Seksschandaal in Deens asielcentrum: medewerksters vergrijpen zich aan jongens

screenshot_27

Directrice Sisi Eibye is op staande voet ontslagen.

(Bewerkt door: Eric Belsack)

In Denemarken is een onverkwikkelijk seksschandaal aan de oppervlakte gekomen. De directrice van een asielcentrum voor niet-begeleide minderjarigen is op staande voet ontslagen nadat minstens twee personeelsleden zich zouden vergrepen hebben aan enkele bewoners. Dat meldt het radiostation Radio 24syv.

Het schandaal in het Børnecenter Tullebølle-centrum in Langeland was volgens de radiozender al maanden aan de gang. Erger nog: minstens drie leden van de beheerraad, onder wie directrice Sisi Eibye, waren op de hoogte van de seksuele uitspattingen.

Op foto’s en videobeelden zou bovendien te zien zijn hoe een medewerkster orale seks had met minstens één bewoner. Met een andere minderjarige had zij geslachtsverkeer. Volgens het politieverslag, dat dateert van juni jongstleden, werden drie jongens uit het centrum seksueel misbruikt.

Lees verder>>>
(h/t A.H.)
hln-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", asielwaanzin, Denemarken, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Seks, verloedering. Bookmark de permalink .

22 reacties op Seksschandaal in Deens asielcentrum: medewerksters vergrijpen zich aan jongens

 1. E.J. Bron zegt:

  Ik vind de term “seksueel misbruik” hier absoluut niet van toepassing. Ik denk veelmeer aan “seksueel gebruik” met wederzijdse instemming. De “niet-begeleide minderjarigen” zullen het vast en zeker niet als misbruik hebben opgevat, maar zich zeer waarschijnlijk zonder enig bezwaar oraal hebben laten bevredigen door de medewerksters.

  Geliked door 4 people

 2. tinekevanschagen zegt:

  nou,die drie jongens zullen daar beslist geen trauma aan overhouden,
  maar mijn hemel wat een vieze slettebakken die wijven!
  Ze zijn nog te duur voor een zieken bon!

  Like

 3. elisah zegt:

  Welke minderjarigen?

  Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  Bert.
  Ik vind de term “seksueel misbruik” hier absoluut niet van toepassing. Ik denk veelmeer aan “seksueel gebruik” met wederzijdse instemming.

  Voorlopig zijn het dan nog steeds minderjarigen, vluchteling, Moslim, of wat dan ook.
  Anderzijds zou het ook zo maar kunnen zijn dat deze jeugdigen gaan denken dat het zo hoort, wat natuurlijk ook niet de bedoeling is want dan komt verkrachting om de hoek kijken.
  Veel jeugdigen zijn nou eenmaal niet slimmer.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk der Niederländer: 20.08. uur, op 4/11. Precies, deze jongeren- met misschien moslimachtergrond- worden natuurlijk zo bevestigd, in hun opvatting, dat alle Deense vrouwen, gek zijn op seks met hun.

   Like

 5. wim zegt:

  Ik denk ook dat het met wederzijds goedvinden was. Dachten die ‘dames’ van de opvang die arme ‘vluchtelingen’ een dienst te bewijzen, krijgen ze andere lui over zich heen:) En wat die leeftijden betreft, sommige vluchtelingen blijven wel erg lang ‘kind’. In het artikel staat trouwens dat die ‘kinderen’ er regelmatig op uit trekken om aan hun trekken te komen:)
  Ondertussen smullen de welkomgekkies hiervan: “Kijk die perfide Denen eens. Zooo slecht!”

  Like

 6. Lee zegt:

  En hoeveel van die ‘jongeren’ hadden al een snor/baard en vervallen tanden?
  Daarnaast, wat E.J. Bron zegt: 4 november 2016 om 20:03
  Geen misbruik, maar gebruik. Je ziet het ook vaak in ttbs klinieken. De verzorger/psycholoog die een relatie krijgt met een meervoudig verkrachter/moordenaar. Klassiek.

  Like

 7. Golden Girl zegt:

  gaan de jongens een klacht indienen of vonden ze het wel lekker ? ze denken nu waarschijnlijk dat elke Deense vrouw dit doet, heeft die Sisi ook meegedaan, die ziet eruit als of ze ook wel een lekker jong ventje wil, kunnen de jochies een claim indienen en krijgen ze € 15.000 mee, stomme wijven zeg

  Like

 8. Bas zegt:

  Dit moet professioneel gezien worden. Hier was natuurlijk sprake van een seksueel- ontsnapping spel met hulp het kader, om het vluchtverhaal van bepaalde cliënten beter in kaart te kunnen brengen. Hierbij gaat men dieper in gesprek met de asielzoeker over ‘waarom’ hij asiel aanvraagt.

  Geliked door 2 people

 9. Goh, dat hadden die jongens niet verwacht, dat ze seksuele voorlichting zouden krijgen. Die ze gelijk in praktijk mochten brengen.

  Geliked door 2 people

 10. Drs.P. zegt:

  Hahahahahahaha, links draaiende debiele welkoms gekkies die hun gerief niet bij een autochtone man kunnen krijgen omdat die ze niet moet, dus daarom lopen die slinkse slettenbakken en nsb-hoeren met welkomsborden en tegelijk met een natte muts verlangend naar een beurt van een smerige minderjarige proleetvolgeling van ergens rond de 35!!

  Geliked door 3 people

 11. Ongelovige zegt:

  Dom van die vrouwen. Hadden moeten beweren dat ze verkracht waren, iedereen zou hen geloofd hebben.

  Like

 12. piet travestiet zegt:

  Daarom pakte die 15 jarige jongen een metalen buis.
  die wilde ook orale seks haha.
  Waarom tref ik zoiets nou nooit….

  Like

 13. GT zegt:

  Die wijven moeten ze onder een ezel binden!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s