Obama´s halfbroer op Twitter geverifieerd – en maakt onmiddellijk reclame voor Trump

screenshot_69

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Twitter-account van Malik Obama (foto), de halfbroer van de Amerikaanse president Barack Obama, is eindelijk geverifieerd, schrijft de Britse krant “Mirror”. Onmiddellijk na de verificatie appelleerde Malik aan de internet-community om bij de komende Amerikaanse presidentsverkiezingen op Donald Trump te stemmen.

nieuws-spoetnik

Daarvoor hadden velen aan de echtheid van het Twitter-account van Malik Obama getwijfeld en het als een fake-account beschouwd.

screenshot_70

“Ik ben geverifieerd mensen! Sta op! Stem op Trump!”, schreef Malik zaterdag op Twitter. “Ik heb toch gezegd dat ik geen parodie ben. Ik ben Malik en dat is nu bevestigd”, voegde Obama´s halfbroer er direct aan toe.

screenshot_71

Malik is een bekennende ondersteuner van de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump: eerder had hij zelfs de wens te kennen gegeven om als gast van Trump bij het derde tv-debat aanwezig te zijn. Trump zou Amerika weer groot maken, zei Malik tegenover “The New York Post”. De sympathie is blijkbaar wederzijds: in gesprek met de krant prees Trump Obama´s familielid met de woorden: “Hij begrijpt de dingen veel beter dan zijn broer.”

Bron:
https://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Obama´s halfbroer op Twitter geverifieerd – en maakt onmiddellijk reclame voor Trump

 1. Mary zegt:

  Misschien is bij Malik genetisch het stuk verstand terecht gekomen bij die Barack in ieder geval niet. Hopen dat het stemmen voor Trump oplevert!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat is een hele goede reclame voor Trump Hallejah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Hij heeft wel meer “onwelgevallige” dingetjes voor z,n broer verteld.
  o.a. dat ,t in wezen een verborgen moslim is.
  Verbaast me de man is nog in leven !!!!

  Geliked door 2 people

 4. Frans Brassens zegt:

  Dit bericht wekt een glimlach bij me op.
  Tegelijkertijd vraag ik me af hoe de familiebanden tussen beide broers zullen zijn.
  En (heel gemeen) grinnik ik een beetje bij die vraag.

  Like

 5. Marlies zegt:

  Leuk voor the Donald, maar wie IS eigenlijk deze Trump? Zakelijk gezien heeft hij na verschillende faillissementen en opkoop-splitsing-verkoop van noodlijdende bedrijven redelijk goed “geboerd”,
  Uit de media vernemen wij, dat de Bilderbergers “bang” zijn voor een Trump presidentschap. We zullen zien…. De euforie over de verkiezing van Obama destijds is ook ietsj omgeslagen in walging en woede. Zouden de NWO-people gelaten toekijken hoe Trump president wordt als hij niet te sturen is? Dacht ’t niet.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Reagan, de ‘filmcowboy’ viel destijds uiteindelijk óók 100% mee.

   Like

  • Huidig president obama loopt, evenals zijn voorgangers de afgelopen decennia, in de pas met de “laag boven de president”, zij die feitelijk de dienst uitmaken. Trump zien zij als ongeleid projectiel, en er moet koste wat kost voorkomen worden dat hij de volgende potus wordt.

   Mocht hij gekozen worden, en laten we het hopen -ondanks alle stemfraude die nu al naar boven is gekomen- dan zou hij als eerste maatregel zijn beveiliging eens even flink onder de loep nemen.

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Ik geloof dat ik die Malik, halfbroer van Obama wel mag.

  Like

 7. elisah zegt:

  Het blijkt dat de kunstmatig intelligente computer MogIA, denkt dat Trump de verkiezingen gaat winnen. Bij de laatste drie verkiezingen had deze computer de juiste voorspelling, net zoals bij de voorverkiezingen.

  Like

 8. Reint Meijer zegt:

  Onder Obama is de werkgelegenheid en de zorg compleet ingestort. De armoede is verdubbeld alsmede de criminaliteit door zijn softe aanpak en de diverse amnestie-regelingen. Trump is de man die dit allemaal kan omdraaien en een einde kan maken aan de walhalla aan amnestie. Hij wil vrede houden met de Russen, een gezamelijke aanpak met hen van het M-O, de banden flink aanhalen en ook met de EU. Dat alles kan voor de hele wereldeconomie een sterke stimulans zijn .

  Like

 9. Republikein zegt:

  Frau Abedin ist nicht das einzige mit der Bruderschaft verbundene Mitglied der Obama-Regierung. Der Halbbruder des Präsidenten, Abon’go Malik Obama, ist Schatzmeister des Missionswerks der Bruderschaft im Sudan und Vorsitzender der Stiftung Barack H. Obama. Er ist dem sudanesischen Präsidenten Omar el-Bechir direkt unterstellt.
  http://unser-mitteleuropa.com/2016/11/02/hillary-clinton-und-die-muslimbruderschaft/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s