolitiek van de Italiaanse regering.

Zo hebben ook in Apulië de beslissingen van de lokale prefecten opstanden tegen de illegale immigranten veroorzaakt. In San Giuliano braken protesten uit toen werd aangekondigd dat er 500 “migranten” in kleine houten huizen ondergebracht zouden worden, die daar na de aardbeving in het jaar 2002 waren gebouwd: “Dat gaat zo maar niet! Ze zouden de huizen beter aan de Italiaanse slachtoffers van de jongste aardbeving kunnen geven!”

In Palombaio bij Bitonto in de provincie Bari (Zuid-Italië), dat maar drieduizend inwoners heeft, moeten 27 illegale immigranten gevestigd worden. Maar de lokale coöperatie, waar men ze wilde onderbrengen, weigerde hen op te nemen, nadat het tot protesten door zowel inwoners als de burgemeester gekomen was. “wij zijn geen racisten”, verklaarde een oude dame, “dat is niet de reden, maar het gaat om de veiligheid. Kent u onze lokale instellingen? Wij zijn hier maar met een paar mensen, maar die daar worden er steeds meer. Er is hier geen gezondheidszorg, geen apotheek. In Palombaio is niet eens genoeg voor ons en nog veel minder voor hen.”

In Vigevano in de provincie Pavia (Noord-Italië) riep de burgemeester de inwoners er zelfs toe op om te protesteren tegen de door de prefectuur besloten overplaatsing van migranten; hier zouden ongeveer twintig Afrikanen tussen de 18 en 21 jaar in een privégebouw ondergebracht worden.

En in de stad Montegrotto in de provincie Padua in Venetië heeft een groep moeders besloten te protesteren tegen de mogelijke verplaatsing van honderden illegale immigranten.

Het lijkt erop dat Italië langzamerhand wakker begint te worden . . .

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Bron oorspronkelijk artikel:
www.medias-presse.info
Auteur: Francesca de Villasmundo

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Globalisering, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Italië protesteert tegen illegale immigranten

 1. Groot gelijk, terug vanwaar zij vandaan gekomen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  zet m op Italie, zij durven er iets aan te doen, nu de rest van Europa nog
  ik woon in een kleine wijk en ook hier worden alleenstaande mannen in een rijtjes huis geplaatst,
  mijn buurman zei gisteren tegen mij ik hoop dat je niet gaat verhuizen, ik had verhuisplannen poosje terug

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Aleppo tweegedeeld ?

  Like

 4. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Inwoners van Italie kunnen veel beter protesteren tegen de man-o-made-aardbevingen, die door middel van HAARP worden uitgelokt.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Men zou de veroorzakers dienen aan te pakken. Te beginnen met laffe politici, die hebben ingestemd met: ” De Resolutie van Straatsburg”, en ook meewerken aan het ” Coudenhoven-Kalergi plan”. En dat zijn alle socialistische partijen, de sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen, en de christen-democraten, in heel Europa! En uit het satanische EUSSR gedrocht. Dat zou het beste zijn.

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  vandaag 31 oktober, burgemeester Palermo haalt knuffel gelukszoekers binnen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s