Ceuta: 220 Afrikaanse “vluchtelingen” breken door de grens (+ video!)

screenshot_128

Juichende Afrikaanse “vluchtelingen” na hun aankomst in Ceuta.

(Vertaling: E.J. Bron)

In Marokko hebben ongeveer 220 Afrikaanse “migranten” de grensinstallaties naar Spanje overmeesterd. De “migranten” werden naar een opvangkamp gebracht.

epoch-times

Afgelopen maandag hebben ongeveer 220 Afrikaanse “migranten” de zes meter hoge grensinstallatie van Marokko naar de Spaanse enclave Ceuta overmeesterd.

Zoals de prefectuur van Ceuta meedeelde, raakten bij botsingen met de politie, die de doorbraak wilde verhinderen, 32 “migranten” licht gewond. Ook drie leden van de Guardia Civile zouden gewond zijn geraakt.

De “migranten” uit landen ten zuiden van de Sahara werden naar een opvangkamp gebracht, waar hun zaken onderzocht zullen worden, deelde een woordvoerder van de Guardia Civil mee. Het zou er daarbij vooral om gaan of ze recht zouden hebben op asiel. De zoektocht naar enkele “migranten”, die ontsnapten naar de omringende heuvels, duurt voort.

De beide Spaanse enclaves Ceuta en Melilla aan de Marokkaanse Middellandse Zeekust hebben de enige EU-buitengrenzen op het Afrikaanse continent.

De grensinstallaties bestaan uit twee elk zes meter hoge hekken met daar tussenin een netwerk van staalkabels om een eventuele doorbraak te vertragen. Desondanks proberen mensen steeds opnieuw de grens over te komen.

Mensenrechtenorganisaties eisen regelmatig van de VN en de EU om druk op Spanje uit te oefenen, opdat “migranten” een asielaanvraag kunnen indienen in plaats van uitgezet te worden.

Video:

 

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Europa, EUSSR, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Marokko, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Spanje, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Ceuta: 220 Afrikaanse “vluchtelingen” breken door de grens (+ video!)

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Mensenrechtenorganisaties eisen regelmatig van de VN en de EU om druk op Spanje uit te oefenen, opdat “migranten” een asielaanvraag kunnen indienen in plaats van uitgezet te worden.

  Ik vind dat deze mensenrechtenorganisaties daar helemaal gelijk in hebben.
  MAAR daar deze clubjes allemaal gesoepsidieerd worden dan ook het totale onderhoud van de mensen waar ze zich zo voor in spannen aftrekken van deze soepsidie.
  Het grote voordeel daarvan is dat deze organisaties dan hun eigen broek en die van hun beschermelingen op moeten houden, wat na verloop van tijd het einde betekend van deze gutmenschen- organisaties.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Een slechte zaak! In plaats van ze oppakken en weer uitzetten, wordt gekeken of ze recht hebben op asiel.
  Toe maar, ook hier weer een dikke 200 ‘vluchtelingen’ die kans zien op Europese bodem terecht te komen. Nu het hen gelukt is zullen er nog veel meer een poging wagen. Europese grenzen zijn zo lek als een mandje. Werden alle illegalen uitgezet, dan was het hoogstens een kwestie van veel tijd en geld voor de eerste opvang. Maar deze ‘geluksvogels’ zullen wel zorgen dat ze in de illegaliteit verdwijnen. Die duiken later elders in Europa (Duitsland) weer op.

  Like

  • Guardiacivil zegt:

   Niet helemaal waar wat je hier zegt, de Guardia en Police National screenen meteen de documenten op valsheid, op copieën en op uitstaande strafblad. Daarna gaan ze direct in de opvang en wacht een uitzetting. Spanje heeft onlangs vorig jaar een Juridisch gat dichtgespijkerd met Marokko en kunnen ze dus terug gestuurd worden naar herkomst. De beelden die wij zien op Spaanse tv laat niets te wensen over, er wordt hardhandig opgetreden tegen grensoverschrijding, zowel van beide kanten door politie. En soms zitten ze twee dagen boven op het prikkeldraad tot ze er af vallen. Mensenrechten, hoor je weinig in Spanje, wel protest vanuit Brussel en de EU.

   Like

 3. danny zegt:

  ah circus apenheul is ook weer in volle gang, zie ik.
  De dompteurs moeten deze ‘apen’ maar eens heel goed gaan temmen en terugsturen naar waar ze vandaan komen, met de boodschap beter niet meer terug te komen, dat het dan wel eens anders af kan lopen.
  Want wij willen ze hier niet.
  Gaan deze ‘apen’ iets voor onze economie betekenen.
  Nee die gaan met behulp van de policor de staatsruif leegroven.

  Al draagt een aap een trainingspak, of Armani pak, en heeft hij de nieuwste I-Phone, het is en blijft een lelijk ding.
  Zal sylvana niet leuk vinden.
  Klaag me dan maar aan als je durft sylvana.

  Like

 4. Gek dat ik 10 jaar geleden al tegen mijn kinderen gezegd heb, dat de tijd zal komen dat wat van ons is zo ais je huis, dit met hand en tand zal moeten verdedigen.

  Liked by 1 persoon

 5. Mary zegt:

  En het Europese volk zal juichen als rechts aan de macht komt, valt er niks meer te halen, gaan ze weer naar hun jungle.

  Like

 6. Alwine zegt:

  Dit zijn geen vluchtelingen meer, maar bezetters.

  Liked by 1 persoon

 7. terex zegt:

  32 ” misbaksels ” lichtgewond ?? Ze hadden ze allemaal zwaargewond kapot moeten schieten. Gewoon afknallen als wild want zo gaan ze ook door de straten. Nu nog hopen op een langdurig verblijf in een land naar hun keuze maar straks gaan ze plunderend en rovend door de straten om de mensen van hun bezittingen te beroven en om de vrouwen en kinderen te verkrachten.

  Like

 8. SeeMore zegt:

  Op een efficiënt gebruik van een .50 blijkt nog steeds een taboe te kleven.
  Waarom zijn weerkorpsen eigenlijk bewapend?
  Zou voor mij ook stukken eenvoudiger zijn om zo’n “VMBO drop-out” in elkaar te rammen indien zij mij staande zouden willen houden 🙂
  Geen opleiding noch ambitie… Kom bij de politie.

  Liked by 1 persoon

  • danny zegt:

   Nee, dank je.
   Mij zal je niet zien bij korps slapjanussen, zonder mandaat.

   Met gemiddeld vmbo -niveau en te veel allochtonen en een corrupte leiding.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @danny: 20.02. uur, op 2/11. En dat is veroorzaakt met name door de Partij van de Arabieren, alias Partij van de Afgrond, alias de Partij van de Armoede! Met hulp van de even verrotte CDA en VVD, en D66 kliek!

    Like

 9. Steven zegt:

  Ze moeten al die DEBIELE mensenrechten voor asieleisers buiten de EU afschaffen. Want dat zijn gemiddeld wel degene die door misbruik hier beroep op doen en zo hierheen komen.
  GEWOON OPROTTEN MET DAT TERING VOLK EN ERUIT SCHOPPEN EN ZONODIG AFKNALLEN!!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Dat komt gewoon GOED uit, voor: de EUSSR, de NATO, Bilderberg en de NWO! Dit wordt bewust toegelaten. En geheel LINKS is daarvoor de grootste pleitbezorger.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Wat dacht Spanje om is een paar .50 s aan te schaffen van de Guardia Civil ??

  Like

  • koddebeier zegt:

   van = voor

   Like

  • SeeMore zegt:

   Tsja… Guardia Civil is inmiddels ook gereduceerd tot een schijnvertoning.
   Heb zelf in de jaren ’60, ’70 en gedeelte ’80 in Spanje gewoond. Toen was dat allemaal wel eventjes anders. Begon al mis te gaan met de installatie van Juan Carlos. Vanaf dat moment werden de zinnen gericht op toetreding tot de EEG.
   Democratie werd geforceerd en regelgeving aangepast. Alles om in het gevlij van Brussel te komen. De PSOE heeft vervolgens het karwei afgemaakt door, geheel conform de socialistische traditie, het land definitief naar de kaloten te helpen.

   Like

 12. Rini Willems zegt:

  Nep politiek vindt prima, dat nog meer vluchtelingen in Nederland komen!
  Want hoe meer vluchtelingen betekent hoe meer belastingen!!
  Belastingen kunnen nep politiek het koningshuis betalen!
  Schoften!!!!

  Like

  • SeeMore zegt:

   Waar haalt U in Godesnaam de illusie vandaan dat méér “vluchtelingen” méér belasting zou opbrengen!?? Deze on-gewensten met migratieachtergrond 😉 kosten alleen maar bakken met geld!! Zij dragen absoluut niets bij. Dit laatste overigens in de ruimste zin des woords.

   Liked by 1 persoon

 13. Guardiacivil zegt:

  Zie mijn comment bij Cathja

  Like

 14. Rini willems zegt:

  SeeMore, je snapt niet, he!
  Veel te veel Vluchtelingen gaan voortaan in Nederland wonen en normaal leven als wij,
  dan moeten veel vluchtelingen zoals wij ook belasting betalen!
  Belasting is voor alle nuttige benodigdheden, zoals ook voor nep koningshuis!
  Politiek is een schoft! Terwijl we het nep koningshuis niet hard nodig hebben…..

  Like

  • SeeMore zegt:

   Heeft U enig idee hoeveel een “vluchteling” aan belasting betaald over een Bijstand Uitkering, Toeslagen en inrichtingskosten!??
   Nou; Niks, Nada, Noppes, Niente, Naks!!! 0 komma 0
   Snap vervolgens niet, dat U zich als “vluchteling” zijnde druk maakt over de kosten van ONS koningshuis…
   Aangezien U dermate politiek geëngageerd bent om kreten als “Politiek is een schoft!) te bezigen; Zou het stukken wenselijker zijn om die energie aan te wenden jegens het regime waarvoor U pretendeert “gevlucht” te zijn.
   Kort samengevat: In ONS land houdt U simpelweg Uw kop!!
   Mocht U politiek willen bedrijven; doe dat dan A.U.B. in Uw land van herkomst!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s