Alexander Pechtold (D66) wil premier worden

screenshot_87

‘VVD waant zich ten onrechte onaantastbaar’

De VVD van premier Mark Rutte waant zich ten onrechte onaantastbaar, vindt D66. De jarige partij waarschuwt Rutte en co dat het ‘tijd is voor een progressieve liberaal in het Torentje’ na de komende Tweede Kamerverkiezingen.

Lijsttrekker Alexander Pechtold, die zich zondagochtend al opwierp als kandidaat-premier, vindt dat D66 klaar is om weer te besturen. Terwijl D66 oppositie voerde, zijn de tegenstellingen in de samenleving volgens hem aangejaagd in plaats van overbrugd. Pechtold stelde zijn pleidooi voor een ‘open samenleving’ tegenover het ‘platte pleur-op-populisme’ waaraan Rutte zich zou bezondigen. Wie wil openstellen moet echter ook grenzen stellen. Wie tornt aan ‘onze vrijheden’ vindt in de D66-leider een fundamentalist tegenover zich, waarschuwde Pechtold.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in D66, Hypocrisie, Linkse Kerk, praatjesmakers, VVD. Bookmark de permalink .

37 reacties op Alexander Pechtold (D66) wil premier worden

 1. Steven zegt:

  …Dus kunnen we rustig gaan slapen

  Like

 2. EPN Nieuw Nederland zegt:

  De Bilderbergse trekpop bij uitstek, Alexander Pechtold, zegt tijdens het jubileumcongres van D66, dat hij tot premier GEKOZEN gaat worden; http://nos.nl/artikel/2140504-pechtold-op-jubileumcongres-tijd-voor- echte-liberaal-in-torentje.html

  hij vergeet (of verslaggevers als zijn persvoorlichters van immers de Joseph Goebbels-propagandapers vergeten) erbij te vertellen dat de Bilderbergbendeleden, inclusief het koninklijk wanende staatshoofd, hem als zodanig hebben GESELECTEERD.

  Zullen de leden, die dat niet onder ogen (willen) zien, ooit nog uit hun haast eeuwige Oranje Boven-leugencoma ontwaken? De lezers van E.J. Bron evenmin?

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Dat denk ik ook, hij is deze keer aan de beurt omdat ze dat belooft hebben.
   Daar kan geen mens meer tegenop stemmen, de uitslag is al bepaald.
   Zo als bij elke verkiezing.

   Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @EPN Nederland: 12.24. uur. Inderdaad een lakei van de BILDERBERGBOEVENBENDE! En dat is onze Premier, met de zwakke ruggengraat, ook.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Inderdaad,, Dit is allang bepaald!

   Met dat stemmen willen ze ons het IDEE geven dat wij zeggenschap hebben,
   maar de kaarten zijn allang geschud.
   Ik heb het al eens eerder geschreven,ik denk dat Alexander Pechtold de troefkaart in het spel is. Het zou mij in ieder geval niet verbazen……

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @tinekevanschagen: 16.49. uur. Tineke dat zou zomaar kunnen. Laatst hoorde ik een zeer wijze zegswijze, die als volgt, luidde: ” Als stemmen iets zou oplossen, zouden ze ( de machthebbers) het verbieden”.

    Geliked door 1 persoon

 3. Drs.P. zegt:

  Zoooooo, dus de grootste lulmetvingers van NL wil president worden??
  Hopelijk worden alle dames die hem zoooooooo geweldig charmant vinden nu eens wakker uit hun natte droom en stemmen eindelijk eens voor ons eigen land en niet voor deze weg met NL demonen666 club!!!

  Like

  • Golden Girl zegt:

   Drs.P. ik krijg alleen nachtmerries van deze arrogante koude kak kwal, hij wil mp worden, nou dat wil ik dus niet

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Dames hebben nogal eens de neiging om te roepen , dat mannen hun L*L achterna rennen – daar kunnen wij trouwens niks aan doen , het is nou eenmaal genetisch zo gemaakt dat dat ding aan de voorkant zit , net als een boegspriet bij een zeilboot , die zet je ook niet naast het roer tenslotte – , maar evengoed kunnen wij zeggen dat dames achter hun cl*t*r*s aan rennen . ( In mijn beroepsgroep noemen ze dat de ” koudestart knop ” ).

    En wij kunnen tenslotte ook niet eeuwig achteruit blijven lopen .

    Hoe vaak moesten we in het verleden niet horen dat Woutje Bos zo’n lekker strak kontje had ? Kan toeval zijn , maar ik heb dat ALLEEN van dames vernomen .
    Het heeft hem beslist geholpen !
    En dat virtuele succes van Jesse Klaver , dan ?
    Hij vertelt nog ongeveer hetzelfde verhaal als Bram van Ojik .
    En daar viel kennelijk niemand op , dat aardappelharses .

    Like

  • elisah zegt:

   Die huichelaar is alles behalve charmant, hij is een pedante en zelfvoldane griezel.

   Geliked door 1 persoon

  • Alex Delarge zegt:

   Het moet zijn Dhimmy66.

   Geliked door 1 persoon

  • Karen zegt:

   Drs.P. Met wat voor vrouwen gaat u om? Ik ken zelf nsmelijk echt geen 1 vrouw die Pechtold charmant of aantrekkelijk vindt. Hij heeft een vervelende stem (waar hij ook nog de verkeerde dingen mee zegt 🙂 maar dat staat hier nu even buiten) en verder is hij zo niets, zo gladjes, niks mannelijks. Nee drs.P. ik durf te stellen dat er, zelfs onder D66 stemmers, weinig vrouwen zullen zijn die in Pechtold wat charmants of aantrekkelijks zullen kunnen ontdekken. Verder is het natuurlijk helemaal niet belangrijk hoe hij eruit ziet al was het wel een woest aantrekkelijke man om te zien het blijft een ongelofelijke irtitante eikel!

   Like

 4. Pieter zegt:

  Zomaar 1 leugen die hij rondstrooit : Nederland is een smeltkroes.
  Niets van waar, de smeltkroes is ons door de strot geduwd en opgelegd. Het blijkt dat de smeltkroes niet werkt en bijna iedereen zijn buik er vol van heeft.

  Weet waar je aan begint als je op deze flapdrol met zijn holle praatjes stemt.

  Like

 5. Bas zegt:

  Pechtold, snoepje van de week.

  Like

 6. Pete zegt:

  Hahahahahahahahahaha !!!!!!
  Pechtold kan zo veel willen, Verstandig NL moet jouw niet kerel..
  En al je “linkse dames” stemvee, die maar geen vent konden krijgen, hebben nu een vluchteling en zijn gedwongen moslim geworden. En mogen nu alleen aan het aanrecht staan en koken… Dus gaan stemmen op een ongelovige mag natuurlijk al helemaal niet..

  Weet wel een oplossing voor je !! Moslim worden.. Dat ben je stiekem al, maar nu officieel in de moskee.. dat levert je gegarandeert voldoende stemmen op voor een zeteltje..
  Kan je weer 4 jaartjes onder MP Wilders het uitzingen, of NL ontvluchtten zoals je eerder aangaf.

  Like

 7. Harry zegt:

  Hoe komen ze bij WNL , wat een rechtse omroep moest worden , zo gek om die glibber spreektijd te geven ?
  Volledig negeren dat soort landverraders , of kort hakken , maar niet ongestoord hun verhaal laten doen .
  Sjuul Paradijs maakte trouwens ook niks klaar in de discussie , hij kent wel de feiten , maar laat zich zo maar onder tafel schoffelen .

  Geliked door 1 persoon

 8. Hier wil je toch niet eens aandenken. Waar denkt hij nou simpel weg ons blij mee te kunnen maken. Nou heel eenvoudig, door te emigreren heel ver hier vandaan.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Nederland is een spinnewep, iedereen zit erin gevangen. Schoonmaken die hele handel.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Als deze politieke Gladjakker echt gekozen wordt en zijn partij de grootste wordt, dan blijkt echt dat het merendeel van onze bevolking krankzinnig is geworden en Nederland veranderd is in een open inrichting voor geesteszieken !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Gebeurt dan ook immers niet: @Pete hierboven heeft gelijk: Schelvis-oog premier -met steun van Bilderberg- dat is nog mogelijk, maar D66 de grootste….dat moet ik toch echt nog eerst zíen!
   En als hij eenmaal MP wordt, en dat rótpartijtje gaat automatisch mee regeren, dan kelder de hele zooi binnen de kortste keren en kunnen we weer nieuwe verkiezingen gaan uitschrijven, want dat gebeurt altijd, zodra D66 bij het Kabinet betrokken raakt!

   Like

 11. Mary zegt:

  Pechtold wordt geen premier, ik heb die man nog nooit iets zinnigs horen zeggen en dat zal ook nooit gebeuren daar is hij niet toe in staat hij bralt maar wat.

  Like

 12. aegoliuscs zegt:

  Alleen de (koning) het Huis is onschendbaar en Willem van Oranje met de Middellandse Zee om de kuiten alsook Wilhelmina, evenwel in een draagstoel geholpen over het strand van de NL-Noordzee.

  Ik verzin het maar en dan is het niet waar. Wel waar: D66 republikeins?! Evenwel volgens het systeem van Thorbecke waarover ik kan zeggen dat het nauwelijks heeft gefunctioneerd behalve voor het Huis.

  Like

 13. De waarheid spreken in tijden van universeel bedrog is een revolutionaire daad.

  -George Orwell

  Geliked door 3 people

 14. Taljaard zegt:

  Dan ga ik emigreren.
  Zonder dollen.

  Goed nieuws uit de VS (off topic).
  De heropening van het FBI onderzoek naar de e-mails van Killary veroorzaakt een flinke daling in de peilingen voor dat monster en geeft Trump weer echte kansen.

  Like

 15. Jan zegt:

  Pechtold stelde zijn pleidooi voor een ‘open samenleving’…

  Dus Pechtold is voor een plutocratie zoals momenteel in Amerika. Een open maatschappij leidt tot een fascistische maatschappij aangezien het volk onder controle gehouden moet worden en aangezien een multikultiflauwekulti samenleving een is waarin groepen langs elkaar leven, soort zoekt immers soort, zal van staatswegen allerlei discriminerende maatregelen genomen worden (bij gelijke geschiktheid blablabla….) wat de haat tegen anderen slechts aanwakkert. Maar blijkbaar had die veilingmeester dat nog steeds niet bedacht.
  In een open samenleving bepaald de regerende partij welke wetswijzigingen ‘moeten’ plaatsvinden om het volk er onder te houden en het maximale door de plutocraten bij elkaar te harken die hun ziel en zaligheid aan bedrijven hebben verkocht. Ook dat zagen wij acht jaar lang onder het regime van Hussein Obama, ‘living constitution, zoals het eufemistisch werd genoemd en waarbij de plutocratenkliek meende de Amerikanen hun wapens af te kunnen nemen, door te stellen dat de grondwet achterlijk was en ‘onamerikkaans’, ook dat per decreet geregeerd gaat worden door het opperhoofd van de staat die niets met de regeringsinstanties te maken heeft, want wie protesteert heeft zijn politieke doodvonnis getekend.

  Dus wil men de staat verwoesten luister dan naar Popcorn, pardon, Popper, aka Soros, Obama, Clinton en nu naar Pechtold.

  In Nederland kwamen gelijk gezindten en bovendien mensen van hetzelfde ras en niet de parasitaire criminelen, dus Pechtold lult weer wat, wat traditie is bij hem.

  Like

 16. leefbarbaar zegt:

  In geen duizend jaar manneke P.

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Bea Bilderberg zou Pechtold graag zien als premier en dus gebeurt dat ook.
  Zou me in elk geval niets verbazen als hij de baas wordt van de volgende linkse ‘elite’-club.

  Ik beschouw die Pechtold als een walgelijke kerel met zijn irritante nasale stem en ik kan me niet voorstellen dat er mutsen zijn die dat hinderlijke misbaksel aantrekkelijk vinden.

  Like

 18. Jan zegt:

  De grootbek Pechtold voelde zich bedreigd en ging een potje janken en huilen:

  Pechtold in rechtbank emotioneel over doodsbedreiging: ‘Ik ben ook gewoon vader’

  In de afgelopen jaren deed Alexander Pechtold meer dan 25 keer aangifte van (doods)bedreigingen. Hij hield het stil, tot vandaag. De belangrijkste reden: zijn kinderen. “Behalve politicus ben ik ook vader.”

  Vandaag stond de D66-leider in de rechtbank van Leeuwarden oog in oog met de man die hem de dood toewenste. De Groninger plaatste in september 2015 op Facebook de boodschap: ‘Pechtold, je moet een kopschot hebben’, met daarbij een foto van een zwart vuurwapen dat in een rechterhand wordt vastgehouden.

  Het is een van de vele doodsbedreigingen die de D66-leider de afgelopen jaren heeft gekregen, vertelde de politicus. Pechtold deed geregeld aangifte, maar vandaag doorbrak hij het stilzwijgen.

  http://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/pechtold-in-rechtbank-emotioneel-over-doodsbedreiging-ik-ben-ook-gewoon-vader

  Het is te hopen dat hij eens jammerlijk aan zijn einde komt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s