Nederlandse moslims vervloeken Peres en zorgen voor nog meer andere problemen

screenshot_91

(Door: Dr. Manfred Gerstenfeld – Vertaling: E.J. Bron)

Een groot aantal problemen

Door delen van de islamitische gemeenschappen in Europa wordt een groot aantal problemen gecreëerd. Veel westerlingen proberen deze situatie te bagatelliseren, vaak op grond van een bedenkelijke politieke correctheid. Ze beschouwen de moslims als zwak, zelfs als slachtoffer van de samenleving. Daarom zou men tegenover hen toleranter moeten zijn dan tegenover anderen. De mooipraters beweren foutief dat de met dit deel van de islamitische gemeenschap verbonden moeilijkheden alleen maar een kleine groep fanatici betreft, die heel andere instellingen en een ander gedrag hebben dan de overwegende meerderheid van de mainstream-moslims.

In werkelijkheid gaan de door delen van de westerse islamitische gemeenschappen veroorzaakte problemen en de van hen uitgaande haat echter veel verder dan alleen de gelederen van de fanatici. En terwijl dit tot vele uitdagingen voor de samenleving als geheel leidt, zijn vooral Joden en Israël het doelwit. Een actueel voorbeeld is de naar aanleiding van de dood van Shimon Peres tot uitdrukking gebrachte haat, die eens temeer illustreert dat we het niet hebben over een marginaal probleem.

Het volgende voorbeeld is klein, maar onthullend. De Nederlandse internetsite “Trots op Islam” geeft aan 10.000 lezers te hebben en beweert de grootste voor de islam wervende site van Nederland en van de Nederlands sprekende Belgen te zijn. De site verklaart gedetailleerd hoe men als religieus moslim dient te leven. Toen Peres op 28 september stierf, bracht “Trots op Islam” een melding over zijn dood. Deze leidde tot bijna honderd reacties, waarvan een aanzienlijk deel met extreme hatespeech. Men kon deze comments nog meer dan een maand later op deze religieuze website lezen.

Omdat wij niet de gewoonte hebben onze artikelen met uitingen van haat te vullen, hier slechts enkele voorbeelden van deze weerzinwekkende comments:

“Jammer dat hij dood is . . . die had ook eerst 8 jaar lang in coma mogen liggen.” “Een hond minder, nu zou dat andere afval Netanyahu hem moeten volgen, dat zou nog beter zijn.” “Wat jammer, wat mij betreft had hij meer mogen lijden! Maar goed, een stuk brandhout gaat naar de hel!” “Hamdoellah, wat zijn wij blij dat dut smerige varken gestorven is.” En: “Uitstekend nieuws, Hamdoellah, nu de rest van de zionisten nog.”

Dat is nu opnieuw een bewijs dat de meest extreme belasteringen vaak van moslims afkomstig zijn.

Een andere, gebruikelijke, dubieuze uitlating van de mooipraters luidt dat islamitische hatespeech hoofdzakelijk van mannen komt. Bij de schrijvers van deze comments hebben vrouwen een op z´n minst even groot aandeel.

Het hierboven getoonde aanwakkeren van haat onder religieuze moslims is slechts een van de uiterst problematische fenomenen die verband houden met moslims in Nederland. Toen de Nederlandse, niet praktiserende, moslima Yasmina Haifi twitterde dat Israël achter ISIS zit, werd ze door de belangrijkste Nederlandse antiterreur instantie NCTV geschorst. Als reactie daarop sloten meer dan 11.000 personen zich aan bij de Facebook-pagina “Wij staan achter Yasmina Haifi.”

Er bestaan meer uiterst problematische gevallen die verband houden met de islamitische gemeenschap, nogmaals met Nederland als voorbeeld. In september 2014 werd – behoorlijk plotsklaps – duidelijk dat het islamo-nazisme in betekenis is toegenomen. Rob Bertholee, het hoofd van de AIVD – de Nederlandse geheime dienst – zei in een interview dat de Nederlandse Jihadisten-beweging honderden aanhangers heeft, terwijl het aantal sympathisanten van de gewelddadige Jihad in Nederland in de duizenden loopt. In juli 2014 organiseerden tientallen aanhangers van de “Islamitische Staat” een demonstratie in Den Haag. Bij een andere gelegenheid werden op anti-Israëlische demonstraties vlaggen van ISIS en Hamas getoond. Tot dat moment luidde de officiële voorstelling van zaken echter dat er 130 Jihadisten waren, die Nederland verlaten hadden; 30 van hen zouden uit het Midden-Oosten teruggekeerd en ongeveer 15 gedood zijn.

In Nederland heeft nog een nieuwe ontwikkeling plaatsgevonden. Er bestaat inmiddels een nieuwe minderhedenpartij , die beter gezegd grotendeels islamitisch is. Deze partij, “Denk”, wordt door de oorspronkelijk uit Turkije afkomstige parlementariër Tunahan Kuzu geleid, die in Israël in het middelpunt van de belangstelling stond, omdat hij tijdens het jongste bezoek van minister-president Benjamin Netanyahu aan Nederland hem weigerde een hand te geven. Kuzu en een andere oorspronkelijk uit Turkije afkomstige parlementariër, Selçuk Öztürk, werden in 2014 uit de Partij van de Arbeid (PvdA) gezet, waarvoor zij in 2012 waren gekozen; ze waren het niet eens met de houding van de partij tegenover de integratie van buitenlanders. “Denk” heeft sindsdien herhaald dat buitenlanders zich niet noodzakelijkerwijs hoeven integreren. Volgens de peilingen zal de partij bij de parlementsverkiezingen in 2017 waarschijnlijk twee zetels winnen.

Men vraagt vaak aan mij hoe belangrijk Nederland is en waarom ik voorbeelden kies uit dit land. De cijfers lijken dat niet te rechtvaardigen. De bevolking van Nederland bedraagt slechts minder dan 4% van de hele EU. Haar bruto sociaal product representeert minder dan 6% van het bruto sociaal product van de EU. Het leger van Nederland is vaak onderwerp van spot. Wegens gebrek aan munitie moesten oefenende infanteristen “Pang, pang!” roepen in plaats van te schieten. Onlangs kondigde een belangrijke generaal aan dat de Nederlandse luchtmacht niet in staat zou zijn om België in juli in Irak af te lossen, omdat haar vliegtuigen aan onderhoud toe zijn en geen “intelligente” munitie hebben.

Wat Nederland echter belangrijk maakt, is zijn pioniersrol wat betreft burgerrechten. Nederland stond vooraan bij de wetgeving over abortus en later ook euthanasie. Een actueel wetsvoorstel, dat door de Tweede Kamer al is aangenomen, geeft toestemming aan de staat om lichaamsdelen van doden te gebruiken voor orgaantransplantaties, tenzij deze mensen van tevoren hebben verklaard dit niet te willen. Dit betekent dat de mensen weliswaar de controle over hun eigen lichaam hebben zolang ze leven, maar na hun dood zou deze controle in handen van de staat kunnen komen zonder dat zij hiermee nadrukkelijk ingestemd hebben.

Veel van de moslims kwamen naar Nederland uit landen waarin de grote bevolkingsmeerderheid antisemitisch ingesteld is. Marokko is zogenaamd een van de progressievere islamitische landen. Uit een groot onderzoek van de Anti-Defamation League blijkt dat 80% van de volwassen bevolking in Marokko gelooft in klassieke antisemitische voorstellingen. Het andere islamitische land, waaruit een groot aantal Nederlandse moslims afkomstig is, is Turkije. Hetzelfde onderzoek stelt vast dat 69% van de volwassenen daar antisemitische meningen vertegenwoordigt.

Als er een organisatie zou bestaan die systematisch de instellingen van moslims in westerse samenlevingen analyseert, dan zou men veel meer data krijgen over de problemen die uit deze gemeenschappen komen. Veel politiek correcte partijen zullen echter alles in het werk stellen om te garanderen dat de waarheid niet bekend wordt.

Bron:
https://heplev.wordpress.com
Auteur: Dr. Manfred Gerstenfeld

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Nederlandse moslims vervloeken Peres en zorgen voor nog meer andere problemen

 1. Jan zegt:

  De islamo-nazipartij STINK wordt op Express aangeduid als links:

  Left-wing party demands 1,000 strong racism police and national anti-immigration register
  Think, which became an official political party in the Netherlands last year, has produced a manifesto calling for the new force to be set up.

  The founders, Tunahan Kuzu and Selçuk Öztürk, created the group after being booted out of the Dutch Labour Party.
  A national ‘racism register’ would be established listing all citizens who badmouth migrants and immigration.
  Any who are convicted would be banned from jobs in the public sector and within government.

  http://www.express.co.uk/news/world/726398/racism-police-immigration-migrants-register-party-political-Netherlands-patrol

  Like

  • danny zegt:

   (Nederlandse) moslims moeten hun knoflookbek houden, komt niets zinnigs uit.
   Wat doen jullie hier als je het hier niet bevalt?
   De staatsruif plunderen en eisen stellen.

   Als ik het voor het zeggen had, waren jullie A het land uit B zo dood als een pier c
   als jullie een teen ,uit jullie land richting ons zetten, bombarderen wij jullie terug naar jullie eigen woestijnholen.

   Like

 2. Thomasson zegt:

  Heeft iemand is ooit gemerkt dat linksen zijn de grootste racisten? Net zo groot als de KKK of White Power? Maar deze mensen verbergen hun racistische neigingen onder een dik laag van zgn. ondersteuning van de zwakkeren ..Van de minder intelligente rassen met lager IQ ..Wezens die nog niet voldoende ontwikkeld zijn om Homo Sapiens te worden genoemd. Onder deze groep dat niet bij de Apen hoort, maar is qua ontwikkeling zeker nog geen mens”, horen ook de moslims. In een van de laatste artikelen van Martien Pennings schrijft hij over een linkse goedopgeleide man in Amerika die zei: “I have some really good Muslim friends, They’re Americans, totally Westernized, they are Palestinians. They strongly feel that this is their identity. Why deny them the identity of their choice?” De manier waarop deze goedopgeleide man deze groep beschouwt, lijkt alsof hij spreekt over de Apen van Artis of de bewoners van het Apenheul die zo tam en gedresseerd zijn. Moslims en linksen trekken samen omdat de moslims geven aan de kleine linksjes het gevoel van superioriteit. De grote linksen, de bobo’s aan de top: waaronder horen natuurlijk ook de bobo’s van diverse linkse media, krijgen ook nog bakken vol geld als beloning voor hen support. Geld, die naar off-shore rekeningen gaat. Linksen zijn niet vies van alles wat onder de tafel wordt geschoven. Dus beide partijen hebben wat in de natuur wordt als symbiose genoemd. Dat geldt ook voor de VPRO. Het is wel erg rot dat wij deze viezeriken met onze belastinggeld moeten financieren. Maar hopen dat aan zulke vunzige praktijken een einde zal worden gemaakt. Hoop doet leven en “Genoeg is Genoeg!”.

  .

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Daarom gaat de islam en hun moslims zo goed samen met ss, beide willen een einde aan het jodendom, de ss heeft er miljoenen uitgeroeid, de IS zet het voort met daarbij nog uitbreiden van alle ongelovigen.

  Like

 4. Moslims zijn mensenhaters. Ik zal nooit aan ze wennen.

  Like

 5. oud-marinier zegt:

  De islamo-nazipartij STINK wordt op Express aangeduid als links:

  Left-wing party demands 1,000 strong racism police and national anti-immigration register
  Think, which became an official political party in the Netherlands last year, has produced a manifesto calling for the new force to be set up.

  The founders, Tunahan Kuzu and Selçuk Öztürk, created the group after being booted out of the Dutch Labour Party.
  A national ‘racism register’ would be established listing all citizens who badmouth migrants and immigration.
  Any who are convicted would be banned from jobs in the public sector and within government.

  http://www.express.co.uk/news/world/726398/racism-police-immigration-migrants-register-party-political-Netherlands-patrol

  MOOI …..dan wordt het NU toch echt TIJD voor een COUP/REVOLUTIE in NL . Ik laat me om de dooie dood GEEN schuldgevoel aanpraten of iets dergelijks vanwege racisme of discriminatie jegens die achterlijke neuqnegerts en/of zgn. immigranten / vluchtelingen. ZIJ zijn het die INTOLERANT zijn jegens de autochtone bevolking en andere niet-moslim allochtonen woonachtig in NL en de rest van Europa. Ik kan er met mijn verstand NIET meer bij dat men in NL dit nog accepteerd en TOLEREERT van deze misselijkmakende zeiklui. Ik ben echt benieuwd hoe de normale agent cq militair (de lagere rangen hierover denken. Die mensen moeten toch ook compleet gefrustreerd zijn om NIET adequaat op te mogen/kunnen treden vanwege wet-/regelgeving + bevel van hogerhand. Maar ze zullen TOCH ooit eens ’n keuze moeten maken of ze achter de regering staan met hun beleid OF dat ze achter het gewone volk staan.
  Indien de vlam in de pan slaat , zullen ze zich moeten realiseren dat men het bevel kan krijgen om op EIGEN mensen te schieten…..!!! Is niet gemakkelijk…dat verzeker ik iedereen. Het volk wat opkomt voor haar rechten …..Die dagelijks keihard moeten werken om het hoofd boven water te houden enz enz…..Is toch even iets anders dan op een paar etterbakken te schieten die ONZE samenleving naar de kloten proberen te helpen en /of ontwrichten. Eisen stellen dat niet alles naar wens cq religie is. Dat het HEN (de zeurnegerts en allah-hakkebar-volgers weer eens iets tegen het hoofd stoot ) …..ER UIT met die gasten. DAARNA zijn dan de betreffende en verantwoordelijke POLITICI die dit alles gecre-eerd hebben aan de beurt. Geachte lezers van E.J. Bron…..mensen dit kan niet langer zo….Genoeg = Genoeg….NEE = NEE . Bevalt het je niet in NL …opsodemieteren naar land van herkomst cq land van herkomst voorouders. ( Wil ik nog wel eens zien of ze daar OOK hun grote klep open durven trekken ‘k Denk dat men heel snel tot de conclusie zal komen , “dat men het in NL helemaal zo slecht nog niet had” .

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @exmarineman: 03.42. uur. Beste exmarineman, ik ben het eens met uw reactie. Maar een coup in Nederland? Dat gaat het waarschijnlijk niet worden. Onze bevolking, de wakkeren daargelaten, zijn enkel bezig, met hun hypotheek, de auto moet gewassen, de tillevisie en Pokemon. En die moeten in beweging komen?

   Geliked door 2 people

 6. fleckie zegt:

  We kunnen het ook zo bekijken:…de prestatie ( op werkgebied) van moslims is bijna nihil, : vanuit andere ( westerse) landen, waar ze ook (binnengedrongen) zijn, en op de westerse gemeenschap meestal teren, en ook nog vanuit onze landen, hun eigen landen ‘spekken’, hebben ze in feite GEEN recht van spreken, al matigen ze zich een Air aan van übermensch, vanzelfsprekend met een grote bek. Dat ze ISRAEL grondig haten: …een land dat op korte tijd op zo’n hoog ! niveau van ontwikkeling is gekomen, wekt vanzelfsprekend afgunstige reacties,…EN…..daarbij ook nog…ISRAEL is in feite HELEMAAL NIET afhankelijk van delfstoffen, (van andere landen)…..wetenschap, e.d.( wetende dat ISRAEL als delfstoffen,: aardolie-gas-EN het …LEVENBRENGENDE ..WATER! bezit………..ZODOENDE…..

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Fleckie Natuurlijk haten ze Israël. Waarom zouden ze dat niet doen? Wat stellen deze islamitische volkeren überhaupt voor? Een verzameling van door inteelt gedegenereerde geiten neukers die zeer laag aan de ontwikkelingsladder van de mensheid staan. Op 1 nov. 2014 verscheen in Het Parool een artikel waarin staat dat groot deel v.d. Marokkanen zijn Schizofrene en laagbegaafd http://www.parool.nl/opinie/-een-groot-deel-van-de-marokkaanse-gemeenschap-is-zwakbegaafd~a3780062/
   De politiechef van de Haagse politie vindt dat Marokkanen zijn genetisch crimineel https://wijblijvenhier.nl/24575/politiechef-haag-marokkanen-barbaren-genetisch-crimineel/ (7 juli 2014). Ja! Als jij moet deze zooi vergelijken met mensen die in staat zijn uit te blinken in technologie, wetenschap, medicijnen en voor zichzelf eigen wapens en satellieten te ontwikkelen … Ja dan kom je met je stink Allah niet ver. Voor de Israëliërs of Joden is iedere relatie of verband met Semieten een grote belediging. Het zijn juist de Semieten die staan bijzonder laag op de ladder ..Behalve het creëren van meer terroristische organisaties die in de naam van hun monstergod en pedofiele profeet nog meer mensen willen vermoorden, stellen ze maar bijzonder weinig voor.

   Like

   • fleckie zegt:

    TH. Wat is de bedoeling dat ik wordt aangevallen( zo denk ik erover) , met ..UW..zin’als ja, als JIJ..moet deze zooi vergelijken met mensen die in staat zijn, etc.heeft..U.. niet begrepen wat de bedoeling is, : het verschil…benadrukken’ aantonen, tussen ‘ barbaarsen, in onze landen ‘ getinte binnendringers’, en het hoog ontwikkelde Israel,te midden van barbaarse volkeren………………..Bovendien ben ik niet…gewend aan …ANDEREN. meteen je en jij te zeggen .

    Like

 7. Marc zegt:

  Moslims zijn mentaal zwak; westerlingen nog zwakker: ze zijn dol op zelfvernietiging!

  Like

 8. Thomasson zegt:

  @Oud Marinier
  Ik kan meeleven met iedere woord dat je zegt. In een van de alinea’s vraagt je: “Ik ben echt benieuwd hoe de normale agent cq militair (de lagere rangen hierover denken. Die mensen moeten toch ook compleet gefrustreerd zijn om NIET adequaat op te mogen/kunnen treden vanwege wet-/regelgeving + bevel van hogerhand. Maar ze zullen TOCH ooit eens ’n keuze moeten maken of ze achter de regering staan met hun beleid OF dat ze achter het gewone volk staan”. Geloof mij dat de meeste normale politieagenten, marechaussees en militairen zijn gefrustreerd. Zeker de politieagenten die in de Randstad of de middelgrote steden werken. Ze moeten inzien hoe dag in dag uit autochtone Nederlanders en niet moslims worden door moslims met brut geweld fysiek aangevallen op straat of in hun huizen. http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3548684/2013/11/21/Invalide-man-is-al-vijf-keer-overvallen.dhtml
  Zij staan machteloos om de wet staat aan de kant van het multiculturele samenleving waarin moslims zijn Űbermenschen en de gewone autochtonen de paria’s die op de laagste tree van de maatschappelijke ladder staan. Wat denk jij hoe zij zich voelen bij gevallen zoals juwelier Kamerbeek uit Nijmegen die ontelbare keren door Marokkaanse overvallers de dood is ingejaagd? https://www.youtube.com/watch?v=gLrTeGzLncg
  Hoe zij zich voelden toen Marokkaanse spelers op het voetbalveld de Scheidsrechter Richard Nieuwenhuizen hadden doodgetrapt? http://www.at5.nl/artikelen/105355/celstraffen-tot-6-jaar-in-zaak-grensrechter-advocaten-in-hoger-beroep
  Hoe zij zich voelen als weer een Nederlands gezin wordt uit een buurt met sociale woningen verjaagd omdat de Moslims bezig zijn met etnische zuivering? http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/2929464/2011/09/27/Opnieuw-homostel-weggepest.dhtml of dit
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3499810/2013/08/28/Lies-98-werd-onherkenbaar-toegetakeld-tijdens-overval.dhtml
  Onze soldaten worden op Vredesmissies naar het buitenland gestuurd om daar de bevolking tegen het ene of andere te verdedigen. Maar zij staan machteloos tegenover wat hier in Nederland gebeurt. Maar er zijn al goede signalen dat de macht v.d. Politiek-Correcte multiculturalisten begint af te brokkelen. In dit stadium zouden zij – vooral de linksen – best van hun onaangename kant kunnen laten zien. Vergelijk ze met een gewonde Cobra dat met zijn laatste krachten probeert zijn belager dood te bijten.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlander zegt:

   Die mensen moeten toch ook compleet gefrustreerd zijn om NIET adequaat op te mogen/kunnen treden vanwege wet-/regelgeving + bevel van hogerhand.
   Even ter verduidelijking Heer Thomasson.
   De Nederlandse politie heeft er in het geheel geen moeite mee om de autochtone Nederlander op allerlei manieren dwars te zitten en als je aan onze grenzen komt staat daar meer dan waar ook marechaussee om controles uit te voeren, Let wel op Nederlandse voertuigen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s