Migrantencriminaliteit: En wie beschermt de Duitsers?

screenshot_1

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

De migratiecrisis gaat gepaard met een enorme toename van criminaliteit. Merkel´s open grenzen en de Duitse knuffeljustitie zijn ook een uitnodiging voor criminelen.

contra-magazine

Terwijl de Duitse pers zwijgt, moeten we er via de Britse pers achter komen wat er allemaal aan de hand is in de “bonte republiek. Zo schrijft de “Daily Mail” onder verwijzing naar cijfers van de Duitse binnenlandse veiligheidsdienst (BKA) dat het aantal door migranten gepleegde delicten in Duitsland in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar in het eerste halfjaar van 2016 met bijna 40% naar 142.500 delicten is toegenomen.

In totaal, aldus een ander bericht, vonden er vorig jaar meer dan 200.000 door migranten gepleegde delicten plaats. Als deze tendens zo aanhoudt, zouden dat tot het einde van het jaar 2016 vermoedelijk nog tot 300.000 delicten kunnen worden die door immigranten en mensen op doorreis gepleegd worden.

Met het oog op deze cijfers moet je je afvragen wie überhaupt de Duitsers nog beschermt tegen zulke criminele immigranten, temeer daar de Duitse knuffeljustitie en de van bovenaf verordende laksheid van de politie tegenover deze personenkring immers bijna een uitnodiging vormt. Bij veel zogenaamde “bagatel-delicten” wordt immers sowieso al gezegd “vergeet u het maar, zoiets onderzoeken we helemaal niet meer, omdat dit de moeite niet loont”. Dat betekent echter ook: de criminaliteitsstatistiek geeft een volledig vertekend beeld en de cijfers zouden nog duidelijk hoger moeten liggen.

Natuurlijk, niet iedere migrant is automatisch een crimineel, maar diegenen van hen die crimineel worden, mogen zich erop verheugen steeds opnieuw met fluwelen handschoenen aangepakt te worden. Zoiets als een duidelijk “Stop! Zo gaat dat niet!” bestaat in Duitsland gewoon niet. Van de kant van de politiek, de politie en justitie schijnt men er te bang voor te zijn om het “racisme-etiket” opgeplakt te krijgen. De Duitsers echter mogen de gevolgen van deze ideologische onderworpenheid dragen, evenals die migranten, die proberen zich aan de wet te houden. Het kan gewoon niet zo doorgaan.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Migrantencriminaliteit: En wie beschermt de Duitsers?

 1. Ongelovige zegt:

  En in Kopenhagen zijn een aantal kroegbazen bij de politiekers gaan klagen dat de politie hen niet beschermt tegen de ‘sharia-patrouilles’, die hun cafés bekladden en de klanten intimideren.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En (wie beschermt verder) de Belgen, de Fransen, de Italianen, de hele bevolking van Europa? NIET de vieze, verraders der politiek, verzameld in dat duivelshol, te Brussel, bekend onder de naam: EUSSR! En LINKSE POLITICI samen met verraders van liberale, en christendemocratische snit, verkopen ons daar voor minder dan “dertig zilverlingen”. Judasloon, daar doet dit politieke schuim het voor! En dan nog hele massa’s kiezers die juist op deze landverraders blijven stemmen. Zo rolt dat hiero!

  Liked by 2 people

 3. Lijkt wel of de Duitsers een verlamd afweer mechanisme hebben, ze lijken wel catatonisch.

  Like

 4. Jan zegt:

  Aydan Özoguz van de islamofiele SPD en tevens, ‘integratiegedeputeerde’ (!): Je kunt huwelijken van minderjarige niet zo maar allemaal verbieden want dan komen die meisjes in een sociaal isolement, worden niet meer onderhouden, worden onterfd en moeten terug naar Verweggistan.

  http://www.zeit.de/politik/deutschland/2016-11/aydan-oezoguz-integrationsbeauftragte-kinderehen

  Like

 5. elisah zegt:

  Het lijkt voor de Duitsers wel op een soort boetedoening voor hun verleden.

  Like

  • fleckie zegt:

   Een ‘schuldbewustzijnscomplex’ daar ‘ lijden’ ze waarschijnlijk onder. ( in ons land willen ‘gekleurden’ ons ook zoiets opdringen,, ondanks dat de schuld, vroeger , bij hun eigen rasgenoten,..EN…de slavenjagers,…ARABIEREN/MOHAMMEDANEN….lag/ligt)…..Wat de Duitsers betreft, kan men denken’ WEHRT EUCH DOCH GEGEN DIESE …BARBAREI ‘!.und die Deutsche VERRATER die das moglich machen, sowie…….mit ihr Geschwatz( uber Bilder in einer Kirche an zu sehen, oder Lieder zu singen, in einer Kirche, ( als ob dah HELFEN wurde)

   Like

   • paulzwueste zegt:

    De waarheid is dat de Duitser vindt dat hij geen recht heeft om als Duitser te bestaan.
    Dat recht heeft hij verspeeld door het gedrag van de generaties die NAZI’S waren gedurende de 2e wereldoorlog.
    Het verleden van de overledenen van zijn land is niet te dragen voor de hedentijdse Duitser.
    Van daar uit de uitspraken van politici die vinden dat de “Duitser” moet uitsterven.
    Van daar uit het gedrag van Merkel als de Duitse vlag wordt getoond.
    Deze zelfvernietigingsdrang kan heel ver gaan en nog lang duren en kan alleen door het ervaren van geweld door ’n vijandelijke partij veranderen in het besef te willen overleven.

    Like

 6. Republikein zegt:

  Het zal ze 400 miljard gaan kosten.

  Like

 7. Steven zegt:

  En wie beschermt de Duitsers?…Nou..NIEMAND. En als je jezelf verdedigd dan wordt je VERVOLGD!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s