Ook Zweedse toestanden in Nederland: terugkeer-jihadi’s krijgen geld, woning, opleiding

screenshot_67

(Door: Annabel Nanninga)

Boterzachte aanpak van islamitische terroristen

Elsevier interviewde Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid Dick Schoof, en alle ferme taal over preventie en aanpak ten spijt: islamitische terroristen die voor ISIS naar het kalifaat reisden, kunnen uiteindelijk gewoon het warme welzijnsbad induiken. Oké, “wie terugkeert zal eerst strafrechtelijk worden vervolgd voor deelname aan een terroristische organisatie.” Maar daarna kan het begripvolle herintegrerende gratisgeldfeest beginnen, als de jihadi in kwestie belooft voortaan geen geweld meer te gebruiken. Elsevier:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Ook Zweedse toestanden in Nederland: terugkeer-jihadi’s krijgen geld, woning, opleiding

 1. Worden ze hier ook al zo mesjokke als in Zweden. Ze strooien gewoon met onze belasting centen.

  Like

 2. Golden Girl zegt:

  is die Dick Schoof wel goed bij zijn hoofd ? eerst zeggen er zitten geen IS strijders bij, later zei hij dat er toch wel tussen de vluchtelingen IS strijders kunnen zitten, als ze daar alle mogelijke manieren gebruiken om mensen te vermoorden dan zullen ze netjes beloven het niet meer te doen ! ! oprotten, we willen ze niet, vuile leugenaar die de heer Schoof is

  Geliked door 1 persoon

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Foute boel, het gaat om teruggekeerde oorlogsmisdadigers die zich met geweld tegen ons zullen keren. Berechten volgens oorlogsrecht. De doodstraf dus.

  Geliked door 2 people

  • Wilma Grunn. zegt:

   Geheel mee eens. Er moeten daar aan de andere kant van de wereld zoveel mogelijk worden uitgeschakeld, er mag er niet één terugkomen. Immers, als je een zaadje in de grond laat zitten wordt dit op een dag een boom! In Nederland is er niet zoiets als de doodstraf, jammer.

   Like

 4. Johan zegt:

  Het is een boterzachte aanpak die er voor gaat zorgen dat wij nog tot in lengte van jaren last hebben van dit islamitisch uitschot. Hier past maar één aanpak : de kogel bij terugkeer.
  Helaas zullen allerlei boterzachte ‘gutmensch’-clubjes daar wel weer bezwaar tegen maken.
  Bedenk wél dat deze ISIS-gangers in hun eigen kring als helden onthaald zullen worden. Zeker als hen ook nog eens geen strobreed in de weg gelegd wordt door de overheid. Dit is een van de grootste fouten die men maakt, want het zal onherroepelijk gaan zorgen voor nieuwe aanwas in moskeeën en islamitische kringen. Het gevolg daarvan is dan weer, dat we over pakweg 10 jaar met een veelvoud van ISIS zullen zitten, maar dan in eigen land.

  Geliked door 1 persoon

  • Johan zegt:

   Een ander argument dat de aanpak van terrorisme-coordinator Dock Schoof hoogst twijfelachtig maakt is het volgende : Al meer dan 40 jaar lang probeert men islamieten te integreren in de Nederlandse samenleving. Zonder resultaat. Op dit moment zijn we van de regen in de drup beland. De tweede en derde generatie moslims van nu is vromer en radicaler dan hun ouders en grootouders. Dus waarom blijft men dan volharden op deze weg en wil men wéér proberen om deze lieden middels re-integratie-projecten binnenboord te houden ? De praktijk wijst immers uit dat het niet werkt.
   Derhalve is het waanzin om te proberen, geharde IS-strijders bij terugkeer om te smeden tot vreedzame Nederlandse staatsburgers. Het zal niet gaan lukken.

   Like

 5. Steven zegt:

  Hij kan in Almere naar de moskee om weer opnieuw te integreren.
  In Almere kan het allemaal!

  Like

 6. Hendrik zegt:

  Moordenaars horen in de gevangenis of de doodstraf te krijgen maar niet tussen ons in te leven en dan nog tienduizenden euro’s aan heropvoeding kosten. Deze heropvoeding is sowieso weggegooid geld. Stuur ze maar terug naar Raqqa! Dat is de beste oplossing.

  Geliked door 1 persoon

 7. Witte raaf zegt:

  http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/turkije-dicht-bij-invoering-doodstraf

  Zou dit uiteindelijk einde”toetreding eu”kunnen betekenen?
  Ik verwacht zelf eigenlijk van niet!

  Like

 8. BertG. zegt:

  Wil je kans maken op een woning en werk, gewoon stug volhouden dat je net terug bent uit Syrië, maar dat het toch niet helemaal beviel en je nu iets teleurgesteld bent en daarom weer terug gekomen bent naar Nederland.
  Wel even van tevoren een goed reis plan er bij verzinnen.

  Like

  • Johan zegt:

   Dat reisplan, dat ze nu moeten verzinnen om Nederland in te komen, zal er wel op neer komen, dat ze in Syrië “humanitaire” hulp hebben geboden. ( Ze hebben immers velen uit hun lijden verlost aldaar, dus dat klopt wel.)

   Like

 9. koddebeier zegt:

  Hoewel het heel vreemd klinkt, denk ik dat alleen een burgeroorlog ons kan redden, om ons te bevrijden van de fascistische eurokliek, de waanzinnig geworden regenten, de gutmensch debielen, de labiele linksmens en de oprukkende islamisering !

  Like

 10. Jan Wandelaar zegt:

  +++
  a convicted war criminal who ordered the murder of approximately 750 civilians.
  +++
  https://en.wikipedia.org/wiki/Heinz_Lammerding
  +++
  General Lammerding was the commanding officer. On 9 June, he’d ordered the deaths of ninety-nine hostages in Tulle. He also gave the order for the Oradour-sur-Glane massacre. Later on in the war, Lammerding was captured by the British, who refused his extradition to France. Instead, he was returned to Düsseldorf, where he ran a successful company until his death in 1971.

  His funeral in 1971 turned into a large reunion of former SS “comrades”.
  +++

  Like

 11. SeeMore zegt:

  Misschien handig om die “terug gekeerden” een baan bij de Politie aan te bieden!??
  Het liefst bij een Arrestatie Team of zoiets.
  Daar kunnen zij dan al het in de praktijk geleerde toepassen 🙂
  Hoppa… Met de botte bijl… (hoe toepasselijk)

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Ik kan mij nog herinneren, uit de geschiedenis, dat Nederlanders die tijdens de Spaanse Burgeroorlog vertrokken, om in de Internationale Brigades tegen Generaal Franco te vechten, tussen 1936 en 1939, HUN NEDERLANDERSCHAP WERD AFGENOMEN!! En nu zijn het de achterlijken van links en de goedmensen, die de moordenaars die In Syrië los gingen, bij terugkomst te pamperen! Ik word geloof ik een beetje misselijk….

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Datzelfde gold ook in 1945 met 25.000 Nederlandse jongemannen die op verzoek van de toenmalige Nederlandse regering tegen de communisten gevochten hadden. Zij vochten voor een ideaal. Dat dit gebeurde onder leiding van de Duitsers, was logisch want Nederland was net als nu slecht uitgerust. Zij konden hun nationaliteit terug kopen begin jaren 50 nadat ze hun straf als `volksverrader` uitgezeten hadden.

   Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Krankzinnig. Onder geen enkele voorwaarde de haatlim meer toelaten tot ons land. Het is nu toch wel algemeen bekend wat Mohammed daar allemaal uitvreet. Kinderen in kneedmachines, gevangen verbranden en meisjes verkopen en verkrachten. Dat komt nooit meer goed.

  Like

 14. Onze z.g.n. overheid doet er alles aan om de westerse samenleving kapot te krijgen

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Zeker zijn van taakstraf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s