Hünfeld: oproep aan verhuurders om woningen voor “vluchtelingen” ter beschikking te stellen

screenshot_30

Hünfeld in het oosten van de Duitse deelstaat Hessen.

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Met een oproep appelleert de stad Hünfeld aan verhuurders om geschikte woningen voor “vluchtelingen” ter beschikking te stellen. Op dit moment krijgen veel “vluchtelingen” hun papieren of ze erkend worden als “asielzoeker” of een subsidiaire bescherming als “vluchteling” krijgen. Deze mensen, waaronder veel families met kinderen, moeten daarom de gemeenschappelijke onderkomens verlaten en zoeken naar geschikte woningen, waarin ze tijdelijk of ook voor vast kunnen wonen. Uiteraard worden ook de voorbehouden en zorgen van de autochtonen aangesproken, maar dan komt onmiddellijk het voorstel om deze de baas te worden, gewoon elkaar leren kennen. Tot zover de korte samenvatting van de oproep.

politikstube

Wellicht hebben de problemen van de “vluchtelingen” om een woning te vinden ook iets met hun volledig andere levenswijze en mentaliteit te maken? Misschien zijn ze te luidruchtig, vooral ´s nachts tot ver na middernacht, zodat andere huurders de slaap niet kunnen vatten, vooral diegenen die ´s morgens vroeg opstaan en naar het werk moeten om het asiel-rondom-zorgeloos-pakket draaiende te houden? En wat gebeurt er wanneer andere personen zonder toestemming mee in de woning trekken? En wat gebeurt er wanneer de woning niet zo gebruikt wordt zoals men dat van een huurder verwacht en zoals dit is vastgelegd in het huurcontract (bijvoorbeeld geen open koken zoals thuis)? De kans om deze mensen desnoods uit de woning te krijgen, zijn vermoedelijk nul? En in het ergste geval moet men zich daarvoor als verhuurder ook nog in het openbaar rechtvaardigen?

Privéwoningen zullen meestal – uitzonderingen daargelaten – in een mum van tijd geruïneerd en onbewoonbaar zijn? De voorbeelden Bromskirchen en Rechenberg laten zien wat de verhuurders voor ervaringen moesten opdoen, vooral bij de afwikkeling van de schade.

Is er ooit een oproep aan de verhuurders gedaan om woningen voor Duitse gezinnen en sociaal zwakken ter beschikking te stellen? Autochtonen vinden sinds jaren geen betaalbare woningen en deze tot op hoge leeftijd goed verzorgde politici en kerkvertegenwoordigers spelen de globale mensenvriend. Nul empathie voor autochtonen? Woonruimte voor “vluchtelingen” hoogste prioriteit? Selectief sociaal denken!

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Hünfeld: oproep aan verhuurders om woningen voor “vluchtelingen” ter beschikking te stellen

 1. delamontagne zegt:

  Achh,….uiteindelijk vinden ze allemaal wel onderdak !

  ALLEMAAL ……………………….?

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Nou, daar is dus voor elk weldenkend (lees: Realistisch) mens maar één antwoord op:
  VAL DOOD!!!!

  Geliked door 3 people

 3. tinekevanschagen zegt:

  Het moet Godverdomme niet mooier worden.
  De eigen kinderen maar tot hun 40ste bij pa en ma laten wonen?
  Moeten wij nu ook al onze huizen af gaan staan?
  Deze lui een beetje hoeren ,snoeren en taxi rijden en onze huizen inpikken!
  En NIEMAND snapt dat de burgers op scherp staan?
  Het kan niet anders als op een burgeroorlog uit lopen.
  We worden tegen elkaar op gezet door een stelletje volslagen idioten.
  En de “gelukzoekers” lachen ons vierkant uit!

  Like

 4. Of zak door de stront mag ook Theresa.

  Like

 5. Erik zegt:

  The bigest ripoff ever.

  Like

 6. fleckie zegt:

  Ons uitlachen doen ze zeker, vooral als ze ons hun zieligheidsverhalen ‘opgedist’ hebben, en hun komedie-spel ten beste gegeven hebben.( maar ze zijn en blijven een ‘sluimerend gevaar’).

  Like

 7. fleckie zegt:

  In de tuinen van burgemeester en wethouders etc. kunnen ze als ‘ voortrekkers’ eventueel een pre-fab-Woning neerzetten, om dit als voorbeeld te geven.

  Like

 8. Er zijn inmiddels ook miljoenen Nederlandse vluchtelingen die als een speer weg willen uit hun huidige woning, uit een buurt waar alleen nog op een plein wordt verkracht zonder met hoofdlap en het huisvuil van de 10de verdieping over het balkon wordt gepleurt. Je leest af en toe nog wel eens wat. Het leuke is dat de Nederlandse vluchteling, als ie een andere woning heeft gevonden, er telkens achter komt dat zijn voorganger om dezelfde redenen weg wilde als hij.

  Like

  • De witte verhuisliefhebbers zullen toch nog wel de schuld van die (Zakkenw)asscher krijgen dat er gettovorming ontstaat. Want als de Boze Witte Man gewoon blijft wonen en zich niet zo aanstelt blijft de buurt mooi multi.

   Like

 9. Jan zegt:

  Ik vraag mij af waar dat smerige linksvolk het gore lef vandaan haalt. Er moeten beslist koppen rollen onder hen voor deze idiotie eens tot een eind komt.
  Linksvolk zegt altijd dat het opofferen van miljoenen goed is als het doel wordt bereikt. Dus bij deze, maar nu de rollen omgedraaid.

  Like

 10. Als ze nou beginnen met de autochtoon zijn huis uit te zetten, dan hebben ze tenminste flink wat om uit te delen. De rest is niet belangrijk. Anders slikken ze maar die Drion pil. dan zijn ze snel uit hun lijden verlost.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Een familielid van mij woonde – jaaaren gelden al – in een appartement met een boven- en beneden verdieping. Ideaal met die kinderen.

  Tot er allochtoontjes kwamen wonen. ’s Nachts lawaai van kinderen die stokken over de verwarmingsbuizen trokken, lawaai op de galerijen, Bloed dat in de badkamer naar boven kwam, omdat er elders ‘geslacht’ werd..

  Van ellende verhuisd naar een eensgezinswoning.,.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  En de eigen bevolking mag “onder de brug”, gaan slapen. Wat boeit dat de zogenaamde “goeddoeners”, van de politiek, en de kerken. Het zal hun niet treffen. Merkel, cum suis, zullen er ook GEEN in huis nemen. De politiek is volkomen rot!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s