Enkele duidelijke voorbeelden van islamisering (waarvan officieel overigens geen enkele sprake is . . .)

screenshot_90

(Door: Gerard de Boer)

2005: Koekfabrikant Van der Breggen verandert na 86 jaar de lekkernij ‘Negerzoenen’ in ‘Buys Zoenen’.

2005: Columnisten, politici en cabaretiers passen vaker zelfcensuur toe uit angst voor bedreigingen. Cabaretier en columnist Youp van ’t Hek verklaart dat hij al enige tijd regelmatig het mes van de zelfcensuur hanteert.

2006: In Amsterdam wordt het kruis op de mijter van Sinterklaas vervangen door de drie andreaskruisen uit het wapen van Amsterdam, aangezien het kruis aanstootgevend is voor moslims.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Enkele duidelijke voorbeelden van islamisering (waarvan officieel overigens geen enkele sprake is . . .)

 1. paulzwueste zegt:

  Decadentie en pure lafheid.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tom Hendrix zegt:

  Gloeiend giftig, dat word ik van deze gang van zaken. En de grootste gangmakers, van dit islam promoten zijn de verraders van: PvdA,VVD,CDA,D66,GL,CU,Denk,SP. En zolang deze partijen stemmen blijven halen, gaat dit allemaal nog veel erger worden. Nederland kapot gemaakt, door politieke verraders!

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Maar vergeet niet Tom dat de bevolking de regering krijgt die ze verdiend.
   Het domme stemvee blijft op dezelfde oplichters en landverraders stemmen.
   Natuurlijk voor de mensen die zich niet laten misleiden door de MSM is het ziekmakend maar helaas niet veel aan te doen.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Dat vind ik niet, Henk. Het gegeven dat een groot gedeelte van de bevolking in Nederland ‘gedrogeerd’ is door linkse correctheid en idiotie, staat los van het gedeelte van de bevolking welke nog wel hun gezonde verstand gebruiken. Dit gedeelte wil deze regering absoluut niet en verwerpt en verguisd ze. De belangrijkste plaatsen van waaruit de normale, geestelijk gezonde Nederlander zich zouden moeten kunnen laten horen, zijn jammer genoeg door debielen bezet. Debielen die de ondergang van Nederland willen bewerkstelligen door zich volledig ondergeschikt te maken aan een volk met een achterlijk oorsprong, tot op de grond toe vervuld van hun eigen duivelse ideologie en de gelukzoekers die zich alles willen toe-eigenen, waar ze ‘vinden’ recht op te hebben, omdat ze zo zielig zijn.
    De ‘echte’ Nederlanders willen absoluut niet dat dit volk naar ons land komen, met de bedoeling het over te nemen en dat ons land door deze verraders wordt weggegooid.

    Like

  • En dat terwijl de SP begin jaren ’80 anti-Islam was. Ze werden zelfs op één lijn gesteld met de CD van Janmaat. Zie mijn artikel met knipsels. https://gerard1945.wordpress.com/2016/02/11/de-sp-over-moslims-in-de-jaren-80/

   Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Bedenk wel dat in deze partijen…MOSLIMS…zijn binnengedrongen, en waarschijnlijk vanaf…’ koersbepalende’ !!..plaatsen richting aan die partijen geven!!

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Bij zeker een aantal van die voorbeelden heb ik het idee,dat Links, door de islam erbij te halen, haar kans schoon ziet om extra hard tegen allerlei CHRISTELIJKE gebruiken aan te trappen, die ze een doorn in het oog zijn en waar ze absoluut niet mee geïdentificeerd wensen te worden omdat ze zich er voor genéren, terwijl ze zich bij islamitische gebruiken verbeelden, dat ze er vanzelfsprékend niets mee te maken hebben en daarom wel ruimhartig alles kunnen toestaan.
  De dag is nabij, dat ze nog wel ànders zullen kikken!

  Like

 4. Taljaard zegt:

  Dat noemen ze in linkse kringen ”vooruitgang.”

  Like

 5. Jan zegt:

  Nog een voorbeeld:

  Syrische moeder en twee kinderen dood in vriezer

  De politie in Denemarken heeft een 27-jarige Syrische vluchtelinge en haar twee jonge kinderen van zeven en negen jaar oud dood aangetroffen in een vriezer. Het drietal werd gevonden in hun appartement in het zuiden van Denemarken.

  http://www.ad.nl/nieuws/syrische-moeder-en-twee-kinderen-dood-in-vriezer~aaab287e/

  Doet mij denken aan die mocro die zijn vrouw en kinderen dumpte in Marokko omdat hij zat van hen was:

  Marokkaans raadslid dumpt vrouw
  Moeder van twee kinderen achtergelaten tijdens vakantie

  Marokkaans raadslid dumpt vrouw
  door Johan van den Dongen en Bart Olmer

  AMSTERDAM, woensdag
  PvdA-raadslid Mohammed el Yaakoubi van het Amsterdamse stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer is in opspraak gekomen omdat hij tijdens de zomervakantie zijn echtgenote – de moeder van hun twee zoontjes – zou hebben gedumpt in Marokko.
  De vrouw, Habiba el Yousfi (27), wist 2,5 maand na het incident naar Nederland terug te keren en stapte naar de politie in Amsterdam. Volgens de officiële aangifte heeft El Yaakoubi in Marokko haar paspoort en verblijfsvergunning gestolen om haar terugkeer naar Nederland onmogelijk te maken. De Amsterdamse rechtbank stelde de vrouw onlangs op alle punten in het gelijk. El Yaakoubi moet haar identiteitspapieren teruggeven, evenals hun zoontjes Yassine en Rachid en de woning. El Yaakoubi moet ook per maand 1000 euro alimentatie betalen.

  In een noodkreet op internet schrijft Habiba dat haar man – behalve PvdA-raadslid ook ING-projectleider en informatieanalist – haar na een huwelijk van negen jaar als oud vuil achterliet in Marokko. Het gezin was daar afgelopen zomer op vakantie. „Toen ik ontdekte dat mijn kinderen weg waren, heb ik overal gezocht”, aldus de verlaten vrouw.
  ……
  http://kutmarokkanen.blogspot.nl/2004/12/marokkaans-raadslid-dumpt-vrouw.html

  Like

  • fleckie zegt:

   Wat men hier als’dumpen’ beschouwt van deze Marokkaanse vrouw, is misschien gewoon een ‘scheidingsuitspraak!? geweest, ?….Bovendien, waarom wordt dit geval zo naar voren gehaald door de media, ……….DAT IS TOCH GEWOON HUN CULTUUR, waar ze toch zo trots op zijn,…en…verder zal het ONS TOCH EEN ZORG ZIJN, …..die mevrouw was zo te lezen ‘MENS GENOEG’ om op haar eigen houtje terug te keren naar het (rijke)WESTEN,………..( in een omgekeerd geval was er beslist verder GEEN AANDACHT aan besteed!)

   Like

 6. ildiko zegt:

  dit kan gewoon in een land waar het volk denkt dat democratie onverwoestbaar is. Misschien nog 5 -6 jaar en het volk zal in een dictatuur wakker worden.

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Helaas ildiko ben Ik bang dat je daar maar al te veel gelijk in hebt.
   Voor mij de reden om het al jarenlang voor N.L. zeer somber in te zien.

   Like

 7. Tistochwat zegt:

  Ik zag net een reclame van ING op internet. Hij begon met: “Wij Nederlanders” en daarbij werd de kop van een kopvod-draagster getoond.
  IK ERGER ME KAPOT AAN DIE ISLAMISERING!

  Vreselijk zijn de voorbeelden die in dit artikel worden genoemd; walgelijk, weerzinwekkend, afgrijselijk!

  Like

  • Steven zegt:

   Dat zie je tegenwoordig ook al bij de overheid, gemeentes en andere nederlandse instanties waar je alleen maar allochtonen ziet op folders, flyers en reclames.
   Want stel je voor er staan alleen maar blanken op..dan komt DENK en al die andere racist roepers weer in actie!

   Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Islamisatie betekent voor mij o.a.:
  een moskeet in je buurt, met veel mensen die op vrijdag ook niet werken,
  je kind wordt getreiterd op school,
  vrouwen in lappen, die even aantrekkelijk en spraakzaam zijn als een zwerfkei,
  agressieve gekken in golfjes en oude agressieve gekken in audi’s,
  sterk benadeeld worden door mijn eigen regering ten opzichte van haatvolk wat betreft pensioenleeftijd, AOW, recht, zorg, huisvesting en nog wat,
  alle dagen nieuws over haatvolk, ik zou wel eens een jaartje zonder willen.
  En natuurlijk de NSB. De NSB, die er voor zorgt dat de islamisatie mijn probleem is en onbeperkt moslims importeert.

  Like

 9. Rapunzel zegt:

  “Politie overdrijft”
  http://www.rijnmond.nl/nieuws/148034/Politie-overdrijft-massale-vechtpartij-vluchtelingenfestival

  En dit is het clubje die de gratis geld feestjes organiseert: http://beyondborders.nu/nl

  Ik zag dat ze o.a. gesteund worden door Kinderpostzegels, weer wat om te boycotten en meer geld over voor anti-islamstickers:)
  “Van kinderen voor kinderen” noemen ze dat, mijn kinderen zijn er te oud voor maar zou dat niet zo zijn zou ik ze verbieden om met die troep te gaan leuren waarmee hun eigen ondergang bekostigd wordt. Knettergek.

  Like

 10. Mary zegt:

  Dat zou dan betekenen dat heel veel mensen zich niet meer met Nederland kunnen identificeren, en net zo makkelijk hun spullen pakken en b.v. in Hongarije, Australië (waar heel veel hard werkende mensen wel welkom zijn, zolang het geen Islamitisch gajes is) of waar dan ook gaan wonen en gelijk hebben ze. Mogen de bakker, de cabaretier, al de jubelende socialisten, etc. het in hun eentje op gaan brengen. De politici, degene die dit veroorzaakt hebben, natuurlijk niet die leven al op kosten van de burger, wat zal Nederland afzakken naar een armoede staat, maar goed een volk krijgt waar het om vraagt en zolang dit volk niet duidelijk NEE zegt en duidelijk in verweer komt tegen deze ontwikkelingen moesten ze het maar fijn beleven en betalen alle Islamitische shit.

  Like

 11. Marijke zegt:

  Give it up 4 ramadan waarin Nederlanders worden aangespoord mee te doen met de ramadan, kende ik nog niet. We zijn hartstikke gek geworden in Nederland. No way dat ik hieraan ga meedoen.

  Like

  • Steven zegt:

   Nu wordt je nog aangespoord mee te doen…het zal mij wederom niet verbazen dat er straks ook een wetsvoorstel wordt ingediend om iedereen te verplichten om mee te doen om zo de moslims niet te beledigen!!!!

   Like

 12. In de reclame worden we al gediscrimineerd, onze kinderen worden gepest op school. Onze Geert wordt gediscrimineerd door Marokkanen en wordt voor de rechter gesleept. Zou het nou niet is een keer omgedraaid kunnen worden, dat wij eens div. aanklagen voor discriminatie.
  Wij zijn een joods christelijk land, dan vind ik dat het ook herkenbaar moet zijn in reclame en op school vooral.

  Like

 13. danny zegt:

  Allemaal kandidaten voor het volkstribunaal wegens, hoogverraad en cultuurverloochening.

  Geliked door 1 persoon

 14. elisah zegt:

  Zojuist gelezen en gezien bij fenixx, dat er bepaalde walgelijke racistische sites zijn, die er voor zorgen dat er migranten komen met zeer verkeerde ideeën en bedoelingen zoals bijv: eastwesttakeover.tumblr.com
  Kijk en huiver….. 😦

  Like

 15. Steven zegt:

  Al dat import van allochtonen en zeer zeker ook dat westerse blondines bijna alleen nog maar zwanger worden van een zwarte, zal ertoe leiden dat het IQ van de gemidddelde westerling zal afzakken naar 55

  Like

 16. Gert Jan Reitsma zegt:

  Youp is ook een schijtluis. Hij weet niet hoe hard hij christenen in zijn programma’s voor hun kloten moet schoppen, maar bij de islafieten is hij ineens ‘gevoelig’. Wat een grote bekkelafaard!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s