‘België te ver gegaan bij antiterreur-maatregelen na aanslagen’

screenshot_15

België is volgens een rapport van Human Rights Watch (HRW) dat vrijdag is verschenen te ver gegaan in het nemen van antiterreur-maatregelen na de aanslagen in Parijs en Brussel.

De organisatie noemt sommige maatregelen die België trof nodig, maar zegt dat zes wetten te vaag zijn geformuleerd. Ook heeft onnodig politiegeweld een negatief effect op de Belgische moslimgemeenschap, stelt het rapport.

De mensenrechtenorganisatie documenteerde 26 gevallen van gewelddadig of discriminerend gedrag van de politie.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, België, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mensenrechten, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op ‘België te ver gegaan bij antiterreur-maatregelen na aanslagen’

 1. Golden Girl zegt:

  we moeten de moslimgemeenschap wel goed behandelen hoor, als de politie niets doet krijgen ze kritiek, doen ze wel hun plicht o.a burgers beschermen is ook weer niet goed

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Geweld tegen terroristen kan nooit grof genoeg zijn.

  Liked by 1 persoon

 3. elisah zegt:

  Heeft die fake-organisatie niets iets zinnigers te doen, in al die landen waar systematisch de mensenrechten met de voeten getreden worden?

  Liked by 1 persoon

 4. Drs.P. zegt:

  Fuck the HRW, is ook een VN-NWO-demonen organisatie en alleen maar bezig met bevoordelen van booslimratten. Trouwens, naar de vermoorde en onderdrukte christenen in het midden Oosten heeft deze nsb-club nog nooit een poot uitgestoken. In gaza-pallywood vervoeren ze zelfs moordenaars met ambulances om te ontkomen na een aanslag.

  Liked by 1 persoon

 5. Hoe kan je nou in deze tijd te ver gaan. Een terrorist kan niet ver genoeg gaan bij zijn aanslagen moeten er altijd zoveel mogelijk slachtoffers zijn. Moet die moslim gemeenschap zelf maar iets doen. Dit wordt in de naam van hun (geloof?) gedaan. Die aanpak kan na mij mening niet hard genoeg zijn. Dan weten ze dat tenminste als ze nog eens iets willen flikken.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De HWR had liever gezien, dat ze thee gingen drinken met de halsafsnijders.

  Like

 7. Elena zegt:

  Ik word onpasselijk van die HRW gedrochten ….hoe durven ze?
  Mensen die het plan hebben of sympathisanten zijn van hoofdafhakkers die onschuldige mensen doden.. …dat zijn geen mensen, hoeven dus als zodanig niet behandeld te worden.
  Die HRW is evenzo’n walchelijk cluppie als dat mosselcluppie UNESCO.
  Opdoeken die misselijke onrechtvaardige mossel kudtcluppies.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Persoonlijk beken ik hierbij eerlijk, dat ik gewild had, dat ik bij enige van die “uitwassen” aanwezig was geweest:
  Wat zóu het me goed gedaan hebben!

  Like

 9. Cathja zegt:

  We kunnen niet vér genoeg gaan in de strijd tegen de islamisering van Europa! We moeten ons niets aantrekken van de kritiek van het HRW. Men zou moeten begrijpen dat om terrorisme tegen te gaan de ‘goeden’ onder de kwaden moeten lijden.
  HRW zou ik graag wat vaker horen als het gaat om het systematisch uitroeien van christenen, wereldwijd, maar ook over het oprukkend antisemitisme. Joden voelen zich steeds meer bedreigd in Europa, en dat alleen al zou een belangrijk thema moeten zijn voor HRW.

  De moslimgemeenschap in bescherming nemen laat tegelijkertijd de autochtone bevolking in de steek.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Het subsidie vreters groepje Human Rights Watch (HRW) bijt de hand die ze voert !!
  Stop alle subsidies en giften aan dat stel linkse idioten die door hun onbenulligheid een ongewenste bijdrage leveren aan de onveiligheid in Europa !!

  Like

 11. Jean zegt:

  Het optreden door de Belgische politie tegenover islamitisch krapuul is nog veel te slap om er koffie van te maken, dadelijk scherp geschut gebruiken is de boodschap. Als dat krapuul zich niet wil aanpassen aan onze normen en waarden dan de zweem erover.

  Like

 12. Thom zegt:

  In België zijn ze gruwelijk te ver gegaan niet alleen volgens Human Right Watch maar ook volgens mij, want ze hebben die jihadistische terroristen in leven gelaten.

  Like

 13. SeeMore zegt:

  Weet U wat mij telkens zo opvalt aan onze vermeende “democratie”…
  Het zijn telkens de marginale minderheden die hún wil op weten te leggen aan een overgrote méérderheid!! Hoe “democratisch” is dat??
  Hier in Nederland heeft men dit tot in het extreme doorgevoerd.

  Like

 14. Jan zegt:

  Vreselijk, moslims vermoorden Belgen en moslims zijn vervolgens in het vizier van de politie. SCHANDALIG!
  (net die jankende Molukkers die weer zaniken over de treinkaping, maar dat zullen zij inmiddels wel van die geitenneukers hebben geleerd. Flinks zeuren en het schip met geld komt er aan)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s