Europese sociaaldemocraten dienen klacht in over Kroes

screenshot_146

Ruim veertig sociaaldemocratische Europarlementariërs hebben een klacht ingediend bij de Europese Commissie naar aanleiding van de affaire rond oud-commissaris Neelie Kroes. PvdA-delegatieleider Paul Tang heeft daartoe het initiatief genomen.

Omdat het gevaar van belangenverstrengeling te groot is, moet de gedragscode voor huidige en voormalige EU-commissarissen flink worden aangescherpt, schrijven de Europarlementariërs. Kroes heeft al erkend de gedragscode te hebben geschonden en zegt de consequenties te aanvaarden. “Mevrouw Kroes heeft de regels kennelijk niet gerespecteerd”, zei een woordvoerder van de Europese Commissie eerder.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
hln-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Elite, establishment, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, PvdA, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

7 reacties op Europese sociaaldemocraten dienen klacht in over Kroes

  1. Europese sociaaldemocraten dienen klacht in over Kroes, goed zo, niet omdat deze rooie rotzakken een klacht indienen tegen Kroes, maar omdat dit Crony veenlijk gewoon eens een keer op haar bek moest.

    Like

  2. Pingback: Neelie weer…! | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

  3. Tom Hendrix zegt:

    Ach, de verkiezingen komen eraan! Komen deze salonsocialisten “krokodillentranen”, plengen, om hun integriteit te tonen. Leugenaars en hypocrieten, dat zijn jullie!

    Like

  4. Dat takke wijf is nergens vies van, geldwolf.

    Like

  5. leefbarbaar zegt:

    De PvdA, die een probleem heeft met corruptie bij de VVD??
    Dat is net zo onwaarschijnlijk als dat de VVD een probleem zou hebben met corruptie bij de PvdA.

    Mevrouw Kroes heeft haar criminele loopbaan aan beide partijen te danken.

    Like

  6. louis-portugal zegt:

    Laat ze ook even naar Killary Clinton kijken.

    Like

  7. Ik ben het meestal oneens met salonsocialisten, maar in dit geval maak ik een uitzondering om deze ex-geliefde van Paarlberg eens flink aan te pakken!

    Like

Plaats een reactie