Het beestje bij de naam noemen

screenshot_108

(Door: “Landerdoek”)

De overheid overweegt inmiddels om het woord ‘allochtoon’ te schrappen en zich liever op de beschrijving te concentreren van ‘inwoner met een migratieachtergrond’. Dit had nog beter gekund: ‘Een 100% Nederlandse man met voorouders die niet in Nederland zijn geboren.’ Wat zouden de Marokkanen hier blij mee zijn. In dit supervrije land mogen wij het beestje niet bij de naam noemen, terwijl een roos met een ander naam – in dit geval een stinkend cactus – altijd het zelfde ruikt.

De overheid begrijpt kennelijk niet dat een allochtoon allochtoon noemen juist essentieel is voor de veiligheid van het publiek. Een normaal gezonde moeder (niet links) leert haar dochter precies voor welke soort dieren, planten en insecten zij moet uitkijken. En als ze een spin in de slaapkamer ziet, vertelt ze dat deze geen kwaad doet. Maar als ze op vakantie gaan naar een land waar ze een tarantula (en niet eens een Marokkaan) kunnen tegenkomen, dan legt de moeder het kind goed uit dat ze niet in zijn buurt moet komen. Er is altijd een kans dat de spin net een ander soort is, die niet gevaarlijk is, maar de moeder neemt geen enkel risico.

Zolang je weet waarvoor je moet uitkijken, ben je veiliger. Maar als je als een links hippiepaar de situatie niet in de gaat houdt en je voordeur openlaat, omdat je de medebewoners vertrouwt, dan word je veel eerder beroofd (en daar geniet je als linkse van). Marokkanen plegen 22 keer zoveel geweldsdelicten als Nederlanders. Dealers overal in de steden zijn altijd de zwarten. “Vluchtelingen” zijn verkrachters, leugenaars en agressief, omdat dit nu eenmaal hun cultuur is. De kans dat twee Marokkaanse jongens die voor sluitingstijd een juwelier in de gaten houden een beroving van plan zijn, is veel groter dan wanneer een net Nederlands paar naar binnen kijkt.

Door het publiek goed te informeren (al op school) welke soort mensen gevaarlijk is en dat het meer op allochtonen moet letten, zorgt de overheid juist voor meer veiligheid voor het volk en vallen er veel minder slachtoffers. De duizenden vrouwen die verkracht zijn door allochtone mannen in Europa zouden niet aan hen ten prooi zijn gevallen als de overheid het publiek vooraf duidelijk had gemaakt hoe dit volk is. Ze willen geen allochtoon genoemd worden, maar het is hun eigen schuld dat ‘allochtoon’ genoemd worden een belediging is.

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, Hypocrisie, Nederland, Overheid, political correctness, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Het beestje bij de naam noemen

 1. Ron zegt:

  Waarom komen die moslimmannen allemaal zo hitsig binnen Europa ?
  Omdat ze voor vertrek op hun door George Soros en andere linkse rakkers verstrekte mobieltjes de volgende websites bekijken:

  muslimsconqueringeurope.tumblr.com
  eastwesttakeover.tumblr.com
  musmasters.tumblr.com
  muslimsconqueringeurope.tumblr.com

  Op dit soort op moslims gerichte websites wordt onder anderen verteld dat alle Europese vrouwen allemaal wijdbeens op moslimmannen staan te wachten om eens genomen te worden en blanke slavin te worden.
  Vind je het gek dat die moslimgeilaards dan allemaal denken dat elke vrouw en kind hier loslopend wild zijn. Leert de islam het niet dan zijn het wel deze websites die de ‘voorlichting’ over Europa verzorgen.

  Zie hiervoor:
  Eurabia: Het nieuwe Europese continent waar blanke slavinnen wachten op hun moslim slavenmeesters
  https://fenixx.org/2016/10/31/eurabia-het-nieuwe-europese-continent-waar-blanke-slavinnen-wachten-op-hun-moslim-slavenmeesters/

  Verspreid deze info maar eens goed naar de linkse dames in Nederland, want die zijn lang nog niet wakker en hebben wat ‘voorlichting’ nodig.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Deze braakwekkende websites heb ik gisteren al bekeken, het is schunnig en schandalig dat deze kunnen bestaan.

   Like

   • elisah zegt:

    De foto’s die ze bij fenixx laten zien zijn nog netjes….wanneer je de sites bezoekt zal je schrikken van de smeerlapperij.
    Er zijn trouwens nog meer van dat soort seksistische sites, waar blanke vrouwen als slaaf voor zwarte mannen en moslims worden afgeschilderd, het is echt heel erg schandalig….

    Like

   • koddebeier zegt:

    De eigenaren van deze websites zouden de doodstraf moeten krijgen !!!!
    Maar wel heeeeeeel langzaam.

    Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Ron,ik heb de dames gezien.
   Het is toch om kots en kots misselijk van te worden?

   Like

   • Ron zegt:

    En gelijk heb je.

    Een van de misselijkmakende plaatjes met een wijdbeense naakte dame en als ondertitel Eurabia, die op die website staan en gelukkig iets gekuister op Fenixx te zien zijn, vertelt de volgende boodschap:

    Citaat:
    “Europa heeft je nodig. Het geboortecijfer op het continent blijft voortdurend dalen en de nakomelingen van Europese mannen worden elke generatie weer zwakker. Kom naar Europa en start een revolutie. Bouw aan een betere en sterkere toekomst. De ene baby naar de andere Creëer een nieuw RAS. Creëer een nieuw continent: Eurabia.”

    Wie nog niet herkend heeft waar dit vandaan komt is 1 naam voldoende, Coudenhove-Kalergi.
    Zo misselijkmakend als dit kan alleen maar door ultralinkse duivels als George Soros bedacht zijn, met medeweten van die duivels uit de Europese commissie, Jan-Kloot Juncker en Merkel.

    Geliked door 1 persoon

 2. leefbarbaar zegt:

  Probleem ja, gastarbeider mogen we niet meer gebruiken. Want het zijn geen gasten en ze werken niet.
  Buitenlander kan niet, want er zijn geen grenzen.
  Allochtoon mogen we niet meer gebruiken want tegenwoordig is iedereen Nederlander vanwege de statistieken.
  Daarom stel ik voor het beestje bij de naam te noemen: moslims.
  Want dat dekt de lading wel; je hebt dus Nederlanders en moslims. De laatste groep hoort hier niet en dat laten ze ons iedere dag weer merken. Het is waarschijnlijk de enige groep, die je over één kam kunt scheren, zonder de goeden te schaden.

  Dus moslims, als je het over buitenlanders hebt met nadelige eigenschappen. En de dag dat moslims, niet meer moslims genoemd willen worden, zal voorlopig niet komen. En hoeven we niet weer een andere term te verzinnen, die de linxe kerk niet aanstootgevend zal vinden.

  Moslims.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Er zijn dan wel open grenzen, maar je bent en blijft Duitser, Belg, Roemeen, Pool, Fransman, Italiaan, Spanjaard, Brit/Engelsman (NB: noem een Schot geen Engelsman), Zweed, Noor, Deen enz enz enz. Dus heel simpel: AFSCHAFFEN van de 2 paspoorten en nationaliteiten. Je bent Nederlander of je bent buitenlander en dus ook in het nieuws enz spreken over buitenlanders en als een Pool iemand heeft verkracht dan noem je het beestje gewoon bij zijn afkomst: Pool. En ook een immigrant blijft een buitenlander simpeler kan het toch niet zijn. En ja als een buitenlander uit Syrië, Jemen, S.A. of Qatar komt en iets tegen vrouwen doet kun je in 85% van de gevallen wel bedenken uit welk milieu men komt.

   Like

 3. tinekevanschagen zegt:

  Nou, ga er ook maar vanuit dat al onze bekende straatnamen straks verwijdert gaan worden,
  Kerstmis niet meer gevierd mag worden.Onze cultuur moet kapot,De weg met ons strategie
  neemt bizarre vormen aan.Ik zie er nog van komen dat de school gaande kinderen allemaal een uniform moeten dragen,zodat iedereen aan elkaar gelijk is,
  Dit heb ik Samsom eens horen zeggen, Het was bij Pauw of Humberto Tan.
  Toen dacht ik al, dit is de kant die jullie op willen.
  Het was zogezegd om pesten te voorkomen ..Het wordt steeds grimmiger……. en enger!

  Like

 4. ongesgoolde zegt:

  En een goede vader draagt ook zijn steentje bij in zo’n relatie en leert zijn kinderen banden plakken en dat zwarten sub-mensen zijn.

  Like

 5. Mary zegt:

  Maar we blijven ze zien als de allochtone uitvreters die een hoop ellende veroorzaken, niet wij geven de verschillen aan maar dat doen ze op alle mogelijke manieren zelf, ze wensen niets te maken te hebben met Nederlanders, behalve alles wat een Nederlander heeft, en wij wensen dus ook niet geassocieerd te worden met dat soort.

  Like

 6. Statistieken liegen niet, licht getint, noord Afrikaans, oost Europees en negroïde in de criminaliteit.

  Like

 7. Samuel Marinus zegt:

  Shal,sorry dat ik je hier lastig val,maar fb. laadt geen media.Bloj dat ik je hier gevonden heb. Ga zo door chawer!

  Like

 8. Reint Meijer zegt:

  Ik blijf het woord allochtoon gewoon noemen, al wordt het binnenkort ook strafbaar.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ik ook want wie zijn de WRR en het CBS om voor mij te bepalen welk woord en/of woorden ik wel of niet kan en mag gebruiken????? Wie zijn zij, sinds wanneer hebben die instituties iets in te brengen????? De WRR is slechts een adviesbureau voor het kabinet en het CBS een bureau om statistieken bij te houden. Meer zijn het niet en als de (r)overheid een voorstel van hun wil overnemen is dathun zaak, maar daar hoef IK/hoeven WIJ ons niet aan te houden. Maar voor de (r)overheidis het een mooi idee om ons weer een valse voorstelling van zaken te kunnen geven en is het dus ook een vooropgesteld doel…..niet voor niets beschermt de (r)overheid de islam en heeft ons autochtone christelijke bevolking als vrij wild verklaart dusinclusief atheïsten, joden boedhisten homo’s, vrouwen enz enz. Men heeft ons autochtonen rechteloos gemaakt en datdankzij en met dank aan de nep-volksvertegenwoordigers in de 2e kamer.

   Geliked door 1 persoon

 9. Johan zegt:

  Straks zijn dus alle allochtohonen uitgebannen en krijgt Wilders alsnog gelijk. Het zijn er inderdaad minder, minder geworden. Nul zelfs. Ze bestaan niet eens meer in Nederland.
  Maar wat is het eigenlijk een nep-verhaal van de overheid. Nu moeten ze gewoon iets anders verzinnen om het beestje bij de naam te noemen en na verloop van tijd is ook die aanduiding besmet.

  Like

 10. Bas zegt:

  Dat weglaten heeft niets om het lijf. Het is symbool politiek van de eerste orde !

  Malik Azmani (VVD) had het zelfs over onzin. Hij vond het een non-discussie.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Er wordt dag en nacht gesleuteld door dit leugenkabinet om, aan ons opgebouwde stelsel met onze ijzersterke normen en waarden, dit gehele stelsel er onderuit te krijgen. De afbraak is reeds in volle gang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s