VIDEO: Als christelijke Irakezen hun kerk bevrijden van ISIS

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Irak, ISIS, Islam, islamofascisme, meningsdictatuur, Moslims, Rotzakken, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

28 reacties op VIDEO: Als christelijke Irakezen hun kerk bevrijden van ISIS

  • paulzwueste zegt:

   Dat zijn de ware Christenen.
   Geweldige mensen…!!!

   Niet die huichelaars,
   die hier in het zwart gehuld op de voorste rij zitten, terwijl ze heimelijk in de nek van de aantrekkelijke, voor hun zittende buurvrouw zitten te ademen.

   Like

 1. Duchesne zegt:

  Een les in Islam en de vrede die het brengt, uit eerste hand. Op een of andere manier gaat dit soort zaken compleet langs onze ” leiders” heen en importeerd men nog meer en meer toekomstige moordenaars in naam van het geloof. De toespraak van Poetin waarin hij de vrijlating van een asielvrkrachter van een klein kind aanhaalt zou genoeg moeten zeggen. Een volk dat zijn kinderen niet kan beschermen is ten dode opgeschreven. De christenlijke Syriers , de Jezedi en de Koerden, zij weten wat Islam betekend zodra de Islam groter is dan de andere geloven of levensvisies, dan volgt de dood.

  Waarom is het dat er hier een aantal mensen dit niet wil zien en deze stelling ls rasistisch of facistisch of xenofoob bestempeld terwijl elders de ouders de kinderen moeten begraven om precies die reden.
  Waarom liegt de pers ons voor of verzwijgt men de zaken die dit bewijzen. Waarom?

  Waarom zwijgt de politie? Waarom staan burgers niet op en schoppen ze de moslims niet de plas over terug hun zandkasteel in? Zijn we te laf of willen we eerst onze kinderen begraven?

  Waarom laten we dit gevaar zo groot worden dat we er niet meer tegen kunnen vechten?
  Waarom moeten altijd kuddes schapen verdrinken voordat iemand het hek dicht doet?

  Liked by 2 people

 2. Cathja zegt:

  Ik kan me hun ontroering en blijdschap goed voorstellen, maar ook het verdriet om hun gedode kinderen en andere dierbaren. Deze mensen hebben werkelijk heel veel verloren. Dit zijn mensen met een triest verhaal. Niet te vergelijken met de leugenachtige taal van de zogenaamde vluchtelingen, die bij honderdduizenden Europa zijn binnengekomen.
  Voor deze mensen heb ik respect. Zij zijn niet gevlucht, maar strijden voor de herovering van hun land. Ze strijden voor de bevrijding van hun dorp of stad.
  Dit zouden al die lafaards moeten doen, die liever een luxe leventje in Europa willen leiden dan hun land en familie verdedigen!

  Liked by 1 persoon

 3. wanneer geeft de publieke omroep en Sylvana Simons hier aandacht aan?

  Liked by 1 persoon

  • danny zegt:

   Doen ze niet alphons past niet in het plaatje van denk.
   Denk, die zegt voor iedereen te willen opkomen, maar feitelijk alleen maar opkomen voor moslims.

   Like

   • fleckie zegt:

    Opkomen voor iedereen? Dan wordt het tijd dat iedereen ( die eventueel Duits kan lezen, of begrijpen) op de Duitstalige site …..TANGSIR…… ..’TURKENTUM’.enz. voor zich langzaam leest, men dan misschien?… begrijpt hoe…DENK…..denkt, ( en handelt?). …

    Like

  • Assyriër zegt:

   Ik heb de NOS hierover aangeschreven.Hun antwoorden waren dat wij bijzaak waren van een bijrol en dergelijke

   Like

   • danny zegt:

    @assysier

    Past niet in het politiekcorrecte nieuwsverslaggeving van de staatsomroep.
    Zij bashen assad liever.

    Vaak haal ik het einde van het staatshoernaal niet eens meer of kijk ik helemaal niet meer naar.
    Ik hoor moe van deze leugenaars.

    Gelukkig hebben we ook Russia Today in het zenderpakket zitten.
    Die zijn wat objectiever
    .
    Gelukkig hebben we ook internet, kunnen we zelf bepalen waar we naar kijken en waar niet naar kijken.

    Like

 4. Mary zegt:

  En wij moeten ons bevrijden van de EU, VN, VS, Merkel en nog wat andere willen we binnenkort ook nog zelfs maar als autochtone Nederlander met een Joods-Christelijke of totaal geen geloof in dit land kunnen wonen willen ook wij niet door de agressieve Islamitische messentrekkers onder de voet worden gelopen, onze kinderen lopen al gevaar en dat alles door bovenstaand gajes wat dit heeft bedacht.

  Like

  • Henk.V zegt:

   Daar sluit ik mij bij aan, Mary.
   Het deed mij veel deugd deze video uit Irak op onze site te zien staan.
   Er bestaat niet zoiets als een islam dat het christen- en of jodendom als gelijkwaardig en daarom volledig acceptabel beschouwt en ook de humanisten onder ons zouden kunnen weten dat hun niet-religieuze opvattingen net zo min genade zullen vinden in de ogen van diegenen die streng naar de leer van de islam willen leven.
   Wij moeten -willen wij onze vrije, westerse levenswijze volledig intact houden- onder geen beding nog meer ruimte creëren voor wat Wilders islamisering noemt.
   Ons werelddeel is van nature niet-islamitisch van aard en dat willen wij graag zou houden.
   Iedereen die met ons in vrede wil leven zal met die wens rekening moeten houden.
   Deze opmerking is bovenal gericht aan het adres van de vijfde colonne in Brussel en haar aanhangers in de EU.. Iedereen die ons -door middel van een grootschalige immigratie politiek- van onze onze oorspronkelijke Joods-christelijke en humanistische identiteit wil beroven beschouw ik als een onderdeel van die vijfde colonne, zij die hun eigen land willen te gronde richten.
   Voor die mensen zal ik nooit enig respect opbrengen.
   Ik zal hun opvattingen altijd blijven bestrijden.

   Liked by 1 persoon

   • Guardiacivil zegt:

    En als het nodig is om ons te verdedigen dan pakken we de wapens op.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Welke wapens???

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Als anderen wapens kunnen smokkelen en drugg,s en opslaan, dan kunnen wij dit ook, genoeg te krijgen en plekken om te verbergen.

    Like

   • Duchesne zegt:

    Goed idee, alleen…..wie betaald die wapens en wie zal ze ons verkopen? Moslims kunnen ze gratis krijgen van ome Erdogan of ze word gefinancieerd door Saoedi Arabie, of door de VS of door asieleisers met een verblijfsvergunning die hier wonen. Plus het geloof, onze toekomstige moordenaars zijn verbonden door een geloof en hun sekte zet er heel duidelijke een lijn neer, ongelovigen afmaken.

    Dus mijn vraag: wie betaald onze wapens, wie zal ze ons verkopen en als iemand ze ons wil verkopen, hoe groot is de kans dat we ook iets goeds krijgen of niet gewoon beroofd worden. En stel dat je krijgt wat je vraagt, en je vervoerd het van A naar B, hoe groot is de kans dat iemand die meehelpt niet gewoon een beloning of verradersloon gaat proberen te incasseren.
    En stel dat je je wapens op een veilige plek hebt, en niemand heeft je betrapt, hoe lang zal het duren voor iemand die ervan weet er van gaat verkopen…..

    Wapens kopen is dus enorm moeilijk tenzij je actief bent in de drugswereld of je Turkse, Albanese of ander moslim ” vrienden” hebt die jou als dhimmie wel zien zitten….

    De enige weg is een wet die het recht aan de burger toekend om zichzelf te verdedigen en die de burger daartoe het recht geeft om de middelen tot verdediging aan te schaffen. Een wapenvergunning in dit land is een gunst van de overheid en geeft geen rechten tot wapenbezit of zelfverdediging, enkel de toestemming zelfbetaalde wapens en bijbehorende munutie voorhanden te mogen hebben onder strikte voorwaarden, met het voorbehoud dat men deze wapens bij oproep direct moet inleveren of straffe van het worden veroordeeld voor het plegen van een misdrijf. En zo word je dus crimineel zonder iemand ooit te hebben benadeeld, simpelweg door jezelf en je famillie te willen beschermen. En daarom kan enkel een wet die recht op wapenbezit geeft iets veranderen. En dat is wat je vrijheid mag noemen, het recht hebben een keuze te mogen maken, zonder wetten te moeten overtreden.

    Dus mijn vraag: ga je bij boeven, moslims en misdadigers proberen een wapen te krijgen tegen een hoogst waarschijnlijk groot bedrag om je te beschermen tegen deze zelfde misdadigers…..

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Geachte prima uiteenzetting, echter in tijden van nood, zoals het verzet in 1940/1945 kom je aan wapens, zijn er best wegen die op dat moment nodig zijn te bewandelen. En als de nood daar is laat ik me niet tegenhouden om weerstand te bieden.
    even een plaatje herhalen>https://ejbron.wordpress.com/2016/11/03/verdedig-je-erfgoed/

    Like

   • Duchesne zegt:

    Mogelijk….wist je dat het actieve Belgische verzet aan het einde van de oorlog bestond uit 1648 mensen, dat is het aantal ere kruizen voor actief verzet dat is uitgereikt na de oorlog. In
    Nederland lag het aantal actieve verzetsmensen nog lager, maar hier was behoefte aan helden om het imago van collaborateurs teniet te doen.
    Wapens: wat heb je eraan als je een van de weinigen bent, en wat ga je doen als je je eigen politie tegenover je krijgt? De politie was in 1940/45 zeer behulpzaam om de Duitsers te helpen, het zal met de linkse regeringen en hun moslim bazen.

    Like

   • Wachteres zegt:

    De geweren waarbij je “pief, paf, poef” moet roepen, omdat er geen kogels in zitten. 😀

    Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  Mooi om te zien hoe blij deze mannen zijn met hun kerk en religie. Triest dat veel van hun kinderen in kampen zitten of nog erger al overleden zijn. Tja de islam en dan met name de soenieten (waaronder wahabieten en de salafisten) zorgen overal op de wereld voor dood en verderf.

  Liked by 1 persoon

 6. Guardiacivil zegt:

  Te triest voor woorden.

  Like

 7. Assyriër zegt:

  Deze christenen zijn de nazaten van de trotse Assyriërs die aan de wieg van de beschaving hebben gestaan.

  Liked by 1 persoon

 8. fleckie zegt:

  ‘RAPE CULTURE ‘is de Engelse vertaling, op wiki, betr. de ‘verkrachtingscultuur’ ,waarop ik voorheen geattendeerd had, ( VERGEWALTIGUNGSKULTUR op de Duitstalige site…TANGSIR)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s