Labour parlementslid: ‘Steun’ sharia-rechtbanken en schrap ‘racistisch’ regeringsonderzoek

screenshot_117

(Door: “Fubar”)

Een Labour parlementslid heeft gezegd dat het lang verwachte regeringsonderzoek naar de Britse sharia-rechtbanken ‘islamofoob’ is en gestopt moet worden, en zij stelt voor dat het religieuze wetssysteem staatssteun zou moeten krijgen.

Voorafgaand aan de start dinsdag van het speciale onderzoekscomité van het ministerie van Binnenlandse Zaken argumenteerde Naz Shah, die ook getuige zal zijn, dat de rechtbanken “aanvullend” zijn op het Britse rechtsstelsel en dat ze simpelweg “onder-gefinancierd” zijn.

Ze beweerde ook dat leden van de moslimgemeenschap van mening waren dat het onderzoek “islamofoob en racistisch” is.

Lees verder>>>
fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, Sharia, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Labour parlementslid: ‘Steun’ sharia-rechtbanken en schrap ‘racistisch’ regeringsonderzoek

  1. Steven zegt:

    onderzoekscomité van het ministerie van Binnenlandse Zaken “Naz Shah”…….
    Tja…de NAAM zegt al genoeg..dat is een BRIT met TWEE paspoorten die er alleen maar is om de MOSSELS vooruit te helpen de boel over te nemen.
    Wanneer gaan ze dat soort mensen eens OPSLUITEN die graag meewerken een barbaarse cultuur in te voeren?

    Geliked door 1 persoon

  2. ildiko zegt:

    deze ideologie heeft meer dan genoeg bewezen waarvoor staat, dus tijd om uitgekotst te worden

    Like

  3. exmarineman zegt:

    Tja wat kun je anders verwachten van een parlementslid niet alleen met 2 paspoorten/nationaliteiten maar vooral een moslima!!! Ja het is zelfs een vrouw die hier spreekt.
    En dan hoef je je niet verder af te vragen wat zij dan eigenlijk in dat parlement/volksvertegenwoordiging doet. Want voor de islam zou zij daar helemaal niet eens mogen zitten want als vrouw hoort zij thuis te zijn/blijven. Maar als zij dan als moslima zo “vooruitstrevend is” en geïntegreerd is in de Britse samenleving, dan is het heel erg vreemd dat juist zij als vrouw, wetende dat een vrouw in de islam niets voorstelt en ook in de sharia weinig tot niets heeft in te brengen als het gaat tussen een man en een vrouw – zo voorstander is van gelijkschakeling met de heersende landelijke wetgeving en dus rechtsspraak….. Zij wil dus wel als vrouw worden gestenigd als ze toevallig een man een hand geeft en ongesluierd door het leven gaat…..

    Geliked door 1 persoon

  4. Je geloofd af en je eigen ogen en oren niet. Wat is dit ziekmakend. Ik dacht dat koningin Elisabeth mogelijk toch ook nog wel wat te vertellen had?

    Like

  5. Jean zegt:

    Zet die achterlijke labourkip samen met 5 moslims in een cel voor 24 uur wedden dat ze dan anders zal kakelen….
    Walgelijk dat dergelijk DOM TUIG ook nog betaald wordt met belastinggeld, walgelijk en degoutant.
    Opruimen dergelijk vergif incl. die zandbak bullshit want dat is nog erger dan kanker.

    Like

  6. danny zegt:

    Labour is net zo landverraderlijk als onze partij van de arabieren.
    Heel Labour hoort voor het volkstribunaal, net als heel conservative party en ook de d66 evenknie met die halve landverraderlijke Nederlander.
    Dat die Engelse dit allemaal pikken?
    Ongelovelijk, wat een slapjanussen, zijn het.

    En het Engelse establishment maar afgeven op de russen

    http://www.blikopnieuws.nl/buitenland/246357/britse-marine-houdt-russische-oorlogsvloot-in-kanaal-scherp-in-de-gaten.html

    mag die Russen wel, lekker die ‘geallieeerden’ tartte.Haha

    Ga de policar en de islam puinhoop in jullie eigen land eens opruimen, you fucking brits.

    Like

  7. Tom Hendrix zegt:

    Fijn hé, dat deze moslims STEMRECHT hebben gekregen, in Engeland, en in de rest van de klote EUSSR. LINKS heeft het voor elkaar gekregen hoor!

    Like

  8. Mirjam zegt:

    Breng haar maar meteen naar een gekkenhuis in een ander land…

    Like

Plaats een reactie