Er bestaat in Duitsland geen recht en wet meer

screenshot_112

(Door: Petra Raab – Vertaling: Thersa Geissler)

Het grootste recht dat een volk heeft, is de veiligstelling van de grenzen voor plundering door andere volkeren. Juist dit grootste recht van een natie werd opgeheven en daardoor is Duitsland thans een rechteloos gebied, waarin geweld, moord, verkrachting, doodslag, overvallen, steeds verder zullen toenemen, want een land dat geen grenzen meer heeft, wordt binnen de kortste keren overspoeld met de gewelddadigste mensen die waar ter wereld ook te vinden zijn. Precies dat gebeurt er nu net in Duitsland. De Duitsers hebben geen bescherming meer tegen de gewelddadigste elementen ter wereld en niet alleen dat; hun geld wordt gebruikt opdat deze elementen zich ook nog probleemloos in Duitsland kunnen vestigen!

Wat doet een DIN-norm of welke wet dan ook in Duitsland er nog toe als de eigen regering het grootste recht van een natie opheft en haar overspoelt met de gewelddadigste mannen die er over de hele wereld te vinden zijn en daarvoor ook nog het Duitse belastinggeld gebruikt! Een groter onrecht is überhaupt niet denkbaar! Een groter vergrijp tegen de wet is er in de geschiedenis der mensheid nog niet geweest.

Wij houden in Duitsland nog steeds volkomen oninteressante flauwekul-wetten in stand en plegen daarnaast tegelijkertijd de grootste mensenrechtenschennis die er ooit sinds mensenheugenis tegen een hele natie geweest is. Onze politie houdt feitelijk nog steeds fietscontroles, terwijl de grootste geweldplegers die er wijd en zijd te vinden zijn ongehinderd Duitsland mogen en kunnen overspoelen. Wat doen de agentjes in de Duitse straten er nog toe als dit land bij miljoenen door dieven, rovers, drugsdealers, verkrachters, verheerlijkers van vrouwenonderdrukking, verheerlijkers van het afslachten van ‘ongelovigen’, verheerlijkers van het onthoofden van Joden en verheerlijkers van het ontmaagden van kinderen wordt overspoeld, die wetten zoals “geselen”, “hand afhakken” en “onthoofden” voor Goddelijker houden dan onze mensenrechten? Dat is toch allemaal alleen maar één grote grap die zich in Duitsland afspeelt waarover alleen nog maar de grootste oorlogsmisdadigers ter wereld kunnen lachen, terwijl men er een hele natie mee om zeep helpt.

Wat heeft het nog voor zin om restaurants te controleren op hygiëne, terwijl mensen, die niet eens de gelijkberechtiging van de vrouw als mensenrecht beschouwen, dit land overspoelen? Is het dan werkelijk nog interessant of horeca-bedrijven en restauranteigenaren hygiënisch werken, als dezen een vrouwen-onderdrukker als profeet volgen? Wat heeft het voor zin om te controleren of iemand een parkeerbewijs voor zijn auto gekocht heeft als gelijktijdig mensen, die niet eens lezen en schrijven kunnen, laat staan weten wat mensenrechten zijn en wat een gecultiveerd gedrag tegenover mannen, vrouwen en kinderen is, bij miljoenen het land binnen stromen?

Wat heeft het nog voor zin om de mens, wanneer hij geen waarschuwingsdriehoek en geen verbandtrommel bij zich heeft, een bon te bezorgen, terwijl Duitsland bij miljoenen overspoeld is met mannen die er een lolletje van maken om Duitse vrouwen en kinderen te verkrachten? Is een verbandtrommel in de auto echt belangrijker dan het land tegen zulke mannen te beschermen en ze al helemaal niet Duitsland binnen te laten? Zou het niet belangrijker zijn dat onze politie liever deze mannen weer bij miljoenen het land uít smeet dan zich er om te moeten bekommeren of een scooterrijder zijn scooter sneller gemaakt heeft dan toegestaan? Zijn dat ècht belangrijker onderwerpen in ons land waarvoor men onze politie-mensen en de burgers nodig zou hebben?

Zou men niet eerst weer eens de vrede en veiligheid in Duitsland, zoals ze nog in de jaren ’50 en ’60 in Duitsland te vinden waren, moeten herstellen in plaats van tegenwoordig de politiemensen van ons land bij strafbare feiten, die in de 50er jaren nog al grote schendingen van de mensenrechten werden aangemerkt, weg te laten kijken? Zou men niet liever eerst eens in Duitsland een religie verbieden die een kinder-ontmaagder als profeet heeft in plaats van zich er over op te winden dat ouders hun kinderen niet zijn moskee willen laten binnengaan? Is het echt nog belangrijk of kinderen punctueel naar school gaan, terwijl ze daar dagelijks bespuugd, beroofd, beledigd, vernederd, getrapt en in elkaar geslagen worden?

Moet men er als Duitser werkelijk nog op letten wat men zegt en wat men schrijft, terwijl buitenlanders met duizenden tegelijk samenscholen en Duitse vrouwen verkrachten en daarmee ook nog ongestraft wegkomen?

Moet men zich in Duitsland echt nog aan welke wet dan ook houden als de eigen regering de grootste mensenrechtenschending in de geschiedenis der mensheid begaat?

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Genocide, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Er bestaat in Duitsland geen recht en wet meer

 1. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Het volk, dat voor de `Leiders` zwicht,
  die Hen misbruiken zoals duidelijk…vandaag
  kan zich slechts schamen en van hoog tot laag…
  want het verzaakt bewust haar allergrootste plicht !
  .
  Jasterke
  .

  Liked by 1 persoon

 2. Je zit er op te wachten, wanneer de noodtoestand in Duitsland zal worden afgeroepen.

  Like

 3. Mary zegt:

  Dat is dan ook precies de bedoeling geweest tot nu toe het totaal ontwrichten van die samenleving, dat was het doel op zich en dat hebben de EU/ Merkel, Soros en een nog heel wat andere bekende namen aardig voor elkaar, maar aan alles komt een einde ook voor diegene die zich almachtig waant want het volk is nog steeds met meer, het moet “even” ontwaken.

  Like

 4. tinekevanschagen zegt:

  Jazeker moeten de Duitsers uitkijken wat ze zeggen.
  Ik zag gisteren op You tube een winkelstraat in Duitsland waar mensen gevraagd werd wat ze van
  het beleid van wir shaffen das! vonden.
  Ik heb gelet op hun ogen en lichaamstaal(voor zover dat mogelijk is) Ze vonden dat Merkel
  het migratieprobleem in goede banen leidde.
  Maar ik zag en hoorde de twijfel en ironie.Ze zijn als de dood om voor racist uit gemaakt te
  worden! Dus precies zoals hier en in alle lidstaten,omdat de EUROPESE unie 1
  richtlijn heeft voor alle lidstaten die UITGEVOERD dient te worden!!
  Ik kan er niets aan doen…..maar het stemt mij somber!

  Liked by 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  Hetzelfde verhaal als in Zweden. De politici maken er een enorme rotzooi van, en de kiezers kunnen het maar niet nalaten om steeds maar weer op hen te gaan stemmen. Eigenlijk geld dit voor heel Europa, en dus ook voor Nederland, die ook aan de beurt gaat komen.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Ongelovige zegt:

  Scheld niet op de politiekers, maar op de kiezers.
  DIN = Deutsch Islamische Nation?

  Like

 8. exmarineman zegt:

  Als er in een land geen wetten noch rechten meer zijn dan is het een wetteloos en rechtenloos land. En dan geldt simpelweg de wet van de sterkste…… alleen hebben alle westerse (linksche) regeringen inmiddels allemaal gekozen voor de moslims en laten ze die dan ook hun gang gaan. En de andere inwoners zijn rechteloos geworden, worden ook niet meer beschermd. Kijk maar in Nederland: de motie van links om de islam in Nederand te beschermen en de anti-islamkrachten zijn daardoor rechteloos gemaakt en vrij wild geworden. Die motie werd met vrij grote meerderheid door het nep-parlement aangenomen……. Zie ook maar wat er in de rechtbanken aan rechtsspraak wordt gepleegd……

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Het is een groot complot TEGEN de Duitse bevolking, en TEGEN de Europese bevolking. Dat heb ik steeds beweerd, en blijf ik beweren. We zien NU de uitwerking, van het verraad, bekend onder “De Resolutie van Straatsburg”, en het meest duivelse plan: ” Het Coudenhoven-Kalergi plan”. En WIJ worden verraden door heel dat politieke zooitje, van “links tot rechts”. Buiten de patriottische partijen als: de AfD,PVV,FN,VB.

  Liked by 2 people

 10. Onno zegt:

  De BRD is niet Duitsland maar een USA/GB vazalstaat evenals (en dit op puur kwalijke wijze) Prins Bernhard BV. Ik blijf het toch zeggen hoor!

  Like

 11. Jan zegt:

  Propaganda uit de koker van de communistische CDU

  DAS IST JA ZUM KOTZEN!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s