ISIS lacht: Duitsers bouwen AZC per ongeluk naast jihad-moskee, bezoekersaantallen exploderen

screenshot_11

(Door: Sybren Frederico Porfírio)

Een uiterst pijnlijke fout heeft ervoor gezorgd dat in het Duitse Frankfurt am Main waarschijnlijk nog meer kansenparels definitief gehersenspoeld zijn door de lokale haat-imam.

Oh, wat is het asielbeleid in Europa toch een daverend succes! Niet alleen laten we veel te veel mensen binnen van wie we geen flauw idee hebben wie ze nou eigenlijk zijn – nee, we helpen ze ook nog meteen een handje bij het vernietigen van onze samenleving. Het leek de Duitse vluchtelingenorganisatie wel een goed plan om een asielzoekerscentrum tegenover een moskee te bouwen. Handig, dan hoeven ze niet zo ver te lopen, vijf keer per dag. Helaas hadden de bedenkers van dit geniale plan er niet aan gedacht om eens wat informatie op te zoeken over deze moskee, de Abu-Hanifa-moskee. Hadden ze dat wel gedaan, dan hadden ze al snel afgezien van hun bouwplannen: de imam van de moskee blijkt namelijk al tijden onderzocht te worden, omdat hij regelmatig haat zou prediken tijdens zijn diensten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op ISIS lacht: Duitsers bouwen AZC per ongeluk naast jihad-moskee, bezoekersaantallen exploderen

 1. Houden die Duitsers zich nou zo dom, of zijn ze nou gewoonweg dom!!!!

  Like

  • Ongelovige zegt:

   Ze zijn in ieder geval links genoeg om dit met opzet te hebben gedaan: 86% zou Hillary stemmen, 4% Trump. De duitsers bewonderen stiekem de islam en de moslims, net zoals hun grote socialistische roerganger Hitler dat al openlijk deed.

   Like

  • Harry zegt:

   De bouw van een gebouw kost normaliter vele maanden aan voorbereidingen .
   Bodemonderzoek , bouwtekeningen , berekeningen , vergunningen , nutsvoorzieningen , etc . etc .

   Het bestaat niet dat er niemand er aan gedacht heeft dat er een moskee naast stond , er zijn vele tientallen mensen bij die voorbereidingen betrokken , allicht dat er wel één wakker was .

   Maar het zal wel net zijn als hier , het ” elitegeteisem ” luistert toch niet en ze donderen gewoon door .

   Like

 2. Wachteres zegt:

  We hoeven er niet meer aan te twijfelen dat de EU en de regeringen erop uit zijn om in Europa chaos en geweld te veroorzaken.

  Eerst radicaliserende imams toestemming geven om te [blijven] preken en dan een AZC centrum in de buurt plaatsen, zodat de nieuwkomers meteen de blijde boodschap van geweld en haat te horen krijgen.

  “De Syriëterugkeerders, ISIS-sympathisanten en ISIS-rekruteerders” die “de Duitse grondwet niet erkennen” en dus levensgevaarlijk zijn voor onze samenleving worden niet uitgezet, maar als ze terugkomen worden ze vertroeteld.

  De EU-waanzin heeft zijn top blijkbaar nog niet bereikt. Eén ding is zeker, hier kunnen we niet meer spreken van naïviteit, maar wel van zeer kwaadaardige opzet van onze ‘elite’.

  En een ieder die op de EU stemt is mede verantwoordelijk voor alles wat ons nog te wachten staat en dat zal geen vredevolle toekomst zijn.

  De islam is vrede, zeker. Maar er is pas vrede als hij de volledige zeggenschap heeft.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres: 23.19. uur, op 3/11. Hoef ik niets meer aan toe te voegen. Prima reactie.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 3 november 2016 om 23:19

   [quote] We hoeven er niet meer aan te twijfelen dat de EU en de regeringen erop uit zijn om in Europa chaos en geweld te veroorzaken. [/quote]

   Zo is dat! Alles verloopt volgens plan en daarom heeft het geen zin om te demonstreren, petities te ondertekenen, enz., enz. Referenda zijn eveneens zinloos, want er wordt niet naar geluisterd (HÈ, MARK?) en gaan stemmen, levert alleen maar iets op voor degenen die op de linkse zooi stemmen.
   Zelfs grote mohammedaanse terroristische aanslagen zouden in dit land niets veranderen omdat die aanslagen juist uitstekend passen in de plannen van de graaiende ‘elite’ die ons beschouwt als slaven van wie het grootste gedeelte dient te worden uitgeroeid (NWO).

   Sorry mensen, mooier kan ik het niet maken. Nederland is – met medewerking van de rooie ratten aan het bewind – de veilige uitvalsbasis van de mohammedaan. Hij weet dat hij hier tot het uiterste wordt verwend en gefaciliteerd en dat wil hij graag zo houden, terwijl hij binnen afzienbare tijd de rest van Europa verwoest.

   Het enige wat we kunnen doen, is de stommeling, die dit alles niet wil inzien, blijven waarschuwen door o.a. hier te reageren.

   Heer Bron doet goed werk en verdient ons respect voor zijn tomeloze inzet.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Tistochwat: 12.32. uur. De laatste zin, is absoluut waar. De rest van de reactie waardeer ik ook.

    Like

 3. fleckie zegt:

  Wie gelooft dat er een zogenaamde fout is gemaakt bij het bepalen van een lokatie voor iets dergelijks,(tegenover een ander gebouw, met aanzuigende kracht, ) hoort bij de onnozelaars thuis.

  Like

  • elisah zegt:

   Het zal een mengeling zijn van de incompetente mensen die op posten zitten waar ze niet functioneren en de kwaadaardige mensen die de boel expres saboteren en verzieken.

   Like

 4. Jan zegt:

  Kunnen er dus zo terecht: Iran claims it’s sending elite fighters to infiltrate US, Europe
  http://www.foxnews.com/world/2016/11/02/iran-claims-its-sending-elite-fighters-to-infiltrate-us-europe.html

  Like

 5. ISIS lacht: Duitsers bouwen AZC per ongeluk naast jihad-moskee, bezoekersaantallen exploderen. Tja welke Duitse knuppels opdracht hebben gegeven om voor hun exotische vrienden uit het Midden-Oosten zo’n haat-tempel te laten bouwen zijn mijns inziens géén naïeve dwaze Duitsers maar weten donders goed waarmee ze bezig zijn. Het is m.i. gewoon beoogd beleid wat keurig naar de verwrongen beleidsregels van het Brusselse asiel en immigratie beleid worden uitgevoerd. Merkel heeft nog steeds de touwtjes stevig in handen, net zoals hier in Nederland, waar de democratisch gekozen regering het zelfde megalomane beleid uitvoeren, meestal ging bijna zonder slag of stoot de bouw of de komst van nieuwe AZC’s door.

  Like

 6. Witte raaf zegt:

  Hoezo per ongeluk!?

  Like

 7. BertG. zegt:

  Ze denken werkelijk dat iedereen zo achterlijk is als een deur.
  Dus toen alle “vluchtelingen” daar binnen zaten, viel het zomaar iemand op dat er haathut naast zat.
  Zo van, krijg nou toch wat, hebben jullie gezien wat er hier naast zit?
  Nee, niks gezien verder, jij wel.

  Like

 8. Bas zegt:

  Ongelofelijk. ”De kat op het spek binden”. Wat een stelletje sufferds.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Dat per ongeluk, moet zijn: expres!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s