Gezinshereniging; Zweden krijgt er nog 300.000 Mohammedanen bij

screenshot_95

(Door: “Fubar”)

Dit is op een schaal zoals we nog nooit hebben gezien, zegt migratiewoordvoerder Johan Forsell van de “Moderates” tegen Aftonbladet over de 300.000 verwachte gevallen van gezinshereniging tot 2019. De recordcijfers komen van de voorspelling die het Migratie Bureau gedaan heeft volgens Aftonbladet. De enorme immigratiegolf van afgelopen jaar kan herhaald worden en verdubbelen wanneer 300.000 familieleden tot 2019 arriveren.

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

26 reacties op Gezinshereniging; Zweden krijgt er nog 300.000 Mohammedanen bij

 1. Cathja zegt:

  Ja, en dáárna slaan ze aan het fokken zoals Zweden dat nooit eerder heeft meegemaakt. Binnen no time is Zweden een voluit islamitisch land, met alle ‘plezierigheden’ erbij.
  Eigen schuld!

  Ook andere Europese landen staat dit te wachten als we geen halt toeroepen aan die door voortplantingsdrift gedreven moslims.
  Laten onze overheden hun verstand eens gebruiken (indien aanwezig), en gezinshereniging tot een minimum beperken.

  Maar hoe zit dat nou eigenlijk? Ze zijn hier toch slechts tijdelijk?

  Like

  • Steven zegt:

   Dat vraag ik mijzelf nou ook al héél lang af waarom ze hier niet tijdelijk zijn. Schijnbaar is alles een spelletje en juist de bedoeling héél Euopa vol te laten lopen met mossels…daarom mogen ze ook meteen blijven en krijgen ook meteen een verblijfsvergunning…al wordt het morgen weer vrede in die kut landen.

   Geliked door 1 persoon

  • Karen zegt:

   Ja zo zou het moeten. Tijdelijk, geen huis en zeker geen uitkering en gezinshereniging. Hoeveel zouden er nog komen als alles wat ze hier krijgen zou bestaan uit veiligheid, opvang in comfortabele tentenkampen, heel goed te eten, goede 2e hands kleding en een beetje zakgeld?
   We houden dit natuurlijk nooit vol. Gisteren lees ik dat we nog eens 3 maanden langer moeten werken en meteen erachter aan dat ons dorp dik een half miljoen tekort komt. Door? Jawel, de opvang van niet Westerse allochtonen, zeg maar asieleisers, illegale immigranten of hoe je ze dan ook wil en vooral ook hoe je ze mag noemen.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Karen, tegen de tijd dat wij AOW krijgen moeten we tot misschien wel tot 75 jaar werken om al deze aangename mensen te kunnen onderhouden

    Like

  • Ongelovige zegt:

   Een importstop van ‘vluchtelingen’ doet mij denken aan de konijnenplaag in Australie, waar na het binnenbrengen van enkele konijnen ook de verdere import werd verboden.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Tijdelijk ???? Je hebt allemaal blanke slaven die werken voor je uitkering, dan ga je toch niet weg…

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Tja, ze hebben ook helemaal geen tijd om te werken.Ze fokken als muizen en daar gaat een hoop tijd in zitten….Ze hebben van hun hobby hun werk gemaakt.En nee,ze blijven hier permanent,niemand gaat terug,EUROPA is blij dat ze er zijn en wij moeten ze omarmen,,,,,of we dat nu willen of niet! Dit past allemaal in het grote NWO plan!

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En aan het werk gaan, zullen ze nooit. Die liggen vanaf binnenkomst aan het “overheidsinfuus”. En dat mogen de geboren Zweden, betalen. Maar ja, die hebben zelf LINKS aan de macht gebracht. Dus: ” eigen schuld, dikke bult”.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lee zegt:

  Allemaal vooropgezet, ze willen niet anders schijnbaar. Ze hebben de zittende partijen toch echt zelf gekozen. Willen we dit niet in Nederland zullen we toch PVV moeten stemmen. Er is geen alternatief.

  Geliked door 1 persoon

 4. ildiko zegt:

  dat sommige politici zo dom zijn, heeft het met linkse hersenspoeling mee te maken? of zelfs met lagere intelligentie??? omdat als ze wat intelligenter waren dan wisten ze bijv. dat tijdens de Roemeense dictatuur heeft de Roemeense dictator Ceausescu een decreet = wet aangesteld waarin iedere vrouw het eerst 5 kinderen moesten krijgen en dan pas mochten ze een legitieme abortus aanvragen. Dus welke groep heeft van deze wet “”geprofiteerd””, de ZIGEUNERS.!!!! Dus na enkele jaren werd Ceausescu geattendeerd om mee te stoppen omdat als hij er niet mee stopt dan na 10 jaar de meerderheid in Roemenië worden Zigeuners. Dit is hoe dan ook uitgekomen, en nu vele Europese landen hebben echt last van deze bedelende en agressieve Roma’s. Het mohammedaans cultuur is voortplanten en armoede creëren dus hetzelfde zal hier ook plaatsvinden.

  Like

 5. Golden Girl zegt:

  ik begrijp het ook niet dat iedereen mag blijven, Zweden gaat Zwedistan heten

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Dat ze hier niet tijdelijk zijn, blijkt al in de praktijk @Cathja

  ‘De vluchtelingen zijn hier tijdelijk’ is af en toe even geroepen om het volk gerust te stellen.

  Natuurlijk gaat het niet om ‘vluchtelingen’. De EU moet vermengd worden. Weg met ons, de blanke samenleving. Men maakt zich ook niet druk om het geweld in elk opzicht, seksueel en anders. Blijkbaar hoort dat gewoon bij de fijne multiculturele samenleving.

  Voor Zweden is het al te laat, ben ik bang.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Wachteres, dit komt ook onze kant op.
   Alle lidstaten MOETEN volstromen net zo lang tot de pleuris uitbreekt!
   Dan hebben ze de CHAOS die ze willen! Alleen vanuit CHAOS kun je bouwen,En dan
   krijgen ze waar ze al die tijd op uit zijn,hun NEW WORLD ORDER!!

   Like

 7. klaas botter zegt:

  Wat is het doel??Waarom moet de Islam overal binnen gehaald worden?waarom moeten we dit allemaal geweldig vinden en je mag er niks van zeggen/

  Like

 8. 1percent929 zegt:

  Het is al erg maar hier moet ik toch echt niet aan denken dat dit gaat gebeuren, ik word er onpasselijk van.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Met dank aan de linkse volks vernietigers van de autochtone bevolking…….
  Stem vooral links, voor de ondergang van U, uw kinderen en kleinkinderen !!

  Like

 10. Pieter zegt:

  Zweden is volkomen verkankerd, maar dat is met West-Europa ook bijna het geval.
  Er moet iets drastisch gebeuren, het is al bijna te laat.

  Like

 11. Bas zegt:

  Het ziet er naar uit dat de huidige samenleving wordt ingekapseld.

  Like

 12. Steven zegt:

  Wat denk je van al die KLOTE ziektes die ze allemaal meenemen hierheen..westerse vrouwen ermee besmetten want ze worden niet eens gecontroleerd..kom maar binnen met je druiper en je HIV!!

  Geliked door 1 persoon

 13. danny zegt:

  Achterlijke Zweedse overheid. Hoe kan je een land naar de knoppen helpen. Ga zo door Zweden.
  Heb er geen medelijden mee.

  Geliked door 1 persoon

 14. Je hoeft je verder niet af te vragen wie het voor het zeggen krijgt in zweden.

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  En de Paus ondersteund het sociale aspect van gezinshereniging maar …………kijkt weg van alles wat ze uitvreten en aan misdaden dagelijks plegen.
  Maar het wegkijken kan ook opgevat worden als slecht geinformeerd door zijn hoogwaardigheidsbekleders/begeleiders op zijn Staatsbezoeken en ikzelf denk eerder het laatste, zoiets van daar moet je hem niet mee lastig vallen, maar dit is natuurlijk ook een vorm van wegkijken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s