VIDEO: Boze Wilders-advocaat slaat terug

screenshot_26

Rechtbankverslaggever Saskia Belleman heeft de normaal zo rustige Geert-Jan Knoops (foto) zelden zo boos gezien als vandaag. Knoops vindt het “absurd” en “respectloos” dat officier van justitie Bos zei dat een Wilders-proces zonder wraking geen Wilders-proces is.

Bekijk HIER de video

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t Elena)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Justitie, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

50 reacties op VIDEO: Boze Wilders-advocaat slaat terug

 1. Theresa Geissler zegt:

  “On-vooringenomen proces….” Waarbij ze de schofterige, suggestieve opmerking van die vent de revue laten passeren, zeker!
  Een grof schandáál is deze hele vertoning en niets anders!!!!

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Wilders zal niet voor haat zaaien en discriminatie veroordeeld worden.
   Dat zal eenvoudigweg niet mogelijk zijn.

   Wij wanhopen wellicht… omdat wij nog steeds onder de indruk zijn van die “rechterlijke macht”.
   Maar zelfs die rechterlijke macht zal rekening moeten houden met de democratische rechtsgang.

   Zoals ik al bij het begin heb voorspeld zal blijken dat dit proces niets meer of minder zal blijken te zijn dan bangmakerij, pesten en haat zaaien, uitmondende in vrijspraak.
   Weliswaar zal men proberen de schijn te wekken dat Wilders constant nodeloos de grenzen van het recht opzoekt en daardoor de samenleving onrustig maakt, maar als ze dat zullen proberen zal Knoops (indien hij nog advocaat van Wilders zou zijn…) daar klein hout van maken.

   We zullen zien..

   Like

 2. tinekevanschagen zegt:

  Wat een arrogantie die rechtbank
  hun hebben de opdracht dat Geert moet hangen!
  Knoops gaat hier een hele zware dobber aan krijgen!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Als men die LINKSE BOEVENTRONIES van de rechters ziet, dan ga ik al over mijn nek. De RECHTSTAAT NEDERLAND, is dood, morsdood! LINKS mag bepalen wie er vervolgd mag worden, en wie niet. En schurken zoals Demmink, Riessen, e.v.a. die veel hatelijkere opmerkingen, of weerzinwekkende praktijken hebben gedaan, laat men lopen.

  Liked by 1 persoon

 4. wauso zegt:

  Hier een gedeelte van mijn verhaal waarbij ik het einde zoals het nu staat te gebeuren reeds voorspelde:
  In vertwijfeling komt nu hun laatste ultieme zet. Men sleept U voor het Gerecht. Ik zeg U al bij voorbaat Hr. Wilders wat na de uitspraak de gedachtegang van onze Jan en zijn eega Truus zal zijn. Lang Leve Koning, Keizer, Admiraal Wilders !!! Hoeveel waarde denkt U, dat wij moeten schenken aan een ‘NepProces’, dat in gang wordt gezet door een ‘NepParlement’, die aan de macht willen blijven door indoctrinatie door een ‘NepMedia’. In dit Circus lopen alleen maar ezels rond. Wauso gaat U daarom nu een advies geven, dat nog niemand U gegeven heeft. Als U naar de Rechtszaal gaat neem dan enkel kinderen mee. U stuurt Uw advocaat naar huis. U stuurt Uw getuigen naar huis. En U doet vervolgens Uw eigen verhaal. U bent immers voor ons Koning, Keizer, Admiraal. U legt uit, dat U niet andermaal veel geld wil steken in een onzinnig Circus Proces, dat enkel ten doel heeft om U te beschadigen. U legt hen uit, dat U enkel alles doet om de toekomst voor deze Nederlandse kinderen te garanderen. En als andere partijen andere doelstellingen hebben, dan is dat hun keuze. Als het de keuze van andere partijen is om Nederland te islamiseren, dan mag U daartegen toch wel zeker in verzet komen en in Uw bijdrage roepen of het wat minder…minder…minder…kan.
  .
  Gehele verhaal: https://examplewordpresscom33104.wordpress.com/2015/11/21/koning-keizer-admiraal-voor-geert-wilders-buigen-ze-allemaal/

  Liked by 1 persoon

 5. Harry zegt:

  Kennelijk hebben de ” heren ” geleerd van het vorige proces .
  Ze laten zich niks meer zeggen of aandoen .
  Ondanks het gedrag van die zuignap die zich zo negatief over Wilders uitgelaten heeft , laten ze haar gewoon zitten .

  Waar is de gerechtigheid ?

  We hoeven nu ook niet veel illusies meer te koesteren over de eerlijkheid van het proces .
  Jammer dat wij Nederlanders te gemakzuchtig , te lui en te laf zijn om massaal de straat op te gaan en die corrupte rotzakken de strot dicht te knijpen .

  Arme Wilders !

  Liked by 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Slechtste scenario:

  Geert Wilders in de gevangenis, Hillary Clinton president van de VS…
  De mohammedaan lacht zich lek en bestormt de hele wereld.
  Voorlopig kan ik er niet vrolijker door worden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tistochwat, sorry, maar ik geloof echt, dat het tijd is om je even direct toe te spreken:
   Beheers je; maak het niet erger dan het is!
   Geert kómt niet in de gevangenis, niet hierdoor, en of Clinton het haalt, moeten we nog zien, nu de FBI zich er in gemengd heeft!
   Met over de rooie raken en mekaar aansteken, bereiken we absoluut niets; het verziekt hooguit de sfeer, omdat sommigen zich dan meer in paniek aan één figuur gaan vastklampen -Poetin bijvoorbeeld- zodat een ander zich kan bèrgen, als hij daar één kritisch woord over zegt!
   Dat wil uiteindelijk niemand, jij toch ook niet?
   Wacht nou rustig de verdere ontwikkelingen even af, want met doem-scenario’s komen we niet verder.

   Liked by 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Theresa Geissler 4 november 2016 om 21:12

    Ik hoop dat jouw positiviteit het wint van mijn pessimisme, Theresa…
    Heb jij het goede ooit zien winnen? 😦

    Liked by 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Oh, jawel! Behalve bij het eerste Wilders-proces, ook nog bij dat andere, waar….-hoe heete die knul ook alweer?- werd vrijgesproken voor zijn uitspraak: “Arabieren zijn fervente kontenbonkers.” Weet je nog?
    Het is nou allemaal wat beroerder, dat zie je wel aan Raffie”s zaak, maar ook voor de Rechterlijke Macht geldt nog steeds: Tot hier en niet verder: “Das gesunde Volksempfinden,” weet je wel?
    We moeten het er op aan laten koen – Knoops heeft wat dat betreft groot gelijk- en als ze over de schreef durven gaan, moeten we doodgewoon de straat op!
    Jammer, dat die lamzakken van Pegida NL alleen de or-ga-ni-sa-tie een faire kans geven: Ik had er wel wat speechteksten tegenaan weten te gooien, dat wéten jullie hier nu! En ik weet nu zeker, dat ik het kán ook!
    Maar ja, misschien zou een ander wel over de drempel worden getrokken in het uiterste geval: -Raf, bijvoorbeeld. En ik weet mijn woorden wel te kiezen, hoor; mij pakken ze niet!
    Hè, mocht het zo ver komen, dan heb ik er gewoon zin in! En dat is GEEN bluf, dat verzeker ik je!
    Maar ons gewonnen geven moeten we NOOIT doen!

    Liked by 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 4 november 2016 om 21:12

    Met jouw instelling ben je niet te verslaan! Ik heb een hoge pet van je op.
    Maar dat had je vast al eerder gemerkt.
    Ik heb momenteel al mijn energie nodig voor mijn vader, die qua dementie-vorm in een hel (in zijn hoofd) leeft. Ik heb eigenlijk helemaal geen energie meer over voor mezelf.
    Vandaar ook mijn ‘donkere’ commentaren hier, die niet zijn bedoeld om anderen te ontmoedigen…

    Bedoel je nu dat je ook speechteksten voor anderen zou willen gaan schrijven?
    Dat is eigenlijk wel een goed idee omdat je alles buitengewoon goed onder woorden kunt brengen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat,13.33u: Nou, Tis’, dat is een goeie vraag!
    Want kijk, als je zoiets g e v r a a g d zou worden, door deze of gene, is dat op zichzelf natuurlijk best wel vererend; op zo’n verzoek hoeft niemand in principe nee te zeggen.
    Maar waar je voor zou moeten oppassen, is volgens mij, dat het niet “in de plaats ván” zou moeten komen. Want dan loopt tenslotte de spreker weg met de aandacht voor de energie, die JIJ er in gestoken hebt.
    En dat zeg ik toch: Laat ieder voor zichzelf maar zoveel mogelijk zijn eigen teksten schrijven en ze ook zelf brengen, dan heeft men elkaar dát tenminste niet te verwijten. Zou mij tóch de beste oplossing lijken voor alle partijen.
    Maar ach, laten we realistisch blijven: Tot nu toe heeft nooit iemand me iets in die richting gevraagd -om dezelfde reden, denk ik.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 5 november 2016 om 16:05

    [quote] Want dan loopt tenslotte de spreker weg met de aandacht voor de energie, die JIJ er in gestoken hebt. [/quote]

    Hmmm, ja daar zit wat in. Maar als er dan duidelijk bij gezegd zou worden dat JIJ de schrijver van de speechtekst bent? Het mag uiteraard niet zo zijn dat anderen met jouw veren gaan pronken.
    En jij moet natuurlijk ook je eigen teksten kunnen brengen. Ik hoop dat je daar binnenkort ruimschoots de gelegenheid voor zult krijgen.
    Iemand met zó veel vuur in zich, MOET dat gewoon mogen en kunnen doen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Je kunt dat nóg zo duidelijk zeggen, maar ik betwijfel, of het in de praktijk wel tot de mensen doordringt.
    Heb jij wel eens gehoord van die bizarre, maar steengoeie popgroep uit de jaren ’80, “The Sparks?”
    De kern werd gevormd door wee broers, Russell en Ron Mael, die met drie andere, wisselende muzikanten optraden, Russell als de zanger van de groep en Ron als de ‘toetsenman,’-die echter wèl het gehele oeuvre had gecomponeerd. Ooit bracht hij er een door hem bedachte videoclip over uit, die onder meer de broers liet zien, toe ze nog kinderen waren en óók al samen muziek maakten -volgens die clip. Ze brengen daar -in de vaste taakverdeling- iets ten gehore voor een op bezoek zittende tante, die er helemaal lyrisch van is, na afloop Russell kust en omhelst……terwijl verder niemand let op dat introverte jongetje achter de piano, dat niet alleen de muzikale begeleiding -het moeilijkste werk- op zich genomen heeft, maar óók nog eens alles heeft gecomponeerd! Daar staan de mensen automatisch niet bij stil en echt kwalijk is ze dat niet te nemen: Zo gaat dat nu eenmaal. De aandacht is voor de zanger/spreker.
    Daarom is het ook maar het beste, dat eenieder zorg draagt voor zijn eigen teksten, zo veel mogelijk, althans. Dat is echt de eerlijkste gang van zaken.
    Evengoed hartelijk dank voor je uiterst bemoedigende bijval: Doet bepaald goed na de nodige sneren van de zijde van een zekere JK.
    Inderdaad hoop ik, dat ik de kans nog krijg.

    Liked by 1 persoon

   • Republikein zegt:

    De Klep denkt ook: this town is not big enough for the both of us.
    K heb je reeds eerder uitgenodigd voor ghostwriter.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Republikein: Hé ja: “This town ain’t big enough for the both of us!”
    Heel goed!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 5 november 2016 om 23:09

    Ik krijg (sinds gisteren) die melodie niet meer uit mijn hoofd:

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistichwat, 11.35u.: Sinds gisteren? Goh! (Léés je dat, @Republikein?)
    Nou? hoe voelt dat nou? Is dat hinderlijk, of is het, heel misschien, óók een beetje een hulpmiddeltje om éven op andere gedachten te komen?
    Je moet er wel van hóuden, natuurlijk, maar let eens op die knappe compositie-techniek!
    En kijk, daar heb je het nou: Rússell brèngt dit -of lijkt dit op het eerste gezicht te brengen- waardoor het publiek het nummer automatisch aan hèm koppelt, maar het is toch Rón, die het bedacht heeft! -En zeker driekwart van het publiek vergeet dat.

    Liked by 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    En deze, Tis’, vond mijn vader -die natuurlijk absoluut niet met dat soort muziek was opgegroeid, maar wèl enig muzikaal gevoel had- óók erg mooi:

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 6 november 2016 om 12:33

    Ik had gewoon last van een beetje “perseveratie”, het niet kunnen loslaten van een melodie. Dat is erg hinderlijk als het om een melodie gaat die je lelijk vindt, maar in dit geval ging het om melancholie n.a.v. een mooi nummer.

    Deze spreekt me ook erg aan:

    En sommige composities van Queen, zoals deze:

    En deze (knappe vent trouwens, die drummer):

    Tot slot:

    Ik had geen speciale voorkeur voor een bepaalde popgroep.

    We dwalen wel érg af van het topic. 😉

    Liked by 1 persoon

 7. Fred zegt:

  Ik heb er maar èèn woord voor.
  Freisler.

  Liked by 3 people

  • kruisridder zegt:

   Freisler was op sommige punten nog beter dan deze rechterskliek.

   Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    Ow, Dan zou je toch echt de geschiedenis in moeten duiken.
    Ik zeg niet dat het rechtssysteem hier werkelijk goed is maar om te stellen dat het er slechter mee gesteld is als ten tijde van Freisler dan neem Ik toch aan dat je een en ander gemist hebt.

    Like

 8. Witte raaf zegt:

  Zal toch niet gebeuren dat Geert de rechtzaak gaat verliezen met een evt veroordeling aan zijn broek of erger.
  Knoops heeft er in ieder geval geen vertrouwen meer in!
  Zou een mooie manier zijn om hem politiek gezien buitenspel te zetten natuurlijk,ik weet niet of je een veroordeling mag hebben als je een politieke carrière/premierschap ambieert
  maar kloppen doet dit natuurlijk van geen kant!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als je in de naaste toekomst een bijzonder onrustige samenleving wil creëren moet je doen wat u suggereert.
   Wilders veroordelen, en hem daardoor het recht ontnemen de PVV verder te leiden… door middel van een uitspraak, die bovendien lijnrecht staat op het democratisch recht van Vrijheid van Meningsuiting en Vrijheid van Expressie, zou een regelrechte aanleiding zijn voor burgerlijke ongehoorzaamheid, gevolgd door ernstige ongeregeldheden.

   Like

 9. Ron zegt:

  Elianne van Rens.
  Onthoud die naam, schrijf de naam op de lijst van namen van verraders. De foto is op internet te vinden. Ook goed onthouden.

  Ook de rest van die rechters en die officier van justitie mogen op die lijst komen.

  Like

 10. ildiko zegt:

  Erdogan met zijn grote ego en machtsmisbruik of onze D66 rechters zijn een en hetzelfde.

  Like

 11. tonnie van swaay zegt:

  Ik vind het waardeloos wat ze doen moet je kijken wat voor trammelant er over maken dat rechten zooitje daar die moeten ze ook voor de te in gooien vooral die kale die in het midden zit achterlijke gek opruimen die vent

  Like

 12. Fred zegt:

  En wàt gebeurd er als Hr. Knoops het bijltje er bij neer gooit?
  En wàt gebeurd er als Geert te kennen geeft absoluut geen nieuwe advocaat te zoeken en ook niet meer voor deze, naar zijn mening, vooringenomen rechtbank te willen verschijnen.
  En wat voor impact zou het hebben als hij deze hele gang van zaken vergelijkt met wat vroeger in de oude Sovjet Unie met politieke processen gebruikelijk was en heden ten dagen nog steeds in het “socialistische” Noord-Korea een normale gang van zaken is.
  Bij deze rechtbank met hun bevooroordeelde rechters zal het geen indruk maken maar bij het gewone volk? Om met de internationale media maar niet te spreken.
  Deze rechters zouden eens heel goed over zichzelf na moeten denken.
  Heel goed.
  En hetzelfde geldt voor het OM.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Exact: We moeten het er op aan laten komen; ik snap het best!!!

   Like

  • Ron zegt:

   Ik hoop de dag mee te maken dat die rechters elke dag met dezelfde beveiliging over straat moeten als Wilders zelf.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Inderdaad: vooringenomen. En dat is hun grootste achilleshiel/fout. Ze, de hele groep die aanwezig is in deze rechtszaak, van officier van justitie tot aan de rechters, kunnen hun emoties en visie wat betreft deze ‘zaak’ om en over Geert Wilders, niet beheersen. Ze zijn te zeer gefocust op de persoon zelf en niet op waar het hier om draait: de uitspraak die hij heeft gedaan. Dit maakt hun van rechtswege zwak en niet in staat tot het komen en spreken van een op feiten en Nederlands recht gebaseerd oordeel over waar het hier nu werkelijk om dient te gaan in dit proces: de uitspraak van Geert Wilders en niet de persoon zelf. Ze zijn té subjectief bezig, en gooien de objectiviteit overboord. Dit maakt dit proces niet rechtmatig en zou het eigenlijk nietig moeten doen verklaren.

   De uitspraak van de officier van justitie, is hiervan een voorbeeld en bedoeld om de visie van de rechters (maar ook voor het publiek), voor zover dit nog mogelijk is, meer in het negatieve te beïnvloeden. Hij oppert dat Geert Wilders ‘wraking’ als een stokpaardje gebruikt binnen de rechtspraak en dat hij deze ‘actie’ als strategie al van hem verwachtte, wegens eerdere inzet hiervan. Wraking komt veel voor in de rechtsgang.
   Wraking mag gebruikt worden, door welke ‘aangeklaagde’ ook, want het is een wettelijk inzetbaar criterium om de rechtsgang eerlijk te laten verlopen, als dit wettelijk gelegitimeerd is door bepaalde gang van zaken. De officier weet dit, want hij dient de wet te kennen, maar speelt bewust op de persoon Wilders, niet op het onderwerp. Hij heeft zich daarmee te kijk gezet en dit ‘gebeuren’ vormt, samen met de uitspraak van de gewraakte rechter, al twee ‘incidenten’ die vooringenomenheid duidelijk laten zien. Het is het wachten op nog een paar en dan is dit proces nietig.

   Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Mirjam.
    In feite heb je helemaal gelijk met je stelling dat dit proces nietig kan worden verklaard door elkaar opvolgende rechterlijke en juridische missers.
    Toch geloof ik daar in dit specifieke geval niet in.
    Dit proces gaat door tot het bittere einde.
    Men zal er uit halen wat er uit gehaald kan worden, door het OM, gesteund door linkse rechters, maar het zal onherroepelijk uitmonden in een vrijspraak voor Wilders.

    Wilders alleen zonder advocaat kan ik me in deze zaak, die te politiek beladen is, niet voorstellen.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Ja Paul, dat is ook zo. Eigenlijk kan de hele Nederlandse staat niet onder een vrijspraak van Geert Wilders uit, anders maken ze zich ongelooflijk belachelijk, want ze hebben in feite geen rechtvaardige poot om op te staan. Alles wat ze Geert verwijten, heeft al iemand vóór hem ooit gezegd. Het is alleen omdat het Geert is, dat ze doorgaan met hun machtsmisbruik. Maar ze hebben in werkelijkheid zelf geen notie of benul hoe ze dit tot een, voor hen, waardig einde kunnen brengen, waarin ze hun gezicht niet zullen verliezen.

    Geert is niet een nationaal, maar inmiddels een internationaal persoon en beroemdheid. Dus dit proces wordt met argusogen door de hele wereld gevolgd en daarom is het meten met twee maten voor hen dan ook geen optie. Het is straf of geen straf, dus schuldig of niet schuldig. En omdat schuldig betekend ongelofelijk voor schut staan voor de hele wereld, zullen ze uiteindelijk voor onschuldig gaan. Maar in de tussentijd willen ze toch op hun strepen staan en Geert in ‘suspens’ houden, door het hem niet makkelijk te maken en de zaak te vertragen. Met deze ‘tactiek’ willen ze van dit gebakken lucht proces, nog enigszins de indruk wekken dat de aanklacht zeer serieus is en ook zo door hen behandeld wordt, maar in feite zouden ze dit ‘akkefietje’ onder normale omstandigheden, met niet zo’n bekende verdachte nog niet een tot een proces hebben laten komen, maar gewoon als een uitspraak zien die iedereen had kunnen maken.
    De enige rechtvaardige uitspraak is niet schuldig en dat weet de hele wereld.

    Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Mij lijkt dat het een psychlogisch spelletje is wat Knoops en Wilders spelen om de publieke opinie nog meer achter zich te krijgen

   Like

 13. Spel moet alleen nog gespeeld worden, maar het end is al bekent.

  Like

 14. Elena zegt:

  Zou toch lachen zijn als de heer Knoops het bijltje erbij neergooit,
  Wilders niet meer naar de zitting gaat….die linkse huichel malloten zoeken het maar lekker zelf uit.
  Men kan Wilders geen boete of gevangenisstraf opleggen…dus al is het met grote tegenzin..VRIJSPRAAK !.

  Citaat…..
  Waarom luistert RT niet naar de Russische president die herhaaldelijk heeft gezegd dat de rechtsstaat in Amerika en het Westen niet bestaat.
  Poetin heeft gelijk. Amerika en hun vazallen (dus ook Nederland) zijn geen rechtsstaten. Niemand is veilig voor de overheid.

  http://alwareness.com/fema-kampen-komen-nu-snel-dichterbij/

  Like

 15. Republikein zegt:

  Angst.

  Like

 16. topsporter zegt:

  Er moet me iets van het hart. Ik kan me niet voorstellen dat de vrouw van deze man, die zich officier van justitie noemt, de lul van die lul verdraagt. Die man zit uitermate smerig in elkaar.

  Like

 17. ildiko zegt:

  Als de Nederlanders alles pieken dan straks ze geen rechters, geen ministers geen politie , geen onderwijzers enz post meer mogen beklemmen. Dan dooft het licht totaal.

  Like

 18. Aegolius cs zegt:

  De notabelen in het dorpstafereel Wilder 2 rukken tegen elkaar op. Mocht onze rechtsgeleerde en filosoof nog iets in te brengen bij het Wildersproces………..

  Paul Cliteur staat op: ‘Ik zal getuigen voor Wilders omdat het mijn plicht is’

  “Ik ben mijn hele leven betaald door de Nederlandse staat en samenleving om over de principes van het recht les te geven. Als ik nu geen gehoor zou geven om te getuigen in een zaak van groot publiek belang, zou dat wel een beetje zwak zijn. Ik zie het als mijn burger- en beroepsplicht.”

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/11/paul-cliteur-staat-op-ik-zal-getuigen-voor-wilders-omdat-het-mijn-plicht-is/

  Juridische titanenstrijd.

  Ook voor u: Mr. Knoops!

  Zie ook: https://ejbron.wordpress.com/2016/09/28/boete-geeist-om-aanzetten-tot-haat-in-speech/#comment-527242

  Like

 19. Aegolius cs zegt:

  Dank Rebecca!

  https://filantropius.wordpress.com/2016/02/22/de-dag-en-weekbladen-kleiner-de-pvv-groter-dan-ooit/comment-page-1/#comment-3793

  Ik zet hem door op EJ, Bron.

  Rechter Elianne van Rens blijkt pas geleden ook al gewraakt te zijn wegens de schijn van vooringenomenheid.
  De beslissing
  De wrakingskamer:
  – wijst het verzoek tot wraking van mrs. M.A.J. van de Kar en A.M. Boogers af;
  – wijst toe het verzoek tot wraking van mr. E.A.G.M. van Rens;

  http://www.uitspraken.nl/uitspraak/rechtbank-den-haag/strafrecht/strafrecht-overig/wraking/ecli-nl-rbdha-2016-11807

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s