Minder PvdA: Wilders is voorzichtiger en meer politiek correct dan Samsom

screenshot_142

(Door: Paul Cliteur)

‘Sommige PvdA’ers komen in hun bewoordingen nodeloos kwetsend over en zijn niet erg constructief’

Er is de laatste tijd veel te doen over de uitspraak van Geert Wilders “minder, minder, minder Marokkanen”, zoals gedaan op 14 maart 2014 tijdens een verkiezingsbijeenkomst in Den Haag. Maar waar veel minder aandacht voor bestaat is over een andere uitspraak die hij heeft gedaan tijdens dezelfde bijeenkomst, namelijk dat hij ook minder PvdA wenste. Dat brengt ons op het vraagstuk wat verantwoord is in politieke verkiezingsretoriek. Politieke retoriek heeft uit de aard der zaak, denk ik, een generaliserend en daarmee een niet helemaal verantwoord karakter. Toch is het ook weer niet te vermijden dat die generalisaties worden gedaan.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

20 reacties op Minder PvdA: Wilders is voorzichtiger en meer politiek correct dan Samsom

 1. Toch horen deze debatten in de politiek uitgevochten te worden en niet in de rechtbank, dat vind ik een NSB gedrag. Kijk maar naar Engeland hoe het daar aan toe gaat en in Japan, vlogen ze elkaar in de haren. Wat ze hier doen is gewoon kleinzielig.

  Liked by 1 persoon

 2. Erik zegt:

  Ben je buiten het policor dan wegen je woorden anders, mag je niet zeggen wat de correcte wel mogen. De media, de politici en justitie vinden het correct om Wilders te stigmatiseren.
  Hiermee proberen ze geweld uit te lokken tegen Wilders in de hoop hem uit te schakelen, zo vals en achterbaks zijn de tegenstanders van de mening van veel Nederlanders.
  Het eeuwig gelijk van de linkse politiek, media en rechtsysteem is het gevaar voor de democratie, de rechtorde en de vrijheid van meningsuiting.
  Het policor stimuleerd zelfs tegenstanders, om via aangifte, het verstoren van demonstraties en het monddood maken van een andere mening.
  Hiermee overtreden ze de wetten die we met ons alle dienen te gehoorzamen.
  Er heerst een groot onrecht in ons land die wij gaan rechtzetten door de onderdrukte, besmeurde en bedreigde heer Wilders te kiezen om dit onrecht aan te pakken.
  Geen ander verdiend het om straks als getuigen in de rechtbank zijn bedreigers, smaders en lasters afgevoerd te zien worden naar de cel of het land van herkomst.
  Nog even en dan is het einde van het tijdperk links, de EU en de NWO.

  Like

  • Anneke zegt:

   Democratie…zo democratisch is ons systeem niet (meer). Eigenlijk nooit geweest, ook dit systeem zal het begeven. Net als het communisme en het kapitalisme….dit zijn twee voorbeelden.

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Aardige mamoeure van Paul Cliteur, maar met te beweren, dat Geert met ‘minder PvdA in ieder geval níet “minder ABOUTALEB bedoelt, gaat hij ècht wel een beetje kort door de bocht:
  Iedereen kan weten, welke bedenkingen hij koestert tegen Aboutaleb -en terecht. Ik geloof niet, dat hij in deze met de goegemeente zit mee te jubelen van: “Oh, wat een goeie, geïntegreerde, verstandige, GEMATIGDE moslim is dit toch! Die mag blijven!”

  Liked by 1 persoon

 4. Ik wil meer, meer, meer Nekschot!

  Liked by 2 people

 5. Thoth zegt:

  Oh… de verdediging van Cliteur mag niet op het net worden gezet : NOS en RTL hebben sowieso journalistieke afweging hadden gemaakt niet live te streamen. Wat toevallig weer hè, bananen republiek.

  Liked by 2 people

 6. Guardiacivil zegt:

  Hoe je het ook wendt of keert het blijft een gemiereneuk binnen de Nederlandse Staat die er onderuit wil komen met een proces als deze om duidelijk te maken ” kom niet in ons vaarwater en stoort ons niet in onze dubbele agenda “, want dan krijg je problemen met ons.
  In het verleden is dit al vaker voor gekomen, zie de processen tegen Willem Oltmans.

  Liked by 1 persoon

 7. danny zegt:

  Maar dhr. Wilders is niet politiek correct genoeg in de ogen van de policor.
  Hij moet en zal kapot gaan in hun ogen.
  Nee, hoor de policor gaat sneller kapot dan zij denken.
  Een behoorlijk deel van de bevolking, kan het bloed van de policor wel drinken.

  http://nos.nl/artikel/2141141-wilders-zette-niet-aan-tot-discriminatie.html
  Geheel eens met dhr. Cliteur.

  In van zijn boeken heeft hij zich al eens uitgelaten over dit onderwerp.

  Liked by 1 persoon

 8. danny zegt:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/11/theo_tolt_in_zijn_tombe.html

  De staatsomroep streamt het wildersproces niet live vandaag.
  Ze zeggen dat ze technische problemen hebben.
  Lol .Wie gelooft dat.

  Durven ze niet met mensen als Cliteur, die zijn niet politiek correct genoeg voor onze ‘vrinden’ van de staatsomroep.
  Goh wat het is toch allemaal weer doorzichtig als wat.
  Hahhaha.

  Liked by 1 persoon

 9. leefbarbaar zegt:

  Dat niet alleen, de linxe media zorgen er ook voor de PVV-ers streng gescreend worden, wat hun verleden betreft.
  Hoe anders bij de linxe kerk zelf, daar kan iedereen knoeien en graaien zo veel hij / zij wil, zonder dat er echt ophef over komt.
  We kennen natuurlijk de honderden linxe politici die naadloos van baan naar baan rollen, ook al zijn ze betrapt. Dit doet het vertrouwen in de politiek geen goed natuurlijk.
  Zo heeft D66 tegenwoordig meerdere wethouders met een strafblad op het pluche.
  Terwijl meneer Wilders vervolgd wordt voor minder, minder en minder.
  En nog een dingetje, wie misdaden pleegt namens de linxe kerk, krijgt geen strafblad, vraag maar aan Samsom, Duyvendak, Klijnsma en Bussemaker.
  Wie iets doet als rechtse activist moet de bak in.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  En ik wil minder,minder, en nog veel minder PvdA.

  Like

 11. Terwijl bejaarden verpieteren jaagt Maxima Nederlands belastinggeld erdoor in dure Australische winkel. Dat is Evita nu eenmaal gewend om lekker luxueus te shoppen een setje sexy lingerie en een zwoel parfumerietje om de Koninklijke Kroonkurk een geweldige nacht te geven daar hebben ze toch gewoon recht op om even lekker te ontspannen na al deze Koninklijke plichtplegingen. Begrijp niet dat er zoveel ophef en selectieve verontwaardiging over wordt gemaakt, dit Staatsbezoek met daar aan gekoppelde handelsmissie levert toch in eerste instantie véél méér op dan die kleine inkopen (Kuch)…

  Quote 500 – Lollige video van Koning Willy en Max aan het shoppen in Dubai
  Plus: Wat zijn de Oranjes waard?

  De rijkste man van Nederland, Randstad-oprichter Frits Goldschmeding, heeft in een jaar tijd een kwart van zijn vermogen zien verdampen, door een kwakkelende beurskoers. Toch staat hij nog steeds onbetwist bovenaan in de Quote 500, de lijst van Nederlandse rijken, met een vermogen van 3,5 miljard euro. Dat heeft het zakenblad donderdag bekendgemaakt.

  Omdat de Quote 500 twintig jaar bestaat, is eenmalig gekozen voor een lijst met duizend rijksten. Op nummer 1000 staat violist André Rieu, met een vermogen van 25 miljoen euro. Dat zit volgens Quote vooral in zijn instrumenten, waaronder een Stradivarius uit 1732. >>>> http://media.tpo.nl/2016/11/03/quote-500-lollige-video-koning-willy-en-max-aan-shoppen-dubai/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Adriaan.

   Wederom leuke video-story waarin het stupide bestaansrecht van de oranjes nog maar weer eens helder en klaar wordt neergezet.
   Duidelijk is hoe in en in triest die hele situatie is.
   In het leven gehouden door ’n duister netwerk van belanghebbenden die zich met zijn allen ver boven ons verheven voelen.
   Wat voor mij ook heel duidelijk is, is dat dit ’n aflopende zaak is.
   Naar mijn mening weten die oranjes dat ook en proberen ze er nog eens alles uit te halen wat er in zit. Compleet met broedsel dat op 18-jarige leeftijd al reservekoningin is.

   Liked by 1 persoon

   • Prima verwoord Paul, er is geen speld er tussen te krijgen, je bevestigt het het idee wat al decennia lang in mijn hoofd spookt over de bestuurlijke elite. Het is alleen verdomd jammer dat er niet veel mensen rondlopen met dezelfde instelling en ideeën.

    Groet

    Like

 12. Aegolius cs zegt:

  Als er al sprake is van (politieke) monniken, dan ook gelijke kappen!

  Like

 13. danny zegt:

  http://nos.nl/artikel/2141189-advocaat-van-wilders-wraakt-rechter-zaak-ligt-stil.html

  Schitterend dit!

  Die rechter Rens was wel heel erg vooringenomen tegen dhr. Cliteur, dus terecht dat ze gewraakt wordt.
  Toppie Knoops!
  Frustreren dit onzinnig politiekproces!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s