VIDEO: Welkom in de islamitische staat Duitsland

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook Amerika dient geïslamiseerd te worden en is al goed op weg. De grote schok van 9/11 is ook in Amerika al lang weggeëbd. Met de bovenstaande video dient aan twijfelende kiezers met betrekking tot Donald Trump´s restrictieve immigratiepolitiek getoond te worden wat er gebeurt wanneer aan een “No Border-politiek” zoals in Europa de voorrang wordt gegeven boven zelfbehoud, nationaal bewustzijn en gezond mensenverstand.

pi-news

De video werd door “Secure America Now” (SAN) bij het agentschap Harris Media in opdracht gegeven. SAN is naar eigen zeggen een organisatie zonder winstoogmerk met ongeveer 4 miljoen leden, die allemaal door één ding verenigd worden: ze willen Amerika beschermen. Harris Media, met zetel in Texas, maakt niet alleen reclame voor de Republikeinen, maar heeft ook al voor de Israëlische Likoed-partij en de Britse Ukip gewerkt. De Duitse systeem-pers in ieder geval is, al zijn domheid prijsgevend, helemaal overstuur vanwege deze “buitenlander-vijandige video”, die ook over Frankrijk bestaat.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, gezond realisme, Islamisering, Linkse media, VS. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Welkom in de islamitische staat Duitsland

 1. Mary zegt:

  Nee niet alleen Amerika maar de hele wereld, o.a. de EU en VN zijn al druk bezig geweest in alle richtingen buiten Europa om te verkondigen dat ze de zo genaamde “vluchtelingen” op moesten nemen. Hun bedoeling is om de hele wereld te islamiseren.

  Like

 2. Hoe moet ik hier nou nog op reageren, maakt het nog wat uit. Als je ziet dat de grootmachten hier mee door zullen gaan, tot ze bereikt hebben wat ze willen. dat is onze ondergang. Mogelijk maken de ouderen dit niet meer mee. Maar onze kinderen en kleinkinderen wel. ik moet aan een film denken van lang geleden. Die speelde zich in Duitsland af, vlak voor het uitbreken van WO II, Een joodse familie met kinderen probeerde weg te vluchten. Je zag een ouder echtpaar die opa en oma bleken te zijn op bed liggen naast elkaar hand in hand. de kinderen vroegen, of de grootouders niet meegingen. de ouders zeiden; nee, die zouden op het huis passen. Maar die oudjes hadden een vooruitziende blik, dit zouden ze niet gaan redden. En daarom hadden ze besloten er samen een end aan hun leven te maken. Toen mijn oma en opa hun huis zouden gaan betrekken in WO II, mijn moeder woonde toen nog bij haar ouders in, dus verhuisde ze mee. Later toen ik inmiddels geboren was nog in de oorlog. vertelde mij moeder mij toen ik een jaar of zeven was. Dat er in dat huis van haar ouders joodse mensen hadden gewoond. Een jong echtpaar, hij was electricien en had zijn werkplaats op de begane grond. Zijn vader was inmiddels overleden. En zijn zuster zat in Duitsland. Zij kwam gegeven ogenblik op bezoek bij haar broer en schoonzus. Totaal overstuur vertelde zij; wat Duitsland deed met zijn joodse bevolking met al zijn verschrikkingen. Dat zij met zijn drieën besloten een eind te maken aan hun leven. Dat hebben zij ook inderdaad gedaan in hun badkamer alles gedicht, zijn toen met zijn drieën op de grond gaan liggen met de gaskraan open. En zo zijn ze ook gevonden.Mijn oom was nog jong in de oorlog. hiij had een joods buurmeisje leerde kennen, zij hebben allebei moeten onderduiken in de oorlog.
  Zij woonde om de hoek, haar hele familie werd weggehaald door die stinkmoffen, een broer en ik dacht een zestal zusjes waarvan de ouste zuster een christen man had en ze had een baby’tje
  Vader en moeder alles die hele familie hebben ze weggehaald.. Wat dacht je als ik dit zou voelen aankomen mij te laten bekeren tot dat walgelijke geloof als de islam, dan maak ik er zelf wel een end aan .Want niemand zal bepalen wat ik geloof en waar ik vertrouwen in heb.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tom Hendrix zegt:

  En dit alles mogelijk gemaakt door LINKS, in Duitsland: SPD,Die Linke, en B90/Die Grünen, en laffe politiek-correcte partijen als de CDU/CSU en de FDP. En in Nederland is dat hetzelfde liedje.
  En uiteraard op bevel, van: de EUSSR, – het Vierde Rijk- Bilderberg, de Nato, Soros en de NWO!

  Like

 4. Pingback: Gebeten honden: Duitse “goedmenschen” verontwaardigd over Trump´s islamiseringvideo | E.J. Bron

 5. cefas zegt:

  De elite is uit op onze ondergang. Wat doen wij?

  Like

 6. GT zegt:

  Die Elite zullen het niet overleven, ze zullen vermoord worden, er gaat er een opstaan die jaagt ze allemaal over de kling!Maar er zullen vele mensen het leven laten meestal onschuldige mensen maar dan komt de beurt……aan de Elite ze zullen uit hun ivoren torentjes gehaald worden!
  Of waar ze zich ook mogen bevinden!

  Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s