München: 50 “jongeren” vallen politie aan

screenshot_78

(Vertaling: E.J. Bron)

In München werden zondagmorgen politieagenten aangevallen door ongeveer 50 “jongeren”. De agenten wilden bij de agressieve “jongeren” de identiteit vaststellen. Toen escaleerde de situatie.

Volgens informatie van de politie waren de agenten door medewerkers van de Duitse Spoorwegen naar een snel-restaurant in het station München-Oost geroepen, omdat de groep “jongeren” ruzie met elkaar had.

Toen een patrouille van de federale politie een 18-jarige uit het stadsdeel Ramersdorf in München, die door de medewerkers van de Duitse Spoorwegen als hoofd-agressor was benoemd, wilden controleren, escaleerde de situatie.

Politieagenten moesten versterking oproepen

De groep ging de agenten massaal verbaal, uiterst agressief en provocerend te lijf. De politieagenten voelden zich in het nauw gebracht en riepen versterking op.

De politie besloot dat de veiligheid op het station dermate door de “jongeren” werd bedreigd, dat de ingang afgesloten en het terrein voor het station ontruimd moest worden.

Daarbij werden de agenten met “Fuck the police” beledigd. Pas na krachtige ondersteuning van andere patrouilles van de Beierse politie en de federale politie kon de situatie onder controle gebracht worden.

Bron:
www.focus.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, Duitsland, Eurabië, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op München: 50 “jongeren” vallen politie aan

 1. Sie schaffen das doch, wirklich……………….en Merkel zag dat het goed was……………

  Like

 2. BertG. zegt:

  Wat kan je gebeuren als “vluchteling”.
  Ze flikkeren je er toch niet uit.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Laat me raden: mohammedanen?

  Geliked door 1 persoon

  • Karen zegt:

   Neeeee, echt denk je dat, dat zal toch niet waar wezen?

   Like

   • Steven zegt:

    …En als het wel MOSSELS zijn dan waren ze vast verward.
    Want als zo’n grote groep BLANKEN dit hadden gedaan, de politie in het nauw gedreven, dan hadden de pistooltjes weer dienst moeten doen. Maar blijkbaar mag je bij vluchtelingen helemaal niet optreden en je gewoon als politieman bij escalties in elkaar laten trappen of wegrennen. en dat vast allemaal weer in opdracht van die dikke PISHOER!

    Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Dat ze die Stasi Merkel daar maar op aanspreken, en het hele linkse zooitje! Maar ook de wegkijkers te weten de liberalen, en de CSU. Fijn hé deze massa-immigratie, beter massa-invasie, te noemen. Elke dag meer en meer van deze ellende!

  Like

 5. Hans zegt:

  Stoppen met schrijven.
  Beginnen met organiseren.
  Boos doen op fora helpt niet.
  Deze boodschap zal ik herhalen.

  Geliked door 3 people

  • Drs.P. zegt:

   @Hans,
   Lukt je echt niet, het moet eerst nog veel erger worden voordat de NL zombies wakker worden. Autochtonen hebben alles te verliezen (baan, huis, gezin, familie), maar de fucking tering allochtonen/parasieten hebben niets te verliezen want ze blijven gewoon hun uitkering houden!!
   We zouden als eerste de cabal in Brussel, den Haag, Berlijn en Parijs eruit dienen te pleuren, maar je krijgt nog geen 10 man!!

   Geliked door 3 people

  • M.A.L. Sion zegt:

   Deed ik al eerder.
   Tot nu toe weinig resultaat maar BLIJF VOLHOUDEN.
   Naast de pen zijn er andere instrumenten nodig !!!
   Malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Niets tegenin te brengen, maar ondanks dat iedereen het inmiddels weet, komt niemand verder dan schrijven.
   Zelfs met een Nederlandse Pegida-afdeling trekken we als organisator een klungel uit de tombola, dus dat schiet niet op.
   (Tussen haakjes: Woensdag a.s., 2 november is in Amsterdam-Oost de van Gogh-herdenking, dús…..Gaat U erheen?)

   Like

   • Karen zegt:

    Ja er zijn Nederlanders die wel verder kwamen. Resultaat een verschroeid grasveld en een lange gevangenisstraf. Verder kun je als Nederlander echt bijna niets vragen (zie bv dhr Wilders) veel zeggen (zie bv mevr Chohan). Ik denk dat het nog veel erger moet worden, zo erg dat wij denken eigenlijk hebben we niets te verliezen, alles beter dan dit. En eerlijk gezegd ben ik bang dat dit nooit lang meer kan duren.

    Like

  • marly zegt:

   helpt niet ,alles blijft doorslapen;,waar door de ELITE dankbaar gebruik van gemaakt wordt

   Like

   • Duchesne zegt:

    Schrijven duurt zolang de machthebbers websites als deze niet afsluiten. De macht ligt bij de overheid maar als men deze macht gebruikt valt het masker af van democratie en rechtsstaat.
    Iedereen weet dat er met twee maten word gemeten. Het proces tegen Wilders is een poging zijn groei te stoppen via een weg waarvoor door een ” meerderheid” van de bevolking een legale verklaring word gegeven.

    Dat het openbaar ministerie zelf de aanklacht heeft georganiseerd en mensen heeft opgeroepen via voorgedrukte formulieren klachten in te dienen is gewoon politiek bedrijven. Het is een compleet passeren van onze rechtstaat en heeft niets meer te maken met orde handhaving. Het is gewoon in simpel Nederlands een vorm van staatgreep, intimidatie van een deel van de bevolking door hun politieke leiders te viseren.

    ……en dat er een rechtbank is die deze farce ook daadwerkelijk doorzet is tekenend voor onze ” democratie”, enkel in een dictatuur word dit geaccepteerd.

    Dit is wat Erdogan met Gulen doet, dit is wat Rutte met Wilders doet. Uitschakelen via een rechtssysteem waar men zelf de macht over heeft. Niks met democratie te maken.
    Met hulp van dhr Rutte, het zwijn van Nederland, de verrader van zijn eigen volk.

    Praten helpt niet meer, voorbereiden op bloed en ellende en klaar staan om lijf, famillie en vrijheid te verdedigen is de enige optie die vrije mensen nog rest.

    Wanneer de rechtbank Wilders veroordeeld is iedere burger de volgende. De scheiding tussen overheid en politiek is dan over. We mogen op dat moment spreken van een dictatuur en van het einde van ons als volk. We zijn vanaf dat moment volledig eigendom van anderen.

    Laat de dag dat de rechtbank uitspraak doet overal in het land de vreugdevuren branden, want op die dag is stopt de leugen die democratie heet en zal het voor iedereen duidelijk zijn.

    Geliked door 1 persoon

 6. jaatkieker zegt:

  En jawel hoor wederom geen berichten hierover in de media!!
  Lūgenpresse°

  Like

 7. anna zegt:

  waren het lichte of donkere bruine ???

  Like

 8. Kan je nagaan wat er gebeurt als ze moslims oproepen voor gezamenlijke aanval. Lijkt mij zo gebeurt, ze zijn zo agressief als wat.

  Like

  • Steven zegt:

   Daarom halen ze ze zelfs op omdat ze weten dat de bom op springen staat..dus willen ze nog snel even een paar honderdduizend haatkoppen importeren voordat de pleuris uitbreekt!

   Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Politie ???

  Het lijken wel padvindertjes .

  Like

 10. dees zegt:

  Dat wordt excuses aanbieden door de wethandhavers, zijn ze helemaal betoeterd die Duitsers

  Like

 11. Duchesne zegt:

  Meer, meer, meer van dit soort incidenten, liefst ook hier. Blijkbaar is de enige manier dat ergens bij de pers, politiek en wat daarmee samenspant geweld op straat tegen diezelfde lieden, door hun troeteldiertjes. Zolang het gewone burgers betreft die worden aangevallen boeiteht geen hond. Wel, laat het maar gebeuren, vaker, meer en dichterbij. Tot op heden word je bestempeld als rascist of facist als je iets durft te zeggen over moslims, noord afrikanen of ander tuig, prima, fijn dat ze nu de aan de hand van links aan het knagen zijn. Jammer dat ze niet wat politici in hun huis opzoeken en ze blind meppen, dan gaan misschien de ogen in Den Haag ook eens open. Ik denk dat veel politiemensen in dit land zich afvragen wat de regering aan het doen is, het zijn de agenten die de ” incidenten” van dichtbij zien en worden geconftanteerd met het leed dat word aangericht door de …..ja , hoe noem je ze eigenlijk.

  Het zou goed zijn als de heren politici, journalisten en ander links tuig eens persoonlijk slachtoffer werd van hun eigen hobby. En dan liefst goed hard, zodat ze zien wat ze verzwijgen en goed lullen. Zodat ze ook even burger zijn…..

  Geliked door 2 people

 12. Rik Vande Woestyne zegt:

  Gewoon met scherp schieten…

  Like

 13. Reint Meijer zegt:

  Man man man, agenten maak toch gebruik van jullie vuurwapens als het zo uit de hand gaat lopen…….

  Like

 14. SeeMore zegt:

  Tsja… Wáár haal je de euvele moed vandaan om de identiteit van bezetters vast te willen stellen!?
  Deden “we” in WW II toch zeker ook niet…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s