Wilders-proces van start: PVV-leider eist geld van Marokkanen

screenshot_85

(Door: Emile Kossen)

Geert Wilders wil dat de kosten van het strafproces tegen hem worden betaald door de partijen die hem voor de rechter hebben gedaagd. De kans dat de Marokkaans-Nederlandse personen en instanties daadwerkelijk moeten betalen, wordt klein geacht.

De inhoudelijke behandeling van de rechtszaak tegen Wilders begint maandag rond 9.30 uur in de beveiligde rechtbank bij Schiphol. Nadat Wilders zijn aanhangers in maart 2014 beloofde ‘als het even kan ook wat minder Marokkanen’ te regelen, reageerde een deel van Nederland boos.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, demoniseren, Eurabië, Geert Wilders, Justitie, Linkse Kerk, Marokkanen, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

19 reacties op Wilders-proces van start: PVV-leider eist geld van Marokkanen

 1. YY zegt:

  “Nadat Wilders zijn aanhangers in maart 2014 beloofde ‘als het even kan ook wat minder Marokkanen’ te regelen, reageerde een deel van Nederland boos.”

  Is het anderen ook opgevallen dat na de aanvankelijke boosheid, dit nu redelijk geaccepteerd en gemeengoed is geworden? Dát heeft hij dus wel bereikt!
  Stap voor stap. Totdat zij op het strand staan, het vloed wordt en zij niet terug kunnen 😀

  Like

 2. Steven zegt:

  Deel van Nederland? Tja..een groot DEEL van Nederland is inmiddels al Marokko

  Like

 3. Thoth zegt:

  (..)reageerde een deel van Nederland boos.

  Inderdaad, een klein deel. de ‘linkse’ gasten, de gütmensch, de politieke ‘correctheid’. De rest, het overgrote deel, zag er totaal niets in…

  Like

 4. Waarom zouden die Marokkanen de kosten niet betalen. Als hij wordt vrijgesproken wat niet onwaarschijnlijk is. Dan zou deze toch moeten betalen, de eiser bewijst.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Het is en blijft in mijn optiek, een onnozel showproces. Ondanks, dat ik persoonlijk vind, dat de uitspraak “minder Marokkanen”, niet echt handig was, blijf ik van mening, dat een politicus en ook een burger het recht heeft op zijn/haar mening. Maar doordat LINKS en de LINKS LIBERALEN van D66, volkomen en vuistdiep in het O.M., Justitie en Politie zit, zal Wilders geen eerlijk proces krijgen. En weer mijn vraag aan het O.M. en Justitie: ” Waarom mag Joop Riessen (PvdA) wel oproepen tot het vermoorden van Wilders, en het deporteren van zijn kiezers”, en wordt deze persoon niet vervolgd!

  Geliked door 3 people

 6. Pete zegt:

  Niet alleen van Marokkanen hoop ik ? Linkse politice en burgemeesters bijv. wurmde zich in de rol van ophitser…… Aanklagen die hap.. (die hebben namelijk wel een vette bankrekening bij elkaar gejat)

  Marokkanen zijn moslims, en moslims hebben geen geld (op Nlse bank) Dus kale kip valt moeilijk te plukken.. Anders verdwijnen ze wel voor wat jaartjes naar hun thuisland ~!

  Like

  • Harry zegt:

   Als ze naar hun thuisland vluchten , dan is het toch goed ?
   We moeten ze allemaal zoveel mogelijk aansprakelijk stellen voor van alles , wellicht is dat de beste manier om minder , minder , minder te bereiken .
   Als ze rotzooi trappen , de kosten van de politie ook op hen verhalen .
   Als ze iemand mishandelen , tonnen schadevergoeding toekennen en stel ze dan maar aansprakelijk .
   Ze zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon .
   Als ze meer moeten betalen dan hun uitkering opgeleverd heeft , dan gaat zelfs een moslim nadenken .

   Like

 7. Guardiacivil zegt:

  De kans is klein dat…………dan ga je ervan uit dat dit proces zowiezo gewonnen gaat worden door de Marokkanen. Hier ben ik het dus niet mee eens, het gerecht zal bakzeil moeten halen denk ik.
  Een politiek proces met verlies voor de belangrijkste man van Nederland op dit moment zal ook internationale consequenties hebben voor Nederland.

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  En er wordt weer een krant het zwijgen opgelegd in het islamitisch paradijs van erdogan .

  Turkish police arrest editor-in-chief of Cumhuriyet opposition daily, raid executives’ homes
  https://www.rt.com/news/364803-gulen-cumhuriyet-coup-crackdown/

  Like

 9. jackholland zegt:

  Volgens mij is de uitslag van het proces altijd ok.
  Vrijspraak = ok voor wilders maar veroordeling ook of zie ik dit verkeerd.
  art 137f sr

  Hij die deelneemt of geldelijke of stoffelijke steun verleent aan activiteiten gericht op discriminatie van mensen wegens hun ras, godsdienst, levensovertuiging of geslacht hetero of homosexuele gerichtheid of lichamelijke psychische of verstandelijke handicap wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste drie maanden of een geldboete van de 2e categorie.

  Hoe gaat het nu met die imam die in de moskee moslims oproept om 100 % volgens de koranregels te leven en er ook geen commentaar op te geven.
  Hij neemt dus deel aan een activiteit gericht op discriminatie van niet moslims.
  Want je mag geen vrienden worden met niet-moslims, niet moslims zijn erger dan honden ,
  Niet moslims mag je gedogen maar alleen als tweederangsburger met minder rechten dan een moslim en tevens dient de niet moslim ook een extra belasting te betalen.EnZ enz.
  Over discriminatie van homo s door moslims hoef ik niks meer uit te leggen.
  Kortom discriminatie van het zuiverste soort.

  Als wilders veroordeeld wordt dan ga ik direct aangifte doen van discriminatie door alle moslims van nederland tov niet moslims omdat ze vanwege hun geloof verplicht zijn de regels van de koran te onderschrijven Vanwege dit feit kan ik iedere persoon die zegt moslim te zijn aanklagen wegens discriminatie.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @jackholland: 17.34. uur. Prima betoog van U, geheel met U eens. Maar de roden/links en Demonen66, die het hele O.M. in hun zak hebben, zullen ONS tegenwerken. De vieze huichelaars en verraders!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s