Aantal “migranten” op de “migratie”routes van Europa neemt toe

screenshot_48

(Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal “migranten” en “vluchtelingen” op de “migratie”routes in en naar Europa neemt weer toe. In plaats van Syriërs en Irakezen zijn het nu vooral mensen uit zwart Afrika die opdringen naar Europa.

contra-magazine

Dat bericht “Bild” onder verwijzing naar een situatieschets van Duitse veiligheidsautoriteiten. Volgens deze schets zaten er eind oktober 2016 in totaal 76.848 mensen op de zogenaamde Balkan-route vast. Daarvan bevinden zich 62.000 personen in Griekenland en van hen opnieuw 15.715 alleen al op de Griekse eilanden.

Volgens de situatieschets is vooral het aantal “migranten” in Servië gestegen. Sinds het begin van dit jaar werden daar 6.300 personen geteld. Eind juni waren dit er nog 2.000 geweest. Daarbij komt het in Servië vooral bij de grensovergangen naar Kroatië en Hongarije tot een “opstopping aan de grens”. Daar bevinden zich volgens de situatieschets “4.687 vluchtelingen in permanente (1.760) en tijdelijke (2.927) vluchtelingeninstellingen van de staat op”. In Italië zijn tot eind oktober 149.174 “migranten” over de Middellandse Zee aangekomen. Dat zijn er bijna 10.000 meer dan in dezelfde periode van vorig jaar (2015: 139.712). Ze kwamen in in totaal 1.268 boten (2015: 932 boten) over de Middellandse Zee.

De top-5 van de landen van herkomst van de “bootmigranten” vormen volgens informatie van de krant Nigeria (30.086), Eritrea (18.560), Guinea (9.703), Gambia (9.521) en Ivoorkust (9.497). “Vluchtelingen” uit Irak en Syrië bevinden zich volgens de veiligheidsautoriteiten “nog steeds niet in de top-10”. Tot maart 2016 kwamen de meeste “migranten” via de zogenaamde Balkan-route naar Europa. Toen sloten Slovenië, Macedonië en andere landen hun grenzen en werd de migratiestroom gestopt.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Aantal “migranten” op de “migratie”routes van Europa neemt toe

 1. Marc zegt:

  Wanneer houden die Afrikanen hun lul nu eens in de broek en hun benen gesloten?

  Like

 2. Jan zegt:

  Is Europa gedoemd ten onder te gaan?

  Like

 3. Pingback: Aantal “migranten” op de “migratie”routes van Europa neemt toe - Ik zeg NEE tegen EU

 4. Thoth zegt:

  De top-5 van de landen van herkomst van de “bootmigranten” vormen volgens informatie van de krant Nigeria (30.086), Eritrea (18.560), Guinea (9.703), Gambia (9.521) en Ivoorkust (9.497). (..)

  Vooral uit Eritrea, die willen naar Nederland. En, die hoop is gegrond. “Ongeveer tachtig procent van de Eritrese asielaanvragen wordt ingewilligd”, aldus Yvonne Wiggers, binnen het ministerie van Veiligheid en Justitie belast met de woordvoering over de IND. Het hoge inwilligingspercentage is volgens Wiggers vergelijkbaar met dat van andere West-Europese landen. De asielzoekers uit Eritrea worden in Nederland verspreid opgevangen in verschillende opvangcentra. Vanwege de onverwacht grote toestroom worden in overleg met de gemeenten ook sportcentra en recreatiecentra ingericht als tijdelijke opvanglocatie. Veel van de Eritreërs die in Nederland aankomen, hebben een gevaarlijke en uitputtende reis achter de rug. De meesten zijn eerder als bootvluchteling de Middellandse Zee overgestoken.

  Kortom, ik denk dat Plasterk alvast de gemeente verder moet aanschrijven omdat zij geen huis voor ze hebben…. Beter te laat, dan helemaal niet. *Ahum*

  Like

 5. Die zwartjoekels gewoon van de grote boot in sloepen weer naar het strand van Libië brengen is toch niet zo moeilijk.

  Like

 6. Aantal “migranten” op de “migratie”routes van Europa neemt toe, tja niets nieuws onder de zon deze asielparasieten migratie stroom van hoogopgeleiden Afrikaanse negers is gewoon een beoogd beleid van de niet democratisch gekozen EU-leiders. Het huidige EU immigratie en asielbeleid is er gewoon op gericht om Europa te onderwerpen en bloot te stellen aan de volbloed idiote plannen van Coudenhove-Kalergi. Net zoals in de nazi periode in het boek van Hitler “Mein Kampf” kon men lezen wat deze socialist van plan was, net zoals het perfide Coudenhove-Kalergie plan. En nog dringt het niet door tot de achterlijke, naïeve dwazen die denken dat het niet zo’n vaart zal lopen.

  Weinig mensen zullen ooit van Richard Coudenhove-Kalergi gehoord hebben. Toch is het gedachtegoed van de Oostenrijker zeer bepalend geweest voor de koers van Europa en beïnvloedt deze tot op de dag van vandaag. Zowel in het kader van Europese integratie, economisch beleid evenals immigratie dient de visie van Coudenhove-Kalergi als een handboek voor de hedendaagse Europese elite. Hoe kan een individu dat dusdanig veel invloed uit heeft geoefend op de ontwikkeling van de Europese Unie (EU) zo onbekend zijn bij het grote publiek? Lees verder >>>> http://curiales.nl/2015/10/24/coudenhove-kalergi-eu/

  Geliked door 1 persoon

 7. Zolang het kindertal per Afrikaanse vrouw op gemiddeld 7 blijft liggen zonder dat er behoorlijk toekomstperspectief is aldaar en de Europese vrouw op 1,7 kindertal zit,zal dit soort massale migratie alleen maar toenemen. Zolang er van regeringswege aldaar niet serieus nagedacht wordt over een rigoreuze voortplantingsvermindering moet je daar ook geen Europees ontwikkelingsgeld naar toesturen en hooguit dit soort landen bombarderen met testosteron verlagende kamferpillen en condooms !

  Like

 8. Machtigste man van Europa: ‘Mijn revolutionaire eugenetische plan’

  Door Joost Niemoller

  Minister van Financien Wolfgang Schauble is de machtigste man van Duitsland en van Europa. Hij heeft alleen maar de machtigste persoon van Duitsland en Europa boven zich, Merkel. Vandaag verscheen een groot interview met hem in het links-liberale weekblad Die Zeit. (Te vergelijken met NRC Handelsblad.) Schauble was op zijn gemak. Hij sprak drie uur ‘open’ met geestverwanten.

  Het werd een verbijsterend interview. Ik zou zeggen: Een historisch interview. Nooit was het zo duidelijk waar we aan toe zijn met deze bestuurselite.

  Ik heb voor de uitzondering eens dit nummer van Die Zeit gekocht en ben van plan dit heel lang te bewaren. De machtigste man van Europa vertelt over de politieke agenda die hij al sinds jaar en dag uitvoert. Een agenda van schaamteloze omvolking: Het oude Duitsland en Europa moeten worden opgeheven. Alle grenzen met Afrika en het Midden Oosten moeten open. Schauble voelt zich middelpunt van een enorme revolutie. Het is zijn finest hour.

  Het interview vond plaats op het Ministerie van Financien, een van de somberste, meest ontoegankelijke kolossen van Berlijn, waar ooit Goring nog zetelde. Lees verder >>>> http://joostniemoller.nl/2016/06/machtigste-man-europa-revolutionaire-eugentische-plan/

  Like

  • Marc zegt:

   Met Schauble heeft heel Europa dus een nazi in huis. En niet zo maar een, maar een ‘macher’. Hiermee evenaart hij, en zijn baas Merkel, hun voorganger Hitler. Het wordt inderdaad tijd voor een revolutie: wij eisen de standrechtelijke executie van hen die willens en wetens de Grondwet met voeten treden door onze staten, samen met ons volkenrechtelijke zelfbeschikkingsrecht, vernietigen.

   Ik eis internationale weerstand tegen deze racisten!

   Like

   • Ja beste Marc weet niet of je het weet, maar de EU is een wanstaltig groot, megalomaan nazi project wat over generaties heen getild is. Het is een verschrikkelijk monstrum aan het worden, waarin de islamisering van Europa een breekijzer en omslagpunt wordt voor de totale beschaving van de westerse wereld. lees hier maar verder wanneer je het geduld er voor op weet te brengen.

    De Nazi achtergrond van de ‘EU te Brussel’
    http://old.relay-of-life.org/nl/chapter.html

    Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier, de uitwerking van: ” Het Coudenhoven-Kalergiplan”!

  Geliked door 2 people

 10. Nemesis zegt:

  Jammer dat ze hem niet beter getroffen hebben. Was er wel een ander op die post gekomen, maar of dat zo’n ellendig stuk kwaadaardig vennijn als Schäuble zou worden? Die vent bestaat uit puur zoutzuur. En aan achterbaksheid overtreft hij zelfs Merkel.

  Like

 11. Golden Girl zegt:

  enge 74 jarige hufter, ik heb wel meer over deze man gelezen, waarom moet het oude Duitsland en Europa worden opgeheven, dat is me nog steeds niet duidelijk, walgelijke kerel

  Like

 12. Steven zegt:

  Zoi te zien kan bijna héél Africa gewoon op de boot stappen en meteen een verblijfsvergunning krijgen als ze hier aankomen. Met andere woorden…ze komen straks ook allemaal hierheen om een uitkering op te halen en te vertellen dat ze daar niet veilig zijn.
  Zolang die gasten niet gestopt worden en ze allemaal een uitkering, huis en 10.000 euro KADO krijgen..blijven ze komen. Met andere woorden…héél Africa is straks LEEG en zitten allemaal HIER!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s