“Vluchtelingen” trekken van Wallonië naar Vlaanderen omdat ze “willen werken”

screenshot_145

Meer dan een derde van alle ­erkende “vluchtelingen” in Wallonië vertrok het afgelopen jaar naar Vlaanderen of Brussel. Dat blijkt uit cijfers van het Agentschap ­Integratie & Inburgering.

nieuwsblad-be

Niet alleen vanuit Wallonië, maar ook vanuit Limburg en de kleinere Vlaamse steden en gemeenten is een ware volksverhuizing aan de gang richting de centrumsteden. In Vlaanderen zijn Brussel, Antwerpen en Gent sterke aantrekkingspolen voor “vluchtelingen”, maar Antwerpen steekt erbovenuit. Het aantal erkende “vluchtelingen” groeide er in anderhalf jaar tijd van 739 tot 3.083, vier keer zoveel dus.

De “vluchtelingen” zoeken in de grote steden vooral aansluiting bij hun lotgenoten en hopen daar sneller een huis en werk te vinden. Maar volgens de Vlaamse VDAB, die voorlopig amper “vluchtelingen” over de vloer krijgt, zijn ze beter af in de kleinere steden. “Zolang ze zich tevergeefs moeten focussen op het zoeken naar een huis, krijgen wij ze niet aan het werk”, klinkt het daar.

Bron:
www.nieuwsblad.be
(h/t “classified”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, België, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

46 reacties op “Vluchtelingen” trekken van Wallonië naar Vlaanderen omdat ze “willen werken”

 1. Ja. je kan ook te veel hooi op je vork nemen.

  Liked by 1 persoon

 2. Ongelovige zegt:

  Ze willen gewoon in grote islamitische nederzettingen wonen, met daarrond linkse goedmensen, want die ook worden aangetrokken door grote steden, want ‘daar is altijd iets te doen, en er is veel diversiteit’.

  Like

 3. Karen zegt:

  Haha gevoel voor humor hebben ze in ieder geval wel, ze willen werken. Natuurlijk dat geloven we meteen.

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  zo lang ze een huis zoeken krijgen we ze niet aan het werk, woehaa, je meent het niet, ze willen samen met de andere asielzoekers de wijken overnemen

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  In de kleinere steden vallen de gekleurde parasieten teveel op, dus lastiger om in te breken, te stelen en roven van de autochtone bevolking!! Van werken hebben de luie booslimflikkers nog nooit gehoord, hier is toch alles gratizzzzzzzzzzzzzzz voor ze!!

  Liked by 1 persoon

  • In de kleinere steden en dorpen lopen ze eerder kans om door de jongens uit de buurt even met de klomp tot de orde geroepen te worden. En misschien worden ze niet gehinderd bij het plegen van zelfmoord in de nok van een hooischuur of diep in een dorsmachine. Dat geeft trouwens geen vrijbrief voor de stedelingen om maar ongeremd hier naartoe te verhuizen want we hebben het hier net zo min op stadse dan op anderlanders.

   Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Het zijn in wezen zulke bescheiden mensen.
   In de grote steden vallen ze minder op en kunnen ze in grote aantallen samenhokken met hun eigen soort omdat ze dan in alle rust kunnen integreren.

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk, willen ze werken. En dat werk bestaat uit; in de moskeet liggen 5 keer per dag, overvallen plegen op de ongelovigen- want wij zijn, apen, honden en varkens, voor de islam- en bedreigen van iedereen die iets anders is dan moslim. Allemaal mogelijk gemaakt, door de verraders van de politiek, die steun verlenen en verleenden aan: De Resolutie van Straatsburg, en Het Coudenhoven-Kalergiplan.

  Liked by 1 persoon

 7. martin zegt:

  Werken?? Ze hebben in hun eigen land nooit een zak uitgevoerd. En nu wil het hier opeens gaan werken?? Ga toch weg man. Achter hun uitkering aangaan. Dat is hun werk.

  Liked by 1 persoon

 8. Guardiacivil zegt:

  Kortzichtigheid van de Belgen om dit toe te laten. Moet veel meer inzet op controle van valse paspoorten en andere papieren zijn zodat minstens 2/3 terug gestuurd kan worden.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Je ziet het niet zo duidelijk.
   De Belgen zien dat wat anders als Nederlanders.
   In België moet het eerst echt helemaal uit de hand lopen alvorens ze tot actie overgaan.
   Maar dan pakken ze ook ècht goed door.
   Ik zie de Rijkswacht alhier bij elke staking, bij het minste of geringste nog staan met machinepistolen in de aanslag, en in Nederland maar schande roepen.

   Dat is wel wat anders dan in Nederland, alwaar de regering al jaren geleden alles heeft voorzien door talloze wetten te bedenken die echter nooit ten uitvoer kunnen worden gebracht…omdat er altijd wel een groepje eigenwijze Hollanders met hun vinger in de lucht staat te wijzen dat dat ècht niet kan.
   Terwijl ze die arme allochtonen de tranen drogen en foto’s met hun kindertjes er op uitdelen.
   Ja, en dan kan het ook niet. Dat is toch duidelijk.

   Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Brexit ???

  Lees dit eens !

  The government must consult parliament before invoking Article 50, the High Court has ruled.

  The court ruled that Prime Minister Theresa May does not have the authority to use the Royal Prerogative to invoke the EU divorce process.

  The Lord Chief Justice has ruled that the government’s arguments are “contrary to fundamental constitutional principles of the sovereignty of parliament”.

  He added: “The court does not accept the argument put forward by the government. There is nothing in the text of the 1972 Act to support it.”

  UKIP’s interim leader Nigel Farage said:

  “I worry that a betrayal may be near at hand. Last night at the Spectator Parliamentary Awards I had a distinct feeling that our political class, who were out in force, do not accept the 23rd of June Referendum result.

  “I now fear that every attempt will be made to block or delay the triggering of Article 50. If this is so, they have no idea of the level of public anger they will provoke.”

  Speaking on BBC Radio 5 Live, he added that he feared Britain was heading for a “half Brexit”, and warned he would return to frontline politics if Britain had not left the EU by 2019.

  “We are heading for a half Brexit…. I’m becoming increasingly worried.

  http://www.breitbart.com/london/2016/11/03/government-must-ask-parliament-trigger-article-50-high-court-rules/

  Like

  • Aegolius cs zegt:

   De rechter heeft een Salomonsoordeel uitgesproken in het onderhavige en het referendum niet naar de prullenbak verwezen. Wel dat het raadgevend referendum niet zonder passeren van parlement door de regering onomstotelijk uitvoerbaar kan worden geacht.

   Liked by 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @joopklepzeiker: 14.17. uur, op 3/11. Ook ik ben er niet gerust op, Joop. Ik zie de politieke clan, der conservatieven, in staat een Balkenendje te plegen, en gewoon door te gaan met de communistische EUSSR.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Tja , Tom ik denk ook niet dat een zorgvuldig opgebouwd en uitgevoerd plan zich laat frustreren door een lullig referendum .
    Maar veel zal afhangen wat er in de USA staat te gebeuren .
    Die verkiezingen zijn ook van wezenlijk belang voor Europa .

    Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Eens gehoord/gelezen dat van de nieuwe schoolkinderen in Antwerpen er maar 3 of 4 Vlaams spreken, de rest …. Over een paar jaar nog 2 ofzo.

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Reparatie van een vlüchtelings vakkracht !

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  UIteraard ben ik weer zeer negatief over die positieve mensen.
  Misschien krijgen ze in Vlaanderen hun uitkeringen wat gemakkelijker???

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Ze komen hier niet om te werken. Geen enkele vluchteling die werkelijk vlucht voor zijn leven, vlucht met de gedachte dat hij werk gaat zoeken in een ander land. Daggg…

  Like

 14. Pieter zegt:

  Lekker bij elkaar klitten is geen werkwilligheid te noemen.

  Like

 15. Steven zegt:

  Ze verhuizen naaar de grote steden waar véél lotgenoten en hopen op een huis en werk.
  Tja…om juist NIET aan het werk te komen zou ik ook verhuizen naar een stad waar al duizenden werklozen parasieten zitten..dan is juist de kans het grootst om NIET aan het werk te worden gezet door de gemeente. In die kleine dorpen is de kans het grootst dat ze iets moeten gaan doen voor hun uitkering.

  Like

 16. terex zegt:

  Het is werkelijk waar niet te geloven dat ze zo’n artikel plaatsen in welk blad of courant dan ook. Ze weten toch dat dat vieze uitschot er alleen maar op uit is om Europa te ontwrichten en om de ruif met zijn allen schoon leeg te vreten. Voor de Europeaan wordt alles minder en minder en hun krijgen maar meer. Werken ?? Die teringlijders weten niet eens wat het is. Lekker lamballen de hele dag.

  Like

 17. Ze zullen wel allemaal naar Nederland komen als ze horen dat hier alle formulieren altijd ingevuld en al klaar liggen.

  Like

 18. Inderdaad Breinbrouwels, ze hoeven bij ons alleen nog een kruisje te zetten dan is alles voor elkaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s