Politiek correcte media laten Clinton nu keihard vallen

screenshot_111

(Door: “Weethetwel”)

Nog acht dagen tot de verkiezingen in de VS. Steeds duidelijker begint zich een enorme nederlaag af te tekenen voor Hillary Clinton, het liefje van alles wat links en multicultureel is. De euforische stemming begint om te slaan. De plank die voor menige linkse kop is gespijkerd begint weg te rotten. Als muzikanten staan ze op het dek van de Titanic muziek te maken maar deze keer hebben ze de film gezien. De afloop is bekend. Dus worden de instrumenten toch maar ingepakt en proberen ze in de reddingssloep te komen. Want samen met Clinton de diepte in gaan, is voor de linkse opportunist geen keuze. Daarvoor zijn de belangen te groot.

Dus wordt groot uitgepakt over een onderzoekje naar een paar E-mails die niemand interesseert. Want Clinton verliest niet omdat de mensen moeten walgen van het linkse politiek correcte en corrupte establishment. Clinton verliest niet omdat de mensen onpasselijk zijn van de leugens over moslims en het ontkennen van die doods-cultuur. Nee, Clinton verliest nu door het versturen van drie E-mails en eigenlijk ook nog via haar secretaresse. It’s the E-mail stupid! Maar ze laten haar vallen als een baksteen.

Opeens is de “Hillarische” stemming verstomd bij de linkse leugen-pers. Donkere wolken pakken zich samen aan de horizon. Een jaar van louter negatieve berichtgeving over Donald Trump heeft niet het gewenste effect gehad.  Integendeel. Steeds duidelijker valt de leugen-pers door de mand. Zo erg, dat sommige journalisten het zelf merken. Dan zijn ze even sprakeloos en niet meer in staat nog meer leugens te produceren. Neem zo’n Rik Kuethe, Democraten adept bij de Obama-verkiezingen. Hij verschijnt nauwelijks meer in de kolommen van Elsevier en niet alleen vanwege de reuk van zijn bruine arm. De lezers willen de leugens niet meer horen en beginnen zich te verzetten. Tot nu toe werden ze uitgelachen, met name door de door hen gekozen politici. Maar wat nu gebeurt in Amerika is dat de kiezers terugslaan. En wel met een snelheid waar niemand mee gerekend had. Het lijkt wel alsof ze veel minder stom zijn dan waar ze altijd voor uitgemaakt zijn. De woede is groot. Het monsterverbond tussen de politici en het bedrijfsleven om zichzelf zoveel mogelijk te verrijken ten koste van de massa wordt in recordtempo doorgeprikt. De verpauperde vroegere middenklasse ruikt z’n kans en slaat terug tegen hen die hun leven ruïneerden en de gemeenschap vernietigden. De linkse (!) opiniemaker Michael Moore vat de situatie treffend samen in deze video. Trump is een menselijke Molotovcocktail waarmee het vervloekte corrupte systeem wordt opgeblazen. Het is de grootste ***k die ooit in de geschiedenis is opgetekend. En het voelt weldadig aan.

Het is niet voor niets dat ook in Europa en Nederland de leugen-pers zich nu afkeert van zijn Hillary. Ten eerste willen hij niet met de verliezer worden geïdentificeerd. Maar veel belangrijker is dat hij volkomen verrast is door het massieve verzet tegen zijn leugens en smoesjes. Tegen zijn pogingen om gender-toiletten als hoofdmoot van het nieuws te zien in plaats van de moord op duizenden christenen in het Midden–Oosten.  De doorzichtige pogingen om juist de moordenaars te ondersteunen in plaats van de slachtoffers. En mensen die daar kritiek op hebben, weg te zetten als nazi’s en rechts-populisten. Het zou zo maar kunnen dat onder invloed van de Trump-overwinning de kaarten in Europa snel anders komen te liggen. Dat de mensen ook een ***k you laten horen tegen het corrupte en zelfgenoegzame systeem waar de leugen-pers  als vast onderdeel bij hoort.

screenshot_110

Ze hebben de angst dat de verkiezingen gebruikt worden om ook hier de macht uit de stompzinnige sprookjeswereld terug te pakken. Het zou zomaar kunnen dat degenen die zichzelf nu met leugens en machtsmisbruik aan de top zien staan zelf in de gevangenis komen. Dat de rechters die nu Geert Wilders proberen te elimineren zelf voor het hekje komen te staan en zich moeten verantwoorden voor het gebruiken van hun rechterlijke macht om hun politieke denkbeelden uit te venten. Dat de politici en hun handlangers gestopt worden in hun zelfgenoegzame luie leventje van belastingverhogingen en potverteren ten koste van de werkende mensen en de middenstand. Dus worden nu grootse maatregelen genomen om de geest in de fles te houden. Dat alles speelt door hun hoofden als de verkiezingen in Amerika een links debacle dreigen te worden. Dat moet tijdig gestopt worden. Er moet in ieder geval niet uit blijken dat het een veroordeling is van hun nep-wereld. Want dan kan het direct gevolgen hebben voor hun eigen luie leventje.

Dus worden een paar rotte E-mails aangegrepen om te doen alsof het daar fout loopt.

Hillary had eigenlijk al gewonnen. Dat bleek uit alle nep-polls die gehouden werden. Iedereen was dus razend enthousiast over de Democraten en hun programma. Helaas heeft haar secretaresse drie mails over een andere server verstuurd. Dat vonden de kiezers zo erg, dat ze niet op Hillary hebben gestemd en wel op Trump. Daar lag het dus aan. Het waren de E-mails sufferd, anders had Hillary zeker gewonnen.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

48 reacties op Politiek correcte media laten Clinton nu keihard vallen

 1. Theresa Geissler zegt:

  Zou het nou ècht? Ik hoop het!

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Uitstekend geformuleerd en bovendien door ’n uitstekend schrijver geschreven!
  ’n Plezier om te lezen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Als dit waar zal zijn ,alleen de gedachte al .Heerlijk

  Like

 4. Henk Gerrits zegt:

  Ik veroordeel beide, niks voor mij.

  Like

 5. VarAway zegt:

  Uitstekend stukkie, chapeau.
  ” Kleine” correctie aan het einde.
  Niet 3 emails, maar 650.000 stuks zijn er gevonden op de laptop
  van Weiner……
  2016 Trump/Pence.

  Like

 6. modilanto zegt:

  Dit is op modilanto herblogden reageerde:
  ook heel erg leuk voor al mijn lieve wordpressvrienden

  Like

 7. Antivenin zegt:

  Juich maar niet te vroeg. Soros heeft blijkbaar in 18 staten de stemcomputers geleverd…

  Wat mensen stemmen is niet belangrijk, wie de stemmen telt, daar gaat het om!

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Toch wel frappant dat het OPNIEUW de VS en Frankrijk zijn die het voortouw nemen in wat een wereldwijde bevrijdings- en emancipatiebeweging lijkt te worden.

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Trump verkiezings livestream !

  Like

 10. Mary zegt:

  Ik vroeg me de laatste week al af wanneer de leugen pers zou gaan draaien, dat vraag ik me ook af van die onderkruipsels van een Nederlandse politici die, nog niet zo lang geleden zelfs voor de camera hun afschuw uitspraken bij de vraag “wat nu als Trump wel president wordt, “je moet er toch niet aan denken” zei ’t met een van afschuw vertrokken gladjakkers bek, zoals ze Geert ook altijd hebben neergezet. We hadden al die stukjes gal in de media alsmede uitspraken van Nederlandse politici even moeten mailen aan Trump.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Algoritme versus hotdog.

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Eerst zien, dán geloven.
  Het kwaad trekt tot nu toe overal aan het langste eind.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Tistochwat 1 november 2016 om 22:44 En zo zit dat. Alhier geld dat Donald Trump zomaar eens weggemoffeld zou kunnen worden ten koste van een enorme meerderheid aan Amerikaanse kiezers die allemaal op hem gaan stemmen. Dus inderdaad, eerst zien, dan geloven ! Ik ben er van overtuigd dat Geert Wilders dat lot ook gaat overkomen. Rutte is veel te zeker dat hij alweer minister president gaat worden. Ook hier broeit er iets !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @BigLJohn: 00.03. uur. Inderdaad, het broeit John. Laten we hopen, dat ook de Nederlander wakker wordt, en niet meer in de leugens trapt, van het Stasijournaal, de rode kranten, en media!

    Geliked door 1 persoon

 13. Geronimo zegt:

  Nog zo’n leerzame video: om aan politiek te doen mag je werkelijk niet de minste scrupules hebben.

  Like

 14. Robby E. zegt:

  republikein/tistochwat, precies ik prijs de dag niet voor het avond is!

  Like

 15. Vederso zegt:

  Sargon of Akkad over Michael Moore en de Amerikaanse verkiezingen.

  Like

 16. Pieter zegt:

  Hopelijk blijkt dit verhaal geen dode mus.

  Like

 17. Ron zegt:

  Hebben we hier een bewijs van?
  Bijvoorbeeld 1 of 2 hyperlinks naar politiek correcte media die een bericht als dit melden?

  Like

  • weethetwel zegt:

   Sla een krant open en het gaat over de E-mails. Inhoudelijk hebben de media niets meer te melden en beginnen dus te wauwelen. Ze verdedigen Clinton niet meer op inhoud terwijl ze tot op heden bijna lyrisch waren. Nu het fout loopt trekken ze hun handen er van af. Ze vallen Clinton niet frontaal aan want die verkoopt dezelfde zouteloze praatjes als de media zelf. Dat zou de bijl zetten aan hun eigen wortels. Dat doen de abonnees wel door massaal weg te lopen maar dat duurt wat langer.

   Like

 18. Politiek correcte media laten Clinton nu keihard vallen, tja dit is volgens mij een sterk staaltje van wensdenken, de wens is de moeder van de gedachte. Nou hier op Radio 1 gaat 24 x 7 het socialistische verhaaltje gewoon door hoor, men hoort bij wijze van spreken niet anders dan dat rooie gezwam van de socialisten die net zo’n bloedhekel hebben aan Dhr. Wilders als aan Donald Trump. De naïeve dwaze Nederlander wordt 24 x 7 in voor gek gehouden door links politiek gekleurde policoristen die gewoon de gelegenheid wordt geboden om hun crypto-communistische riedeltje af te ratelen.

  Niet de mensen die stemmen bepalen een verkiezing. Maar de mensen die de stemmen tellen.

  – Joseph Vissarionovich Stalin

  Like

 19. Jan zegt:

  Dit was een beschamende propagandistische uitzending (maar dat is traditie bij Buitenhof) waarin alles bij elkaar gelogen werd

  Zodra Kim Ghattas haar mond open doet liegt zij. Na minuut 45 vliegen de leugens je om de oren.
  Duidelijk is ook hoezeer dit linkse volk, incluis vreselijk wijf Marcia Luyten, op een andere planeet leven:
  http://www.npo.nl/buitenhof/22-05-2016/VPWON_1250235/POMS_AVRO_3963634

  Like

 20. Erik zegt:

  Ceasar Claudius ones sayd “All that lurks in the mud will hatch out”. The house off card fall down.
  No matter what the outcome is, Clinton will be brought to justice.
  The deplorables are the majority that’s the inheritance off the establishment, now deal with it!

  Like

 21. koddebeier zegt:

  En nu maar wachten op de Nederlandse Molotovcocktail waarmee het vervloekte corrupte systeem wordt opgeblazen.!!!!

  Like

 22. bedonderde burger zegt:

  Bedrog van linkse pers om iedereen te laten inslapen?
  Zie hieronder, is ook Obama zo gekozen via vriend Soros?
  Een van Amerika’s toonaangevende experts op het gebied van verkiezingen, Bev Harris (Democraat), waarschuwt dat alle signalen op rood staat dat er op 8 november de met afstand grootste stembusfraude ooit zal plaatsvinden, bedoeld om Hillary Clinton, die in werkelijkheid hooguit 20%-30% van het volk achter zich heeft staan, ten koste van de immens populaire Donald Trump het Witte Huis in te rommelen. De fraude zal vooral plaatsvinden door middel van stemcomputers, waarvan een groot aantal wordt geleverd door een bedrijf van de ultralinkse miljardair George Soros, één van de grootste promotors van Hillary. Dit stinkt van alle kanten. Bij enkele vroegverkiezingen zou deze fraude reeds in het hele land zijn waargenomen. Het wordt Clinton of Clinton of anders blijft Obama zitten tot het Clinton wordt. Vrije verkiezingen, eerlijke verkiezingen, vandaar dat Rusland geen waarnemers mag sturen, zo eerlijk!

  Like

 23. bedonderde burger zegt:

  Gecorrigeerde versie
  Bedrog van linkse pers om iedereen te laten inslapen?
  Zie hieronder, is ook Obama zo gekozen via vriend Soros?

  Een van Amerika’s toonaangevende experts op het gebied van verkiezingen, Bev Harris (Democraat), waarschuwt dat alle signalen op rood staan en dat er op 8 november de grootste stembusfraude ooit zal plaatsvinden, bedoeld om Hillary Clinton, die in werkelijkheid hooguit 20%-30% van het volk achter zich heeft staan, het Witte Huis in te rommelen.

  De fraude zal vooral plaatsvinden door middel van stemcomputers, waarvan een groot aantal wordt geleverd door een bedrijf van de ultralinkse miljardair George Soros, één van de grootste promotors van Hillary. Dit stinkt van alle kanten. Bij enkele vroegverkiezingen zou deze fraude reeds in het hele land zijn waargenomen.

  Het wordt dus Clinton of Clinton of anders blijft Obama zitten tot het Clinton wordt. Vrije verkiezingen, eerlijke verkiezingen? Vandaar dat Rusland geen waarnemers mag sturen, zo eerlijk!

  Like

 24. Anneke zegt:

  De nieuwe wanorde van deze wereld wil perse Clinton.

  Like

 25. Jan zegt:

  Steeds erger: FBI Now 99% Certain at Least 5 Foreign Agencies Hacked Into Hillary’s Server

  Like

 26. Jan zegt:

  “THIS IS BIGGER THAN WATERGATE !!!”

  Like

 27. Jan zegt:

  $h*t Hits the Fan for Hillary! FBI Says an Indictment in the Clinton Foundation Case is “Likely”!

  “THIS IS BIGGER THAN WATERGATE !!!”

  Like

 28. vanhetgoor zegt:

  Men moet er toch niet aan denken dat Hillary Clinton op een of andere manier zou winnen! De Am. verkiezingen zijn altijd al uiterst ondoorzichtig geweest. Er was bij een vorig verkiezingen wat te doen over cartonnen kaartjes waar een gaatje in geprikt moest worden, en dat die gaatjes niet duidelijk waren. Iedereen weet nog de verkiezing van George W. Bush dat dit met enige duizenden stemmen verschil werd beslecht. Er moest zelfs een hertelling van de stemmen komen. Nu er in zoveel staten elektronisch gestemd gaat worden is de mogelijkheid tot fraude alleen maar groter geworden. Waarom doet men nog de moeite om überhaupt te gaan stemmen?

  Like

 29. Jan zegt:

  (Elections Expert: “We Now Have 4 Million Ineligible and Dead Voters on American Voter Rolls” http://www.thegatewaypundit.com/2016/10/elections-expert-now-4-million-ineligible-dead-voters-american-voter-rolls-video/)

  De enige manier in Amerika om te voorkomen dat doden hun stem uitbrengen

  Like

 30. Jan zegt:

  Het Moeras van Washington

  Like

 31. Jan zegt:

  De sataniste moet worden geïnstalleerd: 60.000 criminelen krijgen stemrecht in Virginia

  Virginia Gov. Pardons 60,000 Felons, Enough To Swing Election

  Virginia Gov. Terry McAuliffe has granted voting rights to as many as 60,000 convicted felons just in time for them to register to vote, nearly five times more than previously reported and enough to win the state for his long-time friend, Democratic nominee Hillary Clinton.

  McAuliffe sought to allow all of Virginia’s estimated 200,000 felons to vote, but state courts said each individual felon’s circumstances must be weighed. To get around that, McAuliffe used a mechanical autopen to rapidly sign thousands of letters, as if he had personally reviewed them, even as his office was saying the total was 13,000.

  ….
  http://dailycaller.com/2016/11/06/exclusive-virginia-gov-pardons-60000-felons-enough-to-swing-election/

  Like

 32. Jan zegt:

  Eindelijk gebeurt misschien het omgekeerde:

  Arkansas Lawmaker Wants The Clintons’ Names Removed From Little Rock Airport


  State Sen. Jason Rapert (R) said November’s election results show Arkansans don’t believe the Clintons should have Little Rock’s airport named in their honor.
  “The Clintons left Arkansas and do not reside here,” Rapert told The Hill. “Many in our state do not want the first thing people see and last thing they remember about Arkansas being two of the most scandal-ridden politicians in American history.”


  http://www.thegatewaypundit.com/2016/12/wow-arkansas-lawmaker-wants-clintons-names-removed-little-rock-airport/

  Geliked door 1 persoon

 33. Jan zegt:

  Linkse site maakt van Chelsea Clinton heilige

  “She represents women who are smart and cool. That’s the thing people don’t realize about the Clinton women.”  https://www.vice.com/en_us/article/meet-the-people-who-cant-get-enough-chelsea-clinton

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s